Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 27-02-2011


·Όταν χάνεις κάτι τότε συνήθως καταλαβαίνεις, τι είχες, πόσο άξιζε και πόσο θα σου λείψει. Στην σημερινή πραγματικότητα που ζούμε αυτό μπορεί να ισχύει για τούτα εδώ τα φύλλα που διαβάζετε, μπορεί να ισχύει για πράγματα και καταστάσεις με τα οποία έχεις μεγαλώσει από μικρό παιδάκι μαζί, μπορεί να είναι και η Βασίλισσα που σίγουρα χρειάζεται ένα θαύμα αλλά και επιτέλους να αναλάβει κάποιος που μπορεί θέλει και έχει και λεφτά κάτι βασικά που ισχύει για όλα μα όλα τα τμήματα της Α.Ε.Κ. απλά η Βασίλισσα είναι ήδη στον γκρεμό και κρέμεται


·Α.Ε.Κ. – ΕΥΡΩΠΗ!! Ο Θεός της Α.Ε.Κ. σίγουρα έχει μάτια για την ομάδα του Χάντμπολ. Η πορεία συνεχίζεται. Το να περνάς στον επόμενο γύρο νικώντας την κυπελλούχο Ευρώπης Σπόρτινγκ Λισσαβόνας μια ομάδα με πολλές διακρίσεις και πολλά λεφτά, έ σίγουρα είναι κάτι σαν να νικάς την Μίλαν ή την Λίβερπουλ στην μπάλα, έτσι για να πάρουν και μια πρέφα οι κολλημένοι με την ποδοσφαιρική μπάλα.

·Και όμως δεν υπάρχει ένας σοβαρός, έστω και ασόβαρος αλλά με ΑΕΚτζήδικη ψυχή και διάθεση να βοηθήσει την ομάδα του Χάντμπολ. Εάν κάτσεις και αναλύσεις πως έχει φτάσει μέχρι τώρα η Ευρωπαία Α.Ε.Κ να συνεχίζει για πρωτάθλημα κύπελλο και Ευρώπη έ είναι να τρελαίνεσαι. Τι ψυχικά αποθέματα να έχουν αυτά τα παιδιά και ο προπονητής τους που μας χάρισαν μια τόσο σπουδαία και μεγάλη πρόκριση; Τους καμαρώνω και τους ευχαριστώ.

·Λίγη από την μαγκιά και την μαγιά των παικτών αυτών του χάντμπολ να είχαν και οι χρυσοπληρωμένοι και καλομαθημένοι παίκτες του ποδοσφαίρου τότε σίγουρα δεν θα βλέπανε τους βαζελόγαυρους που προπορεύονται με τα κυάλια. Αντί αυτού έχεις τον κάθε ανιψιό του Στέλιου πριν καλά καλά κλείσει τα 20 να σου το παίζει και τσαμπουκάς στο Ηράκλειο. Σιγά που σε θίξαμε κιόλας ρε! Πετάχτηκε και ο θείος στο καπάκι και άρχισε τις απειλές στον Αρχηγό, θα μας σκοτώσει και θα μας κάνει και θα μας ράνει. Στέλιο…άντε στο γαύρο να κάνεις τον προπονητή!

·Σου βγαίνει και ο Μπίλαρος να σου πει τι; Πάλι καλά που δεν είπε στα παιδιά εκεί κάτω όσα και στην Αυστραλία. Και αντί να «δασκαλεύει» τους οπαδούς τι και πως, καλά θα ήταν να ασχολείται με τους παίκτες και να τους έχει σούζα αντί να τους έχει να αλωνίζουν σε καφέ, μπαρ και μπουζούκια;

·Και καπάκι μέσα στον γενικό χαμό εκεί του «Νίκος Καζαντζάκης» όπου δεν είχαμε λουλούδια και ανθοδέσμες αλλά τουλάχιστον δεν είχαμε τίποτα γιαούρτια να σου βγαίνει και ο άλλος που τις έτρωγε μαζί με τον Γρανίτσα( φτου ρε καταραμένε) στην Ριζούπολη και μετά σου έλεγε να μεσολαβήσεις πώς να μην τις φάει από τους γαύρους και να ψάχνει να μάθει ποιος και τι για να τους δώσει στους μπάτσους, έ τότε σίγουρα μιλάμε ότι το τμήμα είναι σε αποσύνθεση.

·Απομένει να φάει και η ομάδα και καμιά φάπα από τους Κρητικούς που σαν «λεβεντοπαλίκαρα» που είναι στήριξαν με νύχια και δόντια του αγράμματο πρόεδρο του γαύρου και να δω μετά πως θα φύγει η αποστολή από την Κρήτη.

·Από περιέργεια γιατί δεν συνόδευσε στην Κρήτη κανένα μέλος της διοίκησης; Ε τώρα εδώ μας κάνει πλάκα ο Μπέος με 3-4 φουσκωτούς και δεν ιδρώνει το αυτί μας, σιγά μην κατέβουμε και στο Ηράκλειο να έχουμε τον κάθε …πονεμένο να μας ζαλίζει! Πιστοί στο δόγμα Ντέμη…Μόνη ξανά δεν θα σε αφήσω!

·Μια αποστολή που έφτασε στο Ηράκλειο και όσα συνέβησαν με την άφιξη της εκεί σίγουρα δεν τιμάνε κανέναν μα έτσι και αλλιώς αυτοί που φοράνε την Κιτρινόμαυρή φανέλα πόσο την τιμάνε στην τελική; Αυτοί που την διαχειρίζονται πόσο τελικά μπορούν να την προστατέψουν και σε αυτούς που τους ανήκει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών πόση τελικά «βλακεία» κουβαλάνε;

·Πληροφορίες που φέρουν ως ηθικό υπεύθυνο των όσων έγιναν στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου τον Los Originalista που συνταξίδευε με την αποστολή δεν έχουν διασταυρωθεί. Με το που εμφανίστηκε πάντως το «Διαβολάκι» έγινε χαμός!

·Άντε να δούμε τι μας περιμένει στο ΟΑΚΑ μεθαύριο, μα περισσότερο τι μας περιμένει στην Τούμπα γιατί εάν από εκεί δεν έρθουμε με την πρόκριση το «όνειρο» τελείωσε. Ο Αδαμίδης θα επιστρέψει στο Λονδίνο. Ο Παππάς θα μετράει τα καράβια του. Το γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια θα έχει πάει περίπατο και εμείς απλά θα βλέπουμε από εκεί και πέρα το έργο της ΚΑΕ τώρα σε επανάληψη και στην ΠΑΕ!

·Μανόλο Χιμένεθ είμαι πράγματι περίεργος πόσο θα αντέξεις! Καλή Δύναμη.

·Η Βασίλισσα τα κατάφερε και πήρε την πολύτιμη ΝΙΚΗ αλλά χρειάζεται και συνέχεια το θέμα ώστε να ελπίζει στην παραμονή Και άντε και τα καταφέρουμε και την κρατήσουμε στην Α1, ναι εμείς θα την κρατήσουμε αφού δεν υπάρχει τίποτα μα τίποτα άλλο, τι γίνεται μετά; Χτες κιόλας τα κλειδιά της ΚΑΕ έπρεπε να παραδοθούν στο Φιλίππου, όχι σε κανέναν τυχαίο Λαμπρόπουλο, αλλά στον ίδιο.

·Να πάμε 2-3-5(τι λέω τώρα) χιλιάδες κόσμος στην ΦΑΓΕ, 10 λεπτά δρόμος είναι από τα Φιλαδέλφεια, να μπει μπροστά ο Μπάμπης που με τα όποια καλά και τα όποια κακά του καιρό τώρα τραβάει το λούκι και να παραδώσει τα κλειδιά στο κυρ-Γιάννη που βγάζει σπυριά μόλις ακούει για Α.Ε.Κ. Δεν υπάρχει άλλο ΦΩΣ από πουθενά και ας αναλάβει αυτός τις ευθύνες του.

·Πως μου αρέσει να ξεβρακώνονται όλοι αυτοί οι «ανεξάρτητοι» φίλοι της Α.Ε.Κ. που μπαίνουν μπροστά να σώσουν την ΠΑΕ. Φαντάζομαι τώρα που δεν κάθεται στα γραφεία της ΠΑΕ ο Κυριάκος Χήνας αλλά και οι εκλεκτοί του φίλοι συντροφίτες και αλληλέγγυοι θα έχουν πολλά να μας πούνε για το που πάει η ΠΑΕ, γιατί όσο ήταν βολεμένοι στα γραφεία της Γράμμου, τσιμουδιά!

·Πως μου αρέσει να ξεβρακώνονται όλοι αυτοί που με πλάγιους τρόπους σχεδιάζουν να μπουκάρουν στην Μάνα Α.Ε.Κ. Ο άλλος ο πρόεδρος του Ηλυσσιακού καβάλησε καλάμι πριν καν έρθει προς Δεκελείας μεριά. Το ότι τόσο καιρό βοηθάει οικονομικά καταστάσεις και την ίδια στιγμή τόσο πρόστυχα απαγορεύει στους ΑΕΚτζήσες να μπούνε στο γήπεδο των Ιλισσίων αυτόματα τον κατατάσσει σε εχθρό της Α.Ε.Κ. και δεν δέχομαι καμία συζήτηση επί αυτού.

·Πόσο γελοίοι μπορεί να είναι κάποιοι και να μου βγάζουν ανακοίνωση με την ιδιότητα των μελών του ΔΣ της Μάνας Α.Ε.Κ. για τους 200 τόσους λαθρομετανάστες της Νομικής που κατέληξαν στην Υπατία χωρίς κάμερες πια, και την ίδια στιγμή εδώ και 2,5 χρόνια ως μέλη του ΔΣ της Α.Ε.Κ. να είναι ανύπαρκτοι.

·Όποιος ψάχνει να βρει λύσεις για το δύσμοιρο Ελληνικό( τρόπος του λέγειν) ποδόσφαιρο (ο Θεός να το κάνει ποδόσφαιρο) να σας δώσω εγώ μια. Όπως με τόση ευκολία η Ελληνική (αχαχαχα) κυβέρνηση παρέδωσε με τόση ευκολία την διαχείριση της χώρας στο ΔΝΤ έτσι να παραδώσει και το ποδόσφαιρο στην Ουέφα και να δω εκεί πόσο μετράνε οι μαγκιές των πατερομαρινάκηδων!!!. Έτρεξε και η ΠΑΕ να προσδεθεί στο άρμα του βάζελου. Ντροπή!

·Αναπολώ κάθε στιγμή που ζούσαμε μαζί από το πρωί, που βγαίναμε μαζί τα μεσημέρια, χειμώνες καλοκαίρια, αναπολώ κάθε στιγμή εκδρομές, αδέλφια, μπύρες, τραγούδια χαρές και δάκρυα όλα μαζί.

·Έχουμε την ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η Α.Ε.Κ. που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.

·Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας…δεν χανόμαστε ακόμα και αν δεν μας βρείτε σε αυτά τα φύλλα την άλλη εβδομάδα και εδώ σε θαύμα ελπίζουμε πλέον. Η Α.Ε.Κ. είναι παντοτινός οδηγός μας, ελπίζω μόνο το ΦΩΣ εκεί στο Δωματιάκι να παραμένει πάντα αγνό και φωτεινό και ORIGINAL. Η οργή δεν είναι οδηγός μας, μόνο η αλήθεια. Ευχαριστώ την ομάδα του Χάντμπολ. Γενικέ δείξτους τα εργαλεία …της Αγάπης μας! Άντε στην υγειά μας…100 φορές κομμάτια!

Για την υπογραφή
Διονύσης



Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 20-02-2011


·Δύσκολο Σαββατόβραδο το χτεσινό. Η Βασίλισσα δεν τα κατάφερε να φύγει με την νίκη από τα Ιλίσια. Όσο και να προσπαθούσε δύσκολα θα νικούσε, δεν είχε το κάτι παραπάνω, αντιθέτως είχε πολύ λιγότερα. Η ήττα μάλλον ήρθε ως φυσικό επακόλουθο, κάτι που πλέον μας βάζει σε περιπέτειες σε έναν δρόμο που θα είναι πολύ πικρός και δύσκολος. Ένας δρόμος παράδειγμα προς αποφυγήν και προς την ΠΑΕ μεριά έτσι για να έχουν γνώσει οι εκεί φύλακες, διαχειριστές κτλ, κτλ!


·Τα συνεχόμενα λάθη της ξεροκέφαλης διοίκησης της ΚΑΕ καιρό τώρα και που πλέον είναι πια ουσιαστικά ένας μόνος άνθρωπος, έρημος, μόνος και κατεστραμμένος ηθικά, οικονομικά ακόμα και οικογενειακά μόνο να μαυρίσει και άλλο το σκηνικό έχει να προσθέσει. Άντε έχει μείνει και ο Λαμπρόπουλος σαν και καλά «μάτι» του Φιλίππου αλλά ουσιαστικά «δάγκας» της υπόθεσης που μόλις καταλάβει ότι το πανηγύρι τελείωσε και κινδυνεύει να φάει και καμιά φάπα(εδώ να γελάσω; Έπρεπε να τις είχε μαζέψει καιρό τώρα!), μην τον είδατε!

· Μια Βασίλισσα αφημένη πλέον στην τύχη της, στην μοίρα της και στην ολοκληρωτική απαξίωση από το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου της Α.Ε.Κ. Μια Βασίλισσα μόνη και τσακισμένη μόνο μια χούφτα άνθρωποι που βρήκαν τον τρόπο να φτάσουν δίπλα της και στα Ιλίσια, το μυαλό μου γύρισε σε ένα αντίστοιχο βράδυ στο Μέτς χρόνια πίσω…και Ξανά Ξανά θα γίνεις Βασίλισσα. Πόσο αγκαλιά την έχω πάντα μαζί μου εκείνη την βραδιά.

·Ειλικρινά δεν μπορώ να σκεφτώ πως μπορεί να γίνει το θαύμα. Εδώ όχι μόνο δεν υπάρχει όραμα για κάτι που να σου δίνει να ελπίζεις μα ούτε και ελπίδα ότι μπορεί να βρεθεί όραμα για το αύριο. Ο Φιλίππου δεν υπάρχει ούτε σαν δείγμα, ούτε υπάρχει και κανείς άλλος επιφανής Ενωσίτης που να φαίνεται να συγκινείται και ως από μηχανής Θεός να δώσεις λύσεις και ανάσες ζωής πλέον.

·Χρόνια τώρα από όλους τους εχθρούς της Α.Ε.Κ. αυτούς που σιχαίνομαι πιο πολύ είναι …τους δικούς μας, αυτούς που γυρνάνε ανάμεσα μας, που πουλάνε ΑΕΚοσύνη με το κιλό και όταν βρεθεί η ευκαιρία σου τραβάνε μια μαχαιριά πισώπλατη να την έχεις να την θυμάσαι. Στην Α.Ε.Κ. χρόνια τώρα τέτοιοι τύποι είναι συνήθης φαινόμενο και δυστυχώς σε αφθονία.

·Μπράβο ρε Γαμπιεράκη κατάφερες να σε μάθει το πανελλήνιο, λυπάμαι για όσα άκουσε η κακομοίρα η μάνα σου αλλά εσύ είσαι ένα σίχαμα, μια ντροπή για τον κόσμο της Α.Ε.Κ. και δεν μπορείς από την μια και καλά να λες ότι ενισχύεις τμήματα της Α.Ε.Κ, τόσα χρόνια να το παίζεις και εκπρόσωπος οπαδών και από την άλλη να είσαι τόσο πρόστυχα απέναντι της. Δεν μπορεί ακόμη τάχα μου να λες ότι βοηθάς την Α.Ε.Κ. και την ίδια στιγμή να μπαίνεις με «μέσο» στο χάντμπολ μην τυχόν και πληρώσεις και εισιτήριο. Μακριά λέμε…

·Το σήριαλ με το Μπλάνκο ελπίζω να πάρει τέλος. Προσωπικά τον γουστάρω στην Α.Ε.Κ. λογικά δεν έχουμε και την πολυτέλεια να ψαχτούμε στην αγορά για κάτι πολύ πιο καλό. Ένα ολόκληρο χρόνο τώρα όμως ασχολούμαστε με την ανανέωση ή όχι του Σκόκο, του Τσιμπούρογαυρου και του Ισμαέλ. Δίνοντας έτσι την ευκαιρία και η προσοχή όλων να είναι μακριά από αυτά που πραγματικά καίνε την ομάδα αλλά και τους μανατζαραίους να κάνουν παιχνίδια με το κιλό στην πλάτη της Α.Ε.Κ!

·Σίγουρα ευχάριστο είναι που ακόμη δεν έχει γίνει συλλαλητήριο για τον Ισμαέλ, βλέπετε Μπόμπ και βάτραχος δεν υπάρχουν ούτε καν στον ορίζοντα πλέον για να συγκινηθούν οι διοργανωτές λαχειοφόρων αγορών και χοροεσπερίδων.

·Σήμερα παίζουμε με μια συνοικιακή ομάδα με τους πιο κομπλεξικούς και ανιστόρητους οπαδούς του κόσμου. Τα όσα γελοία έκαναν το καλοκαίρι σκάβοντας και καταστρέφοντας το γήπεδο τους ώστε να μην δώσουμε εκεί τον ευρωπαϊκό μας αγώνα αλλά και τα όσα τραγελαφικά έκαναν στον μεταξύ μας αγώνα στον πρώτο γύρο πρέπει να πάρουν την απάντηση τους.

·Νίκο Λυμπερόπουλε, Τραϊανέ Δέλλα ακόμα και σε σένα Παντελή Καφέ, απευθύνομαι για μια ακόμη φορά σε εσάς αφού πιστεύω ότι μόνο εσείς εκεί μέσα μπορείτε να ζωηρέψετε λίγο τον εγωισμό όλων εκεί μέσα και να μην βρεθούμε πάλι να είμαστε και η χαρά και αυτών των σιχαμένων της πλατείας. Η πλάτη της Α.Ε.Κ. δεν αντέχει άλλες ντροπές, αρκετές έχουν φορτωθεί καιρό τώρα πάνω της.

·Και που είσαι ανιψιέ του Στέλιου, τα ράσα δεν κάνουν τον παπά γιαυτό χαμήλωσε λίγο το κεφάλι, δούλεψε πολύ παραπάνω, ίδρωσε και μάτωσε την φανέλα όπως έκανε και ο θείος σου, άσε τα νυχτοπερπατήματα και πολλά λεφτά να απαιτείς να πάρεις μόλις δώσεις πολλά στην Α.Ε.Κ. Αίντε γιατί την έχετε δει όλοι αστέρες με το παραμικρό αλλά τελικά καταλήγετε σε διάττοντες και χωμένοι στα μπούτια της κάθε Σάσας!

·Τελικά πόσοι μάνατζερ θα είναι σήμερα στο ΟΑΚΑ; Ναι, ναι εκεί όλο μας το ενδιαφέρον! Μα πόσο τραγικές είναι τέτοιες ειδήσεις

·Εύχομαι ο Κώστας και ο Θανάσης να μην απογοητευτούν. Δεν γίνονται εύκολα θαύματα και όσα έχουν φτιάξει με τα κορίτσια μέσα σε τόσο μικρό σχετικά διάστημα είναι τεράστιο κατόρθωμα. Και αν περάσουμε στον τελικό και κατακτήσουμε και το κύπελλο είναι κάτι που με μεγάλη χαρά προσμένουμε όλοι ακόμα και αυτοί που έμαθαν φέτος ότι έχουμε γυναικεία ομάδα στο βόλεϊ.

·Κρίμα που δεν κατάφερα να βρεθώ στην Λισσαβόνα δίπλα στην μόνη ομάδα μας που συνεχίζει στην Ευρώπη. Μέχρι την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν ξέρω ακόμα πόσο είμαστε. Ότι όμως και να γίνει ελπίζω το άλλο Σάββατο το κλειστό στην Φιλαδέλφεια να είναι γεμάτο από ανθρώπους που θα έχουν να προσφέρουν ένα μεγάλο χειροκρότημα σε μια ομάδα γεμάτη Α.Ε.Κ.!

·Πόσο τυχεροί αυτοί οι 60 που βρέθηκαν στην Λισσαβόνα. Ο Γενικός να δίνει ρεσιτάλ και να ετοιμάζεται να φάει την καρέκλα του Αρχηγού! Αυτά είναι, και οι μπύρες πήγαν σύννεφο!

·Εδώ ο κόσμος χάνεται, δεν ξέρουμε που να βρούμε πέντε φράγκα παραπάνω να σώσουμε ότι σώζεται σε τούτες τις δύσκολες εποχές στην Α.Ε.Κ και σου έρχονται οι…ιδεολόγοι της αριστεράς και της προόδου να ζητάνε να στηρίξουμε τους 200 τόσους λαθρομετανάστες που αφού έκαναν το τηλεοπτικό παιχνίδι στη Νομική και πούλησαν …ανθρωπισμό, κοινωνικές αλληλεγγύες και άλλα τέτοια πιασιάρικα και χαριτωμένα τους πέταξαν στην «Υπατία». Να τους πάρετε σπίτια σας να τους φροντίσετε που μου θέλετε και τσάμπα ανακοινώσεις επίδειξης, προπαγάνδας και καπελώματος του ονόματος της Α.Ε.Κ. προς χάριν των κομματικών σας επιδιώξεων.

·Είσαι βάζελος; Ο αγαπημένος «Πατερούλης» άνοιξε για εσάς έναν ευχάριστο χώρο για να συνευρίσκονται όλα τα «λαγουδάκια» μαζί, σε ένα πρώην μουσικό γκέι κλαμπ, ώστε να βγάλετε όλη την καταπιεσμένη θηλυκότητα σας. Επίσημο ένδυμα για την είσοδο σας η φουστίτσα.

·Μα πόσο τραγικές φιγούρες είναι αυτά τα κορίτσια με τις φούστες, να σου βγαίνουν μπροστά σου και καλά με μαγκιά…κλανιά, να σου πετάνε 5, 7, 9, 10 μπουκάλια και μετά να εξαφανίζονται με ταχύτητα λαγού! Μόνο το βράδυ σε κλειστά κλάμπ, μέχρι εκεί η μαγκιά σας.

·Αναπολώ κάθε στιγμή που ζούσαμε μαζί από το πρωί, που βγαίναμε μαζί τα μεσημέρια, χειμώνες καλοκαίρια, αναπολώ κάθε στιγμή εκδρομές, αδέλφια, μπύρες, τραγούδια χαρές και δάκρυα όλα μαζί.

·Έχουμε την ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η Α.Ε.Κ. που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.

·Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας…επηρεασμένος από τον «Κυνόδοντα» πηδήξτε τις «λάμπες» της πλατείας και τεμαχίστε τις με ψαλίδα, είναι εχθρός μας! Πολύ κουλτούρα λέμε!

Για την υπογραφή
Διονύσης



Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 13-02-2011

·Μάλιστα Κυρίες και Κύριοι. Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Α.Ε.Κ. μας, αυτή του Χάντμπολ , έτσι για να μην μπερδευόμαστε κιόλας, θα πάρει μέρος στο Φάιναλ Φορ που με όλη μου την ψυχή γουστάρω να γίνει και στην Πυλαία, έτσι για να σκάσει το κωλοκατεστημένο της Αθήνας! Ετοιμάσου Κοντέ μας, σε ψάχνει όλη η Θεσσαλονίκη!


·Μάλιστα Κυρίες και Κύριοι, νέοι γέροι και παιδιά. Αυτή η Α.Ε.Κ. που ελάχιστη βοήθεια από λεφτά, εγκαταστάσεις και υλικό έχει καταφέρνει με τον καλύτερο τρόπο να αποδείξεις σε όλο τον Κιτρινόμαυρο Κόσμο πόσο μαγική είναι η Κιτρινόμαυρη Φανέλα με τον Δικέφαλο στο στήθος.

·Αυτά να βλέπουν και οι καλοθρεμμένοι του ποδοσφαίρου μπας και καταλάβουν και αυτοί μερικά απλά πράγματα ΑΕΚοσύνης. Τι λέω τώρα; Κάνα πάρκινγκ υπάρχει να βάλουμε και εκεί το βαρύ σαν αμόνι όνομα μας; Καμιά φανέλα που να μας δείχνει ιδρωμένους την ίδια ώρα που θα είμαστε περιπατητές και αδιάφοροι. Ναναι καλά τα ουίσκια και τα μπούτια της κάθε σερβιτόρας να μας παίρνουν το μυαλό!

·Ας πάμε και στο αφοπλιστικό παραλογισμό της διοίκησης της ΠΑΕ Ναι ρε σεις με χαλάει που το έχετε κάνει σήριαλ με τον Μπλάνκο, όπως με χαλάνε και διάφορα άλλα…

·Πάντα απορούσα όταν στα πιο απλά και λογικά πράγματα όπως το να παραμείνει στην ομάδα για πολλά χρόνια ακόμη ο Ισμαέλ η λύση είναι τόσο απλή και λογική. Τόσα και τόσα προβλήματα έχει η Α.Ε.Κ. σε όλα τα πεδία και επίπεδα και κάποιοι δεν μπορούν να δώσουν άμεση λύση στο πιο απλό πράγμα, αντιθέτως το αφήνουν πόσους μήνες να εκκρεμεί και να ταλαιπωρεί γενικότερα.

·Για κάμποσο καιρό λογιζόταν ως άχρηστος και άμπαλοος και μόλις άρχισε να στρώνει να βάζει τα γκολ του να θεωρείται ακριβός για αυτά που ζητάει; Ε κάτι δεν πάει καλά!

·Από περιέργεια δεν θα γίνει κάνα συλλαλητήριο και για τον Ισμάελ ή ο πόνος μας πέρυσι τέτοιο καιρό ήταν μην χάσουμε το Σκόκο και τον πάρουν οι βαζελόγαυροι να μας έδιναν και λεφτά από πάνω, βέβαια για να μην ξεχνάμε κιόλας εκείνο το συλλαλητήριο δεν είχε να κάνει ούτε με τον Σκόκο, ούτε καν γιατί δεν έδιναν την ΠΑΕ στο φάντασμα του Σικάγου. Ξέχασα και για ποιο λόγο τον έκαναν οι διοργανωτές χοροεσπερίδων και λαχειοφόρων αγορών!

·Τι κρίμα αυτός ο Ίσμαέλ να μην έχει έναν θείο σαν τον Στέλιο Μανωλά να κάνει δηλώσεις και να «συμβουλεύει» την ΠΑΕ και να εξασφαλίζει με άνεση όσα θα ήθελε για να του δώσουν νέο συμβόλαιο εκεί στην ΠΑΕ, αντί αυτού έχει έναν μάλλον αντιπαθητικό μάνατζερ που άλλο δεν θέλουν εκεί στην ΠΑΕ για να το παίζουν και δύσκολοι!

·Έχω τελικά την ιδέα ότι εκεί στην ΠΑΕ κάπου έχουν αρχίσει είτε να κουράζονται ή το πράγμα να χωλαίνει. Οι μέρες περνάνε, οι εβδομάδες περνάνε, οι μήνες περνάνε, περνάνε και τα χρόνια και πουθενά δεν έχει αρχίσει να ξεχωρίζει κάτι για το αύριο, ούτε καν για το καλοκαίρι που έρχεται και με τόση άνεση έχουν βγει τα παπαγαλάκια και λένε για την «ηρωική» έξοδο και του Παππά!

·Το κακό είναι ότι έχει αρχίσει να κουράζεται ο κόσμος και κάποια στιγμή θα ζήσουμε τραγελαφικά πράγματα να διαδραματίζονται. Το καλοκαίρι το ξανατονίζω φαντάζει μακριά. Είμαστε τουλάχιστον τυχεροί που συνεχίζουμε στο κύπελλο και που μας δίνει κάποια δύναμη και ελπίδα για χαρά.

·Σήμερα πρέπει να φύγουμε με το διπλό από το ΟΑΚΑ, από την μία να στείλουμε αδιάβαστους τους βαζέλες και από την άλλη γιατί πολύ απλά φίλοι και παίκτες της ομάδας πρέπει να αποδείξετε ότι και τον κόσμο πονάτε αλλά και την φανέλα ιδρώνετε. Νίκο και Τράιανε τραβήξτε και κάνα αυτί εάν χρειαστεί.

·Γενικό προσκλητήριο λέμε έχει στο κλειστό της Ζωφριάς. Ούτε σκαλοπάτι δεν πρέπει να μείνει αδειανό, ούτε ένας ηλίθιος να μην σημαδεύει…τον Κόρφα με αναπτήρα!!! Το κλειστό πρέπει να βράζει μέχρι και απέξω και όπου δεν θα μπορούν οι παίκτες του Άγγελου να είμαστε εμείς το ατού της ομάδας. Χρονικά περιθώρια δεν υπάρχουν. Το να σωθεί η Βασίλισσα είναι και θέμα τύχης, που δεν έχουμε και τόση, αλλά κυρίως αυτοθυσίας όλων αυτών που την αγαπάνε και που έχουν χαρεί και έχουν κλάψει μαζί της σε κάθε της βήμα, χρόνια τώρα. Η Βασίλισσα μας χρειάζεται επειγόντως δίπλα της.

·Το δανείζομαι από τον αδελφό και φίλο μου Λεωνίδα : «Ηρθε η χθεσινή ήττα από τον βαζέλα να μας ξενερώσει τελείως. Λυπάμαι μόνο για τον Κώστα Παπαδημητρίου και τον Θανάση Μιχαήλ που έχουν δώσει τα πάντα για αυτή την ομάδα. Έχουν δώσει την ψυχή τους, τα λεφτά τους, τον πολύτιμο χρόνο τους. Είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουν μέχρι να δουν την ΑΕΚΑΡΑ πρωταθλήτρια. Μετά θα τους ήθελα αλλού. Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Ο ΘΕΟΣ να τους έχει καλά να αγαπάνε την Α.Ε.Κ. χωρίς βεντετισμούς και παραγοντιλίκια. Εκεί είναι το μυστικό της επιτυχίας και το ξέρουν πολύ καλά. Όσο απέχουν από τα Μ.Μ.Ε., αλλά όσο συμμετέχουν στην εξέδρα και τον κόσμο της Α.Ε.Κ, θα πετύχουν.»

·Η Μάνα Α.Ε.Κ. κόβει πίττα σήμερα στην Νέα Φιλαδέλφεια, λίγα μόλις μέτρα μακριά από τα Άγια Χώματα μας. Σημαδιακό; Ο καιρός θα δείξει. Χρονιά εκλογών κιόλας για την Μάνα Α.Ε.Κ. ίσως έφτασε και ο καιρός να αφήσουμε το διοικητικό ταξίδι στο οποίο μπήκαμε σαν Οικογένεια πριν 3 χρόνια και ουσιαστικά κάναμε την πιο γλυκιά και δύσκολη κωλοτούμπα στην από το 1982 ιστορία μας σαν οργάνωση οπαδών.

·Εάν το έχουμε μετανιώσει; Δεν νομίζω γιατί δώσαμε με πολύ πιο λίγα πράγματα και λεφτά πολλά περισσότερα στην Α.Ε.Κ. Όταν όλα τα τμήματα τόσα χρόνια ήταν στην ανυποληψία από ένα σωρό καρεκλοκένταυρους παράγοντες και ερχόμαστε εμείς οι «ανυπόληπτοι» και σχεδόν σε όλα τα τμήματα κάτι γίνεται και μάλιστα σε μια περίοδο μεγάλης οικονομικής ύφεσης για τον τόπο αλλά και χωρίς ούτε ένα χώρο ιδιόκτητο να μπορείς να στεγάσεις ένα τμήμα, ε τότε αυτή η περιπέτεια, η «κωλοτούμπα» εάν προτιμάτε, που ξεκίνησε από το καλοκαίρι του 2008 άξιζε και με το παραπάνω.

·Για το μέλλον ευχής έργο θα ήταν υπήρχε κάποιος να μπει μπροστά και να γυρίσουμε και πάλι στην φυσική μας θέση που είναι η εξέδρα. Εάν υπάρχει ας μην φοβάται να βγει μπροστά, ας μην φοβάται να προφέρει στην Α.Ε.Κ. όσα εμείς δυστυχώς δεν μπορούμε παραπάνω.

·Χρήστο από την Καρδίτσα, η απάντηση δεν πήγαινε ακριβώς για σένα καταλαβαίνω απόλυτα την ανησυχία σου, αλλά στους πονηρούς της υπόθεσης και επειδή τα τελευταία χρόνια έχουν αυξηθεί οι διάφοροι τυχαίοι και μη που τρώνε αλεπού και νομίζουν ότι πονήρεψαν για να ξεγελούν γενικότερα.

·Το κορυφαίο λέμε επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτό τον κόσμο. Λέγεται ότι στο «πολυδύναμο» των πεταλουδο-οπαδών που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας με κρυφό πόθο να επανακτήσουν τα «Κατεχόμενα» και μια ευγενική του «πατερούλη» γιατί τα παιδιά δεν είχαν δικά τους να βάλουν στεγαζόταν το γνωστό ελληνάδικο γκέι μπαρ «Μυσταγωγία»! Τυχαίο;

·Αναπολώ κάθε στιγμή που ζούσαμε μαζί από το πρωί, που βγαίναμε μαζί τα μεσημέρια, χειμώνες καλοκαίρια, αναπολώ κάθε στιγμή εκδρομές, αδέλφια, μπύρες, τραγούδια χαρές και δάκρυα όλα μαζί.

·Έχουμε την ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η Α.Ε.Κ. που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.

·Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας…Ζητείται Όραμα, ζητείται Ελπίδα, ο χρόνος μας πιέζει και δεν μας χαρίζεται.

Για την υπογραφή
Διονύσης

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 07-02-2011

·Είμαστε η χαρά του στοιχήματος, είμαστε η χαρά όλων των άλλων, είμαστε η χαρά της κάθε “κουράδας”, η χαρά του κάθε άτυχου και άμοιρου που βρίσκει με εμάς την τύχη του, πολλαπλασιάζει τα κέρδη του ή απλά παίρνει το διπλό και φεύγει με το χαζοχαρούμενο ύφος ότι έκανε για πρώτη φορά έρωτα.


·3 συνεχόμενες εντός έδρας ήττες δεν θυμάμαι ποτέ να έχω ξαναδεί. Τέτοια απάθεια από την διοίκηση, τους παίκτες και τον κόσμο πρώτη φορά γνωρίζω. Λες και μας έχουν ψεκάσει με κάνα νευρολυτικό. Δεν γίνεται λέμε, κάτι παίζει, κάτι μου έχει ξεφύγει. Μήπως φταίνε και αυτά τα χημικά που με άνεση μας ψεκάζει η υπηρεσία προστασίας του πολίτη;

·Η Α.Ε.Κ, για το ποδόσφαιρο μιλάμε πληρώνει με τον χειρότερο τρόπο τις επιλογές μετά το 2004 αλλά κυρίως με την επιλογή να φέρουν τον βάτραχο να καλύψει τα δικά τους κενά και παραλείψεις. Η επιστροφή του βάτραχου απλως άφησε εκτεθειμένη την ομάδα, γυμνή αδύνατη και παροπλισμένη. Οι ευθύνες του βάτραχου είναι δεδομένες και ευτυχώς πλέον αποτελεί παρελθόν, παραμένουν όμως οι ευθύνες αυτών που κρατάνε στα χέρια τους το αύριο της Α.Ε.Κ.

·Η όποια περίοδος χάριτος και ασυλίας φαίνεται να πλησιάζει στο τέλος της προς το πρόσωπο τόσο του Παππά, όσο και του Νοτιά αλλά και του μπροστινού τους Αδαμίδη. Δεν φαίνεται να θέλουν μα ούτε και να στηρίξουν στην ουσία την “επιχείρηση” που από ότι φαίνεται τους φορτώθηκε στην πλάτη και εφόσον οι σφαλιάρες συνεχιστούν, που έτσι όπως πάει το πράμα η τραγωδία σταματημό δεν έχει, προβλέπω ότι μετά την Τυνησία και την Αίγυπτο...σειρά έχει το ΟΑΚΑ.

·Ίσως βέβαια κάποιοι προτιμούν να βγάζουν την ενέργεια τους και την αδρεναλίνη που τους κυριεύει στην αστυνομία και έτσι να προσπερνάνε μέχρι στιγμής αυτούς που κρατο΄πυν τις τύχες της Α.Ε.Κ. αλλά που θα πάει το πράγμα θα φτάσει και στην πόρτα της ΠΑΕ σύντομα. Δεν αντέχεται αυτός ο κατήφορος, δεν αντέχεται που το μέλλον φαντάζει ανούσιο, αόρατο και ανύπαρκτο.

·Η Α.Ε.Κ. είναι ΑΡΡΩΣΤΗ και δεν είναι μόνο στο ποδόσφαιρο που πονάει αλλά παντού και το χειρότερο όλων είναι ότι δεν έχει δικό της ΣΠΙΤΙ παρά μόνο μια έκταση σχεδόν 30 στρεμμάτων γεμάτα αναμνήσεις και μπάζα. Η Α.Ε.Κ. είναι άρρωστη και γιατρειά δεν φαίνεται από πουθενά. Η αναμονή για χειρουργείο το καλοκαίρι φαντάζει μακριά και πολύ φοβάμαι η ελάχιστη προσδοκία “αναισθητικόυ” που ακούει στην κατάκτηση του κυπέλλου πολύ με τρομάζει να γίνει άλλη μια χαρακιά στο μυαλό και την ψυχή μας. Η αναμονή για το Σπίτι με απλά λόγια σε λίγο καιρό απλά θα θυμίζει μασημένη καραμέλα.

·Δεν ξέρω εάν ο Παππάς αντέχει άλλο την “βλακεία” που έμπλεξε αλλά προσωπικά δεν αντέχω άλλο μαρτύριο, δεν αντέχω να μην ξέρω σε τι να ελπίζω. Ξέρω ότι τα πράγματα είναι δύσκολα αλλά η Α.Ε.Κ. δεν αντέχει άλλο αυτή την μιζέρια και στο να μην υπάρχει ένας άνθρωπος να τρίξει λίγο τα δόντια όπου και όπως χρειαστεί από τον θυρωρό στα Σπάτα μέχρι τον πιο ακριβοπληρωμένο σου αστέρι.

·Καλός ο Αδαμίδης, ο “άσχετος”, και σίγουρα διαχειρίζεται την εταιρεία καλύτερα από ότι την διαχειριζόταν ο “σχετικός” άνθρωπος μας αλλά...αλλά η Α.Ε.Κ. θέλει παραπάνω. Θέλει περισσότερο ενδιαφέρον, θέλει περισσότερα λεφτά και θέλει και περισσότερη Αγάπη. Θέλει όραμα και ελπίδα. Χορτάσαμε λογιστές και δημόσιες σχέσεις.

· Εάν οι σημερινοί μέτοχοι νομίζουν ότι με τον Αδαμίδη μπροστά μπορούν να δώσουν παραπάνω από όσα βρήκαν ας συνεχίσουν. Εάν τον Αδαμίδη τον έχουν εκεί ώστε να γλιτώνουν την ρετσινιά στο όνομα τους ας πάνε στην ευχή του Θεού πριν φτάσουμε να μιλάμε για κατάρες του Λαού. Δεν λέω τίποτα παράλογο, έτσι και αλλιώς πόσο να καούμε ακόμα και το πολύ πολύ να δούμε και την ΠΑΕ να γίνεται ΚΑΕ. Τι είχαμε τι χάσαμε! Άντε να το κλείσουμε το μαγαζί να ησυχάσουμε όλοι, δεν γίνεται να διαταράσσεται άλλο ψυχική μας ηρεμία.

·Στα αυτιά μου φτάνουν πολλά και διάφορα για τους παίκτες, έτσι να μην νομίζουν ότι και αυτοί είναι στο απυρόβλητο επειδή τάχα έχουμε μια διοίκηση με δεκανίκια που πληρώνει αμαρτίες παλιές και νέες. Για νυχτερινά πέρα δώθε, αλήθεια εκεί στην Villa πόσα σφηνάκια ήπιαν για να ξεχάσουν την πίκρα να μην μπορούν να νικήσουν τα σκουλίκια; Για βεντετισμούς της κακιάς ώρας, για μυαλά που ονειρεύονται μόνο τα χρήματα και να χωθούν στα μπούτια καμιάς μικρής επειδή φόρεσαν την φανέλα της Α.Ε.Κ. αλήθεια στο Villa πόσα τηλέφωνα θαυμαστριών μαζέψανε; Βέβαια για την ίδια την Α.Ε.Κ. δεν έχουν να δώσουν παρά ψίχουλα ή και απλά είναι πολύ λίγοι. Απο περιέργεια ο Γενικός Αρχηγός που ήταν να τους μαζέψει; Τι είπα τώρα! Ο καθένας στην ΠΑΕ είναι στον κόσμο του λέμε, ο μισθός να πέφτει και άντε γεια!

·Για μια ακόμη φορά η ομάδα δείχνει τις αδυναμίες της σε όλα τα επίπεδα και αλίμονο εάν περιμένουμε ότι με τον Μανόλο που σίγουρα ο καλός Θεούλης μας τον έστειλε θα βρούμε λύση σε όλα. Απλά αυτό δεν υπάρχει. Το πολύ πολύ να χάσουμε και τον Μανόλο, που μιλάει και λέει περισσότερα από όσα πρέπει να μαθαίνει ο κόσμος.

· Δεν μπορώ επίσης να καταλάβω την επιμονή κάποιων με το ζόρι να ...χάσουμε τον Μπλάνκο! Ειλικρινά ας μου το εξηγήσει αυτό κάποιος. Μήπως επειδή συνεχίζει να βαζει γκολ και τους χαλάει το ...στοίχημα ή απλά θέλουν να μας φορτώσουν κάνα ακόμη παλτό;

·Στην Βασίλισσα ο δρόμος φαίνεται ότι είναι χωρίς γυρισμό. Όσο και να προσπαθήσει κανείς να βρεί ένα φάρμακο πολύ φοβάμαι ότι πάμε ολοτάχώς για το μοιραίο. Ο Φιλίππου δεν υπάρχει ούτε με κυάλι κοντά και ο Μπάμπης και ο Λαμπρόπουλος απλά φαντάζουν πολυ λίγοι για να κρατήσουν την Βασίλισσα ζωντανή. Ο κόσμος, κάποιοι λίγοι που έχουν μείνει δίπλα της δεν φτάνουν ούτε για να μαζέψουν λεφτά για καφέδες. Να ζήσουμε να την θυμόμαστε...

·Πόσο θα γούσταρα να είχα ένα μαγικό ραβδάκι και να έστελνα στην ομάδα του ποδοσφαίρου τους χαντμπολίστες, αυτούς ντε τους απλήρωτους, τους χωρίς γήπεδο, τους χωρίς ολόκληρη ομάδα, τους χωρίς λεωφορείο να κάνει τις μετακινήσεις τους, αυτούς που βλέπουν την χλιδή ενός του ξενοδοχείου μόνο εάν παίζουν Ευρώπη και αυτό 4άρων αστέρων και να έστελνα τους καλοχαϊδεμένους και αγνώμονες ποδοσφαιριστές να γευτούν την χαρά του ...χάντμπολ!

·Από τον αγώνα με τα σκουλίκια μου έμεινε η εξής απορία, πως γίνεται να ασχολούμαστε εμείς εκεί στην εξέδρα με τέτοιο πάθος να βρίζουμε τα σκουλίκια σε κάθε άσχετο αγώνα και προχτές να έχουμε χαθεί στον θαυμαστό κόσμο των παραισθήσεων, από την μπάλα που βλέπαμε ή από τίποτα άλλο, θα σας γελάσω, και να μην βγάζουμε το ανάλογο πάθος;

·Όσοι ψάχνουν να βρούν που είναι η ORIGINAL και γιατί δείχνει τόση ...απάθεια ας πάνε πρώτα να κάνουν καμια κατάληψη για τον Μπόμπ και κάνα συλλαλητήριο για τον Ντούσαν... Σκόκο! Η Οικογένεια είναι εκεί που πρέπει να είναι, πάντα δίπλα στην Α.Ε.Κ.

·Ειλικρινά χαίρομαι που πριν πολλά πολλά χρόνια το Δωματιάκι το αγοράσαμε δραχμή δραχμή μόνοι μας και δεν μας το παραχώρησε κανείς ...πατερούλης. Το Σπίτι και το Φως μας.

·Σήμερα το βράδυ βρισκόμαστε δίπλα στα κορίτσια μας, όχι επειδή παίζουμε με την βαζέλα αλλά επειδή είναι Α.Ε.Κ. και εκεί.

·Αναπολώ κάθε στιγμή που ζούσαμε μαζί από το πρωί, που βγαίναμε μαζί τα μεσημέρια, χειμώνες καλοκαίρια, αναπολώ κάθε στιγμή εκδρομές, αδέλφια, μπύρες, τραγούδια χαρές και δάκρυα όλα μαζί.

·Έχουμε την ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η Α.Ε.Κ. που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.

·Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας…Τα ούζα και τα ρακόμελα στην Νέα Φιλαδέλφεια καλά κρατούν έλα όμως που θα γίνει του Καίρου σύντομα, την βλέπω την δουλειά και εκεί θα έχουμε πάρτι μόνο με ούζα!

Για την υπογραφή
Διονύσης