Κυριακή 5 Απριλίου 2009

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 05-04-2009


· Χίλια μάτια να είχα να σε βλέπω…κάτι η μέρα χτεσινή, λόγοι ιστορικοί για όσους τυχόν ξεχάσατε, κάτι τα τρίποντα που έπεφταν σαν χαλάζι στο τέλος ήμουν σίγουρος ότι και θα νικούσαμε και την διαφορά θα παίρναμε, νικήσαμε και στο Χάντμπολ και έτσι όλα μια χαρά.
· Κάνω πως δεν είδα πάλι τα μπουκάλια και τους αναπτήρες με την ελπίδα να μην μας στοιχίσουν και πάλι κάνα μπόνους. Η βλακεία είναι ανίκητη λέμε!
· Ωραία βραδιά η χτεσινή, ειδικά όταν το μυαλό ταξίδευε πίσω 41 ολόκληρα χρόνια στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο, εκεί που γράφτηκε το πραγματικό έπος του Ελληνικού αθλητισμού.
· Τυχεροί όσοι εκείνη την βραδιά ανέβηκαν τα μαρμάρινα σκαλιά και πήραν θέση μπροστά στην ιστορία. Διάβαζα και τον Αντιχούλιγκαν χτες, πάντα τον διαβάζω, και πόσο τον ζήλευα που τα πρόλαβε, να ‘ναι καλά και ο κυρ-Χρήστος που ποτέ δεν έφυγε από κοντά μας.
· Πόσους και πόσους Δημήτρηδες δεν ανέβασε τα «μαρμάρινα» σκαλιά με τον τρόπο του ο κυρ-Χρήστος να καταλάβουν και εκείνοι την μαγεία που σκορπίζει η Α.Ε.Κ. Και τώρα εκεί ψηλά πάλι φροντίζει να προσέχει όσους ανεβαίνουν.
· 41 χρόνια μετά όμως και προσπαθούμε να μαζέψουμε τα κομμάτια, να τα ενώσουμε και να σώσουμε. Με ελάχιστες δυνάμεις με ακόμη λιγότερα λεφτά. Το ενδιαφέρον των πολλών φτάνει μέχρι το θα…μετά εξαφανίζονται ή κάνουν πως δεν ακούν. Συνεχίζουμε να είναι καλά ο Μπάμπης, ο Βασίλης, ο Μιχάλης και τα άλλα παιδιά.
· Ίσως είναι αυτό που είπε και ο Δημήτρης περί τέλους της ιδεολογίας. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι η ιδεολογία πέθανε αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι αυτοί που την ακολουθούν ή την γνωρίζουν πλέον είναι ελάχιστοι.
· Η 5ετία του Νικολαίδη πέρα από την ΟΔΔΥ-σεια είχε και άλλες παράπλευρες απώλειες. Κάτι σαν τις απώλειες των αμερικάνων αφού μπήκαν στο Ιράκ.Έτσι και εμείς οι ΑΕΚτζήδες αφού με ενθουσιασμό το 2004 καταλάβαμε την Φαλούτζα και την Βαγδάτη, συγνώμη την ΠΑΕ ήθελα να πω, νιώσαμε τεράστια αγαλλίαση και εφησυχασμό.
· Και πάνω στον εφησυχασμό νάσου να μας βγαίνουν στην φόρα τι ψυχολογικά, τι κοινωνικά, τι οικονομικά προβλήματα. Βέβαια μέχρι την απόσυρση του οπλίτη Ντέμη οι πολλοί έκαναν πως δεν έβλεπαν, πως δεν καταλάβαιναν αλλά που η πραγματικότητα ήρθε να τους προσγειώσει όλους και να αφήσει τα προβλήματα να χυθούν.
· Έτσι λοιπόν πολύ απλά το 2004 ο πολύς κόσμος άφησε την πίστη του να την κουμαντάρει ο οπλίτης που την είχε δει στρατηγός και όταν στο τέλος ξέμεινε από γαλόνια χάθηκε και ο οπλίτης, χάθηκε και η πίστη. Ο καθένας τον εαυτούλη του πλέον.
· Και άντε τώρα να δώσεις στον κόσμο να καταλάβει και να ξαναπιστέψει. Να δώσεις στον κόσμο από κάπου να πιαστεί για να ελπίζει. Τώρα που την πάτησε μόνο στα έτοιμα θα είναι έτοιμος να δώσει το παρών, μόνο εκεί που θα υπάρχει γλυκό. Ο τελικός, εάν φτάσουμε μέχρι εκεί γιατί πάντα υπάρχει και η περίπτωση να μην φτάσουμε, είναι μια χαρά γλυκό!
· Βέβαια μας έφεραν και την γκρινιάρα του πάγκου, βρε την Βροχοπούλου, αυτόν ντε τον παλικαρά με το αγέρωχο στυλ με το κομπολόι στο ένα χέρι και το άλλο απλωμένο για τα …λεφτά. Ο λύκος και αν εγέρασε συνήθειες δεν αλλάζει.
· Και έτσι από την στιγμή που ο Νοτιάς και όσοι μέτοχοι έχουν παραμείνει, δεν έχουν και τόση διάθεση να δώσουν δεκάρα για μεταγραφές και αυτές πρέπει να γίνουν, για να βγάλει και κάνα φράγκο ο τύπος με το αγέρωχο στυλ, η εύκολη λύση είναι να θυσιάσουμε τα ήδη υπάρχον περιουσιακά στοιχεία της ομάδας. Γνωστό φάρμακο.
· Το καλύτερο και πιο προσοδοφόρο περιουσιακό στοιχείο όπως ελπίζουν είναι αυτό που ακούει στο όνομα ΜΠΛΑΝΚΟ! Έτοιμο τον έχουν λέμε. Δεν κρατιούνται να κάνουν την μπάζα. Μετά από χρόνια βρήκαμε έναν σχετικά μικρό σε ηλικία να βάζει γκολ, να μπαίνει με την μία στην ψυχολογία της ομάδας και του κόσμου και τώρα θέλουν να τον πουλήσουν. Μήπως πρέπει να τρίξουμε τα δόντια σε κάποιους;
· Μάλλον υποθέτω πρώτον από όλους τον συμπαθέστατο πρόεδρο της ΠΑΕ που εκτός των λογιστικών του σχεδίων ξεπουλήματος του Μπλάνκο συνεχίζει να παίζει την κολοκυθιά στο θέμα του 10% και των δικαιωμάτων της Μάνας Α.Ε.Κ. από την ΠΑΕ. Το ότι φαίνεται να τα βρίσκουμε για το γήπεδο δεν αναιρεί τις υποχρεώσεις τις ΠΑΕ για τις οφειλές της. Είναι ΝΤΡΟΠΗ αυτό που γίνεται και όποιος πονάει και νιώθει τι σημαίνει Α.Ε.Κ. θα είχε φροντίσει ήδη να βρει λύση.
· Τουλάχιστον γελοίοι αυτοί που τολμάνε να ειρωνεύονται την σημερινή κατάσταση στην διοίκηση της Μάνας Α.Ε.Κ. αλλά έτσι είναι τα πράγματα όταν είχαν συνηθίσει στο χαρτζηλικάκι του παππούλη! Και που να κόψει και καμιά κορδέλα γηπέδου ο Χατζηχρήστος να δείτε πίκρα!
· Και που είστε πότε θα βάλει πλάτη ο Τίγρης, γιατί όλο για πλάτη και για πλάτη ακούω και διαβάζω αλλά έτσι όπως πάμε δεν την γλιτώνουμε την καμπούρα άντε μπράβο κάντε κάτι να έρθει μπας και μας στριμώξετε στην γωνία γιατί ο πόνος σας τελικά είναι μόνο η Οικογένεια !
· Όλα όμορφα χτες στο Καλιμμάρμαρο, έτσι Γιάννη μου; Στην Κομοτηνή και στην Αλεξανδρούπολη η οικογένεια ήταν και εκεί. Ο Γενικός έδωσε το ρεπορτάζ…σε εύθυμη κατάσταση και ο Πρόεδρος μοίραζε αυτόγραφα στα παιδιά!
· Η μικρή Εστέλ από την όχι και τόσο μακρινή Αυστραλία ξαναγυρνάει…στην πατρίδα της. Δυστυχώς δεν τα κατάφερε να μείνει άλλο εδώ. Όπου Α.Ε.Κ. και η Εστέλ μέσα όλους αυτούς τους μήνες και ας με δυσκολία μίλαγε καν Ελληνικά. Καλό ταξίδι Αδερφούλα και να προσέχεις…
· Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.
· Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας...Ονειρεύομαι Γήπεδο Μεγάλο, Όμορφο και Λαμπρό, Γήπεδο της Α.Ε.Κ.
paRa-NOID

Δεν υπάρχουν σχόλια: