Κυριακή 26 Απριλίου 2009

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 26-04-2009


· Χαθήκαμε με την Λαμπρή, και όχι το ξενέρωτο εβραϊκό πάσχα, κάτι οι ρακές κάτι το αρνάκι, κάτι η καλή παρέα κάτι η Ανάσταση του Θεανθρώπου, το σκόρπισμα του Φωτός για μια ακόμη φορά και φυσικά το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας που απλωνόταν μπροστά μου. Αλλά αυτά έφυγαν και η καθημερινότητα έγινε πάλι κομμάτι της ζωής μας. Μια καθημερινότητα με πολύ Α.Ε.Κ. όμως.
· Το κακό είναι ότι και το Φως της Ανάστασης δεν κράτησε πολύ. Δεν έχω και καλό φήλινγκ, καλό συναίσθημα, στο ελληνικότερο για τα όσα περιμένουν εμάς τους ΑΕΚτζήδες τις επόμενες εβδομάδες, τους επόμενους μήνες! Πολλά μαζί μαζεμένα, σαν σπυρί γεμάτο κακά στοιχειά έτοιμο να σπάσει!
· Μου ήρθε και ένα γράμμα στον υπολογιστή όπου με ενημέρωνε ότι η λειτουργία των γραφείων της Μάνας Α.Ε.Κ. αναστέλλεται μέχρι νεωτέρας. Πήγα να δακρύσω. Κατάντια; Απογοήτευση; Λύπη; Άξιοι της μοίρας μας; Βρε σε αντίσκηνο μέσα στο χωράφι του Γηπέδου, να ησυχάσουμε! Πρόσφυγες και Γύφτοι την ίδια στιγμή!
· Είπα για χωράφι και φύγαμε για Σπάτα! Εκεί όπου ο μέγιστος Νοτιάς θέλει να ξεκοκαλίσει στην κυριολεξία την Α.Ε.Κ. Διαβάζοντας τα όσα βγήκαν στην επιφάνεια τις τελευταίες μέρες θα πρέπει και ο πιο καλοπροαίρετος ΑΕΚτζής να καταλάβει επιτέλους με τι λαμόγια με όλη την σημασία της λέξεως έχουμε μπλέξει.
· Κάποτε μιλάγαμε για τον Καρκίνο το Ζαφειρόπουλο. Ε λοιπόν τούτοι εδώ, αυτούς που μας κουβάλησε ο αδερφός Ντέμης είναι καρκίνος AIDS και φυματίωση μαζί! Εάν έχει να πει κάτι ο Κιντής, χρόνια σου πολλά κιόλας Γιώργο για προχτές, ας βγει να το πει μπας και δεν προλάβουν να την μαδήσουν την Α.Ε.Κ, τούτοι.
· Μιλάμε για ληστεία κανονική, αλλά ευτυχώς ο Θεός είναι μεγάλος και βλέπει, τους έστειλε τα αρχαία και έτσι θα μείνουν με την αγγουριά στο χέρι. Βρε το μοναδικό χρηματοδότη της Α.Ε.Κ. το κύριο Νοτιά από το Αμέρικα! Να σας δω του χρόνου χωρίς διαρκείας ρε χρηματοδότες. Φαίνεται μας πέρασε για αμερικανάκια. Βρε καλά μας κάνουν ρε…
· Μέχρι και ο Μάκαρος θα φαντάζει Αγγελούδι στο τέλος μπροστά σε τούτους εδώ. Τόσο καιρό προσπαθεί η Μάνα Α.Ε.Κ. να τους δώσει να καταλάβουν ότι οφείλουν το 10% και αυτοί σχεδιάζουν να δώσουν το σήμα στην επόμενη Empire! ΝΤΡΟΠΗ και ΑΗΔΙΑ!
· Έχουμε και κύπελλο, ή καλύτερα τελικό κυπέλλου μπροστά μας. Πάλι καλά που ξύπνησαν οι πελάτες και τρέχουν για εισιτήρια, γιατί οι άλλοι στο βουνό αντί για μπάλα είναι στα μπινελίκια, στο ξύλο και στο πριγκιπιλίκι!
· Μέχρι και ο Χρηστάκης με πήρε τηλέφωνο να μάθει για την εξέδρα. Λυπάμαι που δεν μπορούσα να του δώσω λίγη από την χρυσόσκονη που είχαμε στα χέρια μας μερικά χρόνια πριν.
· Πολύ το φοβάμαι το επόμενο Σάββατο. Από πολλές απόψεις. Ο κόσμος έχει ελπίδα αλλά αυτό δεν φτάνει. Οι άλλοι είναι αχόρταγοι, τελειώνει και ο συνέταιρος του βάτραχου την καριέρα του, ο Τζόλε ντε, να μην φύγει δυσαρεστημένος, άλλωστε την ράτσα του ο βάτραχος πάντα την πρόσεχε!
· Στο μυαλό μου τριγυρίζει η σκέψη πως ο πρώην υπάλληλος θα χτυπήσει τον πρώην εργοδότη του; Θα παίξει το κομπολόι; Θα βγάλει πύρινο λόγο πριν την σέντρα να τους εμψυχώσει; Θα τους εξηγήσει τι σημαίνει Α.Ε.Κ; Θα τους πει ότι το καλοκαίρι δεν θα είναι στην ομάδα; Θα τους βγάλει για φαγητό στο κινέζικο της Ερυθραίας; Για το κύπελλο και πως θα το πάρουμε άραγε θα τους πει;
· Αν βέβαια πάρω από το πνεύμα των δηλώσεων του Κούλη , που χάθηκες ρε μπαγάσα τόσο καιρό, φαντάζομαι το έργο από τώρα. Ο μόνος που δεν έχει κάνεις δηλώσεις είναι ο Ντέμης αλλά από ότι έμαθα ετοιμάζεται να φέρει τους Red Hot Chilli Peppers και που καιρός να βρει χρόνο για δηλώσεις για την Α.Ε.Κ. άλλωστε τεσσεράμησι χρόνια μας είπε τόσα πολλά!
· Άντε έμεινε μια εβδομάδα λοιπόν και η κατάκτηση του κυπέλλου φαντάζει σαν το άγιο δισκοπότηρο για εμάς τους Ενωσίτες. Τόσο κοντά στο να το βρούμε μα τόσο μακριά για να το κρατήσουμε στα χέρια μας. Εμπρός να πάρουμε τα Ιεροσόλυμα από τους αγαρηνούς!
· Και μέσα σε όλα να διαβάζω ότι ο Βασίλιθ Τσιάρταθ θα πάρει πόστο!!! Αυτά είναι! Ο άνθρωπος που αφού κρύφτηκε στις τουαλέτες ένα απόγευμα και άφησε τους συναθλητές του να μαζέψουν τα…ξύλα, ο άνθρωπος που έγδυσε οικονομικά την Α.Ε.Κ. κάποιοι έχουν το θράσος να θέλουν να τον ξαναφέρουν κοντά. Η πλάκα είναι ότι αυτή την φορά μάλλον δεν θα τον γλιτώσει η τουαλέτα!
· Οι ξεφωνημένες και οι απόστρατοι των ψυχοφαρμάκων και των μπιζού ας μην έχουν πόνο για την Βασίλισσα, άλλωστε η δική τους τσέπη ποτέ δεν πόνεσε. Με το τσάμπα όλοι μάγκες είναι. Ο μόνος τους πόνος ήταν, είναι και θα παραμείνει η Οικογένεια της ORIGINAL και ο Αρχηγός της, που από τότε που έγινε και Πρόεδρος ο πόνος έγινε ακόμη μεγαλύτερος. Περαστικά.
· Αλλά θα έρθει το αιλουροειδές να βάλει πλάτη, έτσι θα γίνεται καλά, ίσως έτσι γίνεται και Αρχηγοί που τόσο καημό το έχετε. Το κακό είναι ότι όλο έρχεται και έρχεται και ακόμη Πειραϊκή είναι να χαζεύει τον Αργοσαρωνικό με το ντίμπλ στο χέρι και να μετράει τα καράβια και τα κότερα!
· Ξέρω ότι ίσως να ενοχλούνται κάποιοι και για ότι γράφω και πως το γράφω λυπάμαι εάν τους στεναχωρώ αλλά ξέρω μόνο να γράφω έτσι όπως αισθάνομαι και όπως βλέπω την αλήθεια. Εάν δεν μπορείτε, απλά προσπεράστε με
· Α ναι παίζουμε και με τον Εργοτέλη σήμερα…παραλίγο να το ξεχάσουμε! Πόσο θα ήθελα να ήμουν Ηράκλειο σήμερα. Άλλο ένα πρωτάθλημα πολύ μακριά για εμάς, αλλά και που να φτάσεις με Δώνη και τον βάτραχο; Το κύπελλο άραγε πόσο μακριά μας πέφτει; Να ρωτήσω τον συνέταιρο του βάτραχου ή μήπως τον πρώην εργοδότη του;
· Το Κύπελλο το θέλω για τα φουκαριάρικα τα παιδιά μας! Όποιος έχει παιδιά μπορεί να με καταλάβει!
· Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.
· Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας...Και ο Θεός βοηθός Αδέρφια μου, χαιρετισμούς στην Μύκονο Βασίλη!
paRa-NOID

Δεν υπάρχουν σχόλια: