Κυριακή 3 Μαΐου 2009

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 03-05-2009


· Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Σωτήρη Κυργιάκο για τις πολύ δυνατές στιγμές ΑΕΚτζήδικου ψυχισμού που έδωσε. Δεν ξέρω πόσο Α.Ε.Κ. ήταν ο Κυργιάκος στην ζωή του, ειδικά προτού έρθει στην Α.Ε.Κ. αλλά ο τρόπος αντίδρασης του λείπει αφάνταστα από αυτή την μεταλλαγμένη και μικρή από διάφορες απόψεις πλέον Α.Ε.Κ.
· Ένα τεράστιο μπράβο στον κόσμο που ελπίζω να μην χαθεί από αύριο, πνιγμένος μέσα στην απογοήτευση που σκορπίζει συστηματικά αυτή η ομάδα τα τελευταία χρόνια. Βλέπετε το μικρόβιο της νέας εποχής της Α.Ε.Κ. μετά το 2004 έχει κάνει για τα καλά την ζημιά του.
· Βέβαια κάποιοι έχουν χάσει το δρόμο σε αυτό που λέγεται εξέδρα αλά ας αφήσω αυτή την ανάλυση για κάποια άλλη Κυριακή.
· Να ευχαριστήσω και τον βάτραχο που έχουμε στον πάγκο που δυστυχώς με δικαιώνει στο ότι το αδρείκελο που βλέπουμε δεν έχει καμιά σχέση με τον Πρίγκηπα που είχαμε στην ομάδα μέχρι την προδοσία του 1996. Όσο πιο γρήγορα τον ξαποστείλουν γιατί μόνος του χωρίς αποζημίωση δύσκολα φεύγει τόσο πιο γρήγορα ίσως βρούμε τον δρόμο μας.
· Είναι και η τιμωρία της Ιστορίας, αυτός που πρόδωσε με τον χειρότερο τρόπο την Α.Ε.Κ ποτέ να μην μπορέσει να γευτεί χαρά από αυτήν παρά μόνο τα λεφτά της, άλλωστε αυτά ξέρει να μετράει καλύτερα. Το κακό είναι όσο θα τον κρατάνε στον πάγκο για τους δικούς τους λόγους οι χειροκροτητές του…ωραίου ποδοσφαίρου και μέτοχοι της ΠΑΕ τόσο εμείς, ο κόσμος δηλαδή δύσκολα θα γευτεί και πάλι χαρά.
· Όσοι επιμένουν να τρώνε το παραμύθι ότι δεν φταίει αυτός, κούνια που τους κούναγε. Από το 1996 που μας πούλησε αυτός φταίει, αυτός έδωσε δικαιώμα στον κατάσκοπο των ανατολικογερμανών να το παίζει μάγκας και νταβατζής 14 χρόνια τώρα.
· Για τους δικούς μου λόγους αλλά και για λόγους που μοιράζονται διάφορα αδέρφια μου προτίμησα την μοναξιά της τηλεόρασης και της απαράδεκτης μετάδοσης του τελικού, αφού για τον σπήκερ μόνο ο γαύρος υπήρχε και που και που έπαιζε και με κάποια άλλη ομάδα! Λυπάμαι που το λέω αλλά…
· Ούτε την πρόσκληση του Αλέξανδρου να δούμε τον αγώνα μαζί δεν δέχτηκα, αν και θα ήταν όμορφα να βλέπω τον αγώνα με θέα το απέραντο γαλάζιο και ένα πράγματι υπέροχο ηλιοβασίλεμα χτες το βράδυ.
· Μακάρι να ήμουν στο Ντίκενς εκεί μακριά στα ξένα, να μοιραζόμουν την χαρά τους πριν τον αγώνα, την πορεία μέσα από την πόλη της Μελβούρνης των πρώτων πρωινών ωρών, να μοιραστώ και την λύπη τους που σκόρπισε η απώλεια και αυτού του τίτλου.
· Τι να λέω τώρα, ότι και να πω όταν χάνεις έναν τίτλο πονάς, όσο και αν προσπαθείς να το δεις ψύχραιμα ακόμα και εάν εδώ και πολύ καιρό τώρα κρατάς μια απόσταση από την σημερινή Α.Ε.Κ, για την ποδοσφαιρική εννοώ.
· Οι μόνοι ευτυχισμένοι με τον χτεσινό αγώνα θα είναι οι μέτοχοι της ΠΑΕ που είναι λάτρεις του όμορφου ποδοσφαίρου, άλλωστε τόσα χρόνια μας τόνιζαν ότι δεν έχει σημασία η νίκη αλλά το όμορφο ποδόσφαιρο.
· Αναρωτιέμαι εάν κυκλοφόρησαν και μπλουζάκια «Δεν πάμε για το Κύπελλο»! Ξέρω, ξέρω βγάζω κακίες αλλά δεν αντέχω, σχεδόν 5 χρόνια με αυτά μας κατήχησαν οι επικοινωνιολόγοι της Α.Ε.Κ.
· Το μόνο που μας μένει είναι η επόμενη μέρα. Που να βρεθούν οι ουρές για ένα εισιτήριο με τους βλάχους του κάμπου, τώρα μάλιστα που δεν παίζει και καπέλο στα εισιτήρια.
· Η επόμενη μέρα μας βρίσκει στην αναμονή για να βάλει πλάτη ο Τίγρης αλλά εγώ μόνο να καπνίζει το πούρο του τον βλέπω και να μας έχει καλά γραμμένους αφού με το τσάμπα απολαμβάνει πολλά καντάρια δημοσιότητας, κορόιδο είναι να μπλεχτεί στην ΠΑΕ να πληρώνει κιόλας.
· Είμαι συγκινημένος από τις δηλώσεις του Θανόπουλου, πάλι καλά που δεν τις έστειλε με email , να τις χακάρουν οι ρουφιάνοι της Γράμμου! Με τέτοιες δηλώσεις είμαι σίγουρος ότι το κοντέρ καλά θα συνεχίσει να μετράει.
· Ήρθε και ο Νοτιάς από το Αμέρικα, αυτός μάλλον μας ήρθε για να ρυθμίσει το κοντέρ!
· Το κοντέρ μετράει λέμε. 7 χρόνια χωρίς κύπελλο, 14 χωρίς πρωτάθλημα και με αυτή την διοίκηση, με αυτόν τον προπονητή και με παίκτες τράνσιτ το κοντέρ θα συνεχίσει να μετράει. Περαστικά σε όλους μας.
· Περαστικά και στην Μάνα Α.Ε.Κ. που με χίλιες δυό δυσκολίες ίσα που κρατιέται στα πόδια της και το ερώτημα που μας στοιχειώνει όλους είναι για πόσο ακόμα.
· Αχ, ρε ΑΕΚάρα…
· Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.
· Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας...Ο Θεός κοίταζε άλλου χτες το βράδυ, άλλωστε σιχαίνεται τους προδότες!
paRa-NOID

Δεν υπάρχουν σχόλια: