Κυριακή 17 Μαΐου 2009

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα



· Άραγε ο Σάκης θα τα κατάφερε; Άραγε τον ψηφίσαν οι πελάτες της ευρωπαϊκής ποπ κουλτούρας και ισοπέδωσης της πραγματικής κουλτούρας κάθε λαού για χάρη του χρήματος και της όποιος πολιτισμικής παγκοσμιοποίησης; Κάνα στοιχηματάκι το παίξατε;
· Άντε θα πήξουμε πάλι στις αναλύσεις από τα αδελφάτα στα διάφορα πρωινά και μεσημεριανά μαγκαζίνα της Τιβί!
· Βέβαια την ίδια ώρα στην Βουλιαγμένη είχαμε πάρτι, όχι του Λουκιανού, αυτό άλλωστε έγινε πολλά χρόνια πίσω, τότε που όλα ήταν πιο απλά, ίσως και πιο αγνά, αλλά των διάφορων ισχυρών και ύποπτων κύκλων του κόσμου. Μην στεναχωριέστε πέρασε στο ντούκου, ακόμα και από τους διάφορους…αντί-τέτοιους που τον τελευταίο καιρό μέχρι και την εξέδρα μας θέλουν με το ζόρι να χρωματίσουν, αν δεν το έχουν κάνει ήδη!
· Έτσι στο ντούκου όπως περνάει και το μέλλον της Α.Ε.Κ. μπροστά από τα μάτια του κόσμου της Α.Ε.Κ που απαθής περιμένει τον επόμενο «Ντέμη» να την σώσει. Έναν σωτήρα σας παρακαλώ.
· Βρε τον Ντέμη να διαβάζω στα πολιτιστικά του «Κυριακάτικου Βήματος» για την επερχόμενη συναυλία του Σαντάνα και η μισή σελίδα να μου μιλάει για τον Ντέμη! Εκπολιτιστήκαμε λέμε! Άντε Ντέμη μου φτιάξε και την σόου μπίζ!
· Ευτυχώς όμως μέσα στην γενικότερη οικονομική ύφεση διαβάζουμε για νέες αγορές πετρελαιοφόρων, μεγαλύτερο γιότ από του βαζελοπατέρα, νέες φερράρι για τον γιο, μέχρι και βίλα στο Πόρτο Ράφτη μόνο για την δεξίωση του γάμου. Αυτά είναι!
· Σκορπάνε γέλιο όλα αυτά που διαβάζω και ακούω καθημερινά δεξιά και αριστερά για τον «βάλε πλάτη». Και ο «βάλε πλάτη» τα ακούει , τα διαβάζει και φυσικά μας…γράφει! Και καλά κάνει αφού ο, ειδικά μετά το 2004, ΑΕΚτζής έχει ανάγκη από κάπου να πιαστεί, να έχει μια ελπίδα, έστω και στα παραμύθια!
· Άραγε πόσο νομίζει ότι τον τιμάει τον ίδιο τον Μελισσανίδη να ακούμε κάθε τρεις και λίγο το όνομα του σαν σωτήρα για την Α.Ε.Κ. και αυτός να επιμένει άλλοτε στην σιωπή του και άλλοτε όσα μπορεί να υποκλέψει το αυτί ενός δημοσιογράφου σε μια κηδεία;
· Εάν τον πόναγε πραγματικά τον Πρόεδρο των Τίτλων η σημερινή Α.Ε.Κ. θα είχε ρίξει τον εγωισμό του για την «σφαλιάρα» που έφαγε το 2005, ίσως να έβλεπε και λίγο πιο πέρα ότι δεν φταίνε μόνο αυτοί που δεν τον ψήφισαν και θα είχε δώσει μια βοήθεια, έστω μια μικρή βοήθεια εκεί που πραγματικά χρειάζεται, είτε στην Μάνα, είτε στην Βασίλισσα.
· Βασικά θα είχε πιάσει τον φλώρο από το αμέρικα από τα …και θα του έλεγε 2-3 λογάκια. Δυστυχώς όμως, και τονίζω το δυστυχώς, η απόλαυση του ντίμπλ στα βράχια της Πειραϊκής τον απασχολεί πιο πολύ. Κρίμα.
· Και το παραμύθι στην Α.Ε.Κ. του σήμερα πάει σύννεφο. Έρχεται από την Αμερική, περνάει την Γράμμου και φτάνει έτσι μέχρι τα …βράχια της Πειραϊκής. Ευτυχώς που βρέθηκαν και τα αρχαία στα Σπάτα και έτσι βρήκαμε πάτημα να το ξεχειλώσουμε και εκεί το παραμύθι του προπονητηριου που θα είναι «ΣΑΝ» να ανήκει στην Α.Ε.Κ. Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε με 1,3 μυριάκια τον χρόνο!
· Στο πάγκο έχουμε έναν προπονητή της σειράς που όσο θα περνάει ο καιρός απλά θα φροντίζει και την Α.Ε.Κ. να χαντακώνει και ότι θετικό έγραψε η ιστορία του πριν την προδοσία να συνεχίζει να την μικραίνει.
· Αν δεν μπορείς να νικήσεις ούτε τον πιο αξιοθρήνητο βάζελο της Τετάρτης τι άλλο να περιμένεις; Άντε να δούμε και σήμερα τι θα έχει το μενού; Μπουγάτσα με κιμά! Το πολύ πολύ να φταίει πάλι το μουσλίμι.
· Στην Βασίλισσα το χάος είναι πλέον μπροστά μας ο Μπάμπης και ο Βασίλης έχουν ξεχυθεί μπας και σώσουμε την παρτίδα, να βρούνε έναν άνθρωπο να μπορεί να σηκώσει ψηλά την Βασίλισσα.
· Μακάρι να το καταφέρουν, αλλά πολύ φοβάμαι ότι οι ελπίδες εδώ είναι ελάχιστες έως μηδαμινές. Πολύ φοβάμαι ότι η καλύτερη λύση θα είναι η ευθανασία, αφού δεν αντέχεται αυτός ο συνεχιζόμενος διασυρμός.
· Δεν λέω καλά περάσαμε στην εξέδρα φέτος στο Σπόρτινγκ αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό και αν το βάλουμε κάτω και με τους αριθμούς το πράγμα είναι ακόμη πιο τραγικό.
· Αν θυμηθώ και όλους αυτούς που με ευκολία έδιναν λαβή να τιμωρηθούμε και τους άλλους που με το ζόρι ήθελαν να μπαίνουν τσάμπα τότε το μέλλον δεν έχει και πολύ δρόμο από μόνο του
· Τέλος του μήνα όλοι οι δρόμοι οδηγούν στις Σέρρες με την ελπίδα το κύπελλο να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα και ότι δεν κατάφερε το ποδόσφαιρο με του πλούσια αμοιβόμενους ποδοσφαιριστές να το κάνουν οι χαντμπολίστες που βλέπουν χρήμα μια στο τόσο!
· Επίσης όποιος ενδιαφέρεται έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης του χάντμπολ εφόσον κατακτήσουν το κύπελλο. Δύσκολες εποχές να δίνεις λεφτά αλλά αξίζει. Άραγε πόσοι θα βρούνε τον δρόμο να μαζέψουμε τα 30.000;
· Ο χαμός του Θέμη, του «κωλόγερου» όπως τον έκραζε σε κάθε «Σάλι» και η «γριά» από τον Νέο Κόσμο έκλεισε ένα ακόμη μεγάλο κεφάλαιο σε αυτό που λέγεται ιστορία της εξέδρας και των οπαδών.
· Το «Σάλι» δεν θα το ακούσουμε ξανά, τουλάχιστον στην εξέδρα και με τον τρόπο που μόνο ο Θέμης ήξερε να το λέει και να μας καθηλώνει όλους, μέχρι και τους δίπλα σε μας παραταγμένους ματάδες και να απαγγέλλει με τον δικό του τρόπο …για την ξανθιά που τον πλήγωσε!
· Ούτε την ανταπόκριση της εξέδρας θα ξανακούσουμε που μέσα στον παραλογισμό των συνθημάτων έδινε το δικό της χρώμα στην απαγγελία.
· Εύχομαι στους επόμενους αγώνες να καταφέρουμε να αφιερώσουμε μερικά συνθήματα και για το Θέμη και για το Σάλι του, έστω και αν οι νεότεροι δεν τον ξέρατε, έστω και αν δύσκολα θα καταλάβετε τι σήμαινε για εμάς να είναι δίπλα μας παρέα με την ατελείωτη αγνή αγάπη του για την Α.Ε.Κ.
· Πες μας το Σάλι…οεο…Πες μας το Σάλι!
· Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.
· Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας...Άκου Θεέ το Σάλι …που σκέπαζε το ξανθό της κεφάλι!
paRa-NOID

Δεν υπάρχουν σχόλια: