Κυριακή 10 Μαΐου 2009

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 10-05-2009


· Τελικά ποιος έφταιγε που δεν πήραμε το κύπελλο; Μάλλον ο Δίας που πέρναγε από το Κριό και κοντραρίστηκε με τον ανάδρομο Ερμή! Αλλά κερδίσαμε το βραβείο για την διαφήμιση του ποδοσφαίρου! Βρε τον ανάδρομο, τι πακέτο μας άφησε!
· Βρε ένας να πει ότι εγώ έφταιγα και χάσαμε δεν βρέθηκε; Χαρά μοιράσαμε είπε ο άλλος ο ξεδιάντροπος! Φαντάζεστε να το έλεγε ο Σάντος αυτό πριν μερικά χρόνια που χάσαμε το πρωτάθλημα στο ίδιο κρυώκολο και αντιποδοσφαιρικό γήπεδο με την ίδια σιχαμένη ομάδα;
· Ώστε ανέβηκαν 2 φωτογραφίες στην ιστοσελίδα της ORIGINAL και κάποιοι ξέχασαν με τι ευκολία ο μέχρι και σήμερα προπονητής της ΠΑΕ δώρισε το κύπελλο στον πρώην εργοδότη του και για το κλείσιμο της καριέρας του συμπατριώτη του Τζόλε;
· 82 λεπτά αγώνα που στα τσακίδια βρισκόταν ο προπονητής που μας κουβάλησαν; Πέρυσι ο Κωστένογλου δεν γύρισε πίσω πάντως την ομάδα στο 2-0, δεν κώλωσε για να κρατήσει το αποτέλεσμα.
· Ψάχνω να βρω τι μπορεί να απαντήσει κανείς στον Γιώργο Κιντή που μερικές εβδομάδες είχε δηλώσει κάτι να μιλάνε πρώτα κάποιοι αφού κερδίσουν τον γαύρο. Αλλά εντάξει βρήκαμε θύμα το μουσλίμι τώρα και τα φορτώσαμε όλα εκεί που να μιλάμε τώρα για την χαστούκα που φάγαμε έστω και μετά από 34 πέναλτι.
· Αυτά είναι! Κάποιοι άλλοι είδαν και πόλεμο με τις φωτογραφίες! Και όλα αυτά με 2 μόνο φωτογραφίες, έτσι για να μην ξεχνάμε τα πραγματικά γεγονότα και πράξεις και όχι τα υποθετικά σενάρια του κάθε καθοδηγούμενο και καλά σερβιρισμένου σε εστιατόρειο της Ερυθραίας που θέλει να λέγεται δημοσιογράφος
· Ρε καλά μας κάνουν. Αυτά μας αξίζουν, και όσοι πονέσατε το Σάββατο να είστε έτοιμοι να ξαναπονέσετε γιατί χαρά είπαμε δεν θα δούμε. Άντε να πανηγυρίσουμε την είσοδο μας στο Γιουρόπα Λίνγκ αφού τα γκόλντεν μπόιζ αυτό είχαν στο πρότζεκτ πλαν τους από την αρχή, έτσι ούτε πολλά χρειάζονται για επενδύσεις μα ούτε και πριμ να μοιράσουν!
· Πλάκα θα έχει σήμερα να φάμε και καμιά χαστούκα από τους βλάχους, εκεί θα φταίει η Αφροδίτη που δεν τα βρήκε με την Σελήνη!
· Ο πόνος και η απογοήτευση που ένιωσαν ειδικά οι 24.000 Ενωσίτες που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ το προηγούμενο Σάββατο θα είναι κάτι που θα τους στοιχειώνει για πολλά πολλά χρόνια από τώρα. Δυστυχώς ήταν μια βραδιά τραγωδία και μας έδωσε να καταλάβουμε πόσο μικραίνουμε σαν ομάδα κάθε μέρα που περνάει. Και ο πόνος έφτασε μέχρι την Αυστραλία…
· Οι μόνοι που μάλλον δεν κατάλαβαν τι έγινε και ζούνε στον δικό τους κόσμο είναι ο Θανόπουλος, ο Νοτιάς και φυσικά ο …αόρατος βάτραχος που έχουμε στον πάγκο που σαν νέα Βροχοπούλου μέχρι και τα κανάλια πήρε σβάρνα για να μας πει τα εξής: «ακόμη και που χάσαμε εγώ το χάρηκα και πιστεύω ότι όλοι οι φίλαθλοι το χάρηκαν». Μάααααα…λιστα! Μια δήλωση πλήρως ενταγμένη στον ποδοσφαιρικό πολιτισμό που μας ήρθε σαν τούβλο στο κεφάλι από το 2004 και μετά.
· Τα σέβη μου στην κυρία Παπακώστα που λαμβάνει τον τίτλο της «Ταξιθέτριας 2009» κατά τα πρότυπα του Μάνατζερ της χρονιάς, για τις άψογες υπηρεσίες που έδωσε στο τελικό και φρόντισε να γεμίσει με γαύρους φουσκωτούς και νταβατζήδες η εξέδρα των επισήμων, την ίδια που οι ΑΕΚτζήδες που πληρώνουν τον ωραίο της μισθό από την ΠΑΕ έπρεπε να ανέχονται την ειρωνεία της! Βρε τι υπολείμματα μας άφησε ο Ρόκας!
· Στο μεταξύ τα πούρα συνεχίζουν να μας λιβανίζουν, αλλά πλάτη δεν βλέπουμε να βάζει. Τσάμπα το μελάνι, τσάμπα και η διαφήμιση. Όλοι πάμε Τζάμπο! Εδώ Μελισσανίδης, εκεί Μελισσανίδης, βρε που είναι αυτός ο Μελισσανίδης; Μήπως είναι στην Ραφήνα να τρώει ψάρια; Μήπως είναι στην Πειραϊκή και απολαμβάνει το ντίμπλ του; Μήπως είναι στην Νέα Υόρκη και κλείνει το νέο του ντήλ;
· Τελικά μάθαμε ότι ο Μελισσανίδης θα επενδύσει και μάλιστα σε γη. Χαρήκαμε, νομίσαμε ότι βγάζει κρυφό χαρτί για Νέα Φιλαδέλφεια. Τι κρίμα όμως τα 13 μύρια πήγαν για την βίλα της Γουλανδρή στο Πόρτο Ράφτη. Όχι, όχι δεν θα γίνει εκεί το δικό του προπονητικό όταν και εάν θα αναλάβει ποτέ ξανά την ΠΑΕ Α.Ε.Κ. δεν την πήρε καν την βίλα λέει για να μείνει αλλά για να κάνει την δεξίωση του γάμου του γιου του! Μάλιστα 13 ζεστά μύρια μόνο για τον χώρο μιας εκδήλωσης!
· Δεν πιστεύω να περιμένει κανείς του χρόνου να δει έστω και μία διαφήμιση σε τμήμα της Μάνας από τον ΑΕΚάρχη πόντιο. Τα ξόδεψε όλα για μία βίλα, που να του μείνει φράγκο για να στηρίξει την Μάνα Α.Ε.Κ. και μάλιστα όσο βρίσκεται εκεί ο Χατζηχρήστος και οι υπόλοιποι.
· Έπιασα την Μάνα τώρα. Φοβάμαι ότι το έργο δεν θα έχει καλό τέλος και όσο δεν υπάρχει Σπίτι αλλά κυρίως δεν φωτίζει το θέμα του Γηπέδου τόσο ο πόνος θα μεγαλώνει. Ο μεγάλος όγκος των ΑΕΚτζήδων αδιαφορεί και οι λίγοι δεν είναι και τόσο αμέτρητοι και κυρίως όχι και τόσο οικονομικά δυνατοί.
· Στην Μάνα Α.Ε.Κ. μπήκαμε για να την βοηθήσουμε και για να μην φτάνει να ξεφτιλίζεται από ανθρώπους σαν τον Ανατολιωτάκη ή τον Γρανίτσα. Εάν είναι να βάζουμε εγωισμούς μπροστά και να νομίζουμε ότι έχουμε το αλάθητο τότε κάπου θα το χάσουμε το τρένο. Το τι αναλάβαμε δεν είναι στα πλαίσια της λογικής του ανθρώπινου νου, αλλά από την στιγμή που μπήκαμε μπροστά πρέπει να κάνουμε ότι είναι δυνατόν αλλά και ακόμη περισσότερα και όλα αυτά για την Α.Ε.Κ.
· Ώστε το Γκρούπ 11 βρίσκεται πίσω από την υπόθεση Ταχτσίδη! Βρε τελικά είχαμε να κάνουμε με πραγματικό μάνατζερ της χρονιάς! Να δούμε πόσο θα πληρώσουμε το έγκλημα το 2004 ακόμη, γιατί τελικά έτσι όπως πάει έγκλημα θα αποφανθεί ο ιατροδικαστής στο πτώμα της Α.Ε.Κ. σε μερικά χρόνια!
· Με την εξέδρα μας, αυτή ντε που τείνει να καταντήσει από την μία παιδική χαρά και από την άλλη στέκι νεολαίας του Σύριζα και των άλλων αντι κάτι από αυτό και αναρχοκάτι ομάδων λέω να τα πούμε την επόμενη εβδομάδα. Αρκετά νομίζουν κάποιοι ότι είναι μόνο αυτοί, και οι απόψεις τους οι εκτός Α.Ε.Κ, κομμάτι της εξέδρας μας.
· Αχ, ρε ΑΕΚάρα…
· Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.
· Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας...Ο Θεός θα συνεχίσει να κοιτάει αλλού, αλίμονο σε αυτούς που νομίζουν ότι απλά βρέχει!
paRa-NOID

Δεν υπάρχουν σχόλια: