Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 06-12-2009




  • Νάμαστε πάλι εδώ. Χαθήκαμε λίγο. Τριγυρνούσαμε σε δικά μας μονοπάτια με πολύ σκέψη, μπόλικη κουβέντα και φυσικά ατελείωτα όνειρα. Κρατάμε γερά τη φλόγα της Μπόμπας που καίει μέσα μας και είναι σταθερά αναμένη όπως άλλωστε και το ΦΩΣ που χρόνια τώρα μας οδηγεί, λίγα μόλις μέτρα μακριά από το γήπεδο της Λεωφόρου.
  • Τα Κάγκελα της Σκεπαστής μας συντροφεύουν από εκείνη την πρώτη φορά που βρεθήκαμε στην μαγική αγκαλιά της Σκεπαστής πολλα χρόνια πριν. Τότε παλιά, που για κάποιους παραμένει μια αμάσητη καραμέλα να θέλουν να ξεχωρίσουν το τότε από το τώρα.
  • Βέβαια όσοι λίγοι αλλά αμέτρητοι βρεθήκαμε στην Σμύρνη μερικές μέρες πριν θα ένιωσαν ότι το τότε είναι καθημερινός μας οδηγός στο σήμερα αλλά και στο απειλητικό αύριο που σφίγγει με ασφυκτική πίεση την ΜΙΑ και αδιαίρετη Α.Ε.Κ. μας σε όλες της τις προεκτάσεις τα τελευταία χρόνια.
  • Και μέσα στα ατελείωτα σότα των τελευταίων ημερών σήμερα παίζουμε στην Νέα Σμύρνη. Πόσοι άραγε θα το θυμούνται και αυτό; Άλλα χρόνια η συγκεκριμένη περιοχή θα θύμιζε Φιλαδέλφεια αλλά που δυστυχώς για μια ακόμη φορά η Α.Ε.Κ. θα παίζει τόσο απελπιστικά μόνη της.
  • Με έναν πρόεδρο διαχειριστική μαριονέττα, τσιράκι του βάζελου και με την βούλα. Με έναν προπονητή ανάξιο των προσδοκιών ακόμη και του πιο φανατικού του υποστηρικτή, προσωπικά πιστέυω όσο πιο γρήγορα μας αδειάσει την γωνιά τόσο πιο γρήγορα θα μπορούμε να ξεδιαλύνουμε το θολό τοπίο.
  • Με παίκτες που δεν έχουν διάθεση ή δεν ξέρουν να ματώσουν την φανέλα, άλλωστε οι περισσότεροι, ξένοι στην πλεοψηφία τους, μας απέδειξαν μόλις μερικές μέρες πριν ότι ο ρόλος του μισθοφόρου και ο μισθός τους είναι το πρώτο που τους ενδιαφέρει, μέχρι και τον Καφέ ακούσαμε να μιλάει επιτέλους, αλλά ευτυχώς με λαμπρή εξαίρεση αυτή του Γεωργέα, χρόνια σου πολλά Νικόλα.
  • Σήμερα για δίοικηση, παίκτες και προπονητή δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από την ΝΙΚΗ. Και αν μέχρι τώρα δεν μπορούν να το πιστέψουν να το έχουν υπόψει τους για το βράδυ όταν γυρνάνε στους Θρακομακεδόνες. Να μας δείξουν ότι δεν τους πονάνε μόνο τα λεφτουδάκια που άργησαν λέει μερικές μέρες να τα δούνε. Και εμείς τι να πούμε που 16 χρόνια τώρα μας έχουν στο περίμενε και στο παραμύθι και τους πληρώνουμε όλους από πάνω;
  • Σήμερα πρέπει να δώσουμε και μια απάντηση στα ζωύφια της πλατείας και της προπολεμικής ελληνοτουρκικής φιλίας τους και για τις υποτιμητικές δηλώσεις που είχε κάνει προ καιρού ο πρόεδρος τους, αυτού ντε που του χαρίσαμε πέρυσι τα μύρια για τον Τζιμπούρ και τις κάμποσες εκατοντάδες χιλιάδες για τον Μάκο.
  • Α, ρε σεις που είναι εκείνο το “Μόνη Ξανά δεν θα σε αφήσω”; Που 'σαι ρε άνθρωπέ μας που ήρθες με τόσα όνειρα και ελπίδες και 5 χρόνια μετά σαν να μην υπήρξαν ποτέ ούτε όνειρα, ούτε ελπίδες.
  • Όνειρα και ελπίδες όμως συνεχίζουν να υπάρχουν. Όσοι τις ψάχνουν στις άλλη άκρη του Ατλαντικού μάλλον θα περιμένουν ακόμη πολύ καιρό. Κάπως όπως περιμέναμε τον περασμένο Μάιο να έρθει ο σωτήρας Τίγρης, που λίγο αργότερα έγιναν Κύπριοι και που σήμερα πλέον φτάσαμε στο σημείο να κρεμόμαστε στο κατα πόσο πετάνε ή όχι τα αεροπλάνα στην Φλόριντα!
  • Και πάνω που για όλα έφταιγε ο καιρός, αλλά το σότο δεν το έφαγε ο λαός, εμφανίστηκε το παπαγαλάκι να ρίξει ευθύνες, που αλλού αλλά στον πιο αδύναμο κρίκο της υπόθεσης. Πόσες φορές δεν το έχουμε δει αυτό το έργο;
  • Με την διαφορά ότι η ORIGINAL σήμερα έχει και θεσμικό ρόλο, έναν ρόλο που πολλοί και διάφοροι “φίλοι” και εχθροί, ούτε στους χειρότερους τους εφιάλτες δεν το είχαν δει, έναν ρόλο που από την πρώτη στιγμή η ORIGINAL προσφέρει, χαρίζει, όπως θέλετε πείτε το σε όποιον μπορεί να βγάλει την Α.Ε.Κ. από το οικονομικό και γηπεδικό αδιέξοδο που βρίσκεται. Ψιλά γράμματα όμως αυτό για κάποιους αφού προτιμάνε στο τσάμπα την διαφήμιση και την ατελείωτη αερολογία.
  • Από την Κοζώνεια Πολιτεία πέραν του όσα συζητήθηκαν σε τηλεφωνική ή μέσω εκπροσώπων και παπαγάλων, ζητήθηκε η ενίσχυση του Α.Σ Α.Ε.Κ με το ποσό των 300 χιλιάδων για να λύσει τις τρέχουσες οικονομικές εκρεμμότητες αλλά συγχρόνως να δείξει η Κοζώνεια Πολιτεία ότι έχει ύπαρξη και οντότητα, αντί αυτού στην Δεκελείας έφτασαν μόνο 50 χιλιάρικα και αυτά σε χρέωση της ΠΑΕ! Τα συμπεράσματα δικά σας.
  • Και μετά σου βγαίνουν οι παπαγάλοι να λένε ότι φταίει μια ο Χατζηχρήστος, μια ο Τόγελος και μια οι κακοί σύμβουλοι!!!που ο Νοτιάς δεν τα βρήκε με τον Μπόμπ λόγω ενός συμφωνητικού που έφτασε στα χέρια του Μπομπ και που τελικά κανείς δεν ξέρει το όνομα του “μυστήριου” επενδυτή που θέλει να αναλάβει την ΚΑΕ και να στερήσει από διάφορους “καρχαρίες” το θέμα του γηπεδικού!
  • Καταρχήν ας πάρουν χαμπάρι όλοι ότι η διοίκηση του Α.Σ. Α.Ε.Κ είναι σε αυτή την θέση για να προστατεύσει τα συμφέροντα της Α.Ε.Κ. και καμίας Α.Ε. Και ειμαι 101% σίγουρος ότι αυτό κάνει με όλες της τις δυνάμεις της από εκείνο το μαγικό βραδάκι του Ιουλίου που ανέλαβε να μπει μπροστά.
  • Όποιος έχει να πει, να δώσει ή να προσφέρει κάτι, τα γραφεία της Δεκελείας δεν έχουν την πόρτα τους κλειστή, ποτέ δεν την είχαν τους τελευταίους 16 μήνες κλειστή. Ούτε όμως και θα κλείσουν μάτια και αυτιά σε όποιον την διαβεί την πόρτα αυτή για να θέσει τις προτάσεις του, γιατί εάν είναι να περιμένουμε το Μπόμπ πότε θα έχει καλό καιρό για να τα βρει με τον Νοτιά μάλλον το παραμύθι θα έχει πολλά κεφάλαια ακόμη.
  • Μακάρι αύριο το πρωί να πλέουμε όλοι σε Κοζώνεια πελάγη ευτυχίας και να φτάσουμε να γίνουμε ακόμη και δολοφόνοι της Μπάρστας όπως Φαιδωνικά έγραψε ο αδερφός Νίκος χτες, αλλά μέχρι αύριο το πρωί ή το επόμενο ή αυτό μετά τις γιορτές, το πράμα έχει πολύ ψωμί ακόμα, κουραμπιέδες για να είμαστε και ταυτισμένοι με τις μέρες που έρχονται.Δεν πιστεύω να νιαουρίζει πάντως τιποτα πίσω από τον Μπόμπ! Αλήθεια γιατί η λύση πρωτοδικείου γοητεύει τόσο την Γράμμου;
  • Η Βασίλισσα έδειξε ότι είναι ζωντανή. Τα προβλήματα δεν θα την λυγίσουν, δεν θα την σκοτώσουν. Θα την βρούμε την άκρη, να ηρεμήσει και ο Μπάμπης που τα μαλλιά άρχισαν να γκριζάρουν επικίνδυνα και οι υπόλοιποι που έχουν μπει στο κανάλι σωτηρίας της Βασίλισσας. Όσο για τον Φλεβαράκη νομίζω ότι ο κόσμος που βρέθηκε στο Ελληνκό έδωσε την απάντηση του.
  • Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους αυτούς που καιρό τώρα μου έδωσαν και δίνουν δύναμη να είμαι και πάλι εδώ και να συνεχίζω να πιστεύω, να συνεχίσω να ελπίζω και να συνχίσω να ονειρεύομαι την Α.Ε.Κ. έτσι όπως την έχω φυλαγμένη μέσα μου απο μικρό παιδάκι.
  • Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.
  • Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας...οι δρόμοι μας δεν χώρισαν 21 και βάλε χρόνια τώρα, πρέπει να είμαστε ΕΝΩΜΕΝΟΙ, γιατί ο δρόμος είναι ακόμα και μακρύς και ανηφορικός.
    paRa-NOID

Δεν υπάρχουν σχόλια: