Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 13-12-2009



Ας ξεκινήσω αγωνιστικά για σήμερα. Με κάθε άλλο αποτέλεσμα εκτός νίκης έστω και με μισό μηδέν προβλέπω ...σουβλακομαχίες, εντός και και εκτός των τοιχών του ΟΑΚΑ. Βέβαια έαν κάποιος το έχει παίξει διπλό σήμερα μέχρι και τον Λεονάρντο ξοφλάμε! Δοξασμένες μέρες της Ρώμης διανύουμε λέμε. Άβε Καίσαρ!

  • Βέβαια ο ΑΝΑΞΙΟΣ και ΑΝΙΚΑΝΟΣ δεν φέρει πουθενά ευθύνη, πάντα οι άλλοι, μέχρι και για την κόκκινη φόρμα που με καμάρι φόραγε, τότε παλιά που οι περισσότεροι ΑΕΚτζήδες έχουν πλέον αλτσχάιμερ, ο πράκτορας της Στάζι φταίει που τον υποχρέωσε με τα λεφτά να την φορέσει και βέβαια για τις μετεγραφές του καλοκαιριού φταίει μόνο ο Θανόπουλος!

  • Το ξαναλέω, και θα το ξαναλέω και δεν πα να μας πάρει ο πιο βαθύπλουτος κροίσος του πλανήτη, όποιος θέλει να πιστεύει ότι η Α.Ε.Κ. έχει αύριο, έχει όνειρα και ελπίδες, αυτό ξεκινάει με την αποκαθήλωση του σκιάχτρου που μας φόρτωσαν οι Θανοπουλονοτιάδες για να μην βλέπουμε τα δικά τους χάλια.

  • Εάν είμαστε όλοι τόσο πρόθυμοι που περιμένουμε ακόμη και τον μέχρι λίγους μήνες πριν παγκοσμίως άγνωστο Μπομπ ως μέγα σωτήρα τότε το πρώτο βήμα που πρεπέι να γίνει είναι να στείλουν σπίτι του, στον Διόνυσο για μην σας πω ακόμα παραπέρα, τον ακόμη πιο αποτυχημένο και από τον Δώνη, και για να μην θυμηθώ και τίποτα προϊστορικούς που μας κουβαλούσαν την δεκαετία του 80, προπονητή της σημερινής Α.Ε.Κ.

  • Εδώ Παπάς, εκεί Παπάς...που είναι ο Κοζώνης; Υπογράφουν λέει σήμερα, αύριο, μεθαύριο, ίσως κάποτε! Κάποτε ήμουν μαλλιάς μα θα καταντήσω καραφλός και φαφούτης με τούτους εδώ τους διαχειριστές και επενδυτές. Ρε ευχές Άη Βασίλης δέχεσαι από μεγάλους;

  • Υπάρχει ένας να με διαβεβαιώσει ότι η Κοζώνεια Πολιτεία έχει πορτοφόλι βαρβάτο για να μας βγάλει από την τρύπα του 2004 που φτάνοντας στο 2010 έχει τόσο ξεχειλώσει; Ένας λέμε! Μακάρι ο Μπόμπ να είναι λίρα 100 αλλά μέχρι στιγμής εγώ την βλέπω σαν αυτές τις ψεύτικες τις σοκολατένιες που μας έδιναν όταν ήμασταν παιδιά.

  • Ειλικρινά δεν έχω εμπιστοσύνη σε κανέναν πια χωρίς απόδειξη, άλλωστε στον τελευταίο που είχα εμπιστοσύνη 6 χρόνια πριν τώρα ασχολείται με την ...Μπιγιονσέ και αμολάει αετό! Κρίμα και ας νόμιζε ότι όλοι ήμασταν εχθροί του. Άντε να δούμε πότε θα μας μιλήσεις ξεκάθαρα το πως και το γιατί. Σε δίνουν, ένας, ένας εδώ και καιρό όλοι οι “φίλοι” σου. Και πάλι ΚΡΙΜΑ!

  • Εάν ήταν μάγκας και ΑΕΚάρας ο Μπόμπ είπαμε θα μπορούσε να μας κάνει μια επίδειξη του ...πλούτου του που τόσο στοργικά και κρυψίνεια φυλάει για την Α.Ε.Κ. με τόσα προβλήματα σε όλα της τα τμήματα, αλλά αντιθέτως μέχρι και τα 50 χιλιάρικα που έλαβε η Μάνα Α.Ε.Κ. στο όνομα του ήταν χρεωμένα στην ΠΑΕ!

  • Μια εβδομάδα μετά το μνημόνιο με τον ...εβραίο δεν τους ενοχλεί;

  • Βέβαια μερικές μέρες μετά, με την συγκλονιστική ανακοίνωση της συντονιστικής ομάδας, ναι υπάρχει και τέτοια, όχι του ιντυμήντια, ούτε της κατάληψης της βίλλας Αμαλίας, που αντί να ασχολούνται με την ΠΑΕ έβγαζαν πόνο για την...Ερασιτεχνική μου λύθηκαν κάποιες απορίες. Πάλι καλά που δεν μας είπαν ότι το μόνο πρόβλημα ήταν και πάλι ο ΧΧ!

  • Χαίρομαι που η Οικογένεια δεν έχει σχέση με το τι γίνεται στην Γράμμου αυτές τις ημέρες και όλους αυτούς που αποφάσισαν να συνεχίσουν την κατάληψη των γραφείων της ΠΑΕ του ...2004. Τουλάχιστον αυτή την φορά ούτε Κούγιας υπάρχει αλλά και στον σωστό όροφο κάνουν κατά(θ)ληψη.

  • Άλλωστε καιρός ήταν τα παιδιά να βγούν μπροστά να ξεφύγουμε επιτέλους και από το ...μονότονο σκηνικό ότι πρέπει να μπαίνει η ORIGINAL πάντα μπροστά. Τόσα χρόνια στην σκιά της Οικογένειας τους καταλαβαίνω απόλυτα.

  • Είμαι σίγουρος ότι συμφωνεί απόλυτα και ο Δημήτρης, όχι ο ΧΧ αλλά ο άλλος εκεί κάτω στα βράχια της Πειραϊκής που λόγω οικονομικής κρίσης δεν μπορεί ούτε μια διαφήμιση να βάλει στην φανέλα ενός τμήματος!

  • Και μέσα σε όλα, έχουμε και την μήνυση του Ανατολιωτάκη. Είναι να τρελαίνεσαι. Αλήθεια ρε Θανάση Μόργκαν τώρα δεν θα πάρεις θέση; Στα 2 χρόνια που ήταν πρόεδρος ο κυρ-Αντρέας κατάφερε και χρέωσε την Μάνα Α.Ε.Κ. με 700 χιλιάρικα, στους 19 μήνες που ανέλαβε η Οικογένεια είμαστε μέσα μόνο 30 χιλιάρικα! Αυτά για τον κυρ-Αντρέα! Δικά σας τα συμπεράσματα.

  • Στην Κυψέλη η Βασίλισσα δεν τα κατάφερε και έτσι τα χαστούκια στην γειτονιά εκεί έγιναν 3 μέσα σε μια εβδομάδα! Μια Βασίλισσα που υποφέρει από τσμπήματα...κουνουπιών που από το καλοκαίρι της πίνουν το αίμα. Διάβασα και με προσοχή τα λόγια σου Μπάμπη μου αλλά κάτι μου λείπει...ίσως η μαγική χρυσόσκονη της περασμένης χρονιάς. Προλαβαίνεις να την μαζέψεις και άσε τον Φλεβαράκη στην ησυχία του.

  • Άφησα για το τέλος τα σιχαμένα ζωήφια του συνοικιακού σωματείου γνωστού και ως “Νέου”. Ευτυχώς που η Μάνα Α.Ε.Κ. κάλυψε απόλυτα την ανικανότητα και ανυπαρξία της ΠΑΕ και έστειλε στο λαγούμι του τον “Νέο”.

  • Η ΝΤΡΟΠΗ της προσφυγιάς ήταν και παραμένουν αυτοί, άλλωστε το κόκκινο της φανέλας τους θα υπάρχει πάντα να μας θυμίζει τον υπονομευτικό και προδοτικό τους ρόλο στον Ελληνισμό της Σμύρνης.

  • Για να μας το αποδείξουν κιόλας ανέβασαν στην ιστοσελίδα του Νέου, φωτογραφία του 22 με το κόσμο...συνωστισμένο(σας εκφράζει άραγε απόλυτα αυτή η έκφραση προσκυνημένα;) στην προβλήτα της Σμύρνης και με αλήτικη, αντιεθνική και προσβλητική λεζάντα για τους ίδιους τους πρόσφυγες. Εάν λένε αυτά τα υποκείμενα ότι εκφράζουν την προσφυγιά ας ζητήσουν πρώτα συγνώμη από τους παππούδες και τις γιαγιάδες τους με την προυπόθεση ότι οι τελευταίοι άνηκαν στους ...συνωστισμένους και όχι στους άλλους που έκαιγαν και παραμένουν μέχρι και σήμερα στην Σμύρνη.

  • Και μην στεναχωριέστε αγαπημένα μου ζωύφια θα σας περιμένουμε με χάδια και μπόλικα...φιλιά όπου σας βρούμε, αρκεί βέβαια να βγείτε από τα λαγούμια σας, άλλωστε ο βάζελος πρόεδρος σας ξέρει από λαγούμια μια χαρά.

  • Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.

  • Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας...12 πάει η ώρα και ακόμα περιμένω τηλεφώνημα, μια υπογραφή, ένα e-mail...ευτυχισμένος ο Nέος χρόνος 2014!

paRa-NOID

Δεν υπάρχουν σχόλια: