Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

Ενωσίτες και Ενωσίτισσες

Ραντεβού αύριο στο Ελληνικό....


Πως γίνεται...


Για όλα τα δεινά της Α.Ε.Κ. από το θέμα του γηπέδου μέχρι την κακοδιαχείρηση του Νικολαίδη, από την "αλητεία" της εξέδρας μέχρι την μη εξυγίανση του Ελληνικού ποδοσφαίρου, από τα πνευματικά δικαιώματα του Φοίβου μέχρι τα ξυνισμένα γιαούρτια του Φιλίππου να φταίει ο Πρόεδρος, Αρχηγός, Φίλος και Αδελφός Δημήτρης και τώρα όλοι και όλα να κρέμονται πάνω σε αυτόν;
Μείνετε Συντονισμένοι Αδέλφια...

Μετά τον Θανόπουλο έλα και ο επόμενος...



Άντε να πάρει δρόμο και αυτό και άντε πάλι από την αρχή, μπας και σώσουμε τα γκρεμισμένα σαν τα μπάζα της Φιλαδέλφειας εκεί στην Γράμμου και γλιτώσουμε την καταστροφή που χρονιάρες μέρες τόσο πολύ μας χαϊδεύει.
Μείνετε συντονισμένοι...

Βρε με τι ΑΕΚάρες έχουμε μπλέξει.



Τώρα που το πλοίο το βουλιάξανε, φεύγουν σαν τα ποντίκια και τον Θρόνο τον πουλάνε, ξεπουλάνε, χαρίζουν καλύτερα, όσο όσο! Το σκηνικό της παραχώρησης των μετοχών της ΠΑΕ μόνο ως ωμός εκβιασμός των θρασύδειλων α-μετόχων πρός την Μάνα Α.Ε.Κ. και τον ΧΧ μοιάζει.
Βρε τι πλάκα έχουν. Μόλις κάνα δύο χρόνια πριν ο ΧΧ και η παρέα του έφταιγαν για όλα και τώρα που οι "σκληροί" βρήκαν τα δύσκολα ψάχνουν για κορόιδα.
Έχει πολύ ψωμί ακόμη η υπόθεση.

Αφού εμείς οι ΑΕΚτζήδες είμαστε τόσο διαφορετικοί...


Το Σάββατο στις 19:00 γεμίζουμε το κλειστό του Ελληνικού και γράφουμε στα π... μας Κοζώνηδες, Ντέμηδες, Φιλιππικούς, Παπάδες και διαόλους!
Η Βασίλισσα μας έχει ανάγκη, σκουντήξτε το διπλανό σας, σηκωθείτε από ντιβάνια καναπέδες και πολυθρόνες, μην πάτε για καφέ με την γκόμενα, φέρτε την και αυτή μαζι, μην αφήσετε τα παιδιά στο σπίτι. Αδιαφορούμε όσο γραφικοί και αν μπορεί να φανούμε σε κάποιους. Ας έρθουμε όλοι πιο κοντά της. Δεν μας προούν οι γρίππες και οι ιώσεις άλλωστε χρόνια τώρα είμαστε  ΑΡΡΩΣΤΟΙ και είναι πια αργά.
Η Βασίλισσα μας έχει ανάγκη όσο ποτέ άλλοτε, η καταστροφή είναι τόσο κοντά και εμείς έχουμε ανάγκη και υποχρέωση να τις κάνουμε ένα τεράστιο δώρο, Την παρουσία μας.
Το Σάββατο ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ το Ελληνικό.
Διαδώστε το για να το καταλάβουν ΟΛΟΙ οι ΑΕΚτζήδες, ακόμη και αυτοί του ...διαδικτύου!

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

Πάμε για Νίκη και για Κύπελλο




Every year OM21 goes into battle against Clarendon Corner for the Lakeside Cup. The event is a fundraiser for the South Melbourne Football Club. We know enter the 5th year of this event and OM21 are looking to avenge last year's horrific 3-0 defeat.

Η  μεγάλη μάχη είναι προ των πυλών. Για μια ακόμη φορά τα Αδέλφια της ξενιτιάς θα δώσουν τα δυνατά τους με την ευχή και πάλι να μας χαρίσουν λίγη χαρά κατακτώντας το πρώτο τρόπαιο για ομάδα της Α.Ε.Κ.

Νιώστε την μαγεία Της



http://www.hellinon.net/AG.SOPHIA/fs_aux.html

Ο Δήμος δεν χάνει τον χρόνο του...



...4) Ακόμη, η αντιπροσωπεία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας έλαβε τη δέσμευση του Προέδρου του ΟΣΚ πως θα προχωρήσουν οι διαδικασίες απαλλοτρίωσης στην περιοχή Ειρήνη (οικόπεδο ¨Μπριτάνια¨) ώστε ακολούθως να ικανοποιηθεί το αίτημα του Δήμου μας για την κατασκευή ενός Δημοτικού και ενός Ειδικού Σχολείου στην περιοχή, ενώ ακόμη...

http://www.neafiladelfeia.gr/default.aspx?pid=159&langid=1&rowid=189

Αφιερωμένο σε κάθε είδους ...καπεταναίους!

Και ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα



Καθημερινά διαπιστώνουμε ότι το παιχνίδι εδώ φαίνεται χαμένο, όσο και αν προσπάθησε να το τρέξει ο Μπάμπης, οι συνεργάτες που είχε πέρυσι στο Σπόρτινγκ και φέτος στο κλειστό του Ελληνικού που πήγαμε για τα εισιτήρια και τους χορηγούς αλλά που ούτε εισιτήρια έχουμε δει ούτε και χορηγούς, καθώς και η Οικογένεια που κάποιοι από την αρχή της φετινής χρονιάς την ήθελαν στην...εξέδρα και μάλιστα υπέδειξαν και που ακριβώς!
Άντε να τιμωρηθούμε κιόλας επειδή 2!!! οπαδοί μας διαπληκτίστηκαν με αντίστοιχους της ομάδας του Κυριακού στην Κυψέλη!
Τίτλοι τέλους παρακαλώ και ας πονάω.

Ήρωες όσοι ταξίδεψαν για να δούνε την Α.Ε.Κ. στο Ντα Λούζ


Φυσικά δεν μιλάμε ούτε για τους παίκτες ούτε για την τεχνική ηγεσία που τον παίζει... ποδοβόλει όπως μας ενημερώνει ο http://www.καταχραστήσ365.gr/!
Ευχόμαστε με όλη μας την καρδιά ο ΑΝΑΞΙΟΣ προπονητής μας να πάρει πτήση επιστροφής από την Πορτογαλία κατευθείαν για Βοσνία, να πάει να κάνει από τώρα Χριστούγεννα σπίτι του και να αφήσει την Α.Ε.Κ.  στην ησυχία της. Τουλάχιστον στην Τρίπολη την Κυριακή να έχουμε ελπίδες για διπλό!

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009

Κακοδιαχείρηση ή κακή διαχείρηση δεν είχαμε μόνο στην ΠΑΕ


...αλλά και στην Empire! Και εκεί πρόεδρος ήταν, έτσι για να μην ξεχνιώμαστε.
Και τι κρίμα που δεν έφτασε και η κουβέντα εκεί χτες το βράδυ, όπως άλωστε δεν έφτασε και στην...φυγή του Ρίμποοοοοοο.
Αλλά είπαμε μόνο ο Ψωμιάδης υπερχρέωνε τους καφέδες!

Μία κάμερα ρε παιδιά


Ούτε ένα στιγμιότυπο ακόμα από το ΝΤΟΥ...των "φασιστοειδών" στο πολυκάναλο της Κάντζας. Άραγε δεν υπάρχει ή απλά δεν είναι όπως θα ήθελαν, χωρίς αίμα και βία;

Βρε πως την μαδάνε...



-Είμαι κλέφτης
- Δεν είμαι κλέφτης
- Είμαι κακοδιαχειριστής
- Δεν είμαι κακοδιαχειριστής
- Είμαι λαμόγιο
- Δεν είμαι λαμόγιο
- Είμαι λαοπλάνος
- Δεν είμαι λαοπλάνος

Τι αξία έχουν άραγε σήμερα 150 εκατομμύρια ψωροευρώ;
Εδώ αγοράζαμε 10 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ λέμε...

Τι έλεγε χτες και τι έλεγε ένα χρόνο πριν



Τελικά πόσο κουτόχορτο μας ταίζουν;
Και αφού μια εβδομάδα πριν σας είπαμε για την τηλεοπτική συνέντευξη σήμερα σας λέμε ότι όσα δεν ακούσαμε χτες λόγω της διακοπής λόγω ...ψυχολογικής βίας θα τα διαβάσουμε σε "έγκυρο" λάιφ στάιλ περιοδικό!
Αναμένουμε...

150 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ και βάλε...


σε 5 χρόνια! Και ΑΠΕΤΥΧΕΣ!
ΜΑΛΙΣΤΑ!
Να πούμε στον Φοίβο να μας γράψει και μια μπαλάντα στο τσάμπα!

Αυτοί που σήμερα μιλάνε για Φασισμό...


είναι οι ίδιοι(εκδοτικές επιχειρήσεις) που 10 μέρες πριν όταν κάποιοι μπούκαραν στο Πανεπιστήμιο και κοπανούσαν τον Πρύτανη λοξοκοιτούσαν!
Σήμερα κάνουν τουμπεκί για τα 150 μύρια και ασχολούνται με το ...άσυλο της Κάντζας!
Τελικά αφού κανείς δεν μπήκε στο Στούντιο γιατί τα μάζεψαν άρον άρον;
Ευτυχώς που το Φάν Κλάμπ του Ντέμη φροντίζει να τον ξελασπώνει πάντα!
Η στιγμή της Αλήθειας δεν ήρθε ποτέ...

Με περιμένει μέσα το μωρό μου...



Το Barouge κλάμπ ευχαριστεί μέσα από την καρδιά του το Φάν Κλάμπ του Ντέμη που προτίμησαν το Nova kλάμπ!

Καληνύχτα...



Βαρετό το ντέρμπι μεταξύ δημοσιογράφων-αποτυχημένου Προέδρου που τελικά διακόπηκε λόγω ψυχολογικής βίας!
Για μια ακόμη φορά η μόνη χαμένη χρεωμένη και άτιτλη παραμένει η Α.Ε.Κ.
Μια Α.Ε.Κ. που από όπου και αν την πιάσεις σε πονάει.

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

Έχουμε χάσει τον λογαριασμό...


Για δεύτερη ή για τρίτη φορά οι "Γραμμικοί" προτείνουν τον ΧΧ για Πρόεδρο; Και για μια ακόμη φορά η απάντηση ήταν...ORIGINAL. Με το τέμπο όμως που το πάνε εκεί στην ΠΑΕ στο τέλος η καρέκλα θα έρθει με το ζόρι, ας όψεται και το πρωτοδικείο αλλά και ότι η ΠΑΕ με μαθηματική ακρίβεια βαδίζει στα χνάρια της ΚΑΕ!

Αλήθεια με αυτή την αλητεία που γίνεται στον http://www.καταχραστήσ365.gr/ για τον ΧΧ, την Μάνα Α.Ε.Κ. και την ORIGINAL, τι θα γίνει επιτέλους. Ο "αδελφός" Κέτς πόσο περήφανος νιώθει για τα χιτς του;
Για συμμαζέψου λίγο...

Φωτιά στα Delivery


Ετοιμαστείτε! Αφήστε το πληκτρολόγιο, αράξτε στον καναπέ, πιάστε το τηλεκοντρόλ, δυναμώστε την ένταση, και σε λίγο έρχεται σπίτι σας... η πίτσα και δυό σόδες δώρο!

Και που είσαι ρε ΧΧ, 2 ώρες Πρόεδρος δεν γινόσουν να ξεκουμπιστεί ο βάτραχος και μάλιστα χωρίς αποζημίωση σε χρόνο dt;

Παρά τις Τιτάνιες προσπάθειες

να καεί το πρότζεκτ Γηπέδου στην Νέα Φιλαδέλφεια ...και από την Κοζώνεια Πολιτεία την προηγούμενη εβδομάδα με την δημοσιοποίηση ενος μνημονίου που τελικά σχεδόν κανείς δεν έχει δει και κανεις δεν έχει υπογράψει, κάτι φαίνεται να κινείται στο θέμα του Γηπέδου-ων στον ιστορικό χώρο της Νέας Φιλαδέλφειας.
Μένουμε συντονισμένοι. Οι εχθροί του Γηπέδου και της Α.Ε.Κ. είναι πολλοί.

Προσεχώς...


ο ύποπτος και φιλάργυρος ρόλος των εκπροσώπων ...κάποιου Μπόμπ Κοζώνη που μοίραζαν δεξιά και αριστερά υποσχέσεις και ...μαρουλάκι!
Το κακό είναι ότι με την τελευταία της ανακοίνωση η ΠΑΕ μάλλον δικαιώνεται, η παραμονή του Θανόπουλου όμως σαν Πρόεδρος είναι δυστύχημα... ενώ η παραμονή του προπονητή τραγωδία!

Συγνώμη θα ζητήσεις;

Εμείς οι Ενωσίτες είμαστε απλοί άνθρωποι, εσύ πήγες να τα μπερδέψεις και τελικά τα κατάφερες. Πόσα ψηλά θα μπορούσαμε να είχαμε πάει, πόσο χαμηλά πλέον βρισκόμαστε. Από τους 10 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ που μπορούσαμε να αγοράσουμε καταλήξαμε να ψάχνουμε για θαύμα πως θα βγάλουμε την επόμενη μέρα. Σήμερα στην "κονσέρβα" συνέντευξη φρόντισε να συνεχίσεις το υπεροπτικό σου σόου που 5 χρόνια τώρα μας ξαναγύρισε στο 2004! Φρόντισε να τσακίσεις ότι απέμεινε από την περηφάνεια του ΑΕΚτζη που από τα δικά σου λάθη τόσο την τσαλάκωσες.
Θα ήθελα πολλά πράγματα να είχαν γίνει αλλιώς, με τον Ντέμη που αγαπήσαμε και όχι τον κ. Νικολαίδη που ανέβηκε στο καλάμι.
Θα ήθελα...

Η Ζωή Κύκλους κάνει...


Άντε άργησες κιόλας, ΦΥΓΕ χτες λέμε...
Άντε δρόμο να πας να κάνεις Χριστούγεννα σπίτι σου ή μήπως περιμένεις να πάρεις και το Μπόνους από το Θείο στο Καραϊσκάκη;

Δράμα Δίχως Τέλος...


Είναι από εκείνα τα παιχνίδια της ζωής που σε γονατίζουν.

Κάποιους από την Οικογένεια θα τους αγγίξει αυτή η ιστορία αρκετά περισσότερο από ένα ξεφύλλισμα της εφημερίδας, άλλωστε με την οικογένεια του Βασίλη Μαλούχου μέσω του γιού του Μάριου είχαμε τους δικούς μας δεσμούς. Δυστυχώς όμως η μοίρα έπαιξε ένα ακόμη άσχημο παιχνίδι...
Τα πολλά λόγια περιττεύουν...


Μπόμπ ή μπομπάκης


Η πλάκα είναι ότι κάποιοι επιμένουν να παίρνουν ακόμα στα σοβαρά την ...φούσκα από το Σικάγο, και την ίδια ώρα οι απο χρόνια στερημένοι εραστές ΑΕΚάρες του μετά 2004 θα περιμένουν να έχουν κάπου να πιαστούν από την σημερινή συνέντευξη του Ντέμη. Και που είσαι ρε Μπόμπ μάζεψε λίγο το κυβερνητικό σου εκπρόσωπο, πολύ μας τα έχει ζαλίσει και μας έχει φλομώσει στα φίδια και τις ανακοινώσεις!
Και εσείς του ανακριτικού απόψε στην Νόβα προσέξτε μην λερώσετε τα νύχια σας!

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

Πάει και η κατά(θ)ληψη...


Αφού χρειάστηκε ...Παπάς να τους πείσει σε μυστικό δείπνο σε φτωχική ταβέρνα της Πολιτείας...λύθηκαν όλα τα προβλήματα της ΠΑΕ που απασχολούσαν τους κατα(θ)ληψίες και αφού έπεσε και το τηλεφωνάκι από τα βράχια της Πειραϊκης οι τελευταίοι αποχώρησαν θυμίζωντας για μια ακόμη φορά ότι ο πόνος τους τελικά ήταν και είναι ο ΧΧ και η Ερασιτεχνική!

Πάνε τα φοινίκια τώρα, πάνε και και οι δίπλες...

Hey BOB...Legalize it....



Hey Bob...
Και μια που χάσαμε την μπάλα την ποδοσφαιρική και είσαι και τόσο ΑΕΚάρας...υπάρχει και το Μπάσκετ υπάρχει και το Χάντμπολ και το Βόλεϊ...

Άντε στην υγειά μας Μπόμπ!

Λίγο ΦΩΣ στείλε μας ΘΕΕ...

Αναρωτιέμαι από τώρα...


Που θα σταματήσει το σκόρ στην Πορτογαλία και ποιός δεν θα γυρίσει στην Αθήνα!

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 13-12-2009



Ας ξεκινήσω αγωνιστικά για σήμερα. Με κάθε άλλο αποτέλεσμα εκτός νίκης έστω και με μισό μηδέν προβλέπω ...σουβλακομαχίες, εντός και και εκτός των τοιχών του ΟΑΚΑ. Βέβαια έαν κάποιος το έχει παίξει διπλό σήμερα μέχρι και τον Λεονάρντο ξοφλάμε! Δοξασμένες μέρες της Ρώμης διανύουμε λέμε. Άβε Καίσαρ!

  • Βέβαια ο ΑΝΑΞΙΟΣ και ΑΝΙΚΑΝΟΣ δεν φέρει πουθενά ευθύνη, πάντα οι άλλοι, μέχρι και για την κόκκινη φόρμα που με καμάρι φόραγε, τότε παλιά που οι περισσότεροι ΑΕΚτζήδες έχουν πλέον αλτσχάιμερ, ο πράκτορας της Στάζι φταίει που τον υποχρέωσε με τα λεφτά να την φορέσει και βέβαια για τις μετεγραφές του καλοκαιριού φταίει μόνο ο Θανόπουλος!

  • Το ξαναλέω, και θα το ξαναλέω και δεν πα να μας πάρει ο πιο βαθύπλουτος κροίσος του πλανήτη, όποιος θέλει να πιστεύει ότι η Α.Ε.Κ. έχει αύριο, έχει όνειρα και ελπίδες, αυτό ξεκινάει με την αποκαθήλωση του σκιάχτρου που μας φόρτωσαν οι Θανοπουλονοτιάδες για να μην βλέπουμε τα δικά τους χάλια.

  • Εάν είμαστε όλοι τόσο πρόθυμοι που περιμένουμε ακόμη και τον μέχρι λίγους μήνες πριν παγκοσμίως άγνωστο Μπομπ ως μέγα σωτήρα τότε το πρώτο βήμα που πρεπέι να γίνει είναι να στείλουν σπίτι του, στον Διόνυσο για μην σας πω ακόμα παραπέρα, τον ακόμη πιο αποτυχημένο και από τον Δώνη, και για να μην θυμηθώ και τίποτα προϊστορικούς που μας κουβαλούσαν την δεκαετία του 80, προπονητή της σημερινής Α.Ε.Κ.

  • Εδώ Παπάς, εκεί Παπάς...που είναι ο Κοζώνης; Υπογράφουν λέει σήμερα, αύριο, μεθαύριο, ίσως κάποτε! Κάποτε ήμουν μαλλιάς μα θα καταντήσω καραφλός και φαφούτης με τούτους εδώ τους διαχειριστές και επενδυτές. Ρε ευχές Άη Βασίλης δέχεσαι από μεγάλους;

  • Υπάρχει ένας να με διαβεβαιώσει ότι η Κοζώνεια Πολιτεία έχει πορτοφόλι βαρβάτο για να μας βγάλει από την τρύπα του 2004 που φτάνοντας στο 2010 έχει τόσο ξεχειλώσει; Ένας λέμε! Μακάρι ο Μπόμπ να είναι λίρα 100 αλλά μέχρι στιγμής εγώ την βλέπω σαν αυτές τις ψεύτικες τις σοκολατένιες που μας έδιναν όταν ήμασταν παιδιά.

  • Ειλικρινά δεν έχω εμπιστοσύνη σε κανέναν πια χωρίς απόδειξη, άλλωστε στον τελευταίο που είχα εμπιστοσύνη 6 χρόνια πριν τώρα ασχολείται με την ...Μπιγιονσέ και αμολάει αετό! Κρίμα και ας νόμιζε ότι όλοι ήμασταν εχθροί του. Άντε να δούμε πότε θα μας μιλήσεις ξεκάθαρα το πως και το γιατί. Σε δίνουν, ένας, ένας εδώ και καιρό όλοι οι “φίλοι” σου. Και πάλι ΚΡΙΜΑ!

  • Εάν ήταν μάγκας και ΑΕΚάρας ο Μπόμπ είπαμε θα μπορούσε να μας κάνει μια επίδειξη του ...πλούτου του που τόσο στοργικά και κρυψίνεια φυλάει για την Α.Ε.Κ. με τόσα προβλήματα σε όλα της τα τμήματα, αλλά αντιθέτως μέχρι και τα 50 χιλιάρικα που έλαβε η Μάνα Α.Ε.Κ. στο όνομα του ήταν χρεωμένα στην ΠΑΕ!

  • Μια εβδομάδα μετά το μνημόνιο με τον ...εβραίο δεν τους ενοχλεί;

  • Βέβαια μερικές μέρες μετά, με την συγκλονιστική ανακοίνωση της συντονιστικής ομάδας, ναι υπάρχει και τέτοια, όχι του ιντυμήντια, ούτε της κατάληψης της βίλλας Αμαλίας, που αντί να ασχολούνται με την ΠΑΕ έβγαζαν πόνο για την...Ερασιτεχνική μου λύθηκαν κάποιες απορίες. Πάλι καλά που δεν μας είπαν ότι το μόνο πρόβλημα ήταν και πάλι ο ΧΧ!

  • Χαίρομαι που η Οικογένεια δεν έχει σχέση με το τι γίνεται στην Γράμμου αυτές τις ημέρες και όλους αυτούς που αποφάσισαν να συνεχίσουν την κατάληψη των γραφείων της ΠΑΕ του ...2004. Τουλάχιστον αυτή την φορά ούτε Κούγιας υπάρχει αλλά και στον σωστό όροφο κάνουν κατά(θ)ληψη.

  • Άλλωστε καιρός ήταν τα παιδιά να βγούν μπροστά να ξεφύγουμε επιτέλους και από το ...μονότονο σκηνικό ότι πρέπει να μπαίνει η ORIGINAL πάντα μπροστά. Τόσα χρόνια στην σκιά της Οικογένειας τους καταλαβαίνω απόλυτα.

  • Είμαι σίγουρος ότι συμφωνεί απόλυτα και ο Δημήτρης, όχι ο ΧΧ αλλά ο άλλος εκεί κάτω στα βράχια της Πειραϊκής που λόγω οικονομικής κρίσης δεν μπορεί ούτε μια διαφήμιση να βάλει στην φανέλα ενός τμήματος!

  • Και μέσα σε όλα, έχουμε και την μήνυση του Ανατολιωτάκη. Είναι να τρελαίνεσαι. Αλήθεια ρε Θανάση Μόργκαν τώρα δεν θα πάρεις θέση; Στα 2 χρόνια που ήταν πρόεδρος ο κυρ-Αντρέας κατάφερε και χρέωσε την Μάνα Α.Ε.Κ. με 700 χιλιάρικα, στους 19 μήνες που ανέλαβε η Οικογένεια είμαστε μέσα μόνο 30 χιλιάρικα! Αυτά για τον κυρ-Αντρέα! Δικά σας τα συμπεράσματα.

  • Στην Κυψέλη η Βασίλισσα δεν τα κατάφερε και έτσι τα χαστούκια στην γειτονιά εκεί έγιναν 3 μέσα σε μια εβδομάδα! Μια Βασίλισσα που υποφέρει από τσμπήματα...κουνουπιών που από το καλοκαίρι της πίνουν το αίμα. Διάβασα και με προσοχή τα λόγια σου Μπάμπη μου αλλά κάτι μου λείπει...ίσως η μαγική χρυσόσκονη της περασμένης χρονιάς. Προλαβαίνεις να την μαζέψεις και άσε τον Φλεβαράκη στην ησυχία του.

  • Άφησα για το τέλος τα σιχαμένα ζωήφια του συνοικιακού σωματείου γνωστού και ως “Νέου”. Ευτυχώς που η Μάνα Α.Ε.Κ. κάλυψε απόλυτα την ανικανότητα και ανυπαρξία της ΠΑΕ και έστειλε στο λαγούμι του τον “Νέο”.

  • Η ΝΤΡΟΠΗ της προσφυγιάς ήταν και παραμένουν αυτοί, άλλωστε το κόκκινο της φανέλας τους θα υπάρχει πάντα να μας θυμίζει τον υπονομευτικό και προδοτικό τους ρόλο στον Ελληνισμό της Σμύρνης.

  • Για να μας το αποδείξουν κιόλας ανέβασαν στην ιστοσελίδα του Νέου, φωτογραφία του 22 με το κόσμο...συνωστισμένο(σας εκφράζει άραγε απόλυτα αυτή η έκφραση προσκυνημένα;) στην προβλήτα της Σμύρνης και με αλήτικη, αντιεθνική και προσβλητική λεζάντα για τους ίδιους τους πρόσφυγες. Εάν λένε αυτά τα υποκείμενα ότι εκφράζουν την προσφυγιά ας ζητήσουν πρώτα συγνώμη από τους παππούδες και τις γιαγιάδες τους με την προυπόθεση ότι οι τελευταίοι άνηκαν στους ...συνωστισμένους και όχι στους άλλους που έκαιγαν και παραμένουν μέχρι και σήμερα στην Σμύρνη.

  • Και μην στεναχωριέστε αγαπημένα μου ζωύφια θα σας περιμένουμε με χάδια και μπόλικα...φιλιά όπου σας βρούμε, αρκεί βέβαια να βγείτε από τα λαγούμια σας, άλλωστε ο βάζελος πρόεδρος σας ξέρει από λαγούμια μια χαρά.

  • Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.

  • Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας...12 πάει η ώρα και ακόμα περιμένω τηλεφώνημα, μια υπογραφή, ένα e-mail...ευτυχισμένος ο Nέος χρόνος 2014!

paRa-NOID

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009

Προσεχώς...


Υπογράφουμε...
α/ παραίτηση Ανάξιου
β/ παραλαβή παράδοση ΠΑΕ
γ/ νέες μετεγραφές
δ/ για νέα γραφεία ΠΑΕ
ε/ διαθήκη
στ/ συμβαση με τα "Τζάμπο" για νεα μασκότ τον Μπόμπ τον Σφουγγαράκη
Διαλέγετε και παίρνετε! Όλα Τζάμπαααααααααα

Δεν είναι θέμα μπροστινών...


ΥΓ: Τα σχόλια της φωτογραφίας δεν έχουν εμάς για πνευματικό πατέρα! Η φώτο μπήκε για τους πισινούς ή μήπως για τους ...μπροστινούς;

Φροντίστε αύριο...

Παίκτες(αδειασμένοι), προπονητής(ΑΝΑΞΙΟΣ) και διοίκηση(ανύπαρκτη) να μας ψήσετε το ...σουβλάκι στα χείλη!

Και το χαλασμένο τηλέφωνο συνεχίζεται...




Ρε Μπόμπ σήκωσε το λέμε...

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

Χρηστάκη είσαι Λεβεντιά...

Στην Α.Ε.Κ. δεν χωράνε εγωισμοί ή...


...μήπως τελικά ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ του βάτραχου έχει μεγαλύτερο ειδικό βάρος από αυτό της Α.Ε.Κ;
Το λέμε αυτό με βάση και τις γενέθλιες δηλώσεις του σημερινού ΑΝΑΞΙΟΥ προπονητή της Α.Ε.Κ.
Από την μία να μας κλαίγεται ότι οι μετεγραφές του καλοκαιριού δεν ήταν επιλογή του και αργά το βράδυ μέσω της αγαπητής του Αγγελικούλας( δεν άντεξε μας την κουβάλησε και αυτήν) πάει να μαζέψει τα αμάζευτα. Αφήστε τον τρελό στην τρέλα του δηλαδή.
Η Α.Ε.Κ αυτή την στιγμή έχει ένα τεράστιο περιουσιακό στοιχείο, οικονομικό να είναι καλά τα μύρια που χάρισαν πέρυσι στο συνοικιακό σωματείο αλλά και σοβαρής ποδοσφαιρικής αξίας, που ακούει στο όνομα Τζιμπούρ και αντί να βρεθεί η φόρμουλα να αποδώσει αυτό το στοιχείο το έχουν αφήσει να ρημάζει. Την ίδια στιγμή ο Αλγερινός θέλει πάσα θυσία να βρεθεί το καλοκαίρι στην Νότια Αφρική αλλά χωρίς ομάδα, όνειρα και ελπίδες γιόκ για το Αλγερινό. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ακόμη και ο Τζιμπούρ είνα έτοιμος να νερώσει το κρασί του, να παραμερίσει τον εγωσμό του και απο καλοκαίρι βλέπουμε και γιαυτόν και για το συμφέρον της ομάδας. Την ίδια στιγμή η Α.Ε.Κ. συγκροτεί ομάδα αυτή την στιγμή που καθέ εβδομάδα που περνάει μας ...στέλνει στην εντατική με την αποκαρδιωτική της απόδοση.
Τελικά ότι γίνεται σε αυτή την ομάδα είναι για το συμφέρον της ομάδας ή στο να μην θιγεί ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ του ΑΝΑΞΙΟΥ;
Να υποθέσουμε ότι όλα γίνονται για τα μάτια και τις αρπακτικές διαθέσεις των μάνατζερ και την μίζα σε αυτή την ομάδα;

Η Συνέντευξη του Ντέμη...


Σύντομα κοντά σας...

Αφού είναι τόσο ΑΕΚάρας τούτος εδώ ο Κοζώνης...


Τόσο καιρό μας έχουν ζαλίσει τα ούμπαλα με την Κοζώνεια Πολιτεία και το πόσο ΑΕΚάρας είναι και το πόσα bucks έχει. Μάλιστα τις τελευταίες μέρες περάσαμε στο επίπεδο Μπόμπ ή Χάος, κάτι που ιστορικά στην Α.Ε.Κ. και με Τροχανά και μετέπειτα με Ενικ σχεδόν κατέληξε στο μοιραίο. Αφού λοιπόν το Ελληνοαμερικανό από το Σικάγο το έχει το παραδάκι τον καλούμε να βάλει 21.000 ευρώ στον Λογαριασμό της Μάνας Α.Ε.Κ. Υποθέτω ότι ένα τέτοιο ποσό δεν είναι πάρα ψίχουλα. Την τελευταία φορά που του ζητήθηκε κάτι τέτοιο, στην Μάνα Α.Ε.Κ. έφτασαν 50.000 ... αλλά χρεωμένα στην ΠΑΕ!

Άντε λοιπόν Μπόμπ μια που μας τα έχεις κάνει τσουρέκια εσύ και η παρέα σου θα βάλεις το χεράκι στην τσέπη να βοηθήσεις την Μάνα Α.Ε.Κ. ή θα ρουφήξεις ακόμα μια τζούρα από το πούρο σου και θα κοιτάζεις του καταράκτες του Νιαγάρα μέχρι να παγώσουν;
ΥΓ:Αλήθεια εκεί στην κατά(θ)ληψη πρέπει να πάρουν άδεια από τα βράχια της Πειραικής για να μιλήσουν και με τον Μπόμπ;
ΥΓ2: Χαίρομαι πολύ που μια κατά(θ)ληψη ενώνει τόσους πολλούς εχθρούς της Οικογένειας. Και που είστε όταν την λήξετε να ειδοποιηθώ να σας στείλω 2 ταξί να σας πάνε σπίτι.

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

Κατάληψη ή Κατάθλιψη;


Το καλύτερο άλλοθι δίνουν κάποιοι επαναλαμβάνοντας το πείραμα-κατάληψη του 2004!

Τελικά τον Κοζώνη θα τον βρει κανεις να μας αποδείξει ότι υπάρχει;
Πως το είπαμε; Τι νιαουρίζει πίσω από τον Κοζώνη;

Happy Birthday



Ρε Ούστ...!

Καλώς τον μαλακανδρέα!


Και μέσα στην αναμπουμούλα ο λύκος χαίρεται...

Δεν είναι καθόλου παράξενη η μήνυση που κατάθεσε ο πρώην Πρόεδρος του Α.Σ Α.Ε.Κ, γνωστός και ως "βρυκόλακας" στις τάξεις των φίλων της Α.Ε.Κ. Εντάσσεται και αυτή στο πνεύμα των ημερών, άλλωστε τώρα που κάποιοι έχουν μυριστεί "ζουμί" στον Α.Σ. Α.Ε.Κ. με κάθε τρόπο θα τον χτυπάνε. Τις προάλλες είχαμε τον Κοζώνειο εκπρόσωπο που πήγε να τα φορτώσει όλα στον ΧΧ, μετα ήρθαν οι καταληψίες του...2004 να προειδοποιήσουν την διοίκηση του Α.Σ. Α.Ε.Κ να "προσέχει", και τώρα τσούφ μας ήρθε και ο μαλακανδρέας! Για τον τελευταίο περιμένω να ακούσω την άποψη του Κάπταιν Μόργκαν, για τους προηγούμενους ο υπονομευτικός και χρόνια εκδικήτικός τους ρόλος δεν έχει να μου προσθέσει τίποιτα στις και καλά "αγαθές" προθέσεις της κατάληψης και για τον Κοζώνειο εκπρόσωπο θα ήταν προτιμώτερο ο συμπαθέστατος Uncle Bob να προτιμούσε μη...φιλιππικούς εκπροσώπους!
Υγ: Αλήθεια εκείνος ο Τίγρης που θα έβαζε "πλάτη" που κρύβεται;

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ


Εάν είχαν λίγη ΝΤΡΟΠΗ επάνω τους οι διοικούντες αλλά και οι οπαδοί του νέου πανιώνιου θα έπρεπε να ζητάνε συγνώμη όχι από εμάς αλλά από τις γιαγιάδες και τους παπούδες τους για αυτή την φωτογραφία που αναρτήσαν στήν επίσημη ιστοσελίδα του συνοικιακού τους σωματείου. Αλλά φαίνεται ότι ή ανιστόρητοι είναι ή απλά αυτοί ποτέ δεν επιβιβάστηκαν σε αυτά τα βαρκάκια, ποτέ δεν "συνωστίστηκαν" στην προβλήτα της Σμυρνης καθότι προτίμησαν την τουρκιά, όπως άλλωστε με τιμή φοράνε ακόμα το κόκκινο της τούρκικης σημαίας στην φανέλα τους!
ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ...

Ψεκάστε, Σκουπίστε και να δούμε πότε θα τελειώσουμε!


Βγάλτε τα αντικουνουπικά από το ντουλάπι γιατί μας τα έχουν ζαλίσει τα ...."κουνούπια".
Φλεβαράκη μην μασάς θα σου δώσουμε εμείς το εμβόλιο κατά της μαλάριας και του ...."Κουνούπα" που δηλητηριάζει και πίνει το αίμα της Βασίλισσας!

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

Κάνα Δάνειο κανείς;




Τρελά δάνεια και χρηματιπιστωτικές δυνατότητες, μέχρι και περίπτερο στα Λιόσια μιλάμε αγοράζεις!

Η Άποψη μας για την Κοζώνεια Πολιτεία!

Το σότο αποτελεί πλέον εθνικό σπορ σε αυτή την χώρα!

Ρε Ούστ!

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 06-12-2009




  • Νάμαστε πάλι εδώ. Χαθήκαμε λίγο. Τριγυρνούσαμε σε δικά μας μονοπάτια με πολύ σκέψη, μπόλικη κουβέντα και φυσικά ατελείωτα όνειρα. Κρατάμε γερά τη φλόγα της Μπόμπας που καίει μέσα μας και είναι σταθερά αναμένη όπως άλλωστε και το ΦΩΣ που χρόνια τώρα μας οδηγεί, λίγα μόλις μέτρα μακριά από το γήπεδο της Λεωφόρου.
  • Τα Κάγκελα της Σκεπαστής μας συντροφεύουν από εκείνη την πρώτη φορά που βρεθήκαμε στην μαγική αγκαλιά της Σκεπαστής πολλα χρόνια πριν. Τότε παλιά, που για κάποιους παραμένει μια αμάσητη καραμέλα να θέλουν να ξεχωρίσουν το τότε από το τώρα.
  • Βέβαια όσοι λίγοι αλλά αμέτρητοι βρεθήκαμε στην Σμύρνη μερικές μέρες πριν θα ένιωσαν ότι το τότε είναι καθημερινός μας οδηγός στο σήμερα αλλά και στο απειλητικό αύριο που σφίγγει με ασφυκτική πίεση την ΜΙΑ και αδιαίρετη Α.Ε.Κ. μας σε όλες της τις προεκτάσεις τα τελευταία χρόνια.
  • Και μέσα στα ατελείωτα σότα των τελευταίων ημερών σήμερα παίζουμε στην Νέα Σμύρνη. Πόσοι άραγε θα το θυμούνται και αυτό; Άλλα χρόνια η συγκεκριμένη περιοχή θα θύμιζε Φιλαδέλφεια αλλά που δυστυχώς για μια ακόμη φορά η Α.Ε.Κ. θα παίζει τόσο απελπιστικά μόνη της.
  • Με έναν πρόεδρο διαχειριστική μαριονέττα, τσιράκι του βάζελου και με την βούλα. Με έναν προπονητή ανάξιο των προσδοκιών ακόμη και του πιο φανατικού του υποστηρικτή, προσωπικά πιστέυω όσο πιο γρήγορα μας αδειάσει την γωνιά τόσο πιο γρήγορα θα μπορούμε να ξεδιαλύνουμε το θολό τοπίο.
  • Με παίκτες που δεν έχουν διάθεση ή δεν ξέρουν να ματώσουν την φανέλα, άλλωστε οι περισσότεροι, ξένοι στην πλεοψηφία τους, μας απέδειξαν μόλις μερικές μέρες πριν ότι ο ρόλος του μισθοφόρου και ο μισθός τους είναι το πρώτο που τους ενδιαφέρει, μέχρι και τον Καφέ ακούσαμε να μιλάει επιτέλους, αλλά ευτυχώς με λαμπρή εξαίρεση αυτή του Γεωργέα, χρόνια σου πολλά Νικόλα.
  • Σήμερα για δίοικηση, παίκτες και προπονητή δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από την ΝΙΚΗ. Και αν μέχρι τώρα δεν μπορούν να το πιστέψουν να το έχουν υπόψει τους για το βράδυ όταν γυρνάνε στους Θρακομακεδόνες. Να μας δείξουν ότι δεν τους πονάνε μόνο τα λεφτουδάκια που άργησαν λέει μερικές μέρες να τα δούνε. Και εμείς τι να πούμε που 16 χρόνια τώρα μας έχουν στο περίμενε και στο παραμύθι και τους πληρώνουμε όλους από πάνω;
  • Σήμερα πρέπει να δώσουμε και μια απάντηση στα ζωύφια της πλατείας και της προπολεμικής ελληνοτουρκικής φιλίας τους και για τις υποτιμητικές δηλώσεις που είχε κάνει προ καιρού ο πρόεδρος τους, αυτού ντε που του χαρίσαμε πέρυσι τα μύρια για τον Τζιμπούρ και τις κάμποσες εκατοντάδες χιλιάδες για τον Μάκο.
  • Α, ρε σεις που είναι εκείνο το “Μόνη Ξανά δεν θα σε αφήσω”; Που 'σαι ρε άνθρωπέ μας που ήρθες με τόσα όνειρα και ελπίδες και 5 χρόνια μετά σαν να μην υπήρξαν ποτέ ούτε όνειρα, ούτε ελπίδες.
  • Όνειρα και ελπίδες όμως συνεχίζουν να υπάρχουν. Όσοι τις ψάχνουν στις άλλη άκρη του Ατλαντικού μάλλον θα περιμένουν ακόμη πολύ καιρό. Κάπως όπως περιμέναμε τον περασμένο Μάιο να έρθει ο σωτήρας Τίγρης, που λίγο αργότερα έγιναν Κύπριοι και που σήμερα πλέον φτάσαμε στο σημείο να κρεμόμαστε στο κατα πόσο πετάνε ή όχι τα αεροπλάνα στην Φλόριντα!
  • Και πάνω που για όλα έφταιγε ο καιρός, αλλά το σότο δεν το έφαγε ο λαός, εμφανίστηκε το παπαγαλάκι να ρίξει ευθύνες, που αλλού αλλά στον πιο αδύναμο κρίκο της υπόθεσης. Πόσες φορές δεν το έχουμε δει αυτό το έργο;
  • Με την διαφορά ότι η ORIGINAL σήμερα έχει και θεσμικό ρόλο, έναν ρόλο που πολλοί και διάφοροι “φίλοι” και εχθροί, ούτε στους χειρότερους τους εφιάλτες δεν το είχαν δει, έναν ρόλο που από την πρώτη στιγμή η ORIGINAL προσφέρει, χαρίζει, όπως θέλετε πείτε το σε όποιον μπορεί να βγάλει την Α.Ε.Κ. από το οικονομικό και γηπεδικό αδιέξοδο που βρίσκεται. Ψιλά γράμματα όμως αυτό για κάποιους αφού προτιμάνε στο τσάμπα την διαφήμιση και την ατελείωτη αερολογία.
  • Από την Κοζώνεια Πολιτεία πέραν του όσα συζητήθηκαν σε τηλεφωνική ή μέσω εκπροσώπων και παπαγάλων, ζητήθηκε η ενίσχυση του Α.Σ Α.Ε.Κ με το ποσό των 300 χιλιάδων για να λύσει τις τρέχουσες οικονομικές εκρεμμότητες αλλά συγχρόνως να δείξει η Κοζώνεια Πολιτεία ότι έχει ύπαρξη και οντότητα, αντί αυτού στην Δεκελείας έφτασαν μόνο 50 χιλιάρικα και αυτά σε χρέωση της ΠΑΕ! Τα συμπεράσματα δικά σας.
  • Και μετά σου βγαίνουν οι παπαγάλοι να λένε ότι φταίει μια ο Χατζηχρήστος, μια ο Τόγελος και μια οι κακοί σύμβουλοι!!!που ο Νοτιάς δεν τα βρήκε με τον Μπόμπ λόγω ενός συμφωνητικού που έφτασε στα χέρια του Μπομπ και που τελικά κανείς δεν ξέρει το όνομα του “μυστήριου” επενδυτή που θέλει να αναλάβει την ΚΑΕ και να στερήσει από διάφορους “καρχαρίες” το θέμα του γηπεδικού!
  • Καταρχήν ας πάρουν χαμπάρι όλοι ότι η διοίκηση του Α.Σ. Α.Ε.Κ είναι σε αυτή την θέση για να προστατεύσει τα συμφέροντα της Α.Ε.Κ. και καμίας Α.Ε. Και ειμαι 101% σίγουρος ότι αυτό κάνει με όλες της τις δυνάμεις της από εκείνο το μαγικό βραδάκι του Ιουλίου που ανέλαβε να μπει μπροστά.
  • Όποιος έχει να πει, να δώσει ή να προσφέρει κάτι, τα γραφεία της Δεκελείας δεν έχουν την πόρτα τους κλειστή, ποτέ δεν την είχαν τους τελευταίους 16 μήνες κλειστή. Ούτε όμως και θα κλείσουν μάτια και αυτιά σε όποιον την διαβεί την πόρτα αυτή για να θέσει τις προτάσεις του, γιατί εάν είναι να περιμένουμε το Μπόμπ πότε θα έχει καλό καιρό για να τα βρει με τον Νοτιά μάλλον το παραμύθι θα έχει πολλά κεφάλαια ακόμη.
  • Μακάρι αύριο το πρωί να πλέουμε όλοι σε Κοζώνεια πελάγη ευτυχίας και να φτάσουμε να γίνουμε ακόμη και δολοφόνοι της Μπάρστας όπως Φαιδωνικά έγραψε ο αδερφός Νίκος χτες, αλλά μέχρι αύριο το πρωί ή το επόμενο ή αυτό μετά τις γιορτές, το πράμα έχει πολύ ψωμί ακόμα, κουραμπιέδες για να είμαστε και ταυτισμένοι με τις μέρες που έρχονται.Δεν πιστεύω να νιαουρίζει πάντως τιποτα πίσω από τον Μπόμπ! Αλήθεια γιατί η λύση πρωτοδικείου γοητεύει τόσο την Γράμμου;
  • Η Βασίλισσα έδειξε ότι είναι ζωντανή. Τα προβλήματα δεν θα την λυγίσουν, δεν θα την σκοτώσουν. Θα την βρούμε την άκρη, να ηρεμήσει και ο Μπάμπης που τα μαλλιά άρχισαν να γκριζάρουν επικίνδυνα και οι υπόλοιποι που έχουν μπει στο κανάλι σωτηρίας της Βασίλισσας. Όσο για τον Φλεβαράκη νομίζω ότι ο κόσμος που βρέθηκε στο Ελληνκό έδωσε την απάντηση του.
  • Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους αυτούς που καιρό τώρα μου έδωσαν και δίνουν δύναμη να είμαι και πάλι εδώ και να συνεχίζω να πιστεύω, να συνεχίσω να ελπίζω και να συνχίσω να ονειρεύομαι την Α.Ε.Κ. έτσι όπως την έχω φυλαγμένη μέσα μου απο μικρό παιδάκι.
  • Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.
  • Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας...οι δρόμοι μας δεν χώρισαν 21 και βάλε χρόνια τώρα, πρέπει να είμαστε ΕΝΩΜΕΝΟΙ, γιατί ο δρόμος είναι ακόμα και μακρύς και ανηφορικός.
    paRa-NOID

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009