Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 13-06-2010

Πριν χρόνια στην Οικογένεια μας ένωνε η διαφορετικότητα όλων μας, από τον εργάτη στις λαϊκες συνοικίες του Πειραιά μέχρι τον βορειοπροαστειώτη κονομημένο, από τον μαλλιά μέχρι τον ξυρισμένο, από τον εργάτη στην καπνοβιομηχανία του Καρέλια μέχρι τον γόνο του Ψυχικού, από τον τελειωμένο και καμένο μέχρι τον όποιο “φλώρο” με τα μάστερ και τις σπουδές του στο εξωτερικό. Μια διαφορετικότητα που την παραμερίζαμε για το γενικό καλό. Τώρα πια η διαφορετικότητα του καθενός προσπαθεί να επιβληθεί στον άλλον. Το εγώ αντι του ΕΜΕΙΣ κάθε μέρα γίνεται πιο δυνατό. Βασικά το πανηγυράκι αυτό έχει χρόνια που υπάρχει και υποβόσκει αλλά βασικά ακολουθάμε την γραμμή του να μην ....ασχολείσαι!
Και που την ίδια στιγμή που εσύ δεν ασχολείσαι αυτή σου την ανοχή τελικά την περνάνε για αποδοχή. Κάπως όπως έχει γίνει και με τον βάτραχο που τόσο καιρό ...δεν ασχολούμαστε και ήταν αόρατος και δεν συμμαζεύεται και έτσι με τον ...γαύρο απλά όσοι βρέθηκαν στην 35 και ήθελαν να πούνε κάτι, από όλα αυτά που τόσο καιρό κρατούσαν με πολύ ζόρι μέσα τους, ήταν πλέον τόσο μόνοι, και έμειναν τόσο σιωπηλοί. Με αποτέλεσμα η ανοχή τελικά να θεωρείτε... αποδοχή!
Αλλά επειδή είμαστε ευαίσθητοι κοινωνικά και ίσως νιώθουμε και κάποιες ενοχές σιωπής για διάφορα τον τελευταίο καιρό που έχουν σχέση με την Α.Ε.Κ. είπαμε να στηρίξουμε τον λαό της κολογριάς, να βγάλουμε από μέσα μας την κοινωνική προσφορά!!! Να πολεμήσουμε το σύστημα και βασικά κάποιοι για μια ακόμη φορά να περάσουν τα υπόγεια, όχι και τόσο, πολιτικά και μικροκομματικά τους μηνύματα και όλα αυτά στην πλάτη της Οικογένειας.
Διαφωνώ κάθετα, οριζόντια και με όποιο άλλο τρόπο στην προχτεσινή ανακοίνωση παρωδίας, υποκρισίας και ντροπής που εξεδώθηκε στην πλάτη της Οικογένειας. Δεν είμαι εδώ για να πουλάω δημόσιες σχέσεις και εκδούλευση σε κανέναν και ότι γράφω είναι γιατί έτσι τα πιστεύω και έτσι τα νιώθω. Και πρώτα κοιτάω το Σπίτι μου, την Οικογένεια μου πριν γίνω ο σωτήρας της ...κοινωνίας και κολαούζος της κολόγριας και του λαού της.
Η ανακοίνωση του Ηρακλείου, όχι του Ηρακλή, για να μην μπερδευόμαστε, γιατι ούτε ευχαριστώ δεν μας είπαν οι γριες, με βρίσκει ..σχεδόν σύμφωνο. Σχεδόν λέμε, γιατί εάν ήταν μόνη της χωρίς την προηγούμενη της ...Μαμάς θα ντρεπόμουν ακόμη πιο πολύ, όμως από την στιγμή που βάζουμε άλλα πράγματα πάνω από την Α.Ε.Κ. και τη ORIGINAL καλά έκαναν και έβγαλαν αυτή την...τραγική ανακοίνωση.
Τώρα όσοι είδαν ότι αυτή η ανακοίνωση του Ηρακλείου στηρίζει τα φίδια και την άνοδο τους φαντάζομαι ότι ή δεν ξέρουν να διαβάζουν Ελληνικά ή ίσως να τους έχει μείνει απωθημένο επειδή τα αδέλφια εκεί κάτω είχαν καλές σχέσεις με τον Ντέμη! Τι άλλο να πω; Είναι και αυτό μια άποψη...γιατι σε αυτή την φάση της Οικογένειας ο καθενάς έχει και μια άποψη...
Δεν είναι δυνατόν αντι να κοιτάζουμε να λύσουμε τα δικά μας προβλήματα, της Α.Ε.Κ. σε κάθε έκφανση της αλλά και της Οικογένειας που όλο και πιο συχνά τελευταία ακούω φωνές, αλλά δεν βλέπω προσωπάκια ούτε ονόματα να βγαίνουν μπροστά, για τα όποια στραβά συμβαίνουν γύρω μας, ασχολούμαστε με τα όποια προβλήματα της όποιας κολόγριας. Φαντάζομαι τώρα που θα γίνει κώλος και ο γαύρος με την αποχώρηση του Στάζι-μαν να βγάλουμε και ανάλογη ανακοίνωση συμπαράστασης στον λαό του Θρύλου ή μήπως έφτασε η ώρα να στηρίξουμε τους βαζέλες που πολεμάνε τον βαρδινογιαννισμό;
Το ότι είμαστε πολέμιοι του συστήματος τα ακούω βερεσέ, όποιος θέλει να πολεμήσει το σύστημα τότε να μάθει πρώτα να απαιτεί και την τιμωρία όλων βάσει των νόμων και όχι την ανομία. Όποιος θέλει να πολεμήσει το σύστημα δεν συστρατεύεται πίσω από καμία ανώνυμη εταιρεία και το προϊόν της...κρύο δεν ακούγεται αυτό; Όποιος θέλει να πολεμήσει το σύστημα δεν απειλεί θεούς και δαίμονες το 2004 για δικαιοσύνη και χειροκροτεί που δεν εμφανίστηκε το δημόσιο στην τελευταία εκδίκαση του άρθρου 44!
Όποιος θέλει να πολεμήσει το σύστημα δεν χρειάζεται καθοδήγηση από κλειστά κάμπ ... αναρχο-αριστερο-αντιρατσιτκών συνιστωσών και πάει λέγοντας και επειδή κάποιοι δεν τολμάνε να βγάλουν το προσωπάκι τους πιο έξω να τα φορτώνουν στην κακομοίρα την...Μάνα!
Δεν γίνετε να λέμε ότι δεν συμπράττουμε με την υποκρισία και μόλις μια εβδομάδα πριν αφήσαμε το Χαλκιοπούλειο να γίνει ...καμμένη γη και η Α.Ε.Κ. να στερηθεί ένα κύπελλο και να κινδυνεύει η ομάδα από το ... σύστημα μέχρι και με εξαφάνιση και να μην παίρνουμε θέση για τίποτα, παρά μόνο το πως να μαζέψουμε και καλά κάναμε λεφτά για τον Υβ.
Μια που θυμήθηκα τον Υβ αλήθεια τότε που θέλαμε να δούμε την Α.Ε.Κ. στο Ιβανώφειο και τελικά ακόμα τραβιούνται από τότε ο Υβ και ο Άγης δεν υπήρχε αλληλεγγύη από τις γριές; Πως το είπαμε το άλλο με τον Στολτίδη και τον Κωνσταντίνου; Αλλά φαίνεται τότε δεν είχαμε κάνει ακόμη δημόσιες σχέσεις στα ...κάμπ με τις γριες! Να θυμηθώ μήπως και τις δημόσιες σχέσεις και με τους ...φενταγίν φέτος στο μπάσκετ; Αλήθεια σε αυτά τα κάμπ πάμε σαν εκπρόσωποι της ORIGINAL ή έστω σαν εκπρόσωποι κάποιας φραξιάς της;
Να ξέρω και εγώ και μερικοί ακόμη, αδελφοί ή σύντροφοι μπερδεύομαι, ως τι να πάω να βρω τους Λατσιάλι...να αδελφοποιθούμε και με το ΑΠΟΕΛ επιτέλους που τόσα κοινά έχουμε και που τόσοι ΑΕΚτζήδες, αδέλφια μας, είναι στις τάξεις τους. Κάποιοι δεν λένε να καταλάβουν τι σημαίνει Οικογένεια και μάλλον τους έχει παρασύρει το ρεύμα...του ιντυμήντια! Μόδα είναι δεν λέω, αλλά έτσι τελικά μήπως αντί να πολεμάμε το σύστημα προσπαθούμε να επιβάλλουμε απλά το δικό μας; Το έχω ξανατονίσει το μαυροκόκκινο αστέρι που σιγά σιγά παραμερίζει Μπόμπα και Δικέφαλο σε πανό και μπλούζες δεν είναι τυχαίο.
Γνήσιοι πως είμαστε; Με το να βγάζουμε υποκριτικές ανανκοινώσεις και από πράξεις φούσκες; Με την βιτρίνα που έχουμε στήσει μπροστά μας τι θα κάνουμε; Θα την σπάσουμε, θα την κλέψουμε ή θα φροντίσουμε να την αντικαταστήσουμε με γυαλί πεντακάθαρο, χωρις αποπροσανοτολισμούς και ναναι και ασφαλείας; Πού πήγαν τα χρόνια που για τα χρώματα μας τα ...Κιτρινόμαυρα θα πεθαίναμε κιόλας με τον Δικέφαλο πάνω στον τάφο μας; Τόση παγκοσμιοποιήση πλέον;
Τελικά ρε Μπάμπη γιατί με δικαιώνεις; Γιατί ρε Μπάμπη ντρέπεσαι να πεις την Αλήθεια σε όλους και από το καλάμι το μεγάλο δεν λες να κατέβεις; Αυτό που έγινε με τον Μπόμπ τον Φούσκα μιλάμε ήταν από τις μεγαλύτερες ...φούσκες τόσο σε ΠΑΕ όσο και σε ΚΑΕ σε παγκόσμια κλίμακα. Εδώ αλήθεια αδέρφια ...κοινωνικοπολιτικοποιημένα γιατί δεν παίρνουμε θέση εναντίον του συστήματος; Η ΚΑΕ Α.Ε.Κ δηλαδή σε τι θα διαφέρει σε λίγο καιρό απο την ΠΑΕ της κολογριας; Γιατί αφήνουμε το ...αδελφό μας Μπάμπη πάνω στο καλάμι του και τους φίλους του να μας πουλάνε φύκια;
Και που είσαι ρε Μπάμπη μια φωτογραφία του Μπομπ στο Ελλάντα με τις ομορφιές της πατρίδας μπορούμε να έχουμε, γιατί είμαι απόλυτα σίγουρος ότι φωτογραφία του Φιλίππου στο Πεντελικόν ποτέ δεν θα είχαμε, ούτε καν δήλωση του! Κατηφόρα...γκρεμός...θάνατος!
Ο Παππάς παραμένει το μόνο χαρτί που έχουμε στα χέρια μας, αδύναμο από όσο θέλει να μας δείξει χαρτί και κρυμμένο καλά πίσω από τον Αδαμίδη αλλά το μόνο χαρτί λέμε. Συνεχίζω να πιστεύω στην έκπληξη, ότι κάποια στιγμή θα γίνει και η κίνηση για το θέμα του Γηπέδου στην Νέα Φιλαδέλφεια. Ότι κάποια στιγμή θα καταλάβουν πόσο μεγάλη και κυρίως δυνατή πρέπει να γίνει η Α.Ε.Κ. Βέβαια εν μέσω κρίσης και πιθανής πτώχευσης τι καθόμαστε και ψάχνουμε.
Ίσως μια καλή ιδέα είναι τώρα που έμεινε έξω από τον ...πολυμετοχικό βαζέλα ο Βγενόπουλος να κάνουμε μια κρούση προς τα εκεί, άλλωστε μην ξεχνάμε πως στις μεγάλες μάζες του κόσμου ο Ομιλος Μαρφίν έγινε γνωστός μέσα από τις πρωταθληματικές κιόλας φανέλες της Α.Ε.Κ. θα είναι και μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία ο πετυχημένος επιχειρματίας να αποδείξει όσα δεν τον άφησαν να αποδείξει στον βαζέλα! Πάντα επιχειρηματικά λέμε και μια που οι ΑΕΚτζήδες επιχειρηματίες είτε δεν μπορούν είτε δεν θέλουν, έχω την εντύπωση τώρα που και σαν ORIGINAL ρίξαμε τα τείχη των ταμπού των χρωμάτων, των συμβόλων και των αλλόθρησκων πρέπει και εδώ να μπούμε μπροστά. Άλλωστε ο τελευταίος Μεγάλος Πρόεδρος της Α.Ε.Κ. που της έδωσε ότι μπορούσε ήταν και αυτός ...αλλόθρησκος που στην συνέχεια την αγάπησε όσο δεν γίνοταν και έγινε σύμβολο της Α.Ε.Κ και του κόσμου της.
Αυτή η Εθνική θέλει έναν μαέστρο στον πάγκο της για να ρολάρει η ομάδα να ξέρει τι σύστημα παίζει και να έχει ανταγωνιστική πειθαρχία. Το όνομα του το γνωρίζετε, να μην το γράψω και λερώσω το χαρτί!
Κυκλοφορούμε και στο διαδίκτυο στο http://skepastiskagkela.blogspot.com
Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.
Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας... Ευαισθησία για τους ...συντρόφους της κολόγριας έχουμε. Ευαισθησία για του Αδελφούς μας πότε θα έχουμε...έτσι να την δώ και εγώ λίγο εγωιστικά! Το πήρατε το μήνυμα ή να σας το στείλω με τανάλια;
paRa-NOID

Δεν υπάρχουν σχόλια: