Κυριακή, 20 Ιουνίου 2010

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 20-06-2010

Με αγωνία περιμένω πότε θα πάρουμε επίσημη θέση σαν ORIGINAL για την ...κατάσχεση του πανό με περιεχόμενο Α.Ε.Κ. που εμφανίστηκε στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής. Η συμπεριφορά των εκεί αρχών τουλάχιστον ως ρατσιστική μπορεί να χαρακτηριστεί. Η αντιρατσιστική πρωτοβουλία αλληλέγγυων οπαδών Α.Ε.Κ. ας πάρει θέση λοιπόν!
Φυσικά και δεν περιμένω απο την Οικογένεια να πάρει θέση για την εξοντωτική ποινή στο τμήμα του χάντμπολ λόγω των ...εορταστικών εκδηλώσεων των οπαδών μας μέσα στον αγωνιστικό και εξεδριακό χώρο του Χαλκιοπούλειου. Όταν έφτανε πάντα η στιγμή να κάνουμε την αυτοκριτική μας, να τραβήξουμε το αυτάκι των διάφορων ...ηλιθίων που πάνω στην δικιά μας πλάτη τσακίζουν τα όνειρα μας πάντα κάποιοι προτιμούν το καβούκι της χελώνας και να σφυρίζουν αδιάφορα αφήνωντας έτσι την ...ανοχή να κάνει την δουλειά της.
Αλήθεια αφού την έχουμε δει τόσο ούλτρας σαν οπαδοί και μέσα στην αλληλεγγύη γιατί δεν έχουμε βγάλει ανακοίνωση μαζί με τους μπάοκ αλληλέγγυους να καταδικάσουμε το σύστημα που έριξε και στους δύο μας τόση μεγάλη και εξοντωτική ποινή; Το ξαναλέω τα όσα αφήσαμε σαν οπαδοί να γίνουν μέσα στο Χαλκιοπούλειο είναι ντροπή και συγχρόνως από ότι φαίνεται ταφόπλακα στο μόνο τμήμα της Α.Ε.Κ. σε ομαδικό επίπεδο που έχει φέρει διακρίσεις μέσα στην ατελείωτη ξεραίλα που περνάμε. Ο λεγόμενος οπαδικός κόσμος που ακολουθεί την Α.Ε.Κ. τελικά περισσότερα ενδιαφέρεται για τα μπάχαλα παρά για την Α.Ε.Κ.
Αλλά πιστεύω ότι εφόσον είμαστε ικανοί μέσα σε μια και κάτι ημέρα να μαζέψουμε 20 ολόκληρα χιλιάρικα για τον Υβ, και το ξαναλέω καλά κάναμε και ας έχω καπου μέσα μου την αμφιβολία πόσο την κατάλαβε την κίνηση αυτή ο προαναφερόμενος, έχω λοιπόν την εντύπωση πως σε 10 άντε 20 μέρες θα έχουμε καταφέρει να μαζέψουμε και τα 120 χιλιάρικα για την Α.Ε.Κ!
Μιλάμε έχω σκαλώσει με τις ...ανακοινώσεις των τελευταίων ημερών, μία αυτή που βγήκε από την Μάνα Α.Ε.Κ. για να στηρίξουμε τα πλοία ...βοήθειας της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής που απέπλευσαν από την σκλαβωμένη βόρειο Κύπρο τάχα για βοήθεια προς τους αδελφούς Παλαιστίνιους και μία με την ανακοίνωση της Οικογένειας τάχα κατά τους συστήματος και υπέρ των συντρόφων μας της ...γριάς!
Και μέσα σε όλα έχεις τον Γεωργαντζόγλου να ζητάει το μάνατζμεντ της ΚΑΕ, γελάνε και οι ρέγγες λέμε και από την άλλη τον Χήνα αυτόν που καταφέρνει να υποβιβάζει τον Αρχηγό της Οικογένειας και Πρόεδρο της Α.Σ Α.Ε.Κ. στο ύψος ατόμων του οπαδικού χώρου που η προσφορά τους στον οπαδικό χώρο είναι όσο τα νύχια των ποδιών του Δημήτρη, να μας μιλάει για ταξικές διαφορές και χάσματα! Μιλάμε στην Α.Ε.Κ. πουλάει πολύ το αριστεριλίκι. Ακόμα θυμάμαι τον Ντέμη και την Α.Ε.Κ. της...αριστεράς! Εμπρός της γης οι κολασμένοι λοιπόν...
Και αφού εδώ αφήνουμε τον κάθε ανύπαρκτο, ανθρώπους που μόνο για την λεζάντα ενδιαφέρονται και τους τρελαίνει η δημοσιότητα είπα να κάνω και εγώ την παρέμβαση μου στα της ΚΑΕ και πήρα την πρωτοβουλία να κάνω κρούση μετεγραφής στον Διαμαντίδη του βαζέλα που ενθουσιάστηκε μπορώ να πω αλλά με πληροφόρησε ότι μόλις την προηγούμενη μέρα έκλεισε το νέο συμβόλαιο του με τον βαζέλα, οπότε το θέμα το αφήσαμε για το μέλλον!
Τουλάχιστον προσπάθησα και εγώ, τα είπαμε με τον παίκτη αλλά με είχε πρόλαβει ο Γιαννακόπουλος! Πάλι καλά γιατί είχα την εντύπωση ότι θα με προλάβει ο Μπόμπ και τα παπαγαλάκια του! Περιμένω με αγωνία την δακρύβρεχτη συνέντευξη τύπου του Καραμανλή, όχι του Κωστάκη άλλωστε αυτός πέρα βρέχει θα πλατσουρίζει σε καμιά παραλία, για τον δικό μας τον Καραμανλή λέω αυτόν εκεί με το καλάμι! Έλα Μπάμπη πες τα όλα και μην ξεχάσεις ότι για όλα φταίνε οι άλλοι...και εγώ!
Την άλλη εβδομάδα έχουμε και Γ.Σ της Μάνας Α.Ε.Κ. με μεγάλη καθυστέρηση μπορώ να πω αλλά εκείνο που δεν μου αρέρει είναι που αυτή η καθυστέρηση μάλλον δεν την πήρε χαμπάρι κανείς. Οπότε ή πολύ καλά πάνε τα πράγματα, που δεν πάνε όμως και τόσο ή τεράστια αδιαφορία από όλους υπάρχει οπότε και εδώ έχουμε πρόβλημα.
Ας κάνω μια πρόχειρη σούμα των 2 αυτών χρόνων που έχουμε περάσει στην διοίκηση της Μάνας. Συγκρινόμενη με όλες τις προηγουμενες διοικήσεις των τελευταίων 20 και βάλε χρόνων και με τις χειρότερες από πλευράς οικονομικής κατάστασης συνθήκες αυτή η σχεδόν ORIGINAL διοίκηση έχει κάνει θαύματα, μικρά βέβαια αλλά θαύματα. Επίσης προχώρησε το θέμα του γηπέδου στην Νφ, στα λόγια βέβαια ακόμα πέρα από ένα “μπακαλόχαρτο” μνημόνιο με την ΠΑΕ, αλλά τουλάχιστον τα πρώτα σημαντικά βήματα μετά το γκρέμισμα έγιναν, αλλά ακόμη ο δρόμος πολύ μακρύς και πρέπει να τον τρέξουμε και αρκετά πριν τις δημοτικές εκλογές για ευνόητους λόγους.
Στο θέμα του 10% από την ΠΑΕ έγιναν και εκεί βήματα αλλά παρά τις όποιες διαβεβαιώσεις και καλό κλίμα η τελική συμφωνία για τα χρέη της ΠΑΕ προς την Μάνα που από το 2004 και μετά υπολογίζονται κοντά στα 3,5 εκατομμύρια δεν έχει γίνει ενώ την ίδια στιγμή η ΠΑΕ απλά φροντίζει εδώ και εκεί να κλείνει τρύπες και να νομίζει ότι έτσι κλείνει και στόματα.
Η επόμενη μερά λοιπόν ποιά είναι; Έτσι όπως έχει ...αραιώσει πλέον αυτή η σχεδόν ORIGINAL διοίκηση και με τόσα προβλήματα πάνω από το κεφάλι της πρέπει άμεσα να κάνει γρήγορα σοβαρά και δραστικά βήματα. Έχω την εντύπωση πως στην ΓΣ θα γίνει αρκετά μεγάλη ανάλυση των πραγμάτων και των δυσκολιών που υπάρχουν. Να ενημερώσω επίσης ότι στη αίθουσα του Τιτάνια δεν θα παρευρίσκετε και ο τιτάνας Τάκης όπότε δεν χρείαζονται να μπούν στα έξοδα να φτιάχνουν και πανό οι Πειρατές εκτός εάν θέλουν να φτιάξουν ένα για πολυαγαπημένο τους να βάλει πλάτη και γιατί όχι και για την ...προδοσία του 2005!
Η επόμενη λοιπόν μέρα όπως την βλέπω εγώ είναι να τονίσουμε τις δυσκολίες και τα χρέη που συνεχίζουν να μας κυνηγάνε και ή να αναζητήσουμε τον μετά από εμάς να αναλάβει αλλά όχι στα πρότυπα ανατολιωτάκηδων γρανιτσαίων και κουρέπηδων ή να συνεχίσουμε να είμαστε μπροστά βάζοντας και τον πήχυ σε λογικά αλλά και δυστυχώς πιο χαμηλά πλαίσια μέχρι να μπορέσει κάποιος που θέλει και μπορεί να ...βάλει πλάτη χωρίς να ζημιώνει την Α.Ε.Κ. και να ανεβάσει και πάλι τον πήχυ.
Δύσκολα λόγια τα παραπάνω αλλά στον λαβύρινθο που έχουμε μπεί κάποια στιγμή θα χαθεί ο μίτος και θα χαθούμε και εμείς μέσα του, αν δεν έχουμε χαθεί ήδη. Πάμε λοιπόν ή για μια καθαρή και Γνήσια διοίκηση που από την πρώτη στιγμή θα έχουμε οριοθετήσει τους σκοπούς μας ή να συνεχίσουμε να κρεμόμαστε στην όποια καλή την πίστη των διάφορων καρεκλοερωτύλων που δυστυχώς βάλαμε ανάμεσα μας.
Πάμε στην 2 λοιπόν και όποιος πρόλαβε πρόλαβε. Δεν χρειάζεται να αναλύσω τους ιστορικούς λόγους της μετακόμισης, ίσως μόνο να θυμίσω εκείνο το περίφημο πανό με “...Α.Ε.Κ. ξερό ψωμί κια μπύρα”! Αλλά καλό θα ήταν να καταλάβουμε όλοι ότι και για όποιους λόγους τώρα πλέον ανεβαίνουμε στην 2 εάν την αφήσουμε και αυτή στην τύχη της όπως κάναμε και με το πέταλο από το 2005, πέντε ολόκληρα χρόνια πριν, δεν θα μας βγάλει και πάλι πουθενά.
Όσο αφήνουμε το κάθε τι στην τύχη του τόσο η τύχη απλά θα μας χαιρετάει από μακριά και θα γελάει μαζί μας. Είναι απλά τα πράγματα, θέλουμε την εξέδρα μας δυνατή ή θέλουμε ο καθένας την μαγκιά του πιο δυνατή από του διπλανού του; Διαλέχτε λοιπόν και μετά παίξτε και μπουνιές αφού έχει γίνει μόδα στην εξέδρα μας και αυτό!
Με τον Δημήτρη από τον Ωροπό γνωριζόμαστε όπως με τόσους άλλους γνωστούς και άγνωστους της Σκεπαστής. Χαίρομαι που καθημερινά υπάρχουν κάποιοι που συνεχίζουν να ζούνε μέσα απο τα ....κάγκελα της Σκεπαστής την Α.Ε.Κ. των παιδικών μας ονείρων. Η φωτογραφία με τον μικρό λέμε όλα τα λεφτά, άλλωστε είναι και ο μόνος τρόπος να βγάζουμε ΑΕΚάκια αφού πλέον οι ...εφήμερες χαρές είναι από λίγες εώς ανύπαρκτες. Η επιμονή του μικρού με τον βάτραχο είναι μια απάντηση στο Λάκη για τους αγγένητους, δεν έχω άλλα σχόλια περί αυτού.
Μεγάλο το δίηλλημα για την μετά Όττο Εθνική ομάδα. Σάντος ή βάτραχος; Εσείς τι προτείνετε; Η Εθνική πάντως χωρίς παίκτη της Α.Ε.Κ. μου φαίνεται άνοστη!
Κυκλοφορούμε και στο διαδίκτυο στο http://skepastiskagkela.blogspot.com τώρα και Facebook όπου ήδη πάνω από 300 φίλοι μας κάνουν παρέα.
Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.
Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας... Το Μυαλό μου, η Καρδιά μου ακόμη και η Ψυχή μου στο Παίδων για πολλούς και διάφορους λόγους.
paRa-NOID

Δεν υπάρχουν σχόλια: