Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 12-09-2010


Το μυαλό και η καρδιά μας βρίσκεται δίπλα στον Γιώργο Αμερικάνο. Σύντομα γερός και όρθιος δίπλα μας και δίπλα στην Βασίλισσα που και αυτή τραβάει τα πάνδεινα τα τελευταία χρόνια.
Και να ήταν μόνο η Βασίλισσα που τραβάει τόσα να πάει στο διάολο το πράμα. Δεν υπάρχει κομμάτι της σημερινής Α.Ε.Κ. που να μην το σηκώσεις και να μην κινδυνεύει να γίνει χίλια είκοσι ένα κομμάτια. Βέβαια οι περισσότεροι Ενωσίτες κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου. Άλλωστε για πολλούς από αυτούς τον βάτραχο μην τους πειράξετε και για όλα φταίει η κακιά ORIGINAL και ο πανούργος και δόλιος ΧΧ!
Υπάρχουν όμως και κάτι άλλοι που μοναδικό τους μέλημα είναι να πουλήσουν μαγκιλίκι, του κώλου βέβαια, στους παίκτες αυτή την φορά. Βέβαια ο πόνος τους ήταν μόνο οι παίκτες αφού φαίνεται ο προπονητής είναι άμοιρος ευθυνών ή μήπως επειδή έχει ξοφλήσει αυτός και δεν έχει επιρροή πάνω στους παίκτες βάζει κάτι αστείους τύπους, σαν και αυτούς που πετάνε γιαούρτια στην πόρτα της ΠΑΕ και όπου φύγει φύγει ή σαν τους άλλους που μακριά από τον ΧΧ του κατεβάζουν τα χίλια δύο και όταν τον βρίσκουν μπροστά τους παθαίνουν αλτσχάιμερ, για να την πέσουν στους παίκτες!
Μιλάμε το ποδοσφαιρικό τμήμα εξελίσσεται μαθηματικά σε μια κωμωδία, τύπου Στάθη Ψάλτη και βάλε. Βάζεις τον Βασιλομπίλαρο να προστατεύει την ομάδα και αυτός ουσιαστικά γίνεται ο θυρωρός του κάθε ανύπαρκτου που θέλει να το παίξει οργανωμένος οπαδός με μόνη ουσιαστικά ενασχόληση την διοργάνωση χοροεσπερίδων και λαχειοφόρων αγορών που ποτέ δεν μας είπανε τι τα κάνουν τα χρήματα, αφού ούτε σε εξεδριακό υλικό επενδύουν ούτε εκδρομές βάζουν και μετά θέλουν λέει να μάθουν το ΑΦΜ του ΧΧ!
Ακόμα περιμένω την ΠΑΕ να τον βάλει τον Βασιλομπίλαρο να ζητήσει συγνώμη για τα όσα είπε στους “Αυστραλούς” στο αεροδρόμιο στο Σίδνεϋ, ειλικρινά με έχει πειράξει αφάνταστα τα όσα είπε ξεδιάντροπα στα αδέλφια μου εκεί κάτω.
Αλλά φαίνεται εκεί στην ΠΑΕ βολεύονται να τον έχουν στα πόδια τους και να χώνει την μύτη του παντού, και να κάνει κονέ με όλους αυτούς που έχουν ένα κοινό σημείο το μίσος και την κακία εναντίον της ORIGINAL. Βολεύονται στο να έχουν άνθρωπο που ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω την χρησιμότητα του εκεί μέσα, και μιλάμε για έναν παίκτη που τόσο γούσταρα να φωνάζω κάποτε το όνομα του. Απλά άλλη μια μεγάλη απογοήτευση στην Α.Ε.Κ. του σήμερα.
Τα όσα έγιναν και πάλι προχτές στους Θρακομακεδόνες απλά μου αποδεικνύουν πόσο μικρή είναι διοικητικά η Α.Ε.Κ. πόσο ανίσχυρη να προστατέψει και την ομάδα και τα συμφέροντα της. Ίσως καλό θα ήταν οι “ιδρυτικοί” και λοιποί τυροπιτάδες να κάνουν κάνα ραντεβού ακόμα με τον Αδαμίδη να δούνε πως θα λυθούν τα προβλήματα, μήπως να αναλάβουν και καμιά θέση πουθενά να βγάλουν και κάνα μεροκάματο πάλι. Άντε γιατί κοντεύω να ξεχάσω πάλι τα ονόματα τους τόσο καιρό που χαθήκανε πάλι!
ΑΕΚ...ι γίνεται η Α.Ε.Κ! Ούτε να το γράψω δεν μπορώ. Το ξέρω ότι ενοχλεί και πονάει πολλούς αυτό που λέω, μεταξύ αυτών και μένα αλλά πάμε ολοταχώς προς τα εκεί. Και το λέω μπας και ξυπνήσουμε ΟΛΟΙ και σώσουμε κάτι από κάπου. Βέβαια για κάποιους ο μόνος πόνος είναι να κάνουν κακό στην Οικογένεια και στον ΧΧ.
Την ίδια ώρα που ο Γκαγκάτσης γίνεται και επίσημα υπάλληλος του γαύρου, την ίδια ώρα που ο Πατέρας ξαναπιάνει θέση να αρχίσει τα περσινά του κόλπα εμείς κρεμόμαστε από τον Παππά που επί καθημερινής βάσης λέει έχει για σύμβουλο την ...Ψώρα και τον Νοτιά που αγνοείται η τύχη του! Έ δεν πας πουθενά λέμε! Ούτε για καφέ στην Μαρίνα του Αλίμου να στον κερνάει κιόλας ο Θωμάς ο Μαύρος. Α ρε Θεέ... Δεν πρέπει όμως να έχουμε παράπονο...έχουμε ακόμα καβατζωμένους τους Θανόπουλους!
Ριζούπολη σήμερα και όλα μυρίζουν τόσο υπέροχα δίπλα στα πατρώα εδάφη, εκεί όπου μεγάλωσαν και θα συνεχίζουν να μεγαλώνουν γενιές και γενιές Ενωσιτών. Είναι φοβερό το συναίσθημα να κατεβαίνει τα σκαλάκια από τον σταθμό του ηλεκτρικού στον Περισσό.
Δεν θα ασχοληθώ με το αγωνιστικό, άλλωστε μετά το ... “χέρι” που έφαγαν οι παίκτες από τους “οργανωμένους” των χοροεσπερίδων και των λαχειοφόρων, θα αναθάρρησε και ο τρισμέγιστος αποτυχημένος προπονητής που μας φόρτωσαν για να μην βλέπουμε τα αληθινά προβλήματα και σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά σίγουρα θα φταίνε όλοι, μα λέμε όλοι οι άλλοι!
Κόντρα σε όλα τα δεινά της εποχής μας, κόντρα στα οικονομικά μέτρα κατά του λαού και όχι κατά όλων αυτών που είναι υπεύθυνων, κόντρα στα μπάζα που συνεχίζουν να στοιχειώνουν τον χώρο του Γηπέδου μας, κόντρα σε όλους αυτούς που καθημερινά τρώνε το κορμί της Α.Ε.Κ πρέπει να συνεχίσουμε να αντιστεκόμαστε, να ορθώνουμε το ανάστημα μας και να δώσουμε σε όλους να καταλάβουν ότι η Α.Ε.Κ. πρέπει αύριο κιόλας να γυρίσει Σπίτι της.
Πρέπει επίσης να βάλουμε ΜΥΑΛΟ, να πούμε όχι στην ηλιθιότητα και στην βλακεία και επιτέλους να εκμεταλλευτούμε την τεράστια δύναμη που εδώ και χρόνια σπαταλάμε για ανούσια πράγματα. Από το 2005 και εκείνον τον γαμ... Αύγουστο έχουμε χάσει πολλά. Καιρός να βάλουμε τα κομμάτια στην θέση τους και σε όποιον Αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα Μπορέσουμε!
Η Βασίλισσα συνεχίζει να βρίσκεται μέσα στην ομίχλη, τα πράγματα από δύσκολα έως τραγικά. Το “μαγαζί” κλείνει ή το σώζει το αφεντικό και το όνομα του αφεντικού λέγεται Φιλίππου. Δεν βλέπω τίποτα άλλο. Καλός και άγιος ο Μηνάς αλλά no money, no honey. Εκτός εάν βγούμε στην γύρα πάλι να δώσει και τίποτα λεφτά ο βάτραχος να έχουν να μας τα ζαλίζουν πάλι για το πόσο ανοιχτοχέρης και αεκάρας...του κ... βέβαια είναι!
Το τμήμα της Πυγμαχίας από εκεί που θα ήταν στεγασμένο ...παραμένει άστεγο επειδή κάποιοι απλά έβαλαν το εγώ τους πάνω από το τμήμα της Α.Ε.Κ. Κρίμα και είχα την εντύπωση πως κάτι είχαν να πούνε τα παιδιά εκεί στην Φυλής. Μάλλον κατάλαβα λάθος.
Γουστάρω Σκαλάκια Κλάμπ, και ας νιώθουν ότι έπεσε άδειασμα. Δεν είναι έτσι. Η αλήθεια και το δίκαιο είναι πάντα με το μέρος μας και στο τέλος αυτά θα σωθούν και ο βάτραχος και όλο το σύστημα που με μανία τον στηρίζει ώστε να μην σηκώσει ποτέ ξανά κεφάλι η Α.Ε.Κ. θα βουλιάξουν στον πάτο του βούρκου στον οποίο ζούνε.
Ρε βαζέλες εάν δεν μπορείτε μην κουβαλάτε και ασφαλίτες μαζί σας και ξεφτιλίζετε και το σώμα της Αστυνομίας! Εκτός εάν το υπουργείο Προ.Πο τους έχει βάλει εκεί να καταπολεμήσουν την βία. Πάντως το ξύλο μετά μουσικής δεν το καταπολέμησαν, πήραν και για το σπίτι με τις βαζέλες που έμπλεξαν! Υπέροχος ο Μπόνο έτσι παιδιά;
Κιτρινόμαυρο Αιγαίο και ORIGINAL. Ένα όνειρο παλιό και όμορφο...Χαιρετισμούς στον Νικόλα από τους Τρίποδες και στον Ματθαίο από τον Βουρβούλο..
Όλοι οι δρόμοι βγάζουν στην Λευκορωσία τον Νοέμβριο...
Κυκλοφορούμε και στο διαδίκτυο στο http://skepastiskagkela.blogspot.com τώρα και στο Facebook .
Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.
Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας... Πριν πάτε Ριζούπολη κάντε μια βόλτα από εκεί που μεγαλώσαμε μαζί, από εκεί που φωνάζαμε μαζί, από εκεί που γελάσαμε μαζί και από εκεί που κλάψαμε μαζί. Όμορφα χρόνια χαραγμένα στο Μυαλό και στην Καρδιά, όμορφα χρόνια που θα ξαναέρθουν...Καλημέρα ΑΕΚάρα, Καλημέρα Νέα Φιλαδέλφεια, Καλημέρα Σπίτι μας...
Για την Υπογραφή
Διονύσης ΜπRαχάμι
...έτσι για να θυμόμαστε τα παλιά και να ετοιμάζουμε τα επόμενα!

2 σχόλια:

Unknown είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

www.psycho-aek.blogspot.com ΝΕΟ BLOG ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ