Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 26-09-2010


...Κιτρινόμαυρη Εθνική! Πόσα χιλιόμετρα σε έχω κάνει! Πόσα και πόσα δεν έχω περάσει, σε ατελείωτες ώρες και χιλιόμετρα. Δίπλα με αδέρφια σε καταστάσεις όμορφες, άσχημες, δύσκολες, εύκολες μα πάνω από όλα μαγικές που θα τις κουβαλάω για πάντα στο μυαλό και την καρδιά μου.
Άμεση επιβίβαση λέμε. Ξεκινάμε από την πιο Κιτρινόμαυρη πλατεία του κόσμου. Ξεκινάμε από δεκάδες σημεία, στεγασμένα και μη από όλη την Ελλάδα. Η προσμονή να ανταμώσουμε και πάλι μαζί τα αδέρφια είναι ένα στοιχείο που τόσο μας έχει λείψει.
Όσο όμως μας έχει λείψει δεν πρέπει να αφήσουμε κανέναν να κάνει ότι έκανε και στο Χαριλάου 2 χρόνια πριν. Είναι δεδομένο ότι η Οικογένεια ζει και αναπνέει για τις εκδρομές, μέσα από αυτές μεγάλωσε, μέσα από αυτές οι πιο πολλοί έμαθαν να αγαπάνε την Α.Ε.Κ. και την Οικογένεια. Έτσι είναι πολύ απλό κάποιοι να μην χαίρονται να παίρνει πίσω την δύναμη της η Οικογένεια μας, να μην αντέχουν να βλέπουν το κομβόι με τα λεωφορεία και φυσικά όχι με τα ΙΧ και του ατελείωτου εγώ που κουβαλάνε.
Η Οικογένεια της ORIGINAL είναι εύκολο θύμα σε διάφορες τέτοιες καταστάσεις, κάτι άλλωστε που το διαπιστώσαμε όλοι μας και τον Αύγουστο ...όταν άρχισε τις μπουνιές ο βάτραχος, έτσι για να μην ξεχνάμε ποιος άρχισε τις χουλιγκανιές! Αλήθεια τι έγινε τελικά, θα τους βρουν αυτούς που τον...προπηλάκισαν να μάθουμε και που ανήκουν;
Και βγήκαν μετά οι διοργανωτές χοροεσπερίδων, λαχειοφόρων αγορών και οι ...υβριδικοί να στάξουν χολή. Βλέπετε κάθε φορά που η Οικογένεια βάζει κάποια πράγματα σε μια σωστή ας πούμε σειρά, είτε αυτό λέγεται εξέδρα, είτε εισιτήρια, είτε εκδρομές πάντα κάτι σαν από μηχανής θεός βρίσκεται ώστε να γίνει η “ανατροπή”, το μπάχαλο! Έτσι από ότι θυμάμαι έγινε και από εκείνα τα χρόνια του Τροχανά όταν βγήκε το πανό στην 3( βρε τι θυμήθηκα τώρα) και από τότε δεν έχουν σταματήσει να μας χτυπάνε εχθροί και κυρίως “φίλοι”. Και η πλάκα ήταν ότι και καλά θέλαμε να κάνουμε πλάτη στον υπόλοιπο κόσμο εκτός Σκεπαστής που πλήρωνε ακριβά εισιτήρια.
Έτσι και με τον άνθρωπό μας τον Ντέμη, που φρόντισαν να τον ποτίσουν με μπόλικο δηλητήριο αφού είδαν ότι η “δύναμη” μας τους είχε εκτοπίσει. Εντάξει έχει,τις ευθύνες και ο εγωισμός του Ντέμη όπως άλλωστε και ο δικός μας, μεγάλο θέμα για ανάλυση που με πικραίνει πολύ κιόλας, αλλά η σπορά της χολής είχε πιάσει λέμε. Αλήθεια εκείνοι οι φίλοι από την Κόρινθο του Βασίλη από την Γλυφάδα τι να γίνονται;
Έτσι και φέτος το καλοκαίρι, κάποιοι θορυβήθηκαν που ανεβήκαμε στην 2 και δεν θα ήμασταν ξέφραγο αμπέλι στις ορέξεις ...έκφρασης οπαδικής ανοησίας του καθενός, και ήδη έχει φανεί η διαφορά, έστω και αν δεν μας χωράει. Τους ενόχλησε φαίνεται που υπάρχει, μη κρυφός όπως άλλοι, δίαυλος επικοινωνίας με την ΠΑΕ χωρίς να έχουμε κάνει άκρη τις διαφορές και τις διαφωνίες μας. Ίσως να τους ενοχλεί που και για τα θέματα της Μάνας Α.Ε.Κ. είμαστε σίγουρα σε καλύτερο δρόμο από το “καλοκάγαθο” μηνυσομανή κυρ- Αντρέα! Και η Καλλιθέα ήταν μια καλή αρχή ώστε να μπούμε στην γωνία.
Ευτυχώς η σκευωρία έπεσε σαν χάρτινος πύργος σχεδόν αμέσως, άσχετα εάν ο πολύς κόσμος ακόμα θεωρεί την ORIGINAL και τον ΧΧ υπεύθυνους για ότι στραβό υπάρχει στην Α.Ε.Κ. Μέχρι και στο Facebook μπορείς να βρεις σελίδες χολής εναντίον μας όπου οι αναφορές και οι φάτσες αυτών που τις υπογράφουν ξεπερνάνε τα όρια της ηλιθιότητας και του γελοίου.
Έτσι είναι ευκαιρία σήμερα να στηθεί πάλι καμιά προβοκάτσια, να στηθεί και πάλι κάνας απίθανος να πετάει φωτοβολίδες, απομένει να δείξουμε και εμείς ότι τελικά δεν γουστάρουμε να προστατεύουμε ούτε τον εαυτό μας ούτε αυτό για το οποίο λέμε ότι αγαπάμε και αποτελείται από τα 3 πιο μαγικά γράμματα του κόσμου, το Άλφα, το Έψιλον και το Κάπα και να έχουμε τον καθένα να μας ρίχνει όλες τις ευθύνες και κατάρες.
Στον θαυμαστό κόσμο της Βασίλισσας το μόνο θαυμαστό που της έχει μείνει η ιστορία της και ότι έμαθε σε όλη την Ελλάδα πως παίζεται το μπάσκετ. Ο διασυρμός από το Περιστέρι είναι κλάσεις ...καλύτερος από τον αποκλεισμό άνευ αγώνα αλλά τι να λέμε τώρα, 30 στο κεφάλι και ακόμα ζαλίζομαι!
Βγήκε και ο Μπάμπης να κάνει δηλώσεις. Βέβαια αντί να μας πει για τους 30 πόντους στο κεφάλι μάλλον δεν άντεξε και ήθελε να δώσει απάντηση σε όσα είπε ο ΧΧ στο Κιτρινόμαυρο Μονοπάτι. Απωθημένα είναι αυτά τι να κάνουμε! Αλλά με τις δηλώσεις κόντρα δηλώσεων μόνο λύσεις δεν βρίσκουμε.
Το λέω και το τονίζω μία λύση υπάρχει, τουλάχιστον μόνο αυτή υπάρχει μέχρι και τώρα που γράφω αυτές τις γραμμές και αυτή είναι να ενεργοποιηθεί ο Φιλίππου, ειλικρινά δεν ξέρω πως, ίσως από τους ελάχιστους παράγοντες που έχω ζήσει στην Α.Ε.Κ. που έδωσε, άφησε τίτλους και δεν το εκτιμήσαμε όσο έπρεπε και το ξαναλέω αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στις ραδιουργίες του Γρανίτσα, όλες οι άλλες λύσεις που υπάρχουν απλά καθυστερούν τον ...θάνατο. Ελπίζω να πάνε όλα καλά τις επόμενες μέρες και να παρατείνουμε το μοιραίο αλλά αυτό που πρέπει να έχουμε κατά νου είναι να την σώσουμε. Δύσκολα τα πράγματα...
Στην πυγμαχία ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα της στέγασης και της εκγύμνασης των αθλητών μας. Βρέθηκε ο χώρος, και πλέον πρέπει να οριστικοποιηθεί η συμφωνία. Μακάρι...
Το μόνο ομαδικό τμήμα της Α.Ε.Κ. που έχει πάρει τίτλο τα τελευταία χρόνια πέρασε ένα ευχάριστο απόγευμα στην Θεσσαλονίκη κάνοντας την πρώτη νίκη, νικώντας την Χανθ. Μακάρι να υπήρχε ένας άνθρωπος να το τρέξει το τμήμα, να το στηρίξει, με λίγα μπορούμε πολλά, προς το παρόν ούτε τα λίγα δεν έχουμε, με το φιλότιμο και την Α.Ε.Κ. στην Καρδιά. Στον Μινσκ όλοι αυτοί οι αναζητητές του ΑΦΜ του ΧΧ θα ακολουθήσουν;
Προκαλώ όποιον δεν διάβασε το “Υστερόγραφο” του Νίκου χτες να ψάξει να το βρει και να το διαβάσει... η Α.Ε.Κ. έχει ανάγκη στρατιώτες!
Δεν πιστεύω να στραβώσει πουθενά σήμερα ο αγώνας...σίγουρα όλοι θα ξέρουμε ποιος θα είναι αυτός που δεν θα φταίει πουθενά! Η “αλητεία” που γίνεται στο πρόσωπο του “άχρηστου” Μπλάνκο συνεχίζεται...
Τα Σκαλάκια κλαμπ είναι εδώ... ε, ήταν και στα μάρμαρα της Γράμμου!
Κυκλοφορούμε και στο διαδίκτυο στο http://skepastiskagkela.blogspot.com τώρα και στο Facebook .
Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.
Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας...
Για την Υπογραφή
Διονύσης ΜπRαχάμι
...έτσι για να θυμόμαστε τα παλιά και να ετοιμάζουμε τα επόμενα!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

www.psycho-aek.blogspot.com ΝΕΟ BLOG ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ