Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 03-10-2010

· Μια Κυριακή είπα και εγώ να μην ασχοληθώ και τόσο πολύ με τον πιο αποτυχημένο προπονητή που πέρασε από την Α.Ε.Κ. από το 1996 και μετά και αυτός το βράδυ της Κυριακής τα μάζεψε και ευτυχώς ξεκουμπίστηκε για τρίτη φορά και ελπίζω και για πάντα από την Α.Ε.Κ. Στον Αγύριστο…
· Επιτέλους να δούμε λίγο φως, να μυρίσουμε λίγο πιο καθαρό αέρα, να δούμε και μπάλα ρε σεις, να φωνάξουμε όσο αντέχουμε και ακόμα παραπέρα και πάλι για την Αγαπημένη μαςΑ.Ε.Κ. Στον Αγύριστο…
· Αυτό ήταν λοιπόν, αντί να φύγει «μάγκας» τον Μάιο, μας ξέσκισε άλλη μια χρονιά για να φύγει τουλάχιστον όπως του άρμοζε, με σκυμμένο κεφάλι, απογοητευμένος και χωρίς ούτε έναν φίλο του να του πει μείνε, ρε ούστ! Τελικά θα μας εξηγήσει για πιο πράγμα επέστρεψε ο ανίκανος αυτός προπονητής, τι μας πρόσφερε πέρα από την δυσωδία της παρουσίας του στην Α.Ε.Κ; Αλλά τι να εξηγήσει ο φιλοχρήματος ρε σεις, εδώ τον περίμεναν σαν πονεμένες χήρες να του πάρουν συνέντευξη οι δικοί του και αυτός πήγε και τα ξέρασε στους σερβοβόσνιους! Τάβλα οι δικοί του , ασχοληθείτε τώρα με το στρουμφομπλόγκ σας, το ποιόν θα ορίσει προπονητή ο ΧΧ και πόσο φταίει ο Δημητριάδης που δεν τον προστάτεψε! Πόνοςςςςςςςς…
· Αρκετά όμως ασχοληθήκαμε με αυτόν και όλο αυτό το κωλοσύστημα που τον στήριζε λες και θα χανόταν η γη εάν έφευγε. Ε συγνώμη, έφυγε και ακόμη είμαστε ζωντανοί και η γη γυρίζει. Μέχρι και ο ήλιος φαντάζει πιο λαμπερός και χαρούμενος. Οι μόνοι που εξαφανίστηκαν ήταν όλοι αυτοί οι διάφοροι υποκλισάκηδες, γλύφτες και φυσικά όλοι αυτοί που ήθελαν να κάνουν κακό στην Οικογένεια της ORIGINAL.΄
· Άμα θέλει κάτι να κάνει η σημερινή διοίκηση της ΠΑΕ τώρα που ξεκουμπίστηκε ο βάτραχος ας φροντίσει να κλείσει τις πόρτες σε διάφορους δημοσιογραφίσκους και μανατζαραίους. Μόνο καλό θα κάνει στην Α.Ε.Κ. Τεράστια πληγή και οι δύο. Δεν χρειάζεται να πω ονόματα όλοι ξέρουμε τον ρόλο του καθενός, ακόμα και της Ψ-ώρας που 3 μέρες μετά έχει πάθει αλτσχάιμερ με το ποιος ήταν μέχρι την προηγούμενη Κυριακή προπονητής στην ομάδα. Από περιέργεια ποιος ήταν;
· Έκλεισε λέμε αυτό το κεφάλαιο αχαχαχαχα…το χρυσό αχαχαχαχ….μπα σε καλό μου! για την Α.Ε.Κ. Το σκίζουμε, το καίμε και αφήνουμε τον αέρα να σκορπίσει τα αποκαίδια στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα. Και όλα εκείνα τα πονεμένα ξαδέλφια και ξαδέλφες εάν θέλουν να έρθουν από την 2 να παραλάβουν χαρτομάντηλα για τον συγχωρεμένο. Τσάμπα και χωρίς καπέλο! Στον Αγύριστο λέμε…
· Και δεν πρόλαβε να φύγει και άρχισαν τα σενάρια για το ποιος θα έρθει και πόσο μας κάνει και πόσο όχι. Λες και έχεις τέτοια εποχή την πολυτέλεια να πάρεις κάτι καλό ή το καλύτερο εάν φυσικά ήθελες κιόλας. Σαν να ψωνίζεις στις εκπτώσεις τις τελευταίες μέρες λέμε είναι το πράμα. Ούτε θα βρεις αυτό που θέλεις, ούτε στο νούμερο σου. Βέβαια κάποιοι με το καλημέρα θα τρέξουν να χώσουν το φαρμάκι τους ακόμα και τον Μουρίνιο να έφερναν λέμε αλλά 22 ολόκληρους μήνες τώρα τσιμουδιά!
· Συναισθηματικά θα ήθελα και πάλι Κωστένογλου ακόμα και Κεσπάγια αλλά ειλικρινά δεν θέλω να μπω στο τριπάκι του ποιος θα έρθει, όποιος και αν έρθει για να σώσει την κατάσταση θέλει άστρο και τύχη. Και στην Α.Ε.Κ. αυτής της εποχής και τα δύο στοιχεία είναι σπάνια. Στο μόνο που θα επιμείνω είναι τον Δεκέμβρη στις μεταγραφές να κάνει κάνα δύο σοβαρές να μαζέψει την ομάδα.
· Ευελπιστώ ότι οι παίκτες σήμερα θα νιώσουν λίγο την αγωνία του κόσμου, να νιώσουν το ειδικό βάρος που κουβαλάει αυτή η φανέλα με τον Δικέφαλο και να προσπαθήσουν ακόμα περισσότερο από όσο μπορούν. Σήμερα αυτό το σιχαμένο παράρτημα της παράγκας από την Ξάνθη πρέπει να φύγει με τουλάχιστον 3 τόπια στην πλάτη και να έχεις μετά τον Πανόπουλο να βγάζει ανακοινώσεις διαμαρτυρίας από το 20λεπτο.
· Θα είναι μια ωραία ποδοσφαιρική μέρα η σημερινή, λίγο οι παίκτες, λίγο ο κόσμος , λίγο και ο Θεός της Α.Ε.Κ. που χρόνια τώρα της έχει γυρισμένη την πλάτη θα τον βρούμε τον δρόμο. Το νου μας μόνο σε διάφορους πονηρούς που στο μυαλό τους υπάρχει μόνο το κακό και σε κάποιους άλλους το μπάχαλο.
· Θέλω να ξαναγυρίσω στις εποχές που με ένοιαζε κυρίως η εξέδρα μας, ο Αδερφός που καθόταν δίπλα μου, είτε στην Σκεπαστή, είτε στην εκδρομή. Πρέπει να ξαναγυρίσουμε στο σημείο που αφήσαμε τους εαυτούς μας. Από το 1996 έχουμε μπλέξει σε έναν κυκεώνα μίσους που δεχόμαστε και έχουμε καταλήξει να ασχολούμαστε πιο πολύ με τους….δικούς μας που στην ουσία είναι ανύπαρκτες οντότητες που εμφανίζονται κάθε τόσο μόνο για να μας πλήξουν να μας κάνουν κακό και ξαναμπαίνουν στο καβούκι τους.
· Η 2 σήμερα θα έχει γεύση όχι από την παλιά 2 αλλά από την Σκεπαστή, θα έχει και λίγη από εκείνη την μαγιά που ξεκίνησε και πάλι σε αυτό το κρυόκωλο γήπεδο το 2004, τότε με μπροστάρη τον άνθρωπο μας. Δεν είναι κακία αλλά θα ήθελα να τον δω αύριο στο γήπεδο και αν όχι στα επίσημα έστω να κάθεται στην από πάνω θύρα όπως μας είχε συνηθίσει λίγο πριν την κάνει.
· Ξέρω ξέρω μερικοί βγάζετε καντήλες και μόνο που αναφέρομαι σε αυτόν αλλά ειλικρινά δεν ήθελα να φύγει έτσι όπως έφυγε. Αυτός όμως έστρωσε και αυτός διάλεξε. Προχωράμε πλέον με Αδαμίδη, τον Παππά κάπου κρυμμένο πίσω και τον Νοτιά πελαγωμένο στα σχέδια του προπονητικού και τον Θανόπουλων! Ναι, ναι, αυτοί υπάρχουν ακόμα! Το μέλλον θα δείξει προς τα πού πάμε και πως, ας μην βιαζόμαστε λοιπόν, εδώ δεν βιαζόμασταν 22 ολόκληρους μήνες να ξεφορτωθούμε τον άχρηστο! Ξέρω είναι δύσκολο να λες πάλι υπομονή αλλά με απλή λογική εάν τα βάλεις κάτω το τρένο μάλλον έχει χαθεί.
· Και όποιος έχει μεγάλο πόνο για το τι συμβαίνει στην Α.Ε.Κ. του ποδοσφαίρου ας ρίξει και κάνα βλέφαρο προς την Βασίλισσα. Εκεί για παράδειγμα γιατί δεν μιλάνε οι πονεμένοι των χοροεσπερίδων των λαχειοφόρων αγορών και οι υβριδικοί, του κερατά και εκεί μπορούν να μας χρεώσουν πολλά, ευκαιρία είναι! Να πω απελπισία; Δεν το λέω γιατί μπορεί να στεναχωρήσω τον Μπάμπη και να αρχίσει τις δηλώσεις πάλι. Να πιάσει και το καλάμι και όπου φύγει φύγει! Προς το παρόν ψάχνουμε για γήπεδο, το Ελληνικό μάλλον γιόκ. Μήπως να ρίξουμε λίγο τα μούτρα μας και να δούμε και πάλι το Σπόρτινγκ; Να δηλώσουμε και ένα επίσημο ευχαριστώ για την παρουσία της Λίας στην ΚΑΕ και όχι απλές αναφορές και αυτές επειδή χρειάστηκε για να την πούμε στον ΧΧ!
· Η ομάδα του Χάντμπολ έστω και χωρίς κόσμο έκανε το καθήκον μας. Μέσα στην απέραντη μοναξιά της και από τον κόσμο αλλά και από κάποιον που να την πάρει από το χέρι και να την απογειώσει συνεχίζει τον δρόμο της. Μάλλον θα περιμένουμε μέχρι το Μινσκ για να την δούμε από κοντά!
· Τρώγεται ο Μάρκος, ο δικός μου από το Μπραχάμι να ασχοληθώ με την ΠΑΕ, για ποιο λόγο; Ας ασχοληθούν οι τόσοι σύνδεσμοι και πολιτιστικοί σύλλογοι που υπάρχουν, να ασχοληθούν και λίγο με τα προβλήματα της Βασίλισσα και όλων των τμημάτων της Μάνας. Να ασχοληθώ γιατί, επειδή είναι η πρώτη διοίκηση της ΠΑΕ που αποδίδει βάσει συμφωνίας το 10%; Επειδή όσο πλασματικό και αν είναι το ενδιαφέρον της για την Νέα Φιλαδέλφεια, που θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι και τόσο, το δείχνει. Μια προσπάθεια που πρέπει ΟΛΟΙ να πιέσουμε. Η όποια αναγέννηση της Α.Ε.Κ. δεν θα προέρθει ποτέ ακόμα και να πάρουμε ένα πρωτάθλημα. Αυτό που θέλει η Α.Ε.Κ. είναι το Σπίτι της!
· …Χρήστο πως το λέγαμε εκείνο για το Κάγκελο που κάποτε χώριζε την Σκεπαστή;
· Δεν πιστεύω να χαθούνε τα Σκαλάκια τώρα που έφυγε ο βάτραχος…υπάρχει μπύρα, καλαμάκι και ξερό ψωμί για πολύ ακόμα!
· Έχουμε την ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η Α.Ε.Κ. που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.
· Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας…Φωνάξτε με την Καρδιά σας, Φωνάξτε με την Ψυχή σας Αδέρφια να μας ακούσει όλος ο Κόσμος και ο Ντουνιάς!

Για την υπογραφή
Διονύσης ΜπRαχάμι
…έτσι για να θυμόμαστε τα παλιά και να ετοιμάζουμε τα επόμενα

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

www.psycho-aek.blogspot.com ΝΕΟ BLOG ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ