Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 17-10-2010

Σήμερα η μέρα έπρεπε να μας βρίσκει μέσα σε δεκάδες πούλμαν, να κιτρινίζουμε τις Εθνικές όλης της χώρας με τελικό προορισμό το Χαριλάου. Σήμερα έπρεπε οι φωνές μας, αυτών των λίγων να σκεπάζουν τις φωνές των χιλιάδων.


Δυστυχώς όμως είμαστε ακόμη ανώριμοι, ευάλωτοι αλλά κα ανεύθυνοι για να καταφέρνουμε να βρισκόμαστε δίπλα στην Α.Ε.Κ. και να μην την αφήνουμε μόνη. Δεν μπορούμε, μάλλον δεν θέλουμε να αναλάβουμε ευθύνες, αλλά μάλλον είναι προτιμότερο να τρέχουμε βραδιάτικα σε Κατερίνες να κυνηγάμε φαντάσματα και τον μπελά μας! Στο χέρι μας είναι. Ο καιρός θα δείξει...

Σήμερα λοιπόν πάμε για το διπλό και την άλλη Κυριακή ένα ΟΑΚΑ, που όσο και κρυόκωλο και αν είναι θα το κάνουμε καμίνι. Η Α.Ε.Κ. γύρισε σελίδα λέμε, πρέπει να βγούμε από το τριπάκι της μιζέρειας που μας περιβάλλει πολλά χρόνια τώρα και αφού αυτό δεν το καταφέραμε το 2004 τότε που ο άνθρωπος μας και και οι κολλητοί του μπήκαν μπροστά ας το κάνουμε τώρα που από όλους τους κολλητούς και τον άνθρωπο μας έμεινε μόνο ο Παππάς και κάπου στο πολύ βάθος και ο Νοτιάς, μπλεγμένος αυτός χέρια και πόδια με του Θανόπουλους!

Εδώ Παππάς, εκεί Παππάς...στο τέλος ρε Μάρκο λες να έχω δίκιο; Με μεγάλη χαρά είδα ότι ο μεγαλομέτοχος έκανε την εμφάνιση σε μια συνάντηση για το γηπεδικό θέμα και έκανε και δηλώσεις με ενδιαφέρον. Όχι ότι το χτίσαμε κιόλας το γήπεδο, ακόμα είναι πολύς ο δρόμος, αλλά τουλάχιστον πάμε προς αυτή την κατεύθυνση.

Για την Α.Ε.Κ. όλη την Α.Ε.Κ. μιλάμε το πιο σημαντικό πράγμα είναι και πάλι η στέγαση της στο Σπίτι της και αυτό είναι στο ιστορικό χώρο της Νέας Φιλαδέλφειας. Το διπλανό κομμάτι του εργοστασίου της Μπριττάνια αλλά και ο χώρος πίσω από την 3 που ανήκει στον υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης μαζί και ένας καλύτερος συντονισμός με τον Δήμο για τον χώρο του Άλσους και όλα είναι δυνατόν να γίνουν.

Τα λέω αυτά καιρό τώρα, όπως και ότι πιστεύω ότι εάν πράγματι το θέλει οΠαππάς μπορεί να αφήσει την σφραγίδα του στην Α.Ε.Κ. για πάντα. Ο Αδαμίδης σαν πρόεδρος σαφώς μέχρι στιγμής δείχνει πολύ πιο μετρημένος και ώριμος στις κινήσεις του από τους προκατόχους του και απο εκεί που τον έβριζαν σε συλλαλητήρια..για τον Σκόκο κάποιοι, δεν πιστεύω να τα ξεχάσατε κιόλας το έριξαν μετά ακόμα και στο προσκύνημα.

Απομένει να παρακολουθούμε πλέον σε καθημερινή βάση πως θα προχωρήσει το θέμα. Ένα θέμα όμως που πρέπει όλοι να πιέσουμε ώστε τελικά να γίνει πράξη το όνειρο όλων των ΑΕΚτζήδων, ωπ! μην μας τσουβαλιάζω όλους, συγνώμη, τουλάχιστον της πολύ μεγάλη πλεοψηφίας τους.

Έχω και μια πρόταση να κάνω. Να στήσουμε ένα ομοίωμα, ένα σκιάχτρο του Γρανίτσα έξω από τον χώρο του γηπέδο, ώστε όποιος περνάει από εκεί να τον φτύνει και να τον αναθεματίζει για όλα τα κακά που έσπειρε στην Α.Ε.Κ. δεν υπάρχει λέμε μεγαλύτερη πληγή στην ιστορία της Α.Ε.Κ. από αυτή που ακούει στο όνομα του.

Κάθε βράδυ στα όνειρα μου το βλέπω το Γήπεδο, βλέπω τους χιλιάδες πιστούς, ακούω τις φωνές τους νιώθω την καρδιά τους, η μπάλα να κυλάει στο χορτάρι, να χτυπάει στο παρκέ, η Σκεπαστή όλο πλέον το γήπεδο και φυσικά να μου έρχεται το άρωμα από τις τριανταφυλλιές που θα ξαναφυτέψουμε, θα φέρουμε και χώμα από την Πόλη, Ιερό και Ευλογημένο...Θέλω να πιστεύω, θέλω να ελπίζω...Είμαι Α.Ε.Κ!

Αύριο ξεκινάει και η Σάλα, στις 9 και μισή το βράδυ. Πολύς κόσμος αναμένεται. Με πολλές προσδοκίες για κάτι καλό και δυνατό. Οι γυναίκες στην Θεσσαλονίκη μέχρι την στιγμή που γράφεται η στήλη τα δίνουν όλα για την νίκη, μέχρι και ο Αδαμίδης έκανε την εμφάνιση του εκεί, καλή κίνηση και στο Χάντμπολ η νική μας δίνει φτερά και ελπίδες για την συχνέχεια. Συνεχίζουμε να ψάχνουμε κάποιον να βοηθήσει ουσιαστικά την πυγμαχία, δεν θέλω να ακούσω ξανά την Τζένη να λέει ότι δεν υπάρχει σχεδόν πουθενά η Α.Ε.Κ. για τους αθλητές της πυγμαχίας.

Λόγια βαριά σαν τις μπουνιές στα πρόσωπα των αντιπάλων, έτσι ένιωσα μόλις τα άκουσα, με την διαφορά ότι δεν είμαι αντίπαλος της. Πρέπει να της δείξουμε ότι όσο μπορούμε προσπαθούμε και δίνουμε. Την ίδια ώρα που τα ερασιτεχνικά του γαύρου και του βάζελου με τα εκατομμύρια οδεύουν σε διάλυση υπάρχει η ORIGINAL στη Α.Ε.Κ. να κρατάει όπως μπορεί όλα τα τμήματα της ζωντανά.

Βέβαια έπεσε μια κουβέντα για το τμήμα της πυγμαχίας μεσοβδόμαδα να μπει κάποιος μπροστά αλλά κόλλησε, ελπίζω ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να καταλάβουμε ότι όλοι όσοι μπορούν να βοηθήσουν την Α.Ε.Κ. έστω και λίγο δεν πρέπει να μένουν πίσω, να βγαίνουν μπροστά ακόμη και αν έχουν κάνει λάθη στο παρελθόν που τους αποτρέπει στο να ασχοληθούν με ένα κομμάτι της Α.Ε.Κ. σήμερα. Δεν υπάρχει η πολυτέλεια ούτε ένας να γυρίζει την πλάτη του.

Στην Βασίλισσα τα εμπόδια το ένα μετά το άλλο έστω και προσωρινά απομακρύνονται. Δύσκολο το έργο του Μηνά Γκέκου αλλά μου φτάνει που είναι εκεί. Τελεσίδικη λύση των προβλημάτων δεν φαίνεται πουθενά και τουλάχιστον με μπόλικες ασπιρίνες θα φτάσουμε μέχρι το επόμενο βήμα. Βρήκαμε και γήπεδο για τον πρώτο αγώνα, με προσοχή στς κινήσεις και μακριά από το καλάμι προχωράμε...

Οι πιο ξεφτιλισμένοι οπαδοί στην Ελλάδα είναι οι βαζέλες, το γράφω και το υπογράφω, θρασύδειλοι κλεφτοκοτάδες του χειρίστου είδους, προσβολή λέμε του αντρικού φύλλου.

Ο Αδελφός Ηλίας έπαθε μια ζημιά και αφου δεν μπορούσαν στα ίσα, ούτε καν 25 με 4 είπαν μέσα στο σκοτάδι να κάνουν ζημιά στην περιουσία του, στην δουλειά του, στο μεροκάματο του. Ελπίζω να βρούμε το τρόπο να τον βοηθήσουμε και ελπίζω αυτά τα ξεφτλισμένα υποκείμενα πάρουν την απάντηση που τους πρέπει.

Άντε και την άλλη εβδομάδα η στήλη θα γράφεται κάπου μεταξύ Βρυξελλών, Άμστερνταμ και Παρίσι. Είναι ωραίο να ταξιδεύεις με την Α.Ε.Κ. παντού και σε λίγο καιρό μας περιμένει και η Λευκορωσία, εκεί όπου ελάχιστοι θα μάθουν ποτέ ότι η Α.Ε.Κ. δίνει εκεί ευρωπαϊκό αγώνα.

Το Σκοράκι άλλαξε εμφάνιση, έγινε ακόμα πιο Κίτρινο, πιο ουσιαστικό με μεγλύτερες δόσεις Α.Ε.Κ. Συνεχίζει την πορεία του και χαίρομαι που η στήλη μου υπάρχει μέσα στις σελίδες του. Μόνο φροντίστε να μας ενημερώνετε πιο συχνά τι κάνει η τριφυλλοφόρος ομας της Κύπρου...θα έχει γέλιο!

Ευχτυχώς που τον Ταχτσίδη τον δώσαμε μετεγραφη στο ...Φραντέλικο! Επίσης να έχουν το νου τους κάποιοι που παραμένουν στην Α.Ε.Κ. και θέλουν να του μοιάσουν...

Κυκλοφορούμε και στο διαδίκτυο στο http://skepastiskagkela.blogspot.com τώρα και στο Facebook .

Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.

Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας... Ταξίδεψε με, σε ένα Ταξίδι χωρίς πυξίδα για οπουδήποτε, μαζι σου να εμε και δεν φοβάμαι σου λέω τίποτα, άλλοι κοιτούν τον Ουρανό και χάνονται... εγώ έχω εσένα στην Καρδιά και απογειώνομαι.


Για την Υπογραφή
Διονύσης ΜπRαχάμι
...έτσι για να θυμόμαστε τα παλιά και να ετοιμάζουμε τα επόμενα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: