Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 19-09-2010


Ναι καλοί μου φίλοι αυτή ήταν Α.Ε.Κ! Και δεν μιλάω ούτε για τον αγώνα με τους ...μη φοβούμενους την ORIGINAL Κροάτες (μα πόσο γελοίοι μπορείτε να γίνετε εκεί στην ψώροφυλλάδα;) μα ούτε και στον αγώνα στο σύνολο του με την ομάδα των Σερρών στην Ριζούπολη.
Μένω μόνο στα τελευταία 10 λεπτά που ...ξεφορτωθήκαμε έστω και για λίγο από τον πάγκο τον πάντα προδότη και πουλημένο από τον Φεβρουάριο του 96 στους γαύρους, προπονητή βιτρίνα, αυτόν που έλεγε ψέματα σε γέρους και παιδιά για το πόσο θα μείνει!
Δεν θα μπω σε καμιά ευθυγράμμιση κανενός για αυτό το θέμα, αδιαφορώ και αν μείνω ο τελευταίος και πιο γραφικός. Ας είναι καλά και όλοι αυτοί που τον ηρωοποίησαν στην Καλλιθέα. Αλήθεια τι έγινε με αυτή την υπόθεση που τόσο απλά την χρεώθηκε η ORIGINAL και μέσα σε ελάχιστες ώρες βγήκαν ...τα ξαδέλφια, οι ξαδέλφες και οι ιδρυτικοί να χύσουν χολή; Για μένα αυτό που λέγεται Α.Ε.Κ. στο ποδόσφαιρο θα ξαναξεκινήσει την επομένη της οριστικής φυγής του βατράχου από την Α.Ε.Κ. και ας προσπαθεί με το ζόρι ένα ολόκληρο σύστημα στήριξης και προπαγάνδας να με πείσει πόσο πετυχημένος είναι!
Πέρυσι τον ...πονούσε το Μουσλίμι και έτσι έβαλε με το έτσι θέλω 6 μήνες στον πάγο το πιο ακριβό περιουσιακό στοιχείο της ΠΑΕ! Ευτυχώς για την Α.Ε.Κ. με την εμφάνιση στην ομάδα του Τσιμπούρ από το Καραϊσκάκη και μετά η Α.Ε.Κ. σαν να ξύπνησε, φυσικά αφού η ομάδα είχε βρεθεί εκτός όλων των στόχων από τον Οκτώβριο.
Τώρα το παιχνίδι που γίνεται εναντίον του Ισμαέλ είναι τουλάχιστον ελεεινό. Φαίνεται ότι ο γνωστός ατζέντης κολλητός και κουμπάρος δεν παίρνει την μίζα που θα ήθελε και έτσι από εκεί που πριν έρθει ο βάτραχος στην Α.Ε.Κ. ο Μπλάνκο ήταν η σημαία και επιθετικά και για την Α.Ε.Κ. άρχισε πλέον να παραγκωνίζεται και ξαφνικά μόνο στην θέση του να μην παίζει ο γκολτζής και αγαπημένος της εξέδρας Μπλάνκο και συγχρόνως μόνο ως τερματοφύλακας να μην έχει καταλήξει. Μήπως να τον δοκιμάσει και εκεί αφού εκείνο το κριάρι από την Κροατία το χάσαμε!
Άλλα έτσι είναι στην Α.Ε.Κ. του σήμερα όπου κάνει κουμάντο ο πιο αποτυχημένος προπονητής της Α.Ε.Κ. από 1996 και μετά! Με ενοχλεί και με πονάει το θέμα και όσο και αν θέλω να μην ασχολούμαι με αυτό δυστυχώς η μίζερη πραγματικότητα της ύπαρξης του στον πάγκο της αγαπημένης μου ομάδας θα μου το θυμίζει. Ζω για την ημέρα που η Α.Ε.Κ. θα αναπνεύσει και πάλι λίγο καθαρό αέρα.
Ας πάω όμως ξανά στην Ριζούπολη όπου σχεδόν όλοι καταλάβαμε πόσο μας λείπει η Νέα Φιλαδέλφεια, ο μόνος που ίσως να μην το έχει καταλάβει ακόμα να είναι ο Ντέμης, αλήθεια που να βρίσκεται τώρα, χρόνια πολλά κιόλας άνθρωπε μας που τόσο μας πλήγωσε ο εγωισμός σου και η ξεροκεφαλιά σου.
Πόσο μας λείπει ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο και όχι ένας χώρος ψυγείο πολλαπλών εκδηλώσεων πάση φύσεως! Είναι επιτακτική ανάγκη να γυρίσουμε Σπίτι μας. Πρέπει να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να γίνει αυτό, ακόμα και αν πικραίνει κάποιους την κορδέλα να την κόψει ο πόνος τους που λέγεται ΧΧ! Έ ρε γέλια γελοίοι! Πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε όλοι πως η Νέα Φιλαδέλφεια είναι μονόδρομος και η μοναδική ίσως ευκαιρία να ενώσουμε αρκετά από τα χρόνια τώρα σπασμένα κομμάτια της Α.Ε.Κ.
Βέβαια το κομμάτι που λέγεται Βασίλισσα να δω πως θα το μαζέψουμε, τι να πρωτομαζέψεις λέμε τώρα , πως δεν θα το αφήσουμε να γκρεμοτσακιστεί. Ίσως το μεγαλύτερο λάθος που κάναμε σαν οπαδοί είναι που δεν εκτιμήσαμε την παρουσία του Φιλίππου στην Α.Ε.Κ. όσο έπρεπε. Δυστυχώς όμως με την παρουσία δίπλα του του Γρανίτσα ήταν καταδικασμένη πολύ καιρό πριν και το κακό είναι ότι ποτέ δεν καταλάβαμε τουλάχιστον άμεσα πόσο κακό έκανε γενικότερα ο Γρανίτσας.
Το νιώσαμε και το νιώθουμε πλέον με το γκρέμισμα του Ναού μας, αλλά και στις δύο περιπτώσεις πιαστήκαμε ...αγαθοί και στον ύπνο από τον χαμηλών τόνων Γρανίτσα. Η χειρότερη πληγή στην ιστορία της Α.Ε.Κ ακούει στο όνομα του. Καταραμένος όπου και αν βρίσκεται.
Το ευχάριστο για την Βασίλισσα είναι ότι βρίσκεται πολύ κοντά σε βασικό χορηγό, μακάρι να πάνε όλα καλά και να καταφέρει να περάσει την δύσκολη χρονιά που έχει μπροστά της. Δύσκολα όλα, πολύ δύσκολα λέμε και το μόνο στοίχημα είναι να μείνει ζωντανή και με την προϋπόθεση το καλάμι να μείνει φυλαγμένο και κλειδωμένο στο ντουλάπι.
Κυριακή έπεσε και τηλέφωνο από τον ....Βασιλομπίλαρο! Ε τα είπαμε λιγάκι και μου έδωσε να καταλάβω ότι προσπαθεί να είναι ο Βασίλης που αγαπήσαμε, στο χέρι του είναι αυτό. Βέβαια το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου και τα διάφορα που φτάνουν στα αυτιά μου κατά καιρούς απλά να είναι φθόνος και κακίες, αλλά έχω την εντύπωση ότι μάλλον σε αυτό βοηθάει πολύ και ο ίδιος με την όποια στάση αλλά και λόγια του και φυσικά οι διάφοροι καλοθελητές σαν και αυτούς που τάχα λένε εκπροσωπούν τον κόσμο της Α.Ε.Κ. και ανεβαίνουν στους Θρακομακεδόνες να βάλουν χέρι στους παίκτες! Κρατάω το “φάουλ” στο Σίδνεϋ που εντάξει δεν έγινε στο αεροδρόμιο αλλά στην προπόνηση, μικρή η διαφορά, αλλά που πίκρανε τόσο τα παιδιά εκεί κάτω.
Τώρα πως γίνεται οι διοργανωτές χοροεσπερίδων και λαχειοφόρων αγορών που μόνη έννοια έχουν να μάθουν το ΑΦΜ του XX, να εκπροσωπούν τον κόσμο της Α.Ε.Κ. δύσκολα μπορώ να το καταλάβω. Αλήθεια μήπως τους εντόπισε κανείς που κάνουν εξέδρα;
Στην δικιά μας εξέδρα, το σίγουρο είναι ότι είναι προτιμότερο είναι να είμαστε στριμωγμένοι παρά σκορποχώρι και ο καθένας στον κόσμο του. Οι πρώτες εντυπώσεις από την 2 μάλλον θετικές. Βέβαια στο χέρι μας είναι να διαμορφώσουμε όπως θέλουμε εμείς την εξέδρα και όχι να αφήνουμε τον καθένα να τα κάνει ...μαντάρα! Τα όσα έγιναν στην Ριζούπολη μόνο ως κωμικοτραγικά μπορώ να τα χαρακτηρίσω.
Άσχετο, ίσως, μπορεί και να είναι αλλά ας το καταθέσω... Λευτεριά στην Βόρειο Ήπειρο και στην Κατεχόμενη Βόρεια Κύπρο!
Εντάξει παιδιά το κάνατε παιχνιδάκι σας; Η πυγμαχία ακόμη ψάχνει χώρο. Αλλά είπαμε να΄ναι καλά το εγώ σας.
Μέχρι και από την Αυστραλία μπορούν να βοηθήσουν την Μάνα Α.Ε.Κ. Εμείς εδώ;
Πόσα αεροπλάνα και πόσα λεωφορεία θα φτάσουν στην Λευκορωσία τον Νοέμβριο;
Κυκλοφορούμε και στο διαδίκτυο στο http://skepastiskagkela.blogspot.com τώρα και στο Facebook .
Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.
Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας... Ζω να μυρίσω και πάλι τις τριανταφυλλιές της Νέας Φιλαδέλφειας.
Για την Υπογραφή
Διονύσης ΜπRαχάμι
...έτσι για να θυμόμαστε τα παλιά και να ετοιμάζουμε τα επόμενα!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

www.psycho-aek.blogspot.com ΝΕΟ BLOG ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ