Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 07-11-2010


· Είμαι σίγουρος πως όποιος ασχολείται με την Α.Ε.Κ. και την Οικογένεια της ORIGINAL 21 δεν θα βαρεθεί ποτέ στην ζωή του. Από όλα έχει αυτή η ζωή, χαρές , πίκρες, γέλια και κλάματα. Έχει και άλλα πολλά αλλά νομίζω πως όσοι βιώνουμε διάφορες καταστάσεις σε καθημερινή βάση μπορείτε εύκολα να καταλάβετε τι εννοώ.

· Σήμερα είναι ημέρα εκλογών και όσοι ψηφίζουμε ή ξέρουμε κάποιον που ψηφίζει στην ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ έχουμε ΙΕΡΗ υποχρέωση να στείλουμε την ψήφο μας στο Σίμο Βαλσαμάκη. Η ψήφος αυτή είναι ψήφος στην Α.Ε.Κ. ψήφος στην Οικογένεια μας. Μην το προσπεράσετε έτσι αυτό που γράφω, έχει μεγάλη σημασία για όλους μας η εκλογή του Σίμου. Τον στηρίζουμε, τον ψηφίζουμε και πάντα θα τον αγαπάμε. Είναι το ίδιο μας το κομμάτι αυτής της παράξενης και πάντα όμορφης ζωής δίπλα στην Α.Ε.Κ.. όλα αυτά τα χρόνια. ΨΗΦΙΖΩ ΣΥΜΕΩΝ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ – ΨΗΦΙΖΩ Α.Ε.Κ.

· Μετά από κάμποσα χρόνια αυτή η Α.Ε.Κ. έχει αρχίσει να με γεμίζει. Δεν άντεχα τόσα χρόνια να νιώθω ότι με έστιβε, μου τσάκιζε την ψυχολογία και ότι ώρες ώρες την παρακολουθούσα περισσότερο από συνήθεια παρά από το πάθος μου γιαυτή. Τα πράγματα σαν να μπαίνουν σε ένα αυλάκι και το νερό να κυλάει γλυκά και όμορφα. Δεν λέω έχω τις επιφυλάξεις μου αλλά θέλω να είμαι χαλαρός και να απολαύσω τόσα πολλά που στερήθηκα κάμποσα χρόνια τώρα.

· Οι 22 καταστροφικοί μήνες παρουσίας στην Α.Ε.Κ. του αποτυχημένου μιζαδόρου από την Βοσνία ήταν σαν να μου έκλειναν το καπάκι από το φέρετρο και να θάβανε ζωντανό, ουσιαστικά έθαβαν την Α.Ε.Κ. αλλά μπροστά την τρεμούρα τους να κρύψουν τα τραγικά λάθη που έγιναν από τον άνθρωπό μας και τους κολλητούς του μας κουβάλησαν τον βρυκόλακα!

· Το μόνο παρήγορο από όλα αυτά τα πονεμένα χρόνια είναι ότι παρέμεινε ο Παππάς. Χωρίς πολλά πολλά και κυρίως χωρίς πολύ θόρυβο, φροντίζει να κλείνει τρύπες και κενά. Δεν βιάζομαι να τον κρίνω, αντέχω να τον περιμένω να συνεχίσει το έργο που έχει αρχίσει. Μακάρι να ήταν και λίγο πιο ζεστός και ο Νοτιάς αλλά έστω και έτσι προχωράμε.

· Μετά από πολλά χρόνια η Α.Ε.Κ. είδε ένα έργο ζωής και αυτό είναι το προπονητικό. Το ότι θα το χρυσοπληρώσουμε αυτό είναι βέβαιο, άλλωστε πιστεύω ότι η εκμίσθωση δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή αλλά για αυτό μάλλον πρέπει να αναζητήσουμε τον λόγο στους Θανόπουλους που ακόμη γυρνοβολάνε στην Α.Ε.Κ.

· Ελπίζω μόνο κάποια μέρα αυτό να έρθει στην κυριότητα της Α.Ε.Κ. και επίσημα και όχι στα λόγια και να μην φτάσουμε να ζούμε το παραμύθι του βάζελου με την Παιανία. Δεν υπάρχει ιδιοκτήτης στην Α.Ε.Κ. όλοι περαστικοί είμαστε και χρέος έχουμε να περάσουμε στις επόμενες γενιές περισσότερα από όσα παραλάβαμε.

· Ακούω πολύ κουβέντα για το Γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια και γουστάρω, ψάχνω να βρω να ακούσω και όλους αυτούς που μου τα ζάλιζαν 5 χρόνια τώρα με γήπεδα 50, 60…140 χιλιάδων όπου αλλού εκτός από την Νέα Φιλαδέλφεια! Μέχρι να βρεθεί κάποιος να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για να το κτίσουμε θα το πιστεύω μέχρι όσο δεν πάει, θα ονειρεύομαι το βράδυ στον ύπνο και την ημέρα στο ξύπνιο μου.

· Κάποιοι άρχισαν κιόλας να ψάχνουν την ονοματοδοσία του! Αυτά είναι, τρελαίνομαι. Ας καταθέσω την άποψη μου και ας χαθεί αυτή σαν φτερό στον άνεμο. Δεν υπάρχει πιο όμορφο, πιο ιστορικό και πιο ΑΕΚτζήδικο όνομα από το Κωνσταντινούπολης και ας κολλήσουν δίπλα του ότι διαφημιστικό θέλουν.

· Το όνομα της Κωνσταντινούπολης και πάλι στον παγκόσμιο χάρτη έστω και κυρίως σε αυτό του ποδοσφαίρου. Βάλτε το λίγος το μυαλό σας ταξιδέψτε με αυτό. Ladies and Gentelmen welcome from Constantinopolis Stadium….έχω λιώσει! Το πολύ πολύ να έχουμε κάνα διπλωματικό επεισόδιο με τους γείτονες που θα θέλουν να το ονομάσουμε Ιστανμπουλ! Αλλά μέχρι την ονοματοδοσία έχουμε ακόμα πολύ δρόμο, ας μην προτρέχουμε και τόσο πολύ.

· Η ουσία είναι ότι όσα βήματα γίνονται έχουν μόνη διεύθυνση την Νέα Φιλαδέλφεια και αυτό κρατάω. Στο χέρι του Παππά αλλά και του Αδαμίδη είναι τα ονόματα τους να γραφτούν στην ιστορία της Α.Ε.Κ, με χρυσά γράμματα, σαν και αυτά του Σπανούδη, του Γκούμα και του Μπάρλου. Τους το εύχομαι μέσα από την καρδιά και την ψυχή μου.

· Την προηγούμενη Κυριακή χάσαμε σχεδόν με κάτω τα χέρια από τα τριχωτά και βγήκανε τις επόμενες μέρες οι πονεμένες δημοσιογραφάρες να βγάλουν χολή. Το βρήκαν το θύμα στο πρόσωπο του Ισπανού για τις τεράστιες ευθύνες του!!! Έχασαν βλέπετε το κελεπούρι που τους τα έδινε στο πιάτο…μέχρι και που τους τάιζε κυριολεκτικά στο στόμα! Τώρα οι πόρτες σαν να έκλεισαν στην μούρη τους και ξαφνικά δεν βγαίνει τίποτα έξω από τα αποδυτήρια

· Μπίλαρε ελπίζω όπως με πήρες ένα πρωί τηλέφωνο να πήρες και αυτούς που γράφουν δεξιά και αριστερά ότι βγάζεις προς τα έξω τις όποιες …απόψεις των παικτών και όχι μόνο!

· Μου αρέσει που δεν βγαίνουν εύκολα θέματα προς τα έξω, που πλέον οι δημοσιογραφάρες με πανιώνια, ολυμπιακά και ότι άλλο αισθήματα πρέπει πλέον να αναζητήσουν τις πηγές τους στην όποια φαντασία έχει το μολυσμένο τους μυαλό. Ούστ ρε βρωμιάρηδες! Και όσο τα αποδυτήρια θα παραμένουν έτσι, τόσο πιο καλά θα μας περιμένουν στο μέλλον. Και όποιος νομίζει ότι το εγώ του είναι πιο δυνατό από αυτό της Α.Ε.Κ. άντε δρόμο και στο καλό!

· Α ρε Αρχηγέ μου, Αδερφέ μου, να δω τώρα από όλους αυτούς που τόσα χρόνια τους έδινες Καρδιά, Ψυχή και …δανεικά αγύριστα αν θα γυρίσουν να σου σταθούν, θα γυρίσουν να σου πούνε μια κουβέντα. Να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνος, ποτέ δεν ήσουν, και ας έχεις τσακίσει όλη σου την ζωή για αυτή την τρέλα με τα τρία πιο μαγικά γράμματα του κόσμου. Νασαι καλά και εσύ και ο Ήρωας που δεν σας έτυχε κάτι χειρότερο και που θα συνεχίσουμε να σας έχουμε δίπλα μας, άλλωστε μας περιμένουν τόσα πολλά ακόμα.

· Πας βάζελος ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ!

· Ηλία μην απογοητεύεσαι, μερικά πράγματα θα τα καταλάβεις μόνο με το πέρασμα του χρόνου, να βασίζεσαι στα Αδέρφια που έχεις δίπλα σου.

· Ταξίδεψε με σε ένα ταξίδι χωρίς πυξίδα για οπουδήποτε, μαζί σου να εμε και δεν φοβάμαι λέω τίποτα, άλλοι κοιτούν Ουρανό και χάνονται…εγώ έχω εσένα στην Καρδιά και απογειώνομαι. Το ταξίδι εδώ στο κέντρο του Κόσμου ξεκίνησε. Ραντεβού στην Σύρο.

· Η Βασίλισσα συνεχίζει το οδοιπορικό της, συνεχίζει την ταλαιπωρία της. Άλλη μια σφαλιάρα χτες. Ελπίζω τώρα που θα ξανανέβουμε στην Ζωφριά ο κόσμος να την αγκαλιάσει λίγο περισσότερο. Τα λάθη και οι εγωισμοί από την ώρα που φύγαμε από το Σπόρτινγκ τεράστια αλλά όταν θέλεις και δεν βάζεις τον εγωισμό σου πάνω από όλους τότε υπάρχει ελπίδα. Ελπίδα να εμφανιστεί ο Φιλίππου μάλλον δεν υπάρχει και εκεί είναι τα άσχημα.

· Έχουμε την ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η Α.Ε.Κ. που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.

· Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας…Η Οικογένεια υπάρχει πάντα, ειδικά στα δύσκολα.

Για την υπογραφή
Διονύσης ΜπRαχάμι
…έτσι για να θυμόμαστε τα παλιά και να ετοιμάζουμε τα επόμενα

Δεν υπάρχουν σχόλια: