Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 21-11-2010

· Λοιπόν μας περιμένουν στην γωνία. Με το δάχτυλο στην σκανδάλη. Βλέπουν ότι σιγά σιγά κάτι γίνεται. Δεν μασάμε από τις κόκκινες του καραφλού κορακιού, δεν μασάμε που τόσο καιρό ο χωρίς δίπλωμα προπονητή ανίκανος βάτραχος ουσιαστικά έκαψε την ομάδα.


· Δεν μασάμε και από τα ψευτονταηλίκια των εκπαιδευμένων σεκιουριτάδων της Τούμπας, δεν μασάμε και από τους δύο δυνάστες του ελληνικού ποδοσφαίρου και της κοινωνίας όλης.

· Η Α.Ε.Κ. πάντα θα αντικατοπτρίζει το καλό και την μάχη που δίνει το καλό εναντίον του κακού. Χρόνια τώρα βλέπουμε το ίδιο έργο. Σήμερα στην Καβάλα κάποιοι θα συνωμοτήσουν πάλι για να καταφέρουν κτύπημα και πλήγμα με όποιο τρόπο μπορούν. Ο ΑΕΚοαναθρεμένος Μάκης άλλο ένα γρανάζι στις μηχανές τους.

· Αλήθεια τι κρίμα να μην πάρει τον ΝΕΟ. Τους άξιζε απόλυτα εκεί στην πλατεία και τον βάτραχο του χρόνου προπονητή. Πέρα από την πλάκα μπορείτε να καταλάβετε όλοι πόσο σε οίκο ανοχής μοιάζει αυτή η χώρα. Βασικά στους οίκους ανοχής υπάρχει καλύτερη οργάνωση υπάρχει και παροχή υπηρεσιών! Εδώ ο τόπος μόνο νταβατζήδες κάθε είδους και λογής έχει γεμίσει.

· Σήμερα στην Καβάλα πρέπει να έχουμε το νου μας. Από προκλήσεις άλλο τίποτα και μέσα και έξω από το γήπεδο και εφόσον τιμώρησαν τους θρασύδειλους βάζελους, αυτούς ντε που ξέχασαν τα μηχανάκια τους στην Νέα Φιλαδέλφεια, πολύ άνετα μας περιμένουν και εμάς στην γωνία. Το νου μας λοιπόν, ζούμε για τις εκδρομές, ζούμε για αν είμαστε δίπλα στην Α.Ε.Κ.

· Τι γίνεται ρε παιδιά εκεί στην Νέα Φιλαδέλφεια; Άλλοι αφήνουν τα μηχανάκια τους, άλλοι τα λεωφορεία. Μήπως να ανοίξουμε μάντρα για μεταχειρισμένα και αφού τελικά δεν πήγαμε στον ΟΔΔΥ να φτιάξουμε έναν εδώ στην γειτονιά;

· 1,2,3…και οι Λαμίες συνεχίζονται! Είπαμε είστε καλοί στα πανό και από ότι μάθαμε είσαστε και θρησκευόμενα παιδιά. Το απολαύσατε άραγε το μυστήριο του γά….μου; Καλά τα κουφέτα ή θέλετε και άλλα; Άντε βγάλτε πάλι πανό τώρα.

· Εκείνο όμως που με κάνει τεράστια εντύπωση είναι πως γίνεται να ξεκινάνε 2 λεωφορεία με …ξαδέρφια από την Θεσσαλονίκη, να φτάνουν Νέα Σμύρνη να μην μπορούν να μπούνε στο γήπεδο και να παίρνουν τον δρόμο της επιστροφής ασυνόδευτοι χωρίς αστυνομική συνοδεία και να θέλουν κιόλας να έρθουν για ούζο και μεζεδάκι στην Νέα Φιλαδέλφεια! Άντε εβίβα λοιπόν…

· Κωστίκα το βίντεο από το μυστήριο του γάμου περιμένω!

· Καλό ταξίδι σε όλα τα Αδέρφια που θα βρεθούν για μια ακόμη φορά στις εθνικές οδούς της χώρας. Το πρωινό προσκλητήριο στο Δωματιάκι ήταν πάντα ένα από τα πιο όμορφα πράγματα στον ΑΕΚόσμο και ζωή μου!

· Η Βασίλισσα τα κατάφερε και ας έπαιζε μόνη της χωρίς κόσμο. Τι ήταν και αυτό πάλι. Ώρες ώρες απορώ πως με τόση γύμνια αντέχουμε ακόμα να είμαστε όρθιοι. Φαίνεται μας αγαπάει ο Θεός της Α.Ε.Κ. Αλλά το ερώτημα παραμένει για πόσο ακόμη. Τα πράγματα δεν είναι καλά. Κάτι δεν μου πάει καλά ίσως φταίει που και ο κόσμος έχει γυρίσει την πλάτη και αδιαφορεί είναι όμως κάτι που δεν φταίει και τόσο αυτός αφού τα ξενερώματα που έχει φάει είναι τόσο πολλά. Πως θα γίνει να δέσει το πράμα δεν ξέρω.

· Λεφτά δεν υπάρχουν. Ο Φιλίππου πουθενά. Κάτι πρέπει να γίνει, να αλλάξει η ροή, να έχουμε κάτι για να ελπίζουμε. Πρέπει, αλλά με τα λόγια και τις ελπίδες δεν θα πάμε μακριά. Θέλουμε κάτι πιο χειροπιαστό!

· Στο Χάντμπολ οι μαγικές βραδιές συνεχίζονται και η ομάδα του Γιάννη Αρβανίτη έκανε και εδώ το χρέος της με το παραπάνω. Πλέον το ταξίδι για την Λευκορωσία είναι προ των πυλών και ερχόμενοι από εκεί με την πρόκριση μιλάμε για μια ακόμη λαμπρή σελίδα στην ιστορία της Α.Ε.Κ. Χωρίς λεφτά, με ομάδα με λιγότερους παίκτες, σε γήπεδα δανεικά και όμως αυτή η ομάδα μας κλέβει την Καρδιά. Τι να πω ΑΕΚοιστορίες καθημερινής τRέλλας! Τρέλανε μας και άλλο ΑΕΚάρα…

· Ζούμε για το άλλο Σάββατο την πρόκριση να φέρουμε από τον βορρά. Ένα τεράστιο μπράβο στα Αδέρφια του Λονδίνου και σε αυτούς τους λίγους που θα φύγουν από εδώ, θα αφήσουν πίσω τους το ποδοσφαιρικό ντέρμπι με τον γαύρο για να βρεθούν δίπλα στην Α.Ε.Κ. εκεί μακριά. Ούτε εκεί μόνη θα είναι. Πόσο σας ζηλεύω. Νικολάκη κάνε τα κουμάντα σου. Ραντεβού στο αεροδρόμιο!

· Στις γυναίκες τα πράγματα προχωράνε ρολόι. Μα τι Σάββατο ήταν και αυτό!

· Τα καλά έρχονται για το Γήπεδο. Βήμα βήμα προχωράμε. Δεν θέλει φωνές και φασαρία το πράμα. Το νερό μπαίνει στο αυλάκι και με την νέα Δήμαρχο στο τιμόνι πολλά πράγματα κακίες και λάθη του παρελθόντος θα πάνε στην άκρη. Η ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ είναι πηγή ζωής για την Α.Ε.Κ. Κρίμα ρε Ντέμη που δεν μπορούσες να το καταλάβεις αυτό.

· Και για να μην ξεχνιόμαστε Καταραμένος να είσαι εις τον αιώνα των αιώνων ρε Γρανίτσα!

· Το άλλο Σάββατο μου σφύριξε ένα πουλάκι πως ο Μαρινάκης θέλει να κάνει εμφάνιση αυτοκράτορα και φεουδάρχη στο ΟΑΚΑ, όπως κάποτε έκανε και ο Κόκκαλης στην Νέα Φιλαδέλφεια! Εσείς τι λέτε;

· Ταξίδεψε με σε ένα ταξίδι χωρίς πυξίδα για οπουδήποτε, μαζί σου να εμε και δεν φοβάμαι λέω τίποτα, άλλοι κοιτούν Ουρανό και χάνονται…εγώ έχω εσένα στην Καρδιά και απογειώνομαι.

· Έχουμε την ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η Α.Ε.Κ. που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.

· Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας…Η Οικογένεια υπάρχει πάντα, ειδικά στα δύσκολα...Καλό σου Ταξίδι Κώστα

Για την υπογραφή
Διονύσης ΜπRαχάμι
…έτσι για να θυμόμαστε τα παλιά και να ετοιμάζουμε τα επόμενα

Δεν υπάρχουν σχόλια: