Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 12-12-2010


· Βρε τα παιδιά δεν έχασαν ευκαιρία. Κοντά δύο μήνες τώρα από τότε που έφυγε ο αποτυχημένος και πολυαγαπημένος τους βάτραχός και δεν λένε να το χωνέψουν. Μήπως τους πείραξε που δεν τους ταΐζει πλέον, μήπως τους πείραξε που δεν έχουν τις ειδήσεις έτοιμες στο πιάτο, που δεν τους παίρνει η γλυκιά Αγγελικούλα στο τηλέφωνο να τους τα δώσει μασημένα;

· Βγήκαν λοιπόν τα καλόπαιδα της αντικειμενικής «πλέον» δημοσιογραφίας, γιατί τόσο καιρό 22 ολόκληρους μήνες πριν είχαν μάλλον εκτεθεί στην νόσο της τρελής αγελάδας και είτε δεν έβλεπαν καλά είτε δεν άκουγαν καλά και είπαν να χώσουν χολή κατά του Ισπανού. Βλέπετε πέρυσι τέτοιο καιρό τα παιδιά ξέχασαν που είμαστε και σε τι χάλια.

· Να τους θυμίσω πέρυσι τέτοιο καιρό ότι ήδη ήμασταν εκτός από το πρωτάθλημα, εκτός κυπέλλου και εκτός Ευρώπης εδώ και ένα μήνα. Τουλάχιστον φέτος έχουμε ακόμα λόγους να ελπίζουμε και στους τρεις στόχους και ας όλοι ξέρουμε ότι με το υπάρχον υλικό αλλά κυρίως με την χρήση από την προηγούμενη προπονητική ανυπαρξία πόσο ταλαιπωρημένο και λίγο είναι αυτό το υλικό.

· Τους πείραξε που έβγαλε ο Ισπανός τον Σκόκο στο 43΄. Δεν τους πείραξε που ο βάτραχος είχε τον Τσιμπούρ στον πάγο 6 ολόκληρους μήνες και όταν μετά από πιέσεις της διοίκησης που έβλεπε τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της ομάδας να μην χρησιμοποιείται τελικά υποβίβασε τον εγωισμό του ώστε να μπει ο Τσιμπούρ ενδεκάδα και ουσιαστικά να ενισχύσει και την ομάδα από το Καραϊσκάκη και μετά και να αρχίσουν κατόπιν οι βατραχολάγνοι της δοξολογίες για την μεγάλη ομάδα του ….δεύτερου γύρου που έφτιαξε ο πολυήττας! Περαστικά λοιπόν.

· Αλήθεια βρε κυρ-Σταύρο λίγο τσίπα δεν έχεις πάνω σου; Κρίμα και νόμιζα ότι με την ενασχόληση σου με τον ιστορικό «Δικέφαλο» είχες κάτι άλλο να πεις πέρα από την άμοιρη οπαδική σου διαδρομή. Κρίμα πολύ λίγος. Και μια που το έφερε η κουβέντα πότε θα κλείσει επιτέλους το Δωματιάκι;

· «Δεν θα προδώσω ποτέ τον κόσμο της Α.Ε.Κ.» Ε ναι ρε σεις αυτός ο άνθρωπος με φτιάχνει. Δεν ξέρω εάν παίζει μαζί μου, βρήκε το κουμπί μου και το πατάει, αλλά ρε σεις αξίζει να σταθούμε δίπλα του. Ούτε χαζός είναι ούτε και μαλ…!!! Η Α.Ε.Κ. γύρισε σελίδα και γουστάρω. Ας το πάρουν χαμπάρι και αυτοί που θα πληρώνουν καπέλο για να κάνουν ρεπορτάζ στην Νέα Φιλαδέλφεια.

· Τα υπόγεια παιχνίδια δημοσιογράφων και μανατζαραίων πρέπει να τελειώσουν. Είναι αμαρτία και έγκλημα εάν αντικαταστήσουμε τους όποιους Καινούργιους και Μπότους είχαμε με τους όποιος Ευαγγελόπουλους και δεν συμμαζεύεται….φιλάκια Λίνα μου!

· Το έχω επισημάνει καιρό τώρα. Όσο οι πόρτες των αποδυτηρίων παραμένουν κλειστές για όλους αυτούς που πρέπει τόσο πιο γρήγορα θα έχουμε αποτελέσματα. Είμαι σίγουρος ότι τόσο η παρουσία του Λυμπερόπουλου αλλά και του Δέλλα αυτό το κομμάτι μπορούν να το διαφυλάξουν πολύ καλά με τους νεώτερους στην ομάδα.

· Στέλιο Μανωλά σε αγαπάω σε εκτιμάω και ας ξέρω τι ναξιώτικο ξεροκέφαλο κουβαλάς, αλλά προχτές μου βγήκες οφσάιντ. Εάν πραγματικά θέλεις να προστατέψεις τον ανιψιό σου θα φροντίσεις να αγαπήσει και αυτός την Α.Ε.Κ. και σε ότι έχει να κάνει με τα «επαγγελματικά» του με σένα δίπλα του είμαι σίγουρος ότι κανείς δεν θα του συμπεριφερθεί στην Α.Ε.Κ. όπως σου συμπεριφέρθηκαν εσένα τότε.

· Στέλιο μην ...υποβιβάζεις τον Μικρό στην εποχή της δικιάς σου καχυποψίας και μιζέριας. Αν δεν το έλεγαν Μανωλά και δεν είχε εσένα θείο σκέφτηκες ποτέ που θα έπαιζε ακόμα;

Κώστα φρόντισε να δοξάσεις την φανέλα της Α.Ε.Κ. όπως την δόξασε και την αγάπησε ο θείος σου. Ούτε ο Θείος έχασε από την Α.Ε.Κ. και την Αγάπη του κόσμο

· Για την Βασίλισσα δεν θέλω να πω κάτι, εύχομαι μόνο το πουλμανάκι να φτάσει στην Καβάλα, να βρεθούν μαζί με τα Αδέλφια εκεί πάνω όλοι μαζί μια αγκαλιά και να φωνάζουν για αυτή δίπλα της. Αγωνιστικά και διοικητικά η ομάδα…μια δύσκολη ιστορία.

· Ρε σεις ένας δεν υπάρχει να σταθεί δίπλα σε αυτά τα παιδιά του Χάντμπολ; Περάσαμε και από την Κυψέλη με ψυχή. Πρωταθλητές χειμώνα! Μερικά πράγματα είναι σίγουρα ανεξήγητα για κάποιους. Για εμάς που ζούμε στον ORIGINAL κόσμο μας όλα είναι δυνατόν, αρκεί να έχεις στην Καρδιά σου τα τρία πιο μαγικά γράμματα στον κόσμο.

· Και άντε μετά Στέλιο μου αυτά τα παιδιά που και αυτά φοράνε την Κιτρινόμαυρη φανέλα με τον Δικέφαλο στο στήθος να σε ακούνε όταν σου ανοίγουν κουβέντες οι «έντεχνοι» δημοσιογράφοι για 300…400…500 χιλιάρικα τον χρόνο που τόσα δεν παίρνει όλη η ομάδα του χάντμπολ μαζί. Μήπως να αναφέρω πόσα με το ζόρι μαζεύτηκαν και ναναι καλά η Μαριάννα για να πάνε οι πυγμάχοι της Α.Ε.Κ. στο Καρπενήσι;

· Τα κορίτσια του βόλεϊ πέρασαν σαν πύραυλος από την Λάρισα. Πάμε για μεγάλα πράγματα εδώ. Είναι να τρελαίνεσαι με αυτή την Α.Ε.Κ. Ευτυχώς βρεθήκανε 2 άνθρωποι και την στηρίζουν την ομάδα τους εύχομαι αυτή η φλόγα να καίει για πολλά χρόνια μέσα τους.

· Και που να είχαμε και το Σπίτι μας, που να είχαμε τις ομάδες μας να ξέρουν ότι παίζουν στο δικό τους Γήπεδο και σε όχι κάποιοι νοικιασμένο, δανεικό και με προϋποθέσεις χρήση.

· Σας το έχω πει εδώ και πολύ καιρό ότι κάτι μου έχει κάνει κλικ με τούτους εδώ. Μακάρι να μπει στο παιχνίδι δυναμικά και ο Νοτιάς. Μόνο να κερδίσουν έχουν, και αυτοί και η Α.Ε.Κ. και η ιστορία ποτέ δεν θα τους ξεχάσει.

· Τα βήματα που όλοι πιστεύαμε μια φορά και έναν καιρό ότι θα τα έκανε ο άνθρωπός μας τα κάνει τώρα ένας άνθρωπος που ήρθε ουσιαστικά από το πουθενά. Δεν ξέρω που θα μας βγάλει αλλά όσο αποφεύγει το καλάμι σίγουρα θα πάμε καλύτερα από ότι πήγαμε δυστυχώς με τον άνθρωπό μας.

· Θα έχει και ένα κρύο απόψε στο ΟΑΚΑ, και μόνο που το σκέφτομαι ότι η ελπίδα για Σπίτι στην ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ είναι ζωντανή, και η φλόγα συνεχίζει να καίει τόσο πιο όμορφα και ζεστά νιώθω.

· Να σας στεναχωρήσω και λίγο. Από τους 3.000 και βάλε που έχουν την τιμή να είναι μέλη του πιο Ιστορικού συλλόγου του κόσμου ξέρετε πόσοι έχουν εκπληρώσει την συνδρομή τους για το 2010; Δεν σας λέω γιατί θα στεναχωρηθείτε ακόμα πιο πολύ. Αλλά ξέχασα φταίει ο ΧΧ αλλιώς θα τρέχατε όλοι να βοηθήσετε. Κρίμα. Πάμε ΑΕΚάρα μου…

· Ταξίδεψε με σε ένα ταξίδι χωρίς πυξίδα για οπουδήποτε, μαζί σου να εμε και δεν φοβάμαι λέω τίποτα, άλλοι κοιτούν Ουρανό και χάνονται…εγώ έχω εσένα στην Καρδιά και απογειώνομαι.

· Έχουμε την ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η Α.Ε.Κ. που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.

· Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας…Ελπίζω Τζένη κάποια στιγμή να καταλάβεις πόσο μεγάλη είναι η Α.Ε.Κ. μπροστά σε όλους μας. Σου εύχομαι να γυρίσεις αύριο με το χρυσό και στο Λονδίνο για τα καλύτερα.

Για την υπογραφή
Διονύσης ΜπRαχάμι
…έτσι για να θυμόμαστε τα παλιά και να ετοιμάζουμε τα επόμενα

Δεν υπάρχουν σχόλια: