Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 21-12-2010


· Ούτε τις γιορτές δεν μπορούμε να χαρούμε με την ησυχία μας. Βρε τι είναι αυτό το πράμα; Τόσα και τόσα γύρω μας μας βασανίζουν σε καθημερινή βάση, από τα οικονομικά σκαμπίλια που καθημερινά μας δίνουν αυτοί που …μαζί τους τα φάγαμε!!! Την ανεργία που γιγαντώνεται και την ίδια στιγμή οι μισθοί να κατρακυλάνε. Που νιώθουμε σαν κάτι παραπάνω από παρακατιανοί στην Ενωμένη και καλά Ευρώπη και αντί να μας δώσει λίγη έστω χαρά αυτή η Α.Ε.Κ. φροντίζει να μας τσακίζει την ψυχολογία.

· Όταν δεν μπορείς να νικήσεις την πιο ανυπόληπτη κολόγρια των τελευταίων χρόνων τότε σίγουρα τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά. Το ότι προσωπικά δεν περιμένω πολλά από αυτή την ομάδα για φέτος αυτό είναι σίγουρο άλλα έχω την εντύπωση πως κάποιοι δεν έχουν καταλάβει ποια ομάδα διοικούν και διαχειρίζονται και κυρίως κάποιοι άλλοι τι φανέλα φοράνε.

· Εκείνο που ουσιαστικά βαραίνει τους σημερινούς διοικούντες είναι που ανέχτηκαν για 22 ολόκληρους μήνες έναν ανίκανο να καταστρέφει την ομάδα και συγχρόνως την όποια επένδυση νομίζουν ότι κάνουν, που φόρτωσε την ομάδα με κάτι απίθανα συμβόλαια και με παίκτες που προκαλούν με την μετριότητα τους.

· Φαντάζομαι πάντως πως εάν ο Μπλάνκο έβαζε το πέναλτι με τους ρώσσους και δεν τρώγαμε το άλλο 3 λεπτά μετά σίγουρα θα υπήρχε άλλη ψυχολογία και άλλη διάθεση από όλους, μέχρι και τις γριές θα τις είχαμε ξεπαστρέψει και όχι να είμαστε αναγκασμένοι και κυρίως αυτοί οι 1500 που βρέθηκαν δίπλα της να υποστούμε ένα ακόμη τραυματικό σοκ για φέτος. Όμως γενικά δεν είμαστε ούτε για πολλά και απορώ για πόσο ακόμη θα αντέχουμε.

· Κρατάω και τα λόγια ενός αδελφού μου: «Με την Α.Ε.Κ. είναι θέμα νοοτροπίας που μπολιάστηκε τα τελευταία χρόνια, ότι το ποδόσφαιρο είναι χαρά, ότι υπάρχει και η ήττα, ότι κουμάντο μπορούν να κάνουν οι διαχειριστές ενώ οι πραγματικοί χρηματοδότες μπορούν να κρύβονται, ότι οι οπαδοί οφείλουν να δείχνουν πολιτισμό και σου έρχεται ένας Χιμένεθ και μέσα σε 2 μήνες θέλει να κάνει πωταθλητισμό, θέλει να μάθει την ΙΣΤΟΡΙΑ της Α.Ε.Κ. θέλει να τα αλλάξει όλα. Και αντί να του συμπαρασταθούν όλοι μέσα στο ποδοσφαιρικό τμήμα , βρίσκει συμπαράσταση μόνο από τους οπαδούς. Δεν προχωράει έτσι η Α.Ε.Κ.».

· Για δουλεύτε τα στο μυαλό σας, μας, τα παραπάνω λόγια λέει μεγάλες αλήθειες. Πρέπει όλοι να σκύψουμε πολύ παραπάνω πάνω από το πληγωμένο κορμί της Α.Ε.Κ., μια Α.Ε.Κ. όμως που δεν θα γίνει ποτέ καλά ούτε με ημίμετρα ούτε με κομπογιαννίτικα κόλπα και πόσο μάλλον όταν ήδη 6 και βάλε χρόνια είναι άστεγη και χωρίς Σπίτι.

· Η διαδρομή για την Λάρισα ήδη μοιάζει μονόδρομος εάν στραβώσει και εκεί το θέμα τότε πολύ φοβάμαι πως τα όποια προβλήματα υπάρχουν μέσα στο τμήμα θα διογκωθούν. Προβλήματα που είναι βούτυρο στο ψωμί των επαγγελματιών υπονομευτών της Α.Ε.Κ. ύπουλοι υπονομευτές που όταν είσαι στα χάι σου σε γλείφουν και όταν πέφτεις κάτω με άνεση σε πατάνε, πόσο μάλλον όταν θίγονται και τα επαγγελματικά και μανατζαρίστικα τους συμφέροντα.

· Τι κρίμα που κλείνει και το «φαγάδικο» εκεί στην Ερυθραία και δεν θα μπορεί να τους ταίζει άλλο. Δεν φωνάζετε τον Μποτρίνι μπας και το σώσετε που λέει και μια φωνή από τα Σκαλάκια;

· Βέβαια σε όλη αυτή την αγωνιστική κατάντια δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ τον ρόλο, που δηλαδή οι περισσότεροι ήδη τον έχουν ξεχάσει, που για 22 μήνες έπαιξε στην ομάδα για να την ξεγυμνώσει, αποδυναμώσει και ουσιαστικά μαλθακοποιήσει, προτού φύγει για εργασία, χωρίς δίπλωμα στο μακρινό εξωτερικό της Κύπρου…όπου και εκεί …διαπρέπει!

· Αυτό που ξέρω είναι ότι η Α.Ε.Κ. θέλει ένα δυνατό Σοκ για να συνέρθει, να εξαφανιστούν ένα σωρό παράσιτα που ακόμα τρέφονται με το αίμα της. Όσο για τους παίκτες ας μην νομίζουν ότι πάντα θα έχουν …πανεπιστημιακό άσυλο να τους φροντίζει. Απαγορεύεται η απάθεια, όποιος δεν μπορεί ας σηκωθεί να φύγει.

· Στην Βασίλισσα τίποτα δεν δείχνει να αλλάζει το σκηνικό, με τον βάζελο προχτές οι αδειανές εξέδρες απλά μου έδειξαν ότι το τέλος πλησιάζει.

· Το έχω ξαναγράψει και θα το ξαναγράφω, πρώτον για το θέμα του Γηπέδου θα αρχίσω να το πιστεύω όταν μπούνε οι μπουλντόζες και αρχίσουν να πέφτουν τα πρώτα τσιμέντα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι όσες ενέργειες γίνονται εδώ και κάμποσο καιρό δεν είναι προς την σωστή κατεύθυνση, μια κατεύθυνση που αν είχε αποφασίσει ο Ντέμης να την πάρει το 2004 και όχι να ψάχνεται στους σκουπιδότοπους τώρα θα είχαμε ΓΗΠΕΔΟ!

· Όσο λοιπόν θα γίνονται ενέργειες για την ανέγερση οι ύπουλες επιθέσεις, έμμεσα ή άμεσα θα πυκνώνουν, ειδικά από κύκλους που και μόνο με την ιδέα να κόψει καμιά κορδέλα ο ΧΧ είναι ικανοί μέχρι και τον Ντέμη να παρακαλέσουν να ξαναέρθει να του κόψει τα πόδια!!!

· Είναι φοβερό αυτό που γίνεται με τον ΧΧ από τους ίδιους πάντα κύκλους δημοσιογραφικούς, οπαδικούς και πάει λέγοντας. Δεν μιλάει, γιατί δεν μιλάει, όταν μιλάει γιατί μιλάει, αποφασίστε πως το θέλετε.

· Ρε τι είναι αυτά τα …ξαδέλφια εκεί στο Σαλόνικα, πάνε στην Κροατία, τους την πέφτουν οι εκεί «άγριοι» και πάνε να τους κάψουν και ξεσηκώνουν τον κόσμο για την άδικη επίθεση που δέχτηκαν και μετά μερικές μέρες να μας την στήνουν με «μπουκάλια. Τι κρίμα όμως αποδείχτηκαν ανεπίδεκτοι μαθήσεως. Νερόοοοοοοοοο λίγο νερόοοοοοοο!

· Βέβαια μου έκανε εντύπωση που αυτή η χωρίς αποτέλεσμα επίθεση από τους θρασύδειλους πήρε και δημοσιότητα, λες και χρόνια τώρα συμβαίνει κάτι διαφορετικό. Ακόμα θυμάμαι πάντως τον αδερφό από το Παλιό Φάληρο που σε ένα φιλικό του Αυγούστου εκεί πάνω έχασε το μάτι του, τότε πάντως αυτό το χαντάκωσαν σαν είδηση. Ναναι καλά και ένας άνθρωπος που τότε ακόμα ένιωθε ένας από εμάς και βοήθησε.

· Δεν ξέρω εάν θα χάσουμε από τα τυριά και αποκλειστούμε και αν αυτό είναι στην τελική τόσο μεγάλη ντροπή για την ιστορία της Α.Ε.Κ. Αυτό που όμως είναι ΝΤΡΟΠΗ για εμάς τους ΑΕΚτζήδες δεν είναι του ότι ακόμα μαζικά δεν έχουμε γίνει όλοι μέλη στην Α.Ε.Κ. αλλά στο ότι ακόμα αυτοί που είναι μέλη, στην μεγάλη τους πλειοψηφία δεν έχουν καταβάλει ακόμη την τεράστια συνδρομή των 35 ευρω το χρόνο!!!

· Ευχαριστώ Τζένη και για το μετάλλιο που έφερες και που κατάλαβες ότι δεν είναι όλα έτσι όπως νόμιζες. Πάμε Λονδίνο τώρα…

· Ταξίδεψε με σε ένα ταξίδι χωρίς πυξίδα για οπουδήποτε, μαζί σου να εμε και δεν φοβάμαι λέω τίποτα, άλλοι κοιτούν Ουρανό και χάνονται…εγώ έχω εσένα στην Καρδιά και απογειώνομαι.

· Έχουμε την ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η Α.Ε.Κ. που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.

· Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας…Τις ευχές μου σε όλους εσάς που η φλόγα της Μπόμπας μας ζεσταίνει τις Καρδιές για να αντέχουμε. Ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος. Χρόνια πολλά στον «Αρχηγό» της Κρήτης μέρα που είναι…άντε και σένα Ντέμη.





Για την υπογραφή
Διονύσης ΜπRαχάμι
…έτσι για να θυμόμαστε τα παλιά και να ετοιμάζουμε τα επόμενα

Δεν υπάρχουν σχόλια: