Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 27-06-2010



“Να είσαι μακριά από την ΑΕΚ και να νιώθεις πως είσαι δίπλα της...Να έχεις να μιλήσεις μήνες με ένα από τα αδέρφια σου και να αισθάνεσαι ότι ποτέ δεν έφυγε από κοντά σου...Το να είσαι ORIGINAL είναι αρετή όχι χάρισμα”. Λόγια απλά, λόγια όμορφα, λόγια γεμάτα Α.Ε.Κ. και μόνο Α.Ε.Κ. λόγια...ORIGINAL λόγια που μου ήρθαν μέσω του ...άψυχου αλλά τόσο ουσιαστικού πλέον ηλεκτρονικού μου ταχυδρομείου! Πόσο μου λείπουν όλα αυτά τα λόγια, πόσο λίγο μπορούμε να τα καταλάβουμε όλοι μας πλέον σήμερα.
Ώρες, ώρες έχω την εντύπωση ότι στο δύσβατο κακοτράχηλο και επικίνδυνο μονοπάτι που χρόνια τώρα ανεβαίνουμε κάπου έχουμε χαθεί στο δάσος ή ακόμη ότι βγήκαμε στην έρημο. Ευτυχώς ο καλός Θεός πάντα μας προφυλάσσει και έτσι βρίσκαμε την όαση για να ξεδιψάσουμε, να ξεκουραστούμε και να συνεχίσουμε και πάλι την μοναχική μας πορεία.
Τα τελευταία χρόνια κάτι το φαινόμενο του ...θερμοκηπίου, κάπου και η δική μας αλόγιστη λογική της σπατάλης, όχι οικονομικής για να μην παρεξηγηθούμε κιόλας από διάφορους πονηρούς, αλλά ουσίας, δύναμης και αγάπης μαθηματικά μας οδηγεί στην απόλυτη ξηρασία, στην εξάντληση όλων εκείνων των στοιχείων που στα δύσκολα αλλά και στα εύκολα δείχναμε και αποδεικνύαμε τι σήμαινε Οικογένεια.
Μια Οικογένεια που σήμερα βαφτίζει και το πρώτο της παιδάκι, για την ακρίβεια το παιδάκι του Ήρωα αλλά και στην ουσία όλων εμάς που έχουμε μεγαλώσει μέσα της και μαζί της και πάντα είχαμε το Κώστα δίπλα μας ακόμα και σε εκείνα τα δύσκολα χρόνια που ο Κώστας ήταν στην ξενιτειά. Να σου ζήσει Αδερφέ μου...
Μια Οικογένεια που πάντα παλεύει να δώσει περισσότερα από όσα έχει ή μπορεί, μια Οικογένεια που την περιτριγυρίζουν χιλιάδες, που την αγκαλιάζουν εκατοντάδες, που την αγαπάνε δεκάδες και που την κρατάνε ζωντανή για να υπάρχει για όλους μια χούφτα άνθρωποι, όχι μόνο τώρα αλλά πάντα έτσι ήταν, απλά τώρα η έρημος μπροστά μας φαντάζει ακόμα μεγαλύτερη ακόμη πιο άνυδρη και ξερή, είναι και οι εποχές γύρω μας πιο δύσκολες και οι λίγοι, εκείνη η χούφτα δηλαδή ή φαίνεται πλέον να μην αρκεί ή να κουράστηκε αρκετά.
Η ελπίδα όμως ποτέ δεν χάθηκε, η δύναμη ποτέ δεν τελείωσε και να΄ναι καλά η μαγιά θα συνεχίσουμε να τα πολεμάμε τα θεριά. Όμως για να γίνει αυτό πρέπει από την αρχή να τα βάλουμε κάτω, να καταλάβουμε τι θέλουμε, ποιοι είμαστε και πόσο αντέχουμε, να μάθουμε να λέμε όχι εκεί που πρέπει να γινόμαστε και λίγο “κακοί” εκεί και σε εκείνους που πρέπει.
Πρέπει να σταματήσουμε να κρυβόμαστε πίσω από τον Αρχηγό και κυρίως πρέπει να αποφασίσουμε εάν είμαστε Δεσμός φίλων της Α.Ε.Κ. ή σύνδεσμος αλληλεγγύης προς σε κάθε τι άλλο εκτός της Α.Ε.Κ. για να ενισχύσουμε το ...συντροφικό μας ίματζ και την όποια πολιτική ταυτότητα θέλουμε να καρφώσουμε πάνω από την Μπόμπα της ORIGINAL!
Αρκετά πια με την κάθε είδους θολοκουλτούρα που μας περιτριγυρίζει εκτός βέβαια εάν λόγω της ...κουλτούρας και με τα όσα ναρκωτικά, που και αυτά μας περιτριγυρίζουν και δεν είδα ούτε αυτά ποτέ να έχουμε την ανάλογη κοινωνική συνείδηση και ευθιξία να τα καταδικάσουμε, έχουμε πλέον ταυτιστεί με την κάθε είδους θολομάρα. Έ, τότε λυπάμαι πολύ αλλά είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
Ο Αρχηγός την ίδια στιγμή μου προτείνει αυτοσυγκράτηση, το κλασσικό πλέον “μην ασχολείσαι αγόρι μου” και να μην τους...τσιγκλάω, φαίνεται ήδη σε κάποια αδέρφια δεν αρέσουν τα λόγια μου! Έχουν φαίνεται βολευτεί να ζούνε στην ανέχεια και όχι στην κριτική και αυτό ενοχλεί τώρα. Δηλαδή τόσα χρόνια που τσιγκλάνε ...αυτοί; Έτσι για να κάνω και εγώ τον διαχωρισμό αφού έτσι κάποιοι προτιμάνε την Οικογένεια. Η πλάκα πάντως είναι ότι κάποιους περισσότερο τους νοιάζει μην τυχόν και αδελφοποιηθούμε με τους ...Λατσιάλι παρά τα όποια προβλήματα της Α.Ε.Κ. και της Οικογένειας! Εβίβα ...Λιβόρνο! Ρε τι τραβάμε με τους αδελφούς μας ή ...συντρόφους;!
Έτσι είναι αυτά και την ίδια στιγμή αδυνατούμε να πάρουμε μια απλή θέση, μία τόσο δα ανακοινωσούλα για την τιμωρία στο Χάντμπολ. Καλά το να μαζέψουμε έστω και ένα συμβολικό ποσό για την τιμωρία μάλλον θυμηδία προκαλεί σε όλους αυτούς που τα έκαναν ...μαντάρα μέσα στο Χαλκιοπούλειο.
Άλλωστε το ξαναλέω η Α.Ε.Κ. για κάποιους έρχεται μετά το μπάχαλο, για να μην πω τρίτη ή τέταρτη στην σειρά και μετά μας χάλαγαν οι δηλώσεις του Ντέμη.
Πληροφορίες πάντως που μας θέλουν σαν ORIGINAL να έχουμε βγάλει και νέα ανακοίνωση συμπαράστασης και ικανοποίησης για την αθωωτική απόφαση υπέρ της κολόγριας και μάλιστα στην ...σλαβοβουλγρική διάλεκτο δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια!
Στην Βασίλισσα ο βυθός δεν έχει πάτο. Μετά την φούσκα Κοζώνη που σαν μπάλα της ρουλέττας που “εμείς” ποντάραμε στα μαύρα και αυτή αργά και βασανιστικά έκατσε στα κόκκινα, το μαρτύριο δεν έχει σταματημό, έτσι για να μπούμε σε ρυθμούς καζίνο. Ο Γεωργαντζόγλου λέει ότι κάνει πίσω γιατί δεν τον άφησαν, λες και άμα τον άφηναν. Ο Γαμπιεράκης πάει στον Ηλυσσιακό!!! Και από την Στοκχόλμη μας προέκυψαν και άλλοι που θέλουν να ...διαφημιστούν τσάμπα, θα δώσουν 150.000, τώρα φυστίκια είναι αυτά, γιούρος θα σας γελάσω!
Ο Μπάμπης βέβαια συνεχίζει το κρυφτούλι, συνεχίζει να μην δίνει λογαριασμό πουθενά και ούτε έλεγχο να δέχεται, αλήθεια γιατί διαχειριστικό έλεγχο θέλουν κάποιοι μόνο για την ΠΑΕ;. Το πράγμα μου θυμίζει πλέον συνοικιακό μπακάλικο. Μόνη λύση να ξεκαθαρίσει ο Φιλίππου τι είναι να γίνει ή να πάμε στα τσακίδια όλοι και η Βασίλισσα μαζί και να ζούμε με τις αναμνήσεις ή να επιμένουμε να ζούμε σε ρυθμούς μπακάλικου ή να μπει μπροστά ο ίδιος ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ. Κούκου!
Στηρίζω απόλυτα την κυρίως ηθική επιλογή των Πειρατών, όχι στο να πάρουν θέση για την μήνυση του Ανατολιωτάκη κατά του ΧΧ, αλλά του να πάρει το τιμόνι ο Τίγρης. Η Α.Ε.Κ. όμως θέλει καθαρές λύσεις στο τιμόνι της τώρα και όχι να περιμένουμε να σαπίσει και άλλο το φρούτο! Εσείς κύριε Ασλανίδη τι έχετε να δηλώσετε;
Κατά τα άλλα το σκοτάδι του βυθού που πλησιάζουμε δείχνει να τα σκεπάζει όλα. Γήπεδο, ΠΑΕ, ΚΑΕ, Χάντμπολ, βόλεϊ, πυγμαχία και πάει λέγοντας. Το τι έγινε και τι ειπώθηκε στην ΓΣ λίγο έχει σημασία αφού μέχρι και το μνημόνιο για το 10% της ΠΑΕ πάει λέει από Δευτέρα και βλέπουμε! Από περιέργεια με το 10% της ΚΑΕ τι γίνεται; Και αλήθεια πως γίνεται ο εκπρόσωπος της Μάνας στην ΚΑΕ να είναι ο ίδιος σημερινός καλαμοκαβαλητής πρόεδρος της;
Με 140 ταμειακά εντάξει μέλη στην ΓΣ δεν πας και μακριά και εκείνα τα 10.000 μέλη φαντάζει τόσο μακρινό, απλησίαστο. Ίσως μια καλή λύση είναι να γεμίσουμε κυψέλες το γήπεδο της Νέας Φιαλδέλφειας να πουλάμε τουλάχιστον το μέλι να βγάζουμε κάνα σπασμένο. Για σκέψου το από την ανάποδη βρε Νίκο το θέμα, απλά στην προκειμένη την νύφη θα την πληρώσει ο πονηρίδης μελισσοκόμος που θα χάσει τα μελίσσια του!
Αγαπητέ Κυριάκο ούτε το ήθος σου ήθελα να θίξω ούτε την καλή σου την καρδιά και προσπάθεια. Ένσταση μου ήταν που υποβίβασες τον Αρχηγό στο ύψος άλλων...οπαδών, το ότι με Γεωργαντζόγλου που στηρίζεις δεν πάμε ούτε για το Χάντμπολ πόσο μάλλον για την Βασίλισσα και εκείνο με το ταξικό διαχωρισμό απλά δεν μου έκατσε ...πολιτικά ορθό και αυτό ήθελα να περάσω και να πω. Σου απαντάω από εδώ λοιπόν αφού στα τηλέφωνα νιώθω... να απειλούμαι και σου εύχομαι κάθε δύναμη να αντέξεις αφού πλέον αυτοί που έχουν μείνει αληθινοί μαχητές είναι πολύ λίγοι!
Ρε σεις που χάθηκε η συνέντευξη του Άλβεζ; Κομπλεξικός και ψεύτης λέμε....άλλος ένας που θέλει το κακό του βατράχου!
Κυκλοφορούμε και στο διαδίκτυο στο http://skepastiskagkela.blogspot.com τώρα και Facebook
Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.
Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας... Τα τριαντάφυλλα μπροστά στα Κάγκελα της Σκεπαστής συνεχίζουν να ανθίζουν και η ευωδιά τους συνεχίζει να με παρασέρνει σε αυτή την άγρια και συνάμα όμορφη οδύσσεια που λέγεται ORIGINAL 21.
paRa-NOID

Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 20-06-2010

Με αγωνία περιμένω πότε θα πάρουμε επίσημη θέση σαν ORIGINAL για την ...κατάσχεση του πανό με περιεχόμενο Α.Ε.Κ. που εμφανίστηκε στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής. Η συμπεριφορά των εκεί αρχών τουλάχιστον ως ρατσιστική μπορεί να χαρακτηριστεί. Η αντιρατσιστική πρωτοβουλία αλληλέγγυων οπαδών Α.Ε.Κ. ας πάρει θέση λοιπόν!
Φυσικά και δεν περιμένω απο την Οικογένεια να πάρει θέση για την εξοντωτική ποινή στο τμήμα του χάντμπολ λόγω των ...εορταστικών εκδηλώσεων των οπαδών μας μέσα στον αγωνιστικό και εξεδριακό χώρο του Χαλκιοπούλειου. Όταν έφτανε πάντα η στιγμή να κάνουμε την αυτοκριτική μας, να τραβήξουμε το αυτάκι των διάφορων ...ηλιθίων που πάνω στην δικιά μας πλάτη τσακίζουν τα όνειρα μας πάντα κάποιοι προτιμούν το καβούκι της χελώνας και να σφυρίζουν αδιάφορα αφήνωντας έτσι την ...ανοχή να κάνει την δουλειά της.
Αλήθεια αφού την έχουμε δει τόσο ούλτρας σαν οπαδοί και μέσα στην αλληλεγγύη γιατί δεν έχουμε βγάλει ανακοίνωση μαζί με τους μπάοκ αλληλέγγυους να καταδικάσουμε το σύστημα που έριξε και στους δύο μας τόση μεγάλη και εξοντωτική ποινή; Το ξαναλέω τα όσα αφήσαμε σαν οπαδοί να γίνουν μέσα στο Χαλκιοπούλειο είναι ντροπή και συγχρόνως από ότι φαίνεται ταφόπλακα στο μόνο τμήμα της Α.Ε.Κ. σε ομαδικό επίπεδο που έχει φέρει διακρίσεις μέσα στην ατελείωτη ξεραίλα που περνάμε. Ο λεγόμενος οπαδικός κόσμος που ακολουθεί την Α.Ε.Κ. τελικά περισσότερα ενδιαφέρεται για τα μπάχαλα παρά για την Α.Ε.Κ.
Αλλά πιστεύω ότι εφόσον είμαστε ικανοί μέσα σε μια και κάτι ημέρα να μαζέψουμε 20 ολόκληρα χιλιάρικα για τον Υβ, και το ξαναλέω καλά κάναμε και ας έχω καπου μέσα μου την αμφιβολία πόσο την κατάλαβε την κίνηση αυτή ο προαναφερόμενος, έχω λοιπόν την εντύπωση πως σε 10 άντε 20 μέρες θα έχουμε καταφέρει να μαζέψουμε και τα 120 χιλιάρικα για την Α.Ε.Κ!
Μιλάμε έχω σκαλώσει με τις ...ανακοινώσεις των τελευταίων ημερών, μία αυτή που βγήκε από την Μάνα Α.Ε.Κ. για να στηρίξουμε τα πλοία ...βοήθειας της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής που απέπλευσαν από την σκλαβωμένη βόρειο Κύπρο τάχα για βοήθεια προς τους αδελφούς Παλαιστίνιους και μία με την ανακοίνωση της Οικογένειας τάχα κατά τους συστήματος και υπέρ των συντρόφων μας της ...γριάς!
Και μέσα σε όλα έχεις τον Γεωργαντζόγλου να ζητάει το μάνατζμεντ της ΚΑΕ, γελάνε και οι ρέγγες λέμε και από την άλλη τον Χήνα αυτόν που καταφέρνει να υποβιβάζει τον Αρχηγό της Οικογένειας και Πρόεδρο της Α.Σ Α.Ε.Κ. στο ύψος ατόμων του οπαδικού χώρου που η προσφορά τους στον οπαδικό χώρο είναι όσο τα νύχια των ποδιών του Δημήτρη, να μας μιλάει για ταξικές διαφορές και χάσματα! Μιλάμε στην Α.Ε.Κ. πουλάει πολύ το αριστεριλίκι. Ακόμα θυμάμαι τον Ντέμη και την Α.Ε.Κ. της...αριστεράς! Εμπρός της γης οι κολασμένοι λοιπόν...
Και αφού εδώ αφήνουμε τον κάθε ανύπαρκτο, ανθρώπους που μόνο για την λεζάντα ενδιαφέρονται και τους τρελαίνει η δημοσιότητα είπα να κάνω και εγώ την παρέμβαση μου στα της ΚΑΕ και πήρα την πρωτοβουλία να κάνω κρούση μετεγραφής στον Διαμαντίδη του βαζέλα που ενθουσιάστηκε μπορώ να πω αλλά με πληροφόρησε ότι μόλις την προηγούμενη μέρα έκλεισε το νέο συμβόλαιο του με τον βαζέλα, οπότε το θέμα το αφήσαμε για το μέλλον!
Τουλάχιστον προσπάθησα και εγώ, τα είπαμε με τον παίκτη αλλά με είχε πρόλαβει ο Γιαννακόπουλος! Πάλι καλά γιατί είχα την εντύπωση ότι θα με προλάβει ο Μπόμπ και τα παπαγαλάκια του! Περιμένω με αγωνία την δακρύβρεχτη συνέντευξη τύπου του Καραμανλή, όχι του Κωστάκη άλλωστε αυτός πέρα βρέχει θα πλατσουρίζει σε καμιά παραλία, για τον δικό μας τον Καραμανλή λέω αυτόν εκεί με το καλάμι! Έλα Μπάμπη πες τα όλα και μην ξεχάσεις ότι για όλα φταίνε οι άλλοι...και εγώ!
Την άλλη εβδομάδα έχουμε και Γ.Σ της Μάνας Α.Ε.Κ. με μεγάλη καθυστέρηση μπορώ να πω αλλά εκείνο που δεν μου αρέρει είναι που αυτή η καθυστέρηση μάλλον δεν την πήρε χαμπάρι κανείς. Οπότε ή πολύ καλά πάνε τα πράγματα, που δεν πάνε όμως και τόσο ή τεράστια αδιαφορία από όλους υπάρχει οπότε και εδώ έχουμε πρόβλημα.
Ας κάνω μια πρόχειρη σούμα των 2 αυτών χρόνων που έχουμε περάσει στην διοίκηση της Μάνας. Συγκρινόμενη με όλες τις προηγουμενες διοικήσεις των τελευταίων 20 και βάλε χρόνων και με τις χειρότερες από πλευράς οικονομικής κατάστασης συνθήκες αυτή η σχεδόν ORIGINAL διοίκηση έχει κάνει θαύματα, μικρά βέβαια αλλά θαύματα. Επίσης προχώρησε το θέμα του γηπέδου στην Νφ, στα λόγια βέβαια ακόμα πέρα από ένα “μπακαλόχαρτο” μνημόνιο με την ΠΑΕ, αλλά τουλάχιστον τα πρώτα σημαντικά βήματα μετά το γκρέμισμα έγιναν, αλλά ακόμη ο δρόμος πολύ μακρύς και πρέπει να τον τρέξουμε και αρκετά πριν τις δημοτικές εκλογές για ευνόητους λόγους.
Στο θέμα του 10% από την ΠΑΕ έγιναν και εκεί βήματα αλλά παρά τις όποιες διαβεβαιώσεις και καλό κλίμα η τελική συμφωνία για τα χρέη της ΠΑΕ προς την Μάνα που από το 2004 και μετά υπολογίζονται κοντά στα 3,5 εκατομμύρια δεν έχει γίνει ενώ την ίδια στιγμή η ΠΑΕ απλά φροντίζει εδώ και εκεί να κλείνει τρύπες και να νομίζει ότι έτσι κλείνει και στόματα.
Η επόμενη μερά λοιπόν ποιά είναι; Έτσι όπως έχει ...αραιώσει πλέον αυτή η σχεδόν ORIGINAL διοίκηση και με τόσα προβλήματα πάνω από το κεφάλι της πρέπει άμεσα να κάνει γρήγορα σοβαρά και δραστικά βήματα. Έχω την εντύπωση πως στην ΓΣ θα γίνει αρκετά μεγάλη ανάλυση των πραγμάτων και των δυσκολιών που υπάρχουν. Να ενημερώσω επίσης ότι στη αίθουσα του Τιτάνια δεν θα παρευρίσκετε και ο τιτάνας Τάκης όπότε δεν χρείαζονται να μπούν στα έξοδα να φτιάχνουν και πανό οι Πειρατές εκτός εάν θέλουν να φτιάξουν ένα για πολυαγαπημένο τους να βάλει πλάτη και γιατί όχι και για την ...προδοσία του 2005!
Η επόμενη λοιπόν μέρα όπως την βλέπω εγώ είναι να τονίσουμε τις δυσκολίες και τα χρέη που συνεχίζουν να μας κυνηγάνε και ή να αναζητήσουμε τον μετά από εμάς να αναλάβει αλλά όχι στα πρότυπα ανατολιωτάκηδων γρανιτσαίων και κουρέπηδων ή να συνεχίσουμε να είμαστε μπροστά βάζοντας και τον πήχυ σε λογικά αλλά και δυστυχώς πιο χαμηλά πλαίσια μέχρι να μπορέσει κάποιος που θέλει και μπορεί να ...βάλει πλάτη χωρίς να ζημιώνει την Α.Ε.Κ. και να ανεβάσει και πάλι τον πήχυ.
Δύσκολα λόγια τα παραπάνω αλλά στον λαβύρινθο που έχουμε μπεί κάποια στιγμή θα χαθεί ο μίτος και θα χαθούμε και εμείς μέσα του, αν δεν έχουμε χαθεί ήδη. Πάμε λοιπόν ή για μια καθαρή και Γνήσια διοίκηση που από την πρώτη στιγμή θα έχουμε οριοθετήσει τους σκοπούς μας ή να συνεχίσουμε να κρεμόμαστε στην όποια καλή την πίστη των διάφορων καρεκλοερωτύλων που δυστυχώς βάλαμε ανάμεσα μας.
Πάμε στην 2 λοιπόν και όποιος πρόλαβε πρόλαβε. Δεν χρειάζεται να αναλύσω τους ιστορικούς λόγους της μετακόμισης, ίσως μόνο να θυμίσω εκείνο το περίφημο πανό με “...Α.Ε.Κ. ξερό ψωμί κια μπύρα”! Αλλά καλό θα ήταν να καταλάβουμε όλοι ότι και για όποιους λόγους τώρα πλέον ανεβαίνουμε στην 2 εάν την αφήσουμε και αυτή στην τύχη της όπως κάναμε και με το πέταλο από το 2005, πέντε ολόκληρα χρόνια πριν, δεν θα μας βγάλει και πάλι πουθενά.
Όσο αφήνουμε το κάθε τι στην τύχη του τόσο η τύχη απλά θα μας χαιρετάει από μακριά και θα γελάει μαζί μας. Είναι απλά τα πράγματα, θέλουμε την εξέδρα μας δυνατή ή θέλουμε ο καθένας την μαγκιά του πιο δυνατή από του διπλανού του; Διαλέχτε λοιπόν και μετά παίξτε και μπουνιές αφού έχει γίνει μόδα στην εξέδρα μας και αυτό!
Με τον Δημήτρη από τον Ωροπό γνωριζόμαστε όπως με τόσους άλλους γνωστούς και άγνωστους της Σκεπαστής. Χαίρομαι που καθημερινά υπάρχουν κάποιοι που συνεχίζουν να ζούνε μέσα απο τα ....κάγκελα της Σκεπαστής την Α.Ε.Κ. των παιδικών μας ονείρων. Η φωτογραφία με τον μικρό λέμε όλα τα λεφτά, άλλωστε είναι και ο μόνος τρόπος να βγάζουμε ΑΕΚάκια αφού πλέον οι ...εφήμερες χαρές είναι από λίγες εώς ανύπαρκτες. Η επιμονή του μικρού με τον βάτραχο είναι μια απάντηση στο Λάκη για τους αγγένητους, δεν έχω άλλα σχόλια περί αυτού.
Μεγάλο το δίηλλημα για την μετά Όττο Εθνική ομάδα. Σάντος ή βάτραχος; Εσείς τι προτείνετε; Η Εθνική πάντως χωρίς παίκτη της Α.Ε.Κ. μου φαίνεται άνοστη!
Κυκλοφορούμε και στο διαδίκτυο στο http://skepastiskagkela.blogspot.com τώρα και Facebook όπου ήδη πάνω από 300 φίλοι μας κάνουν παρέα.
Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.
Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας... Το Μυαλό μου, η Καρδιά μου ακόμη και η Ψυχή μου στο Παίδων για πολλούς και διάφορους λόγους.
paRa-NOID

Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 13-06-2010

Πριν χρόνια στην Οικογένεια μας ένωνε η διαφορετικότητα όλων μας, από τον εργάτη στις λαϊκες συνοικίες του Πειραιά μέχρι τον βορειοπροαστειώτη κονομημένο, από τον μαλλιά μέχρι τον ξυρισμένο, από τον εργάτη στην καπνοβιομηχανία του Καρέλια μέχρι τον γόνο του Ψυχικού, από τον τελειωμένο και καμένο μέχρι τον όποιο “φλώρο” με τα μάστερ και τις σπουδές του στο εξωτερικό. Μια διαφορετικότητα που την παραμερίζαμε για το γενικό καλό. Τώρα πια η διαφορετικότητα του καθενός προσπαθεί να επιβληθεί στον άλλον. Το εγώ αντι του ΕΜΕΙΣ κάθε μέρα γίνεται πιο δυνατό. Βασικά το πανηγυράκι αυτό έχει χρόνια που υπάρχει και υποβόσκει αλλά βασικά ακολουθάμε την γραμμή του να μην ....ασχολείσαι!
Και που την ίδια στιγμή που εσύ δεν ασχολείσαι αυτή σου την ανοχή τελικά την περνάνε για αποδοχή. Κάπως όπως έχει γίνει και με τον βάτραχο που τόσο καιρό ...δεν ασχολούμαστε και ήταν αόρατος και δεν συμμαζεύεται και έτσι με τον ...γαύρο απλά όσοι βρέθηκαν στην 35 και ήθελαν να πούνε κάτι, από όλα αυτά που τόσο καιρό κρατούσαν με πολύ ζόρι μέσα τους, ήταν πλέον τόσο μόνοι, και έμειναν τόσο σιωπηλοί. Με αποτέλεσμα η ανοχή τελικά να θεωρείτε... αποδοχή!
Αλλά επειδή είμαστε ευαίσθητοι κοινωνικά και ίσως νιώθουμε και κάποιες ενοχές σιωπής για διάφορα τον τελευταίο καιρό που έχουν σχέση με την Α.Ε.Κ. είπαμε να στηρίξουμε τον λαό της κολογριάς, να βγάλουμε από μέσα μας την κοινωνική προσφορά!!! Να πολεμήσουμε το σύστημα και βασικά κάποιοι για μια ακόμη φορά να περάσουν τα υπόγεια, όχι και τόσο, πολιτικά και μικροκομματικά τους μηνύματα και όλα αυτά στην πλάτη της Οικογένειας.
Διαφωνώ κάθετα, οριζόντια και με όποιο άλλο τρόπο στην προχτεσινή ανακοίνωση παρωδίας, υποκρισίας και ντροπής που εξεδώθηκε στην πλάτη της Οικογένειας. Δεν είμαι εδώ για να πουλάω δημόσιες σχέσεις και εκδούλευση σε κανέναν και ότι γράφω είναι γιατί έτσι τα πιστεύω και έτσι τα νιώθω. Και πρώτα κοιτάω το Σπίτι μου, την Οικογένεια μου πριν γίνω ο σωτήρας της ...κοινωνίας και κολαούζος της κολόγριας και του λαού της.
Η ανακοίνωση του Ηρακλείου, όχι του Ηρακλή, για να μην μπερδευόμαστε, γιατι ούτε ευχαριστώ δεν μας είπαν οι γριες, με βρίσκει ..σχεδόν σύμφωνο. Σχεδόν λέμε, γιατί εάν ήταν μόνη της χωρίς την προηγούμενη της ...Μαμάς θα ντρεπόμουν ακόμη πιο πολύ, όμως από την στιγμή που βάζουμε άλλα πράγματα πάνω από την Α.Ε.Κ. και τη ORIGINAL καλά έκαναν και έβγαλαν αυτή την...τραγική ανακοίνωση.
Τώρα όσοι είδαν ότι αυτή η ανακοίνωση του Ηρακλείου στηρίζει τα φίδια και την άνοδο τους φαντάζομαι ότι ή δεν ξέρουν να διαβάζουν Ελληνικά ή ίσως να τους έχει μείνει απωθημένο επειδή τα αδέλφια εκεί κάτω είχαν καλές σχέσεις με τον Ντέμη! Τι άλλο να πω; Είναι και αυτό μια άποψη...γιατι σε αυτή την φάση της Οικογένειας ο καθενάς έχει και μια άποψη...
Δεν είναι δυνατόν αντι να κοιτάζουμε να λύσουμε τα δικά μας προβλήματα, της Α.Ε.Κ. σε κάθε έκφανση της αλλά και της Οικογένειας που όλο και πιο συχνά τελευταία ακούω φωνές, αλλά δεν βλέπω προσωπάκια ούτε ονόματα να βγαίνουν μπροστά, για τα όποια στραβά συμβαίνουν γύρω μας, ασχολούμαστε με τα όποια προβλήματα της όποιας κολόγριας. Φαντάζομαι τώρα που θα γίνει κώλος και ο γαύρος με την αποχώρηση του Στάζι-μαν να βγάλουμε και ανάλογη ανακοίνωση συμπαράστασης στον λαό του Θρύλου ή μήπως έφτασε η ώρα να στηρίξουμε τους βαζέλες που πολεμάνε τον βαρδινογιαννισμό;
Το ότι είμαστε πολέμιοι του συστήματος τα ακούω βερεσέ, όποιος θέλει να πολεμήσει το σύστημα τότε να μάθει πρώτα να απαιτεί και την τιμωρία όλων βάσει των νόμων και όχι την ανομία. Όποιος θέλει να πολεμήσει το σύστημα δεν συστρατεύεται πίσω από καμία ανώνυμη εταιρεία και το προϊόν της...κρύο δεν ακούγεται αυτό; Όποιος θέλει να πολεμήσει το σύστημα δεν απειλεί θεούς και δαίμονες το 2004 για δικαιοσύνη και χειροκροτεί που δεν εμφανίστηκε το δημόσιο στην τελευταία εκδίκαση του άρθρου 44!
Όποιος θέλει να πολεμήσει το σύστημα δεν χρειάζεται καθοδήγηση από κλειστά κάμπ ... αναρχο-αριστερο-αντιρατσιτκών συνιστωσών και πάει λέγοντας και επειδή κάποιοι δεν τολμάνε να βγάλουν το προσωπάκι τους πιο έξω να τα φορτώνουν στην κακομοίρα την...Μάνα!
Δεν γίνετε να λέμε ότι δεν συμπράττουμε με την υποκρισία και μόλις μια εβδομάδα πριν αφήσαμε το Χαλκιοπούλειο να γίνει ...καμμένη γη και η Α.Ε.Κ. να στερηθεί ένα κύπελλο και να κινδυνεύει η ομάδα από το ... σύστημα μέχρι και με εξαφάνιση και να μην παίρνουμε θέση για τίποτα, παρά μόνο το πως να μαζέψουμε και καλά κάναμε λεφτά για τον Υβ.
Μια που θυμήθηκα τον Υβ αλήθεια τότε που θέλαμε να δούμε την Α.Ε.Κ. στο Ιβανώφειο και τελικά ακόμα τραβιούνται από τότε ο Υβ και ο Άγης δεν υπήρχε αλληλεγγύη από τις γριές; Πως το είπαμε το άλλο με τον Στολτίδη και τον Κωνσταντίνου; Αλλά φαίνεται τότε δεν είχαμε κάνει ακόμη δημόσιες σχέσεις στα ...κάμπ με τις γριες! Να θυμηθώ μήπως και τις δημόσιες σχέσεις και με τους ...φενταγίν φέτος στο μπάσκετ; Αλήθεια σε αυτά τα κάμπ πάμε σαν εκπρόσωποι της ORIGINAL ή έστω σαν εκπρόσωποι κάποιας φραξιάς της;
Να ξέρω και εγώ και μερικοί ακόμη, αδελφοί ή σύντροφοι μπερδεύομαι, ως τι να πάω να βρω τους Λατσιάλι...να αδελφοποιθούμε και με το ΑΠΟΕΛ επιτέλους που τόσα κοινά έχουμε και που τόσοι ΑΕΚτζήδες, αδέλφια μας, είναι στις τάξεις τους. Κάποιοι δεν λένε να καταλάβουν τι σημαίνει Οικογένεια και μάλλον τους έχει παρασύρει το ρεύμα...του ιντυμήντια! Μόδα είναι δεν λέω, αλλά έτσι τελικά μήπως αντί να πολεμάμε το σύστημα προσπαθούμε να επιβάλλουμε απλά το δικό μας; Το έχω ξανατονίσει το μαυροκόκκινο αστέρι που σιγά σιγά παραμερίζει Μπόμπα και Δικέφαλο σε πανό και μπλούζες δεν είναι τυχαίο.
Γνήσιοι πως είμαστε; Με το να βγάζουμε υποκριτικές ανανκοινώσεις και από πράξεις φούσκες; Με την βιτρίνα που έχουμε στήσει μπροστά μας τι θα κάνουμε; Θα την σπάσουμε, θα την κλέψουμε ή θα φροντίσουμε να την αντικαταστήσουμε με γυαλί πεντακάθαρο, χωρις αποπροσανοτολισμούς και ναναι και ασφαλείας; Πού πήγαν τα χρόνια που για τα χρώματα μας τα ...Κιτρινόμαυρα θα πεθαίναμε κιόλας με τον Δικέφαλο πάνω στον τάφο μας; Τόση παγκοσμιοποιήση πλέον;
Τελικά ρε Μπάμπη γιατί με δικαιώνεις; Γιατί ρε Μπάμπη ντρέπεσαι να πεις την Αλήθεια σε όλους και από το καλάμι το μεγάλο δεν λες να κατέβεις; Αυτό που έγινε με τον Μπόμπ τον Φούσκα μιλάμε ήταν από τις μεγαλύτερες ...φούσκες τόσο σε ΠΑΕ όσο και σε ΚΑΕ σε παγκόσμια κλίμακα. Εδώ αλήθεια αδέρφια ...κοινωνικοπολιτικοποιημένα γιατί δεν παίρνουμε θέση εναντίον του συστήματος; Η ΚΑΕ Α.Ε.Κ δηλαδή σε τι θα διαφέρει σε λίγο καιρό απο την ΠΑΕ της κολογριας; Γιατί αφήνουμε το ...αδελφό μας Μπάμπη πάνω στο καλάμι του και τους φίλους του να μας πουλάνε φύκια;
Και που είσαι ρε Μπάμπη μια φωτογραφία του Μπομπ στο Ελλάντα με τις ομορφιές της πατρίδας μπορούμε να έχουμε, γιατί είμαι απόλυτα σίγουρος ότι φωτογραφία του Φιλίππου στο Πεντελικόν ποτέ δεν θα είχαμε, ούτε καν δήλωση του! Κατηφόρα...γκρεμός...θάνατος!
Ο Παππάς παραμένει το μόνο χαρτί που έχουμε στα χέρια μας, αδύναμο από όσο θέλει να μας δείξει χαρτί και κρυμμένο καλά πίσω από τον Αδαμίδη αλλά το μόνο χαρτί λέμε. Συνεχίζω να πιστεύω στην έκπληξη, ότι κάποια στιγμή θα γίνει και η κίνηση για το θέμα του Γηπέδου στην Νέα Φιλαδέλφεια. Ότι κάποια στιγμή θα καταλάβουν πόσο μεγάλη και κυρίως δυνατή πρέπει να γίνει η Α.Ε.Κ. Βέβαια εν μέσω κρίσης και πιθανής πτώχευσης τι καθόμαστε και ψάχνουμε.
Ίσως μια καλή ιδέα είναι τώρα που έμεινε έξω από τον ...πολυμετοχικό βαζέλα ο Βγενόπουλος να κάνουμε μια κρούση προς τα εκεί, άλλωστε μην ξεχνάμε πως στις μεγάλες μάζες του κόσμου ο Ομιλος Μαρφίν έγινε γνωστός μέσα από τις πρωταθληματικές κιόλας φανέλες της Α.Ε.Κ. θα είναι και μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία ο πετυχημένος επιχειρματίας να αποδείξει όσα δεν τον άφησαν να αποδείξει στον βαζέλα! Πάντα επιχειρηματικά λέμε και μια που οι ΑΕΚτζήδες επιχειρηματίες είτε δεν μπορούν είτε δεν θέλουν, έχω την εντύπωση τώρα που και σαν ORIGINAL ρίξαμε τα τείχη των ταμπού των χρωμάτων, των συμβόλων και των αλλόθρησκων πρέπει και εδώ να μπούμε μπροστά. Άλλωστε ο τελευταίος Μεγάλος Πρόεδρος της Α.Ε.Κ. που της έδωσε ότι μπορούσε ήταν και αυτός ...αλλόθρησκος που στην συνέχεια την αγάπησε όσο δεν γίνοταν και έγινε σύμβολο της Α.Ε.Κ και του κόσμου της.
Αυτή η Εθνική θέλει έναν μαέστρο στον πάγκο της για να ρολάρει η ομάδα να ξέρει τι σύστημα παίζει και να έχει ανταγωνιστική πειθαρχία. Το όνομα του το γνωρίζετε, να μην το γράψω και λερώσω το χαρτί!
Κυκλοφορούμε και στο διαδίκτυο στο http://skepastiskagkela.blogspot.com
Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.
Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας... Ευαισθησία για τους ...συντρόφους της κολόγριας έχουμε. Ευαισθησία για του Αδελφούς μας πότε θα έχουμε...έτσι να την δώ και εγώ λίγο εγωιστικά! Το πήρατε το μήνυμα ή να σας το στείλω με τανάλια;
paRa-NOID

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Λοιπόν έχουμε και λέμε....

Αλληλεγγύη ....
στις γριές...τις ξεμωραμένες
στα φίδια... τα κολοβά
στους γαύρους ...τους κολλάδες
στους βαζέλες ...των πολυμετοχικών
στα μπαόκια ...των κρανιοφόρων
στα σκουλίκια... της αναπηρικής καρέκλας

επίσης...
στους σταλινικούς της λιβόρνο
στους ανιρατσίστες της μασσαλίας
στα ανάρχο-καμπ του σαϊντ πάουλι
στους γενικά τούρκους αδελφούς μας 
και να μην ξεχάσουμε
τα πλοία του "free gaza" 
που ξεκίνησαν από την ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ (σκλαβωμένη) ΚΥΠΡΟ!


Υγ: Για την Α.Ε.Κ. κανείς; Μήπως λίγο για την ORIGINAL 21; Το για μένα δεν το συζητώ ούτε το επιζητώ έχω μάθει άλλωστε να τα βγάζω πέρα και μόνος μου.
Περαστικά μας Αδέρφια...και αλληλεγγύη σε όλους τους άλλους!



Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 06-06-2010

Και το νέο της εβδομάδας είναι ότι η ποδοσφαιρική Α.Ε.Κ. πάει στην...πατρίδα μου, στην χώρα των ...Ab-ORIGINALS. Χαρά μεγάλη για όλους τους Έλληνες της Αυστραλίας και ο ξεσηκωμός μεγάλος, βέβαια για εσάς τους Ελλαδίτες που διαβάζετε τούτες τις γραμμες δύσκολα μπορείτε να καταλάβετε τι σημαίνει αυτό και πόσο ανάγκη έχουν οι εκεί Έλληνες να νιώθουν ένα κομμάτι της πατρίδας δίπλα τους, ακόμα και οι αλλόθρησκοι.
Βέβαια ελπίζω μέχρι τότε να γίνουν και περισσότεροι οι Έλληνες στην ομάδα, μην πάμε εκεί και χρειαζόμαστε 10 διερμηνείς και έναν για τον βάτραχο έντεκα!. Η αρχή έγινε, ήρθε και ο Νικόλας από την ...ξενιτιά!
Το κακό της υπόθεσης βέβαια είναι ότι θα πατήσει το πόδι εκεί και ο βάτραχος, θα μαγαριστεί ο τόπος, που καλό θα ήταν να αφήσει το Σίδνεϋ να ανέβει προς τον βορρά όπου αφθονούν και τα αμφίβια του είδους του, όπως άλλωστε και οι κροκόδειλοι και που ξέρεις μπορεί να γίνει καμιά μοιραία συνάντηση...να ηρεμήσουμε και εμείς! Και μετά θα ασχολούνται όλοι με τον Κυκλαδίτη που έστειλε τα ...κατοικίδια του να κατασπαράξουν τον ...αθώο και δύσμοιρο βατραχάκο!
Κακιούλα, δεν λέω αλλά δεν άντεχα, τουλάχιστον δεν θα πατήσει το πόδι του στην πιο ανθρώπινη για να ζεις πόλη στον κόσμο. Εκεί όπου η ομάδα του Richmond, στο Αυστραλέζικο φουτμπολ, με σήμα τον Τίγρη γνώρισε μια ακόμη ήττα τις προάλλες σκορπίζοντας και πάλι την στεναχώρια στους εκεί Κιτρινόμαυρους οπαδούς, στον Κόν και σε μένα που έχουμε να δούμε τίτλο απο το 80!
Τουλάχιστον με την Α.Ε.Κ. βλέπουμε πιο συχνά. Αισίως φέτος πάμε για τα 17...άτιτλοι. Και αν οι σημερινοί διοικούντες της ΠΑΕ τον κρίνουν και στο τέλος και της επόμενης χρονιάς πετυχημένο τον βάταχο και ας έχουμε αποκλειστεί από τον Σεπτέμβριο από όλα και όχι από τον Οκτώβριο όπως πέρυσι, ας του κάνουν συμβόλαιο για άλλα 5 χρόνια, να μην μπαίνουμε και στο τριπάκι ποιος θα μπορούσε να ανταποκριθεί ή να τον φτάσει στο μεγαλείο να πανηγυρίζεις για την ...τρίτη θέση!
Πολλοί μου λένε τελευταία να μην κρίνω από το αμαρτωλό 1996, τότε που τα γλυκά λεφτά του Σωκράτη άξιζαν περισσότερα από την αγάπη για την Α.Ε.Κ. να το αφήσω να περάσει και να κρίνω μόνο αγωνιστικά. Μα και αγωνιστικά να το κρίνω, τι να κρίνω δηλαδή; Έλεος! Αφήστε που επειδή είμαι της σκληροπυρηνικής παλιάς σχολής την προδοσία δεν την ξεχνάω και ας μείνω ο τελευταίος και γραφικός να το θυμίζω ακόμη και στον Λάκη Νικολάου που μιλάει για αγγένητους, ξεχνώντας ο ίδιος τα λόγια του Λουκά Μπάρλου για τον βάτραχο, εκτός και αν και αυτός ήταν αγέννητος!
Η φωτοβολίδα της εβδομάδας ήρθε από τον βουλευτή πλέον Γιάννη Βούρο και έθιξε το θέμα του Γηπέδου στην Νέα Φιλαδέλφεια. Να πω ότι με ξάφνιασε μάλλον ευχάριστα και ας έχει πει κατά καιρούς διάφορα ....σχόλια της φωτοβολίδας!
Περιένω με αγωνία ο Παππάς να κάνει τη κίνηση ΜΑΤ! Να μπει δυναμικά για Νέα Φιλαδέλφεια να δώσει όραμα και ελπίδα για το μέλλον. Γιατί όσο παραμένουμε στο ΟΑΚΑ το μέλλον δεν θα έχει θέση για εμάς. Αδιαφορώ εάν κάποιοι την βλέπουν “πονηρά” για την επιμονή μου για τον Παππά.
Όποιος άλλος νομίζει ότι μπορεί για το γήπεδο ας βγει επιτέλους μπροστά. Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα. Αλλά μέχρι τότε και μέχρι να βγει ο Παππάς να πει ότι ούτε ενδιαφέρομαι ούτε θα προχωρήσω σε κάτι τέτοιο, δικαίωμα μου να το πιστεύω και να το γράφω. Άλλωστε δεν έχω και από πουθενά αλλού να πιαστώ...ας πιαστώ από τον Παππά και ο Θεός βοηθός!
Και που είσαι ρε Παππά αφού σε ξεζουμίζουμε που σε ξεζουμίζουμε όπως λένε διάφοροι...φρόντισε η ΠΑΕ να ξεμπερδεύει με όσα χρωστάει στην Μάνα από το 2004 και μετά. Για την Α.Ε.Κ. μιλάμε...
Στην Βασίλισσα άλλοι ψάχνουν τον Μπόμπ που πέρασε ο Μάιος και δεν τον είδαμε, ούτε αυτόν, ούτε τα λεφτά του και άλλοι ψάχνουν να βρούν τον Φιλίππου που και αυτός με την σειρά του ψάχνει να βρει ...τον δικό του δρόμο! Ένα απέραντο τρελοκομείο η υπόθεση της Βασίλισσας. Να πω ότι έχω εμπιστοσύνη στον Μπάμπη; Μπα, την έχω χάσει καιρό τώρα άλλωστε πως να μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη σε ανθρώπους που το καλάμι έχει γίνει τρόπος ζωής. Αλλά να υποθέσω ότι αν χαλάσει του ...Μπομπ θα φταίνε τα ...κάγκελα πάλι! Τα διαβάζει ο Μπόμπ και φοβάται να επενδύσει!
Ας πιάσω και λίγο Λαμία, αφού αφήσαμε 2 κομμάτια πίσω εκεί, ένα το κύπελλο που είμαι σίγουρος ότι θα το παίρναμε και μόνο με τον εξεδριακό τσαμπουκα του κόσμου μας και τον Υβ, έτσι για να στεναχωρήσω και όλους αυτούς που φρόντισαν με τα όσα έγιναν μέσα στο γήπεδο να δείξουν ότι η Α.Ε.Κ. από λίγο εώς ελάχιστα τους ενδιέφερε αφού ο εγωισμός και το μπάχαλο ήταν μεγαλύτερης σημασίας.
Και ξεκαθαρίζω ότι άλλο πράμα τι έγινε έξω και στην πόλη από τους θρασύδειλους κρανιοφόρους μαμελούκους και την απάντηση που πήραν από εμάς και άλλο που ποτέ δεν έγινε ο τελικός, δίνοντας έτσι και το τελειωτικό χτύπημα στις μετακινήσεις των οπαδών που τάχα μου και οι οπαδοί των 2 ομάδων λένε ότι τους νοιάζει.
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη οπαδική χαρά να έχεις αντιπάλους και στις εξέδρες, όχι για να συμμετέχεις σε μια πολεμική σύρραξη αλλά στο ποιος μπορεί να επιβληθεί σε αυτή με την φωνή και το πάθος και φυσικά την ...εξυπνάδα. Και ειλικρινά πιστέψτε με από τότε που έκοψαν οι πολλές μετακινησεις των οπαδών οι περισσότερο χαμένοι είμαστε εμείς που μέχρι τότε βάζαμε τα γυαλιά σε όλους. Ή μήπως δεν είναι έτσι; Το έχετε αναλύσει άραγε γιατί;
Πρέπει κάποια στιγμή σαν οπαδοί, σαν αυτό που λέγεται ORIGINAL 21 να καταφέρουμε να προστατέψουμε και τις εκδρομές μας αλλά και τις εξέδρες μας και να μην παρασυρόμαστε από την λογική του μπάχαλου και της αντικοινωνικότητας! Μια πρώτη κίνηση γίνεται από τον Σπετέμβριο, αρκεί να θέλουμ κιόλας.
Για την ORIGINAL 21 μπορώ να μιλάω, να γράφω για ώρες, μέρες, μήνες...Είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου, ένα όμορφο κομμάτι με ωραίες αλλά και λιγότερο ωραίες στιγμές. Τις έχω μαζεμένες όλες στο άλμπουμ του μυαλού και μου δίνουν δύναμη σε κάθε βήμα της ζωής. Ειδικά εκεί που νιώθω ότι όλα είναι κοντά στο τέλος, μια απογοήτευση σκέτη και όμως πάντα θα υπάρχει η αχτίδα φωτός, η λάμψη της επόμενης μέρας και του καλού που θα πολεμάει πάντα το κακό.
Αφού έβγαλε ανακοίνωση η Μάνα Α.Ε.Κ. για την επίθεση κάτα των πλοίων που έφυγαν απο την ...κατεχόμενη Κύπρο και με Ελληνικές σημαίες!!! να υποθέσω ότι από εδώ και πέρα θα θυμάται τουλάχιστον να βγάζει ανακοινώσεις και για τα Σεπτεμβριανά της Πόλης, για την Μικρασιατική Καταστροφή, την γενοκτονία των Ποντίων, την Σκλαβωμένη Βόρειο Ήπειρο και φυσικά για την Άλωση της Πόλης!
Λευτεριά λοιπόν στην Παλαιστίνη και στο πολυβασανισμένο της λαό σίγουρα και με την ελπίδα πως όταν κάποιοι συνειδητοποιήσουν ή μάθουν ότι είναι μακρινά ελληνικά φύλα να μην τους γυρίσουν την πλάτη!
Περαστικά και γρήγορα καλά στον Μήτσο που 7-8 μήνες μετά έμαθα την ...ζημιά του.
Περαστικά και στον Χατζήτομ αφού φαίνεται έπεσε επιδημία με τα πόδια στο Μπραχάμι.
Κυκλοφορούμε και στο διαδίκτυο στο http://skepastiskagkela.blogspot.com
Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.
Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας... Μήπως τελικά η Α.Ε.Κ. στην Αυστραλία είναι σημάδι; Μήπως τα εκεί Αδέλφια έχουν να μου δείξουν το δρόμο που τα εδώ Αδέλφια έχουμε κάπου χάσει;
paRa-NOID