Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 20-03-2011

·Πάει και το Σκοράκι λοιπόν και σίγουρα οι πάγκοι των εφημερίδων είναι πολύ πιο φτωχοί πλέον χωρίς την Κιτρινόμαυρη ενημέρωση του. Εύχομαι γρήγορα να καλυφθεί το κενό του αλλά για να γίνει αυτό πρέπει και εμείς να αγκαλιάσουμε την επόμενη προσπάθεια εάν αυτή τελικά πάρει σάρκα και οστά.


·Εμείς θα τα λέμε πλέον από εδώ μέσα, ελπίζω σε εβδομαδιαία βάση, μια και πλέον δεν μας βιάζει να προλάβουμε πριν κλείσει το φύλλο Σάββατο βράδυ για να πάει για τύπωμα. Βέβαια είναι πολύ πιο γλυκό να σε διαβάζουν στο χαρτί, έστω και 2 χιλιάδες άνθρωποι παρά μέσα από εδώ αλλά όσο θα είμαστε «άστεγοι» στο χαρτί θα κοιτάξουμε να δυναμώνουμε την στέγη μας εδώ μέσα.

·Λοιπόν, το καλύτερο κορνέ στην Ελλάδα το φτιάχνει ο θείος του Νίκου Κωστένογλου στην Νέα Καρβάλη Καβάλας. Εύχομαι δε Κυριακή βραδάκι να του έρθει παραγγελία για αποστολή εξπρές στο Ρέντη. Τα μεταφορικά τα κάνω δώρο ο ίδιος.

·Παίκτες της Α.Ε.Κ. εσείς που φοράτε την Κιτρινόμαυρη φανέλα με τον Δικέφαλο στο στήθος, την Τετάρτη φροντίσατε να παίξετε και για Εμάς, αν και νομίζω ότι ένας λόγος ήταν ένας περίεργος «φόβος» για την επιστροφή. Έστω και έτσι σήμερα καλείστε να παίξετε πραγματικά και για εσάς.

·Όλη η χρονιά μια ταλαιπωρία για όλους μας ήταν, ας είναι τώρα που τελειώνει να μας χαρίσετε λίγη χαρά και με την κατάκτηση του κυπέλλου αλλά και με το να χαλάσετε την φιέστα του διορισμένου εδώ και χρόνια ψευδοπρωταθλητή. Είμαι σίγουρος ότι έτσι θα χαρίσετε μεγάλη χαρά σε όλους αυτούς τους ταλαιπωρημένους και όχι μόνο από το ποδόσφαιρο, ΑΕΚτζήδες.

·Τελικά πόσο κομπλεξικοί είναι αυτά τα «ξαδέρφια» εκεί πάνω. Δεν μιλάω για το επιστημονικής φαντασίας γιγαντοπανό που κρέμασαν και η ανάλυση του τι ήθελαν να πούνε τα καρντάσια έχει δοθεί για μελέτη σε τρία τμήματα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, ενός του Αριστοτελείου Θεσσαλονίκης, αλλά από ότι έμαθα μελέτη επί του θέματος ζήτησε να κάνει και η Οξφόρδη, αλλά που η αγωνία τους δεν ήταν να νικήσουν εμάς για να πάρουν το κύπελλο αλλά για να κατεβάσουν περισσότερο κόσμο στην Αθήνα από ότι τα σκουλίκια!

·Βρε που πάτε ρε «ξαδέρφιααααα»; Και αυτό το ντου στο 89 τι το θέλατε αφού έτσι και αλλιώς την μπουγάτσα την είχατε ήδη χωνέψει. Τι να πω; Σίγουρα αυτός ο Μπαογκ αλλά και ο κόσμος του καμία σχέση δεν έχει με εκείνον της δεκαετίας του 80 και του 90 που τους ζούσα και κάπου να το ομολογήσω τους ψιλογούσταρα κιόλας και γιαυτό με καμάρι λέγαμε ότι η Θύρα 8 ήταν δεύτερο σπίτι μας. Δεν πειράζει υπάρχουν και τα πλέι όφφ!!!

·Σήμερα λοιπόν για μία ακόμη φορά αναμετράτε το καλό με το κακό. Δεν πρέπει να το ξεχνάμε ποτέ αυτό και πρέπει πάντα να τους το θυμίζουμε κιόλας. Ο χοντροπρόεδρας της Σούπερ Λίγδας θα φροντίσει να μας αποδείξει και αυτός με την σειρά του πόσο κακό κουβαλάει αυτό το σωματείο αλλά και το άλλο το σιχαμένο των βάζελων, τόσο για το ίδιο το ποδόσφαιρο αλλά και την κοινωνία την ίδια.

·Γελάω αφάνταστα με όλους αυτούς που θέλουν λέει να καθαρίσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο από τα διάφορα παρατράγουδα που το δυναστεύουν, φυσικά μην λογαριάζοντας πρώτους από όλους τους εαυτούς τους. Τέλος πάντων όταν κάποια μέρα καθαρίσει …σχετικά αυτό που ονομάζεται κοινωνία του ποδοσφαίρου τότε λοιπόν και ο όποιος Κωστάκης, Γιωργάκης και δεν συμμαζεύεται θα έχουν κάνει και μια κάποια αρχή για να κάνουν την παρέμβαση, την αλλαγή στην κοινωνία που ζούμε, στην κοινωνία της μίζας, της λαμογιάς και της ψευτιάς. Μέχρι τότε ας πληρώνουμε το ΔΝΤ σαν προβατάκια έτοιμα για το πανηγυράκι της Λαμπρής! Καλό σούβλισμα.

·Η Βασίλισσα έκανε ένα ακόμη βήμα σωτηρίας. Το πρόγραμμα της παραμένει δύσκολο και όλα θα κρίνονται μέχρι την τελευταία στιγμή. Είμαστε στον γκρεμό και κρεμόμαστε από μια κλωστή. Άλλες φορές θα είχαμε κατασκηνώσει στην ΦΑΓΕ, τώρα πλέον με δυσκολία γεμίζουμε και το κλειστό της Ζωφριάς.

·Στο Χάντμπολ η Οικογένεια ξεκίνησε πάλι μια συγκινητική προσπάθεια να μαζέψουμε λεφτά να ανταποδώσουμε κατά κάποιο τρόπο την χαρά που μας έχουν δώσει αυτά παιδιά εκεί. Πόσες φορές έχω πει να υπήρχε κάποιος να αναλάβει το τμήμα και να το οδηγήσει όχι μόνο ψηλά στην Ελλάδα αλλά σε ολόκληρη την Ευρώπη. Ένας άνθρωπος να έχει το μικρόβιο της ΑΕΚοσύνης μέσα του λέμε.

·Απομένει λοιπόν όποιος θέλει να χτυπήσει το 6944295795 και να του λυθούν κάθε είδους απορίες για το πώς μπορεί να βοηθήσει την προσπάθεια να μαζέψουμε κάποια χρήματα για την ομάδα του Χάντμπολ.

·Από περιέργεια αύριο ποιος θα αγοράσει την Α.Ε.Κ. ; Από περιέργεια πόσο θίχτηκε ο Παππάς που ο Αδαμίδης έβριζε τον γαύρο; Μάλιστα κύριοι κάποιοι λένε ότι κάνουν και δημοσιογραφία!

·Πόσο γελάω με τους …γείτονες τους βαζέλες που με 1002 τρόπους προσπαθούν να δικαιολογήσουν το πριμ του πατερούλη τους, μέχρι και την ύπαρξη την δικιά μας, μια ύπαρξη πλέον 30 χρόνων την λογαριάζουν ως μη υπαρκτή!!! Δεν πειράζει θα είμαστε εδώ και μόλις τελειώσει η επιδότηση.

·Άντε να δούμε που θα μας βγάλει απόψε λοιπόν το βράδυ. Οι γαύροι περιμένουν να φιλοξενήσουν την αποστολή πως και πως. Στο χέρι μας λοιπόν εμείς απόψε να πίνουμε μπυρίτσες στην Νέα Φιλαδέλφεια και αυτοί να ψάχνουν για ζαχαροπλαστεία στο Ρέντη! Μα τι μαγική εικόνα.

·Δεν μπορώ να νιώσω «αδελφός» με υποτιθέμενα «αδέλφια», ειδικά κάποια που θυμούνται την Οικογένεια μόνο όταν είναι στην δύσκολη και ψάχνουν την ελεημοσύνη της Μαμάς και που επιμένουν τόσο πρόσχαρα να δίνουν το χέρι τους σε κάθε τιποτένιο που σαν σκοπό ζωής έχει όχι να βοηθάει την Α.Ε.Κ. αλλά πώς να κάνει κακό στον ΧΧ και στην Οικογένεια της ORIGINAL. Ας είναι που ο Αρχηγός είναι μεγαλόψυχος!

·Στις Φιλαδέλφειας τα στενά πάντα θα τριγυρνάω, έστω και αν βρίσκομαι χιλιόμετρα και θάλασσες μακριά. Δεν υπάρχει τίποτα στον κόσμο που να με ξεκόψει από το να έχω το μυαλό, την καρδιά και την ψυχή μου ριζωμένα εκεί.

·Λοιπόν σενιόρ είμαστε για Φιλαδέλφεια;

·Αναπολώ κάθε στιγμή που ζούσαμε μαζί από το πρωί, που βγαίναμε μαζί τα μεσημέρια, χειμώνες καλοκαίρια, αναπολώ κάθε στιγμή εκδρομές, αδέλφια, μπύρες, τραγούδια χαρές και δάκρυα όλα μαζί.

·Έχουμε την ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η Α.Ε.Κ. που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.

·Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας…η σημερινή στήλη είναι αφιερωμένη στον καλό μου φίλο και Αδελφό που βρίσκεται στο 414 δωμάτιο του νοσοκομείου «Αλεξάνδρα» με την ευχή να γυρίσει και πάλι κοντά μας σιδερένιος και ας μην βάλει ποτέ μυαλό!

Για την υπογραφή
Διονύσης

Δεν υπάρχουν σχόλια: