Κυριακή, 27 Μαρτίου 2011

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 27-03-2011


·Μια εβδομάδα έχει περάσει από την προηγούμενη Μαύρη και ντροπιαστική για όλους μας εκτός ίσως από αυτών που την διοικούν, Κυριακή και νομίζω ότι κουβαλάω 10 χρόνια στην πλάτη μου. Και ο Γολγοθάς όλων των ΑΕΚτζήδων που με απλότητα αγαπάμε την Α.Ε.Κ. συνεχίζεται με μαρτυρικό τρόπο.
·Δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να περάσεις μια ήσυχη εβδομάδα με την Α.Ε.Κ. Τα έχουμε ξαναπεί αυτά, τα νιώθουμε χρόνια τώρα να τρώνε το πετσί και κάθε κύτταρο στο μυαλό μας. Άλλωστε όταν στα αυτιά όλων μας ακόμα βουίζει η εξάρα τότε σίγουρα οι ήσυχες μέρες και εβδομάδες φαντάζουν ουτοπία και όσο και να έχεις έναν τελικό και ένα κύπελλο που μπορείς να πάρεις, ε με τίποτα δεν θα ήθελα να προβλέψω τι θα γίνει εάν γίνουμε και η χαρά του γι-Δώνη! Άλλωστε όλοι έχουν δικαίωμα να μας κερδίζουμε. Γεια σου ρε Ντέμη.
·Λοιπόν η έκπληξη της εβδομάδας δεν ήρθε από τον Παππά που έμεινε στο να διαψεύδει υποτιθέμενες ή μη δηλώσεις του που του είχαν χρεωθεί αλλά με τις διασωστικές δηλώσεις του Νοτιά από το Αμέρικα με σκοπό να προφυλάξει τις επενδύσεις του αλλά μάλλον όχι στο να δώσει πνοή και ελπίδα στην Α.Ε.Κ.
·Από περιέργεια εκεί στο προπονητικό στα Σπάτα υπάρχει έστω μια ταμπέλα που να υποδηλώνει ότι το προπονητικό είναι της Α.Ε.Κ; Έστω ότι εκεί προπονείται η ομάδα της Α.Ε.Κ!
·Τελικά αυτή η Α.Ε.Κ. μετά το 2004 θα καταντήσει πιο τραγική από ότι την παρέλαβαν ο Ντέμης και οι low profile φίλοι του. Και αν ο Ντέμης το είδε το έργο καιρό τώρα και σαν καλός…καπετάνιος του γλυκού νερού την έκανε πρώτος από όλους, με αυτούς που έχουμε μείνει, ο πάτος θα είναι το μόνο σημείο σταθεροποίησης της κατάντιας της Α.Ε.Κ. όσο και να ήθελα να πιστέψω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο και έστω μια πηγή ελπίδας δυστυχώ τόσο καταλαβαίνω ότι άλλο τι θέλω και ονειρεύομαι και άλλο η ωμή και τραγική από ότι φαίνεται πλέον πραγματικότητα
·Η Οικογένεια μου, αυτή της ORIGINAL πέρασε στην επίθεση με 3 ανακοινώσεις μέσα στην εβδομάδα. Μάλλον τώρα το πράγμα είτε σοβαρεύει και θα πρέπει και εμείς να σοβαρευτούμε σε πολλά πράγματα είτε θα κινδυνεύσουμε να γίνουμε γραφικοί ειδικά και μετά την τελευταία ανακοίνωση με τους ατυχείς κατ’ εμέ χαρακτηρισμούς, που εφόσον παραμείνουν Αδαμίδης και Βασιλομπίλλαρος θα φανεί απόλυτα πόσο σοβαρά ή όχι μας λογαριάζουν οι καλά κρυμμένοι μέτοχοι αμέτοχοι και ποια θα είναι η θέση μας από εκεί και πέρα. Θα συνεχίσουμε λοιπόν να συναλλασσόμαστε, με την καλή έννοια πάντα, με «αδερφές» ή τελικά θα τους παραιτήσουμε;
·Βασικά θα έπρεπε και οι 2 τους να έχουν δηλώσει τις παραίτησης τους από το βράδυ της Κυριακής αλλά τι να λέμε τώρα. Στην χώρα αυτή η ευθιξία το να αναλαμβάνεις την ευθύνη μιας «καταστροφής» δεν υπάρχει πουθενά αφού πάντα θα υπάρχουν οι ασύμμετρες απειλές για να την βγάζουνε λάδι.
·Γελάω πάντως με κάποιους από τον «μαγικό»κόσμο της Α.Ε.Κ. που εάν δεν μίλαγε η ORIGINAL θα μας ζάλιζαν τα …τύμπανα γιατί σιωπά, ενώ τώρα που μιλά οι ίδιοι πάλι την κατηγορούν. Ντεμικοί και βατραχολάγνοι χέρι χέρι λέμε, αχ ρε μανούλα μου με πονάνε τα ματάκια μου!. Αποφασίστε λοιπόν κορίτσια σε ποιόν θα δώσετε την πλακέτα του MVP!
·Κάποιοι άλλοι βέβαια θα θυμηθούν ότι είμαστε και πάλι αδέρφια ώστε το συλλαλητήριο, που δεν γίνεται αυτή την φορά για τον Σκόκο, ελπίζω ούτε και για να επιστρέψει το σερβόπανο από την Κύπρο και οργανώνεται από τους γνωστούς φορείς χοροεσπερίδων και λαχειοφόρων αγορών να έχει μεγαλύτερη συμμετοχή μπας και τους μάθουν και οι θυρωροί στις πολυκατοικίες γιατί στο γήπεδο μάλλον σπάνια τους βλέπουμε. Χορηγός του συλλαλητηρίου είναι το «Πρυττανείον»; Έ ρε γλέντια!
·Την ίδια ώρα ξαναέρχονται στο προσκήνιο και οι άλλοι σωτήρες που τόσα χρόνια με την προβιά του καφέ της χαράς ,βλέπε 924 που απέτυχαν 101% να στήσουν την εταιρεία λαϊκής βάσης που ονειρευόντουσαν πριν τους στύψει σαν πορτοκάλι ο Ντέμης, να μας ξαναεμφανίζονται και πάλι σε νέα συσκευασία δώρου, αυτή της …Ανεξάρτητης μπλα μπλα, μπλα μπλα και να αμολάνε πάλι τις αμπελοφιλοσοφίες κοινωνικοποίησης! Εμπρός στον δρόμο που χάραξε ο Αντρέας λέμε…
·Βασικά η όλη φάση θυμίζει πύργο της Βαβέλ. Το σίγουρο ότι έτσι όπως πάει το έργο η καταστροφή δεν θα αργήσει να έρθει. Το τι θα επακολουθήσει για την ΠΑΕ μας το δείχνει πεντακάθαρα η ΚΑΕ. Απομένει λοιπόν να δούμε το πότε. Η λύση πρωτοδικείου είναι προ των πυλών και το χειρότερο είναι ότι όπως για την Βασίλισσα δεν βρέθηκε ποτέ αξιόπιστη επόμενη μέρα έτσι ακριβώς θα γίνει και με το ποδόσφαιρο.
·Μου λένε ότι η Α.Ε.Κ. είναι μαγαζί γωνία, δεν αμφιβάλλω. αλλά κάνοντας μια βόλτα στους δρόμους της Αθήνας, ξέρετε πόσα γωνιακά μαγαζιά έχω δει με λουκέτο. Δύσκολη εποχή για όλους, ακόμα και για αυτούς που οι λογαριασμοί τους στις τράπεζες μετράνε εκατομμύρια και οι στόλοι από καράβια ξεπερνάνε σε αριθμό τα αμαξάκια του γιου μου. Το μόνο που βασιλεύει στην χώρα είναι το μαύρο χρήμα αλλά ακόμη και αυτοί που το έχουν δύσκολα θα τον βγάλουν στην φόρα με το ΣΔΟΕ να παραμονεύει πλέον όχι μόνο την Α.Ε.Κ. αλλά και όλες τις αμαρτωλές ΠΑΕ της Σούπερ Λίγδας, εκτός ίσως της κυβερνητικής ομάδας αλλά και εκείνης της αντιπολίτευσης και της Κανέλλη!
·Στο Βελιγράδι οι Ήρωες προσπάθησαν για το καλύτερο και απομένει άλλο ένα ημίχρονο στα Φιλαδέλφεια για να ξέρουμε εάν η Ευρωπαϊκή κούρσα θα έχει συνέχεια. Ένα τεράστιο μπράβο και αδέρφια από το Λονδίνο που για μια ακόμη φορά έκαναν την υπέρβαση και βρέθηκαν δίπλα στην Α.Ε.Κ.
·Για τους Παρτιζάνους και τα …ξαδέλφια δεν χρειάζεται να συμπληρώσω πολλά πράγματα. Για τους πρώτους θα κρατήσω μόνο τις στιγμές που η Α.Ε.Κ. βρέθηκε δίπλα τους όταν δεν υπήρχε κανείς άλλος, ενώ για τους δεύτερους, κερνάω τσιζμπέργκερ στην Αλεξανδρούπολη!
·Ελπίζω μόνο κάποιοι στην ρεβάνς να βάλουν πάνω από όλα την Α.Ε.Κ. και να μην παρασυρθούν από κάθε είδους εκτός Α.Ε.Κ. σκοπιμότητες, να μην τις αναλύω, δεν χρειάζεται, με αποτέλεσμα να πληγώσουμε το τμήμα στην πιο συναρπαστική του χρονιά.
·Πιο πολύ την προηγούμενη Κυριακή στεναχωρήθηκα για όλα εκείνα τα παιδάκια, σαν την κόρη μου, τον 10χρονο βαφτισιμιό μου και τα τόσα άλλα, που από Δευτέρα πρωί μπήκαν με αγριότητα σε εκείνο τον κόσμο της Α.Ε.Κ. που κανείς μας δεν ονειρεύεται, ούτε θέλει. Και σε όλα αυτά τα παιδάκια όλοι αυτοί που κρατάνε στα χέρια τους την τύχη της Α.Ε.Κ. δεν μπορούν να τους προσφέρουν τίποτα από ότι φαίνεται.
·Η μοναδική λύση να βγούμε από την κρίση που μαστίζει όλη την Α.Ε.Κ. παραμένει το γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια αλλά που φαίνεται ότι αυτό το όνειρο και αυτό το όραμα δύσκολα θα μπορεί να βρεθεί άνθρωπος να μας το δώσει. Η πηγή της σωτηρίας της Α.Ε.Κ. ξεκινάει από το Σπίτι μας.
·Το βράδυ μας βρίσκει στο Κύτταρο και την Βιτάλη. Τώρα με τι καρδιά θα ψυχαγωγηθούμε και πόσο, αυτό είναι άλλο εντελώς θέμα.
·Αναπολώ κάθε στιγμή που ζούσαμε μαζί από το πρωί, που βγαίναμε μαζί τα μεσημέρια, χειμώνες καλοκαίρια, αναπολώ κάθε στιγμή εκδρομές, αδέλφια, μπύρες, τραγούδια χαρές και δάκρυα όλα μαζί.
·Έχουμε την ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η Α.Ε.Κ. που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.
·Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας…Μπήκε και η άνοιξη μεγάλωσε και η μέρα άραγε την πόρτα ποιος θα την κλείσει;
Για την υπογραφή
Διονύσης

Δεν υπάρχουν σχόλια: