Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 03-04-2011

·Έχω τόσα να πω, τόσα να γράψω. Ειλικρινά δεν ξέρω εάν αξίζει κιόλας να το κάνω. Ώρες, ώρες νιώθω σαν να είμαι επιβάτης ενός λεωφορείου με δεκάδες άλλους μέσα και χωρίς να φτάνω στο τέλος μιας διαδρομής πρέπει αναγκαστικά να κατέβω, μάλλον γιατί έχει φρακάρει από την κίνηση ο δρόμος, έχει καμιά πορεία, ξύλο με τα ΜΑΤ, ίσως απλά να είναι αργόσχολος και ο οδηγός και έχει ακινητοποιηθεί το λεωφορείο και η διαδρομή πλέον έχει κολλήσει.


·Σημασία έχει πλέον ότι η διαδρομή ώρες ώρες μου φαίνεται να τελειώνει απότομα και ξαφνικά να χωρίζει ο δρόμος όλων μας, ο καθένας κουβαλώντας το εγώ του και να εξαφανίζεται στο δικό του κόσμο επιδιώξεων ή και μοναξιάς.

·Μια εβδομάδα πριν έγραφα: «Ελπίζω μόνο κάποιοι στην ρεβάνς να βάλουν πάνω από όλα την Α.Ε.Κ. και να μην παρασυρθούν από κάθε είδους εκτός Α.Ε.Κ. σκοπιμότητες, να μην τις αναλύω, δεν χρειάζεται, με αποτέλεσμα να πληγώσουμε το τμήμα στην πιο συναρπαστική του χρονιά.»

·Μια εβδομάδα μετά κάποια «καλόπαιδα» φρόντισαν στα τελευταία δευτερόλεπτα του χτεσινού αγώνα χάντμπολ μεταξύ της αγαπημένης όλων υποθέτω Α.Ε.Κ. μας κόντρα σε κάποια ομάδα του εξωτερικού να μας δείξουν πόσο μαγκιά κουβαλάνε στα παντελόνια τους και ουσιαστικά να στείλουν τους κόπους παικτών, προπονητή και της ORIGINAL διοίκησης στο εκτελεστικό απόσπασμα! Η Λαμία δεν έγινε μάθημα σε κανέναν πέρυσι. Έτσι απλά.

·Έτσι απλά. Δεν εξετάζω εάν αυτοί που τα έκαναν σαν τα μούτρα τους ήταν …ORIGINAL, του κώλου βέβαια, είτε κάποιοι άλλοι του κώλου και πάλι, αλλά που φάνηκε πόσο ανίσχυροι είμαστε πλέον εμείς σαν Οικογένεια να προστατέψουμε ακόμα και μια ομάδα που διοικούμε , ΝΑΙ ΡΕ ΣΕΙΣ διοίκηση είμαστε εάν δεν το πήρατε χαμπάρι, και καθημερινά με πολύ πόνο και ιδρώτα προσπαθούμε να βρούμε λύσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το τμήμα αυτό αλλά και όλα τα υπόλοιπα. Τελικά εάν δεν μπορούμε να προστατέψουμε, ας αφήσουμε άλλους να το κάνουν, ίσως να είναι πιο ικανοί αφού έχω την εντύπωση πως ελάχιστοι ακόμα και δικά μας παιδιά ουσιαστικά πονάνε αυτό που εδώ και 3 χρόνια έχουμε μπει μπροστά να προστατέψουμε και να σώσουμε. Δεν είναι κακό να αντικρίζεις την αλήθεια, κακό είναι να ζεις σε ένα ψέμα, σε μια παραμύθα μέσα.

·Και σου έρχεται το κάθε καμένο να το παίξει ψευτόμαγκας, ψευτονταής και τζαμπατζής και να σου πληγώνει με τέτοιο βάναυσο και εγκληματικό τρόπο ότι με πολλές και πιστέψτε με πάρα πολλές θυσίες χτίζεις. Χρόνια τώρα το ίδιο παραμύθι, έτσι δεν είναι Μήτσο μου; Πόσο αξίζει τελικά;

·Πως μπορείς να βγαίνεις και να αποκαλείς με τους χαρακτηρισμούς «αδερφές» Αδαμίδη και τον Βασιλομπίλλαρο και την ίδια στιγμή να κάνεις το παγώνι σε κάθε καμένο που σε περιτριγυρίζει και καταστρέφει ότι χτίζεις σε μόνιμη βάση;

·Να είσαι εσύ τελικά ο αδύναμος κρίκος που ο κάθε κουκουλοφορεμένος σου φορτώνει στην πλάτη σου με ανούσιες πράξεις ουσιαστικά αλητείας και μαλακίας που τόσο κακουργηματικά σαν δίκοπα μαχαίρι σφάζουν αυτό που λέμε ότι αγαπάμε τόσο πολύ, την Α.Ε.Κ. Επιτελούς ας ξεκολλήσουμε από την μπάχαλο-νοοτροπία του «Σύριζα» που σαν χταπόδι μας έχει τυλίξει τα πλοκάμια στο λαιμό μας.

·Εδώ βέβαια να σημειώσω ότι οι χαρακτηρισμοί εναντίον των δύο ήταν τουλάχιστον ατυχείς αλλά από την άλλη έχεις και τον Βασιλομπίλλαρο όλη την προηγούμενη εβδομάδα αντί να βγει ο ίδιος να καθαρίσει την θέση του να αμολάει τους «δούρειους ίππους» του και φυσικά έφτασε στο σημείο να …ζητάει να μην δώσει η ΠΑΕ καθόλου λεφτά στην Μάνα Α.Ε.Κ. για να μην πληρωθούν ούτε οι παίκτες του χάντμπολ που είναι απλήρωτοι μα ούτε και τα υπόλοιπα τμήματα.

·Τραγικά πράγματα. Να υποθέσω ότι και αυτά είναι ψέματα όπως και τα γεγονότα που έγιναν στην Αυστραλία το περασμένο καλοκαίρι! Τι άλλο να πω; Έχει χαθεί η μπάλα σε όλους τους τομείς. Και οι Παππαδονοτιάδες ψ..αρμενίζουν! Δεν υπάρχουν πουθενά! Τι γήπεδα και άλλες ερωτικές ιστορίες τώρα….

·Και σου βγαίνει καπάκι Κομοτηνή και Τρίκαλα να σου εκθειάζουν τον ΑΕΚάρα νυν υπάλληλο, πιθανότατα πλέον και παράγοντα! Ειδικά εκεί τα Τρίκαλα όταν ξεφτιλίζαμε την άλλοτε σημαία της Α.Ε.Κ. τον βάτραχο γιατί δεν είχαν θιχτεί, μήπως για τα αδέρφια μας, τους, της Μελβούρνης;

·Και μέσα σε όλα αυτά αντί αυτή η καριόλα η ΕΡΤ που όλοι πληρώνουμε να τον έχει τον αγώνα σε πανελλαδικής εμβέλειας κανάλι με το ζόρι το έβαλε στο ψηφιακό και άφησε στην ΕΤ1 να βλέπουμε τους στημένους χρυσούς σκούφους μιας ιδιωτικής επιχείρησης! Μάλλον καλύτερα όμως, αφού έτσι γλιτώσαμε να δει όλη η Ελλάδα τα ξεφτιλίκια μας στα τελευταία δευτερόλεπτα.

·Πόσες μέρες πέρασαν από την ξεφτίλα της εξάρας; Ακόμα παραίτηση δεν έχω δει. Κρίμα τις ανακοινώσεις λοιπόν; Να χέσω και την πολυσυλλογικότητα και την δημοκρατικότητα της Παρασκευής.

·Δεν θα αναλύσω κανέναν από τους 21 λόγους που κάποιοι πονηρά μας παραθέτουν για να προστεθούμε σαν ένα ακόμη πιόνι στην σκακιέρα τους αλλά θα μείνω στον έναν δικό μου λόγο που δεν έχω θέση σε αυτό το συνάθροισμα «αντιφρονούντων», όπως άλλωστε δεν είχα θέση και στο περσινό για τα μάτια του βάτραχου μέσω των ματιών του Σκόκο! Ο λόγος αυτός είναι ότι δεν μπορώ να συνυπάρχω με κάποιους που 364 μέρες τον χρόνο έχουν σαν μόνο σκοπό να μειώσουν την Οικογένεια μου και τον Αρχηγό της και την μια να με καλούν να συστρατευθώ πλάι τους τάχα για το καλό της Α.Ε.Κ.. ΌΧΙ δεν θα πάρω1

·Παίζουμε σήμερα και με την ομάδα του πιο άχρηστου καλοπληρωμένου παίκτη και προπονητή που πέρασε ποτέ από την Α.Ε.Κ. Πόσο κόσμο θα έχει το γήπεδο 5, 6 ,7 χιλιάδες; Και αν γίνει και καμιά στραβή; Μας περιμένει και ο τελικός λέει. Για τα πανηγύρια λέμε…

·Αυτός ο Απρίλιος είναι σίγουρα μαρτυρικός, δεν ξέρω εάν στο τέλος του θα σταυρωθούμε αλλά νιώθω σταυρωμένος χρόνια τώρα, τα καρφιά να μου πληγώνουν σώμα, καρδιά και μυαλό και Ανάσταση δεν βλέπω γιατί πολύ απλά δεν πεθαίνω για να σηκωθώ και πάλι. Ζω σε μια κατάσταση νεκροζώντανων «ζόμπι», όπου αυτά δεν είναι μικρά κίτρινα λουλούδια αλλά ο συνεχόμενος καθημερινός μαρτυρικός πόνος που δεν τελειώνει.

·Τελικά οι απόλυτοι δικαιωμένοι φαίνεται να είναι τόσο ο Ντέμης όσο και ο Φιλίππου και όσο για το μέλλον μας μόνο τρελοί, που από ότι φαίνεται και αυτοί εξαφανίστηκαν και λαμόγια, που αυτά δεν εξαφανίζονται ποτέ, υπάρχουν στον δρόμο μας. Καλή όρεξη!

·Ευτυχώς η Βασίλισσα συνεχίζει να ελπίζει…αύριο στο Καλλιμάρμαρο πόσοι άραγε θα βρεθούμε να κλάψουμε παρέα;

·Αναπολώ κάθε στιγμή που ζούσαμε μαζί από το πρωί, που βγαίναμε μαζί τα μεσημέρια, χειμώνες καλοκαίρια, αναπολώ κάθε στιγμή εκδρομές, αδέλφια, μπύρες, τραγούδια χαρές και δάκρυα όλα μαζί.

·Έχουμε την ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η Α.Ε.Κ. που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.

·Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας…ξέρω ότι τα λόγια μου ίσως να ξινίζουν και να ενοχλούν αλλά όσο και να ξινίζουν ή να ενοχλούν σίγουρα δεν κάνουν τόσο κακό, όσο αυτό που συστηματικά αφήνουμε οπαδούς, μάνατζερ, αδιάφορους παίκτες, παράγοντες και δεν συμμαζεύεται, σε αυτά τα τρία μαγικά γράμματα που λέμε ΟΛΟΙ ότι αγαπάμε τόσο πολύ… Α.Ε.Κ. Τελικά πόσο την αγαπάμε;


Για την υπογραφή
Διονύσης

1 σχόλιο:

Captain Darling είπε...

δυστυχως ποσο δικαιο εχεις αδερφε; η ψευτομαγκια αυτων των καμμενων να μας στερει την καψουρα μας σε συνδιασμο με την ολη μαυριλα που μας περιτρυγυριζει!!


Captain Darling