Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 27-02-2011


·Όταν χάνεις κάτι τότε συνήθως καταλαβαίνεις, τι είχες, πόσο άξιζε και πόσο θα σου λείψει. Στην σημερινή πραγματικότητα που ζούμε αυτό μπορεί να ισχύει για τούτα εδώ τα φύλλα που διαβάζετε, μπορεί να ισχύει για πράγματα και καταστάσεις με τα οποία έχεις μεγαλώσει από μικρό παιδάκι μαζί, μπορεί να είναι και η Βασίλισσα που σίγουρα χρειάζεται ένα θαύμα αλλά και επιτέλους να αναλάβει κάποιος που μπορεί θέλει και έχει και λεφτά κάτι βασικά που ισχύει για όλα μα όλα τα τμήματα της Α.Ε.Κ. απλά η Βασίλισσα είναι ήδη στον γκρεμό και κρέμεται


·Α.Ε.Κ. – ΕΥΡΩΠΗ!! Ο Θεός της Α.Ε.Κ. σίγουρα έχει μάτια για την ομάδα του Χάντμπολ. Η πορεία συνεχίζεται. Το να περνάς στον επόμενο γύρο νικώντας την κυπελλούχο Ευρώπης Σπόρτινγκ Λισσαβόνας μια ομάδα με πολλές διακρίσεις και πολλά λεφτά, έ σίγουρα είναι κάτι σαν να νικάς την Μίλαν ή την Λίβερπουλ στην μπάλα, έτσι για να πάρουν και μια πρέφα οι κολλημένοι με την ποδοσφαιρική μπάλα.

·Και όμως δεν υπάρχει ένας σοβαρός, έστω και ασόβαρος αλλά με ΑΕΚτζήδικη ψυχή και διάθεση να βοηθήσει την ομάδα του Χάντμπολ. Εάν κάτσεις και αναλύσεις πως έχει φτάσει μέχρι τώρα η Ευρωπαία Α.Ε.Κ να συνεχίζει για πρωτάθλημα κύπελλο και Ευρώπη έ είναι να τρελαίνεσαι. Τι ψυχικά αποθέματα να έχουν αυτά τα παιδιά και ο προπονητής τους που μας χάρισαν μια τόσο σπουδαία και μεγάλη πρόκριση; Τους καμαρώνω και τους ευχαριστώ.

·Λίγη από την μαγκιά και την μαγιά των παικτών αυτών του χάντμπολ να είχαν και οι χρυσοπληρωμένοι και καλομαθημένοι παίκτες του ποδοσφαίρου τότε σίγουρα δεν θα βλέπανε τους βαζελόγαυρους που προπορεύονται με τα κυάλια. Αντί αυτού έχεις τον κάθε ανιψιό του Στέλιου πριν καλά καλά κλείσει τα 20 να σου το παίζει και τσαμπουκάς στο Ηράκλειο. Σιγά που σε θίξαμε κιόλας ρε! Πετάχτηκε και ο θείος στο καπάκι και άρχισε τις απειλές στον Αρχηγό, θα μας σκοτώσει και θα μας κάνει και θα μας ράνει. Στέλιο…άντε στο γαύρο να κάνεις τον προπονητή!

·Σου βγαίνει και ο Μπίλαρος να σου πει τι; Πάλι καλά που δεν είπε στα παιδιά εκεί κάτω όσα και στην Αυστραλία. Και αντί να «δασκαλεύει» τους οπαδούς τι και πως, καλά θα ήταν να ασχολείται με τους παίκτες και να τους έχει σούζα αντί να τους έχει να αλωνίζουν σε καφέ, μπαρ και μπουζούκια;

·Και καπάκι μέσα στον γενικό χαμό εκεί του «Νίκος Καζαντζάκης» όπου δεν είχαμε λουλούδια και ανθοδέσμες αλλά τουλάχιστον δεν είχαμε τίποτα γιαούρτια να σου βγαίνει και ο άλλος που τις έτρωγε μαζί με τον Γρανίτσα( φτου ρε καταραμένε) στην Ριζούπολη και μετά σου έλεγε να μεσολαβήσεις πώς να μην τις φάει από τους γαύρους και να ψάχνει να μάθει ποιος και τι για να τους δώσει στους μπάτσους, έ τότε σίγουρα μιλάμε ότι το τμήμα είναι σε αποσύνθεση.

·Απομένει να φάει και η ομάδα και καμιά φάπα από τους Κρητικούς που σαν «λεβεντοπαλίκαρα» που είναι στήριξαν με νύχια και δόντια του αγράμματο πρόεδρο του γαύρου και να δω μετά πως θα φύγει η αποστολή από την Κρήτη.

·Από περιέργεια γιατί δεν συνόδευσε στην Κρήτη κανένα μέλος της διοίκησης; Ε τώρα εδώ μας κάνει πλάκα ο Μπέος με 3-4 φουσκωτούς και δεν ιδρώνει το αυτί μας, σιγά μην κατέβουμε και στο Ηράκλειο να έχουμε τον κάθε …πονεμένο να μας ζαλίζει! Πιστοί στο δόγμα Ντέμη…Μόνη ξανά δεν θα σε αφήσω!

·Μια αποστολή που έφτασε στο Ηράκλειο και όσα συνέβησαν με την άφιξη της εκεί σίγουρα δεν τιμάνε κανέναν μα έτσι και αλλιώς αυτοί που φοράνε την Κιτρινόμαυρή φανέλα πόσο την τιμάνε στην τελική; Αυτοί που την διαχειρίζονται πόσο τελικά μπορούν να την προστατέψουν και σε αυτούς που τους ανήκει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών πόση τελικά «βλακεία» κουβαλάνε;

·Πληροφορίες που φέρουν ως ηθικό υπεύθυνο των όσων έγιναν στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου τον Los Originalista που συνταξίδευε με την αποστολή δεν έχουν διασταυρωθεί. Με το που εμφανίστηκε πάντως το «Διαβολάκι» έγινε χαμός!

·Άντε να δούμε τι μας περιμένει στο ΟΑΚΑ μεθαύριο, μα περισσότερο τι μας περιμένει στην Τούμπα γιατί εάν από εκεί δεν έρθουμε με την πρόκριση το «όνειρο» τελείωσε. Ο Αδαμίδης θα επιστρέψει στο Λονδίνο. Ο Παππάς θα μετράει τα καράβια του. Το γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια θα έχει πάει περίπατο και εμείς απλά θα βλέπουμε από εκεί και πέρα το έργο της ΚΑΕ τώρα σε επανάληψη και στην ΠΑΕ!

·Μανόλο Χιμένεθ είμαι πράγματι περίεργος πόσο θα αντέξεις! Καλή Δύναμη.

·Η Βασίλισσα τα κατάφερε και πήρε την πολύτιμη ΝΙΚΗ αλλά χρειάζεται και συνέχεια το θέμα ώστε να ελπίζει στην παραμονή Και άντε και τα καταφέρουμε και την κρατήσουμε στην Α1, ναι εμείς θα την κρατήσουμε αφού δεν υπάρχει τίποτα μα τίποτα άλλο, τι γίνεται μετά; Χτες κιόλας τα κλειδιά της ΚΑΕ έπρεπε να παραδοθούν στο Φιλίππου, όχι σε κανέναν τυχαίο Λαμπρόπουλο, αλλά στον ίδιο.

·Να πάμε 2-3-5(τι λέω τώρα) χιλιάδες κόσμος στην ΦΑΓΕ, 10 λεπτά δρόμος είναι από τα Φιλαδέλφεια, να μπει μπροστά ο Μπάμπης που με τα όποια καλά και τα όποια κακά του καιρό τώρα τραβάει το λούκι και να παραδώσει τα κλειδιά στο κυρ-Γιάννη που βγάζει σπυριά μόλις ακούει για Α.Ε.Κ. Δεν υπάρχει άλλο ΦΩΣ από πουθενά και ας αναλάβει αυτός τις ευθύνες του.

·Πως μου αρέσει να ξεβρακώνονται όλοι αυτοί οι «ανεξάρτητοι» φίλοι της Α.Ε.Κ. που μπαίνουν μπροστά να σώσουν την ΠΑΕ. Φαντάζομαι τώρα που δεν κάθεται στα γραφεία της ΠΑΕ ο Κυριάκος Χήνας αλλά και οι εκλεκτοί του φίλοι συντροφίτες και αλληλέγγυοι θα έχουν πολλά να μας πούνε για το που πάει η ΠΑΕ, γιατί όσο ήταν βολεμένοι στα γραφεία της Γράμμου, τσιμουδιά!

·Πως μου αρέσει να ξεβρακώνονται όλοι αυτοί που με πλάγιους τρόπους σχεδιάζουν να μπουκάρουν στην Μάνα Α.Ε.Κ. Ο άλλος ο πρόεδρος του Ηλυσσιακού καβάλησε καλάμι πριν καν έρθει προς Δεκελείας μεριά. Το ότι τόσο καιρό βοηθάει οικονομικά καταστάσεις και την ίδια στιγμή τόσο πρόστυχα απαγορεύει στους ΑΕΚτζήσες να μπούνε στο γήπεδο των Ιλισσίων αυτόματα τον κατατάσσει σε εχθρό της Α.Ε.Κ. και δεν δέχομαι καμία συζήτηση επί αυτού.

·Πόσο γελοίοι μπορεί να είναι κάποιοι και να μου βγάζουν ανακοίνωση με την ιδιότητα των μελών του ΔΣ της Μάνας Α.Ε.Κ. για τους 200 τόσους λαθρομετανάστες της Νομικής που κατέληξαν στην Υπατία χωρίς κάμερες πια, και την ίδια στιγμή εδώ και 2,5 χρόνια ως μέλη του ΔΣ της Α.Ε.Κ. να είναι ανύπαρκτοι.

·Όποιος ψάχνει να βρει λύσεις για το δύσμοιρο Ελληνικό( τρόπος του λέγειν) ποδόσφαιρο (ο Θεός να το κάνει ποδόσφαιρο) να σας δώσω εγώ μια. Όπως με τόση ευκολία η Ελληνική (αχαχαχα) κυβέρνηση παρέδωσε με τόση ευκολία την διαχείριση της χώρας στο ΔΝΤ έτσι να παραδώσει και το ποδόσφαιρο στην Ουέφα και να δω εκεί πόσο μετράνε οι μαγκιές των πατερομαρινάκηδων!!!. Έτρεξε και η ΠΑΕ να προσδεθεί στο άρμα του βάζελου. Ντροπή!

·Αναπολώ κάθε στιγμή που ζούσαμε μαζί από το πρωί, που βγαίναμε μαζί τα μεσημέρια, χειμώνες καλοκαίρια, αναπολώ κάθε στιγμή εκδρομές, αδέλφια, μπύρες, τραγούδια χαρές και δάκρυα όλα μαζί.

·Έχουμε την ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η Α.Ε.Κ. που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.

·Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας…δεν χανόμαστε ακόμα και αν δεν μας βρείτε σε αυτά τα φύλλα την άλλη εβδομάδα και εδώ σε θαύμα ελπίζουμε πλέον. Η Α.Ε.Κ. είναι παντοτινός οδηγός μας, ελπίζω μόνο το ΦΩΣ εκεί στο Δωματιάκι να παραμένει πάντα αγνό και φωτεινό και ORIGINAL. Η οργή δεν είναι οδηγός μας, μόνο η αλήθεια. Ευχαριστώ την ομάδα του Χάντμπολ. Γενικέ δείξτους τα εργαλεία …της Αγάπης μας! Άντε στην υγειά μας…100 φορές κομμάτια!

Για την υπογραφή
Διονύσης



Δεν υπάρχουν σχόλια: