Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 13-02-2011

·Μάλιστα Κυρίες και Κύριοι. Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Α.Ε.Κ. μας, αυτή του Χάντμπολ , έτσι για να μην μπερδευόμαστε κιόλας, θα πάρει μέρος στο Φάιναλ Φορ που με όλη μου την ψυχή γουστάρω να γίνει και στην Πυλαία, έτσι για να σκάσει το κωλοκατεστημένο της Αθήνας! Ετοιμάσου Κοντέ μας, σε ψάχνει όλη η Θεσσαλονίκη!


·Μάλιστα Κυρίες και Κύριοι, νέοι γέροι και παιδιά. Αυτή η Α.Ε.Κ. που ελάχιστη βοήθεια από λεφτά, εγκαταστάσεις και υλικό έχει καταφέρνει με τον καλύτερο τρόπο να αποδείξεις σε όλο τον Κιτρινόμαυρο Κόσμο πόσο μαγική είναι η Κιτρινόμαυρη Φανέλα με τον Δικέφαλο στο στήθος.

·Αυτά να βλέπουν και οι καλοθρεμμένοι του ποδοσφαίρου μπας και καταλάβουν και αυτοί μερικά απλά πράγματα ΑΕΚοσύνης. Τι λέω τώρα; Κάνα πάρκινγκ υπάρχει να βάλουμε και εκεί το βαρύ σαν αμόνι όνομα μας; Καμιά φανέλα που να μας δείχνει ιδρωμένους την ίδια ώρα που θα είμαστε περιπατητές και αδιάφοροι. Ναναι καλά τα ουίσκια και τα μπούτια της κάθε σερβιτόρας να μας παίρνουν το μυαλό!

·Ας πάμε και στο αφοπλιστικό παραλογισμό της διοίκησης της ΠΑΕ Ναι ρε σεις με χαλάει που το έχετε κάνει σήριαλ με τον Μπλάνκο, όπως με χαλάνε και διάφορα άλλα…

·Πάντα απορούσα όταν στα πιο απλά και λογικά πράγματα όπως το να παραμείνει στην ομάδα για πολλά χρόνια ακόμη ο Ισμαέλ η λύση είναι τόσο απλή και λογική. Τόσα και τόσα προβλήματα έχει η Α.Ε.Κ. σε όλα τα πεδία και επίπεδα και κάποιοι δεν μπορούν να δώσουν άμεση λύση στο πιο απλό πράγμα, αντιθέτως το αφήνουν πόσους μήνες να εκκρεμεί και να ταλαιπωρεί γενικότερα.

·Για κάμποσο καιρό λογιζόταν ως άχρηστος και άμπαλοος και μόλις άρχισε να στρώνει να βάζει τα γκολ του να θεωρείται ακριβός για αυτά που ζητάει; Ε κάτι δεν πάει καλά!

·Από περιέργεια δεν θα γίνει κάνα συλλαλητήριο και για τον Ισμάελ ή ο πόνος μας πέρυσι τέτοιο καιρό ήταν μην χάσουμε το Σκόκο και τον πάρουν οι βαζελόγαυροι να μας έδιναν και λεφτά από πάνω, βέβαια για να μην ξεχνάμε κιόλας εκείνο το συλλαλητήριο δεν είχε να κάνει ούτε με τον Σκόκο, ούτε καν γιατί δεν έδιναν την ΠΑΕ στο φάντασμα του Σικάγου. Ξέχασα και για ποιο λόγο τον έκαναν οι διοργανωτές χοροεσπερίδων και λαχειοφόρων αγορών!

·Τι κρίμα αυτός ο Ίσμαέλ να μην έχει έναν θείο σαν τον Στέλιο Μανωλά να κάνει δηλώσεις και να «συμβουλεύει» την ΠΑΕ και να εξασφαλίζει με άνεση όσα θα ήθελε για να του δώσουν νέο συμβόλαιο εκεί στην ΠΑΕ, αντί αυτού έχει έναν μάλλον αντιπαθητικό μάνατζερ που άλλο δεν θέλουν εκεί στην ΠΑΕ για να το παίζουν και δύσκολοι!

·Έχω τελικά την ιδέα ότι εκεί στην ΠΑΕ κάπου έχουν αρχίσει είτε να κουράζονται ή το πράγμα να χωλαίνει. Οι μέρες περνάνε, οι εβδομάδες περνάνε, οι μήνες περνάνε, περνάνε και τα χρόνια και πουθενά δεν έχει αρχίσει να ξεχωρίζει κάτι για το αύριο, ούτε καν για το καλοκαίρι που έρχεται και με τόση άνεση έχουν βγει τα παπαγαλάκια και λένε για την «ηρωική» έξοδο και του Παππά!

·Το κακό είναι ότι έχει αρχίσει να κουράζεται ο κόσμος και κάποια στιγμή θα ζήσουμε τραγελαφικά πράγματα να διαδραματίζονται. Το καλοκαίρι το ξανατονίζω φαντάζει μακριά. Είμαστε τουλάχιστον τυχεροί που συνεχίζουμε στο κύπελλο και που μας δίνει κάποια δύναμη και ελπίδα για χαρά.

·Σήμερα πρέπει να φύγουμε με το διπλό από το ΟΑΚΑ, από την μία να στείλουμε αδιάβαστους τους βαζέλες και από την άλλη γιατί πολύ απλά φίλοι και παίκτες της ομάδας πρέπει να αποδείξετε ότι και τον κόσμο πονάτε αλλά και την φανέλα ιδρώνετε. Νίκο και Τράιανε τραβήξτε και κάνα αυτί εάν χρειαστεί.

·Γενικό προσκλητήριο λέμε έχει στο κλειστό της Ζωφριάς. Ούτε σκαλοπάτι δεν πρέπει να μείνει αδειανό, ούτε ένας ηλίθιος να μην σημαδεύει…τον Κόρφα με αναπτήρα!!! Το κλειστό πρέπει να βράζει μέχρι και απέξω και όπου δεν θα μπορούν οι παίκτες του Άγγελου να είμαστε εμείς το ατού της ομάδας. Χρονικά περιθώρια δεν υπάρχουν. Το να σωθεί η Βασίλισσα είναι και θέμα τύχης, που δεν έχουμε και τόση, αλλά κυρίως αυτοθυσίας όλων αυτών που την αγαπάνε και που έχουν χαρεί και έχουν κλάψει μαζί της σε κάθε της βήμα, χρόνια τώρα. Η Βασίλισσα μας χρειάζεται επειγόντως δίπλα της.

·Το δανείζομαι από τον αδελφό και φίλο μου Λεωνίδα : «Ηρθε η χθεσινή ήττα από τον βαζέλα να μας ξενερώσει τελείως. Λυπάμαι μόνο για τον Κώστα Παπαδημητρίου και τον Θανάση Μιχαήλ που έχουν δώσει τα πάντα για αυτή την ομάδα. Έχουν δώσει την ψυχή τους, τα λεφτά τους, τον πολύτιμο χρόνο τους. Είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουν μέχρι να δουν την ΑΕΚΑΡΑ πρωταθλήτρια. Μετά θα τους ήθελα αλλού. Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Ο ΘΕΟΣ να τους έχει καλά να αγαπάνε την Α.Ε.Κ. χωρίς βεντετισμούς και παραγοντιλίκια. Εκεί είναι το μυστικό της επιτυχίας και το ξέρουν πολύ καλά. Όσο απέχουν από τα Μ.Μ.Ε., αλλά όσο συμμετέχουν στην εξέδρα και τον κόσμο της Α.Ε.Κ, θα πετύχουν.»

·Η Μάνα Α.Ε.Κ. κόβει πίττα σήμερα στην Νέα Φιλαδέλφεια, λίγα μόλις μέτρα μακριά από τα Άγια Χώματα μας. Σημαδιακό; Ο καιρός θα δείξει. Χρονιά εκλογών κιόλας για την Μάνα Α.Ε.Κ. ίσως έφτασε και ο καιρός να αφήσουμε το διοικητικό ταξίδι στο οποίο μπήκαμε σαν Οικογένεια πριν 3 χρόνια και ουσιαστικά κάναμε την πιο γλυκιά και δύσκολη κωλοτούμπα στην από το 1982 ιστορία μας σαν οργάνωση οπαδών.

·Εάν το έχουμε μετανιώσει; Δεν νομίζω γιατί δώσαμε με πολύ πιο λίγα πράγματα και λεφτά πολλά περισσότερα στην Α.Ε.Κ. Όταν όλα τα τμήματα τόσα χρόνια ήταν στην ανυποληψία από ένα σωρό καρεκλοκένταυρους παράγοντες και ερχόμαστε εμείς οι «ανυπόληπτοι» και σχεδόν σε όλα τα τμήματα κάτι γίνεται και μάλιστα σε μια περίοδο μεγάλης οικονομικής ύφεσης για τον τόπο αλλά και χωρίς ούτε ένα χώρο ιδιόκτητο να μπορείς να στεγάσεις ένα τμήμα, ε τότε αυτή η περιπέτεια, η «κωλοτούμπα» εάν προτιμάτε, που ξεκίνησε από το καλοκαίρι του 2008 άξιζε και με το παραπάνω.

·Για το μέλλον ευχής έργο θα ήταν υπήρχε κάποιος να μπει μπροστά και να γυρίσουμε και πάλι στην φυσική μας θέση που είναι η εξέδρα. Εάν υπάρχει ας μην φοβάται να βγει μπροστά, ας μην φοβάται να προφέρει στην Α.Ε.Κ. όσα εμείς δυστυχώς δεν μπορούμε παραπάνω.

·Χρήστο από την Καρδίτσα, η απάντηση δεν πήγαινε ακριβώς για σένα καταλαβαίνω απόλυτα την ανησυχία σου, αλλά στους πονηρούς της υπόθεσης και επειδή τα τελευταία χρόνια έχουν αυξηθεί οι διάφοροι τυχαίοι και μη που τρώνε αλεπού και νομίζουν ότι πονήρεψαν για να ξεγελούν γενικότερα.

·Το κορυφαίο λέμε επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτό τον κόσμο. Λέγεται ότι στο «πολυδύναμο» των πεταλουδο-οπαδών που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας με κρυφό πόθο να επανακτήσουν τα «Κατεχόμενα» και μια ευγενική του «πατερούλη» γιατί τα παιδιά δεν είχαν δικά τους να βάλουν στεγαζόταν το γνωστό ελληνάδικο γκέι μπαρ «Μυσταγωγία»! Τυχαίο;

·Αναπολώ κάθε στιγμή που ζούσαμε μαζί από το πρωί, που βγαίναμε μαζί τα μεσημέρια, χειμώνες καλοκαίρια, αναπολώ κάθε στιγμή εκδρομές, αδέλφια, μπύρες, τραγούδια χαρές και δάκρυα όλα μαζί.

·Έχουμε την ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η Α.Ε.Κ. που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.

·Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας…Ζητείται Όραμα, ζητείται Ελπίδα, ο χρόνος μας πιέζει και δεν μας χαρίζεται.

Για την υπογραφή
Διονύσης

Δεν υπάρχουν σχόλια: