Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 07-02-2011

·Είμαστε η χαρά του στοιχήματος, είμαστε η χαρά όλων των άλλων, είμαστε η χαρά της κάθε “κουράδας”, η χαρά του κάθε άτυχου και άμοιρου που βρίσκει με εμάς την τύχη του, πολλαπλασιάζει τα κέρδη του ή απλά παίρνει το διπλό και φεύγει με το χαζοχαρούμενο ύφος ότι έκανε για πρώτη φορά έρωτα.


·3 συνεχόμενες εντός έδρας ήττες δεν θυμάμαι ποτέ να έχω ξαναδεί. Τέτοια απάθεια από την διοίκηση, τους παίκτες και τον κόσμο πρώτη φορά γνωρίζω. Λες και μας έχουν ψεκάσει με κάνα νευρολυτικό. Δεν γίνεται λέμε, κάτι παίζει, κάτι μου έχει ξεφύγει. Μήπως φταίνε και αυτά τα χημικά που με άνεση μας ψεκάζει η υπηρεσία προστασίας του πολίτη;

·Η Α.Ε.Κ, για το ποδόσφαιρο μιλάμε πληρώνει με τον χειρότερο τρόπο τις επιλογές μετά το 2004 αλλά κυρίως με την επιλογή να φέρουν τον βάτραχο να καλύψει τα δικά τους κενά και παραλείψεις. Η επιστροφή του βάτραχου απλως άφησε εκτεθειμένη την ομάδα, γυμνή αδύνατη και παροπλισμένη. Οι ευθύνες του βάτραχου είναι δεδομένες και ευτυχώς πλέον αποτελεί παρελθόν, παραμένουν όμως οι ευθύνες αυτών που κρατάνε στα χέρια τους το αύριο της Α.Ε.Κ.

·Η όποια περίοδος χάριτος και ασυλίας φαίνεται να πλησιάζει στο τέλος της προς το πρόσωπο τόσο του Παππά, όσο και του Νοτιά αλλά και του μπροστινού τους Αδαμίδη. Δεν φαίνεται να θέλουν μα ούτε και να στηρίξουν στην ουσία την “επιχείρηση” που από ότι φαίνεται τους φορτώθηκε στην πλάτη και εφόσον οι σφαλιάρες συνεχιστούν, που έτσι όπως πάει το πράμα η τραγωδία σταματημό δεν έχει, προβλέπω ότι μετά την Τυνησία και την Αίγυπτο...σειρά έχει το ΟΑΚΑ.

·Ίσως βέβαια κάποιοι προτιμούν να βγάζουν την ενέργεια τους και την αδρεναλίνη που τους κυριεύει στην αστυνομία και έτσι να προσπερνάνε μέχρι στιγμής αυτούς που κρατο΄πυν τις τύχες της Α.Ε.Κ. αλλά που θα πάει το πράγμα θα φτάσει και στην πόρτα της ΠΑΕ σύντομα. Δεν αντέχεται αυτός ο κατήφορος, δεν αντέχεται που το μέλλον φαντάζει ανούσιο, αόρατο και ανύπαρκτο.

·Η Α.Ε.Κ. είναι ΑΡΡΩΣΤΗ και δεν είναι μόνο στο ποδόσφαιρο που πονάει αλλά παντού και το χειρότερο όλων είναι ότι δεν έχει δικό της ΣΠΙΤΙ παρά μόνο μια έκταση σχεδόν 30 στρεμμάτων γεμάτα αναμνήσεις και μπάζα. Η Α.Ε.Κ. είναι άρρωστη και γιατρειά δεν φαίνεται από πουθενά. Η αναμονή για χειρουργείο το καλοκαίρι φαντάζει μακριά και πολύ φοβάμαι η ελάχιστη προσδοκία “αναισθητικόυ” που ακούει στην κατάκτηση του κυπέλλου πολύ με τρομάζει να γίνει άλλη μια χαρακιά στο μυαλό και την ψυχή μας. Η αναμονή για το Σπίτι με απλά λόγια σε λίγο καιρό απλά θα θυμίζει μασημένη καραμέλα.

·Δεν ξέρω εάν ο Παππάς αντέχει άλλο την “βλακεία” που έμπλεξε αλλά προσωπικά δεν αντέχω άλλο μαρτύριο, δεν αντέχω να μην ξέρω σε τι να ελπίζω. Ξέρω ότι τα πράγματα είναι δύσκολα αλλά η Α.Ε.Κ. δεν αντέχει άλλο αυτή την μιζέρια και στο να μην υπάρχει ένας άνθρωπος να τρίξει λίγο τα δόντια όπου και όπως χρειαστεί από τον θυρωρό στα Σπάτα μέχρι τον πιο ακριβοπληρωμένο σου αστέρι.

·Καλός ο Αδαμίδης, ο “άσχετος”, και σίγουρα διαχειρίζεται την εταιρεία καλύτερα από ότι την διαχειριζόταν ο “σχετικός” άνθρωπος μας αλλά...αλλά η Α.Ε.Κ. θέλει παραπάνω. Θέλει περισσότερο ενδιαφέρον, θέλει περισσότερα λεφτά και θέλει και περισσότερη Αγάπη. Θέλει όραμα και ελπίδα. Χορτάσαμε λογιστές και δημόσιες σχέσεις.

· Εάν οι σημερινοί μέτοχοι νομίζουν ότι με τον Αδαμίδη μπροστά μπορούν να δώσουν παραπάνω από όσα βρήκαν ας συνεχίσουν. Εάν τον Αδαμίδη τον έχουν εκεί ώστε να γλιτώνουν την ρετσινιά στο όνομα τους ας πάνε στην ευχή του Θεού πριν φτάσουμε να μιλάμε για κατάρες του Λαού. Δεν λέω τίποτα παράλογο, έτσι και αλλιώς πόσο να καούμε ακόμα και το πολύ πολύ να δούμε και την ΠΑΕ να γίνεται ΚΑΕ. Τι είχαμε τι χάσαμε! Άντε να το κλείσουμε το μαγαζί να ησυχάσουμε όλοι, δεν γίνεται να διαταράσσεται άλλο ψυχική μας ηρεμία.

·Στα αυτιά μου φτάνουν πολλά και διάφορα για τους παίκτες, έτσι να μην νομίζουν ότι και αυτοί είναι στο απυρόβλητο επειδή τάχα έχουμε μια διοίκηση με δεκανίκια που πληρώνει αμαρτίες παλιές και νέες. Για νυχτερινά πέρα δώθε, αλήθεια εκεί στην Villa πόσα σφηνάκια ήπιαν για να ξεχάσουν την πίκρα να μην μπορούν να νικήσουν τα σκουλίκια; Για βεντετισμούς της κακιάς ώρας, για μυαλά που ονειρεύονται μόνο τα χρήματα και να χωθούν στα μπούτια καμιάς μικρής επειδή φόρεσαν την φανέλα της Α.Ε.Κ. αλήθεια στο Villa πόσα τηλέφωνα θαυμαστριών μαζέψανε; Βέβαια για την ίδια την Α.Ε.Κ. δεν έχουν να δώσουν παρά ψίχουλα ή και απλά είναι πολύ λίγοι. Απο περιέργεια ο Γενικός Αρχηγός που ήταν να τους μαζέψει; Τι είπα τώρα! Ο καθένας στην ΠΑΕ είναι στον κόσμο του λέμε, ο μισθός να πέφτει και άντε γεια!

·Για μια ακόμη φορά η ομάδα δείχνει τις αδυναμίες της σε όλα τα επίπεδα και αλίμονο εάν περιμένουμε ότι με τον Μανόλο που σίγουρα ο καλός Θεούλης μας τον έστειλε θα βρούμε λύση σε όλα. Απλά αυτό δεν υπάρχει. Το πολύ πολύ να χάσουμε και τον Μανόλο, που μιλάει και λέει περισσότερα από όσα πρέπει να μαθαίνει ο κόσμος.

· Δεν μπορώ επίσης να καταλάβω την επιμονή κάποιων με το ζόρι να ...χάσουμε τον Μπλάνκο! Ειλικρινά ας μου το εξηγήσει αυτό κάποιος. Μήπως επειδή συνεχίζει να βαζει γκολ και τους χαλάει το ...στοίχημα ή απλά θέλουν να μας φορτώσουν κάνα ακόμη παλτό;

·Στην Βασίλισσα ο δρόμος φαίνεται ότι είναι χωρίς γυρισμό. Όσο και να προσπαθήσει κανείς να βρεί ένα φάρμακο πολύ φοβάμαι ότι πάμε ολοτάχώς για το μοιραίο. Ο Φιλίππου δεν υπάρχει ούτε με κυάλι κοντά και ο Μπάμπης και ο Λαμπρόπουλος απλά φαντάζουν πολυ λίγοι για να κρατήσουν την Βασίλισσα ζωντανή. Ο κόσμος, κάποιοι λίγοι που έχουν μείνει δίπλα της δεν φτάνουν ούτε για να μαζέψουν λεφτά για καφέδες. Να ζήσουμε να την θυμόμαστε...

·Πόσο θα γούσταρα να είχα ένα μαγικό ραβδάκι και να έστελνα στην ομάδα του ποδοσφαίρου τους χαντμπολίστες, αυτούς ντε τους απλήρωτους, τους χωρίς γήπεδο, τους χωρίς ολόκληρη ομάδα, τους χωρίς λεωφορείο να κάνει τις μετακινήσεις τους, αυτούς που βλέπουν την χλιδή ενός του ξενοδοχείου μόνο εάν παίζουν Ευρώπη και αυτό 4άρων αστέρων και να έστελνα τους καλοχαϊδεμένους και αγνώμονες ποδοσφαιριστές να γευτούν την χαρά του ...χάντμπολ!

·Από τον αγώνα με τα σκουλίκια μου έμεινε η εξής απορία, πως γίνεται να ασχολούμαστε εμείς εκεί στην εξέδρα με τέτοιο πάθος να βρίζουμε τα σκουλίκια σε κάθε άσχετο αγώνα και προχτές να έχουμε χαθεί στον θαυμαστό κόσμο των παραισθήσεων, από την μπάλα που βλέπαμε ή από τίποτα άλλο, θα σας γελάσω, και να μην βγάζουμε το ανάλογο πάθος;

·Όσοι ψάχνουν να βρούν που είναι η ORIGINAL και γιατί δείχνει τόση ...απάθεια ας πάνε πρώτα να κάνουν καμια κατάληψη για τον Μπόμπ και κάνα συλλαλητήριο για τον Ντούσαν... Σκόκο! Η Οικογένεια είναι εκεί που πρέπει να είναι, πάντα δίπλα στην Α.Ε.Κ.

·Ειλικρινά χαίρομαι που πριν πολλά πολλά χρόνια το Δωματιάκι το αγοράσαμε δραχμή δραχμή μόνοι μας και δεν μας το παραχώρησε κανείς ...πατερούλης. Το Σπίτι και το Φως μας.

·Σήμερα το βράδυ βρισκόμαστε δίπλα στα κορίτσια μας, όχι επειδή παίζουμε με την βαζέλα αλλά επειδή είναι Α.Ε.Κ. και εκεί.

·Αναπολώ κάθε στιγμή που ζούσαμε μαζί από το πρωί, που βγαίναμε μαζί τα μεσημέρια, χειμώνες καλοκαίρια, αναπολώ κάθε στιγμή εκδρομές, αδέλφια, μπύρες, τραγούδια χαρές και δάκρυα όλα μαζί.

·Έχουμε την ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η Α.Ε.Κ. που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.

·Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας…Τα ούζα και τα ρακόμελα στην Νέα Φιλαδέλφεια καλά κρατούν έλα όμως που θα γίνει του Καίρου σύντομα, την βλέπω την δουλειά και εκεί θα έχουμε πάρτι μόνο με ούζα!

Για την υπογραφή
Διονύσης


Δεν υπάρχουν σχόλια: