Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 20-02-2011


·Δύσκολο Σαββατόβραδο το χτεσινό. Η Βασίλισσα δεν τα κατάφερε να φύγει με την νίκη από τα Ιλίσια. Όσο και να προσπαθούσε δύσκολα θα νικούσε, δεν είχε το κάτι παραπάνω, αντιθέτως είχε πολύ λιγότερα. Η ήττα μάλλον ήρθε ως φυσικό επακόλουθο, κάτι που πλέον μας βάζει σε περιπέτειες σε έναν δρόμο που θα είναι πολύ πικρός και δύσκολος. Ένας δρόμος παράδειγμα προς αποφυγήν και προς την ΠΑΕ μεριά έτσι για να έχουν γνώσει οι εκεί φύλακες, διαχειριστές κτλ, κτλ!


·Τα συνεχόμενα λάθη της ξεροκέφαλης διοίκησης της ΚΑΕ καιρό τώρα και που πλέον είναι πια ουσιαστικά ένας μόνος άνθρωπος, έρημος, μόνος και κατεστραμμένος ηθικά, οικονομικά ακόμα και οικογενειακά μόνο να μαυρίσει και άλλο το σκηνικό έχει να προσθέσει. Άντε έχει μείνει και ο Λαμπρόπουλος σαν και καλά «μάτι» του Φιλίππου αλλά ουσιαστικά «δάγκας» της υπόθεσης που μόλις καταλάβει ότι το πανηγύρι τελείωσε και κινδυνεύει να φάει και καμιά φάπα(εδώ να γελάσω; Έπρεπε να τις είχε μαζέψει καιρό τώρα!), μην τον είδατε!

· Μια Βασίλισσα αφημένη πλέον στην τύχη της, στην μοίρα της και στην ολοκληρωτική απαξίωση από το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου της Α.Ε.Κ. Μια Βασίλισσα μόνη και τσακισμένη μόνο μια χούφτα άνθρωποι που βρήκαν τον τρόπο να φτάσουν δίπλα της και στα Ιλίσια, το μυαλό μου γύρισε σε ένα αντίστοιχο βράδυ στο Μέτς χρόνια πίσω…και Ξανά Ξανά θα γίνεις Βασίλισσα. Πόσο αγκαλιά την έχω πάντα μαζί μου εκείνη την βραδιά.

·Ειλικρινά δεν μπορώ να σκεφτώ πως μπορεί να γίνει το θαύμα. Εδώ όχι μόνο δεν υπάρχει όραμα για κάτι που να σου δίνει να ελπίζεις μα ούτε και ελπίδα ότι μπορεί να βρεθεί όραμα για το αύριο. Ο Φιλίππου δεν υπάρχει ούτε σαν δείγμα, ούτε υπάρχει και κανείς άλλος επιφανής Ενωσίτης που να φαίνεται να συγκινείται και ως από μηχανής Θεός να δώσεις λύσεις και ανάσες ζωής πλέον.

·Χρόνια τώρα από όλους τους εχθρούς της Α.Ε.Κ. αυτούς που σιχαίνομαι πιο πολύ είναι …τους δικούς μας, αυτούς που γυρνάνε ανάμεσα μας, που πουλάνε ΑΕΚοσύνη με το κιλό και όταν βρεθεί η ευκαιρία σου τραβάνε μια μαχαιριά πισώπλατη να την έχεις να την θυμάσαι. Στην Α.Ε.Κ. χρόνια τώρα τέτοιοι τύποι είναι συνήθης φαινόμενο και δυστυχώς σε αφθονία.

·Μπράβο ρε Γαμπιεράκη κατάφερες να σε μάθει το πανελλήνιο, λυπάμαι για όσα άκουσε η κακομοίρα η μάνα σου αλλά εσύ είσαι ένα σίχαμα, μια ντροπή για τον κόσμο της Α.Ε.Κ. και δεν μπορείς από την μια και καλά να λες ότι ενισχύεις τμήματα της Α.Ε.Κ, τόσα χρόνια να το παίζεις και εκπρόσωπος οπαδών και από την άλλη να είσαι τόσο πρόστυχα απέναντι της. Δεν μπορεί ακόμη τάχα μου να λες ότι βοηθάς την Α.Ε.Κ. και την ίδια στιγμή να μπαίνεις με «μέσο» στο χάντμπολ μην τυχόν και πληρώσεις και εισιτήριο. Μακριά λέμε…

·Το σήριαλ με το Μπλάνκο ελπίζω να πάρει τέλος. Προσωπικά τον γουστάρω στην Α.Ε.Κ. λογικά δεν έχουμε και την πολυτέλεια να ψαχτούμε στην αγορά για κάτι πολύ πιο καλό. Ένα ολόκληρο χρόνο τώρα όμως ασχολούμαστε με την ανανέωση ή όχι του Σκόκο, του Τσιμπούρογαυρου και του Ισμαέλ. Δίνοντας έτσι την ευκαιρία και η προσοχή όλων να είναι μακριά από αυτά που πραγματικά καίνε την ομάδα αλλά και τους μανατζαραίους να κάνουν παιχνίδια με το κιλό στην πλάτη της Α.Ε.Κ!

·Σίγουρα ευχάριστο είναι που ακόμη δεν έχει γίνει συλλαλητήριο για τον Ισμαέλ, βλέπετε Μπόμπ και βάτραχος δεν υπάρχουν ούτε καν στον ορίζοντα πλέον για να συγκινηθούν οι διοργανωτές λαχειοφόρων αγορών και χοροεσπερίδων.

·Σήμερα παίζουμε με μια συνοικιακή ομάδα με τους πιο κομπλεξικούς και ανιστόρητους οπαδούς του κόσμου. Τα όσα γελοία έκαναν το καλοκαίρι σκάβοντας και καταστρέφοντας το γήπεδο τους ώστε να μην δώσουμε εκεί τον ευρωπαϊκό μας αγώνα αλλά και τα όσα τραγελαφικά έκαναν στον μεταξύ μας αγώνα στον πρώτο γύρο πρέπει να πάρουν την απάντηση τους.

·Νίκο Λυμπερόπουλε, Τραϊανέ Δέλλα ακόμα και σε σένα Παντελή Καφέ, απευθύνομαι για μια ακόμη φορά σε εσάς αφού πιστεύω ότι μόνο εσείς εκεί μέσα μπορείτε να ζωηρέψετε λίγο τον εγωισμό όλων εκεί μέσα και να μην βρεθούμε πάλι να είμαστε και η χαρά και αυτών των σιχαμένων της πλατείας. Η πλάτη της Α.Ε.Κ. δεν αντέχει άλλες ντροπές, αρκετές έχουν φορτωθεί καιρό τώρα πάνω της.

·Και που είσαι ανιψιέ του Στέλιου, τα ράσα δεν κάνουν τον παπά γιαυτό χαμήλωσε λίγο το κεφάλι, δούλεψε πολύ παραπάνω, ίδρωσε και μάτωσε την φανέλα όπως έκανε και ο θείος σου, άσε τα νυχτοπερπατήματα και πολλά λεφτά να απαιτείς να πάρεις μόλις δώσεις πολλά στην Α.Ε.Κ. Αίντε γιατί την έχετε δει όλοι αστέρες με το παραμικρό αλλά τελικά καταλήγετε σε διάττοντες και χωμένοι στα μπούτια της κάθε Σάσας!

·Τελικά πόσοι μάνατζερ θα είναι σήμερα στο ΟΑΚΑ; Ναι, ναι εκεί όλο μας το ενδιαφέρον! Μα πόσο τραγικές είναι τέτοιες ειδήσεις

·Εύχομαι ο Κώστας και ο Θανάσης να μην απογοητευτούν. Δεν γίνονται εύκολα θαύματα και όσα έχουν φτιάξει με τα κορίτσια μέσα σε τόσο μικρό σχετικά διάστημα είναι τεράστιο κατόρθωμα. Και αν περάσουμε στον τελικό και κατακτήσουμε και το κύπελλο είναι κάτι που με μεγάλη χαρά προσμένουμε όλοι ακόμα και αυτοί που έμαθαν φέτος ότι έχουμε γυναικεία ομάδα στο βόλεϊ.

·Κρίμα που δεν κατάφερα να βρεθώ στην Λισσαβόνα δίπλα στην μόνη ομάδα μας που συνεχίζει στην Ευρώπη. Μέχρι την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν ξέρω ακόμα πόσο είμαστε. Ότι όμως και να γίνει ελπίζω το άλλο Σάββατο το κλειστό στην Φιλαδέλφεια να είναι γεμάτο από ανθρώπους που θα έχουν να προσφέρουν ένα μεγάλο χειροκρότημα σε μια ομάδα γεμάτη Α.Ε.Κ.!

·Πόσο τυχεροί αυτοί οι 60 που βρέθηκαν στην Λισσαβόνα. Ο Γενικός να δίνει ρεσιτάλ και να ετοιμάζεται να φάει την καρέκλα του Αρχηγού! Αυτά είναι, και οι μπύρες πήγαν σύννεφο!

·Εδώ ο κόσμος χάνεται, δεν ξέρουμε που να βρούμε πέντε φράγκα παραπάνω να σώσουμε ότι σώζεται σε τούτες τις δύσκολες εποχές στην Α.Ε.Κ και σου έρχονται οι…ιδεολόγοι της αριστεράς και της προόδου να ζητάνε να στηρίξουμε τους 200 τόσους λαθρομετανάστες που αφού έκαναν το τηλεοπτικό παιχνίδι στη Νομική και πούλησαν …ανθρωπισμό, κοινωνικές αλληλεγγύες και άλλα τέτοια πιασιάρικα και χαριτωμένα τους πέταξαν στην «Υπατία». Να τους πάρετε σπίτια σας να τους φροντίσετε που μου θέλετε και τσάμπα ανακοινώσεις επίδειξης, προπαγάνδας και καπελώματος του ονόματος της Α.Ε.Κ. προς χάριν των κομματικών σας επιδιώξεων.

·Είσαι βάζελος; Ο αγαπημένος «Πατερούλης» άνοιξε για εσάς έναν ευχάριστο χώρο για να συνευρίσκονται όλα τα «λαγουδάκια» μαζί, σε ένα πρώην μουσικό γκέι κλαμπ, ώστε να βγάλετε όλη την καταπιεσμένη θηλυκότητα σας. Επίσημο ένδυμα για την είσοδο σας η φουστίτσα.

·Μα πόσο τραγικές φιγούρες είναι αυτά τα κορίτσια με τις φούστες, να σου βγαίνουν μπροστά σου και καλά με μαγκιά…κλανιά, να σου πετάνε 5, 7, 9, 10 μπουκάλια και μετά να εξαφανίζονται με ταχύτητα λαγού! Μόνο το βράδυ σε κλειστά κλάμπ, μέχρι εκεί η μαγκιά σας.

·Αναπολώ κάθε στιγμή που ζούσαμε μαζί από το πρωί, που βγαίναμε μαζί τα μεσημέρια, χειμώνες καλοκαίρια, αναπολώ κάθε στιγμή εκδρομές, αδέλφια, μπύρες, τραγούδια χαρές και δάκρυα όλα μαζί.

·Έχουμε την ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η Α.Ε.Κ. που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.

·Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας…επηρεασμένος από τον «Κυνόδοντα» πηδήξτε τις «λάμπες» της πλατείας και τεμαχίστε τις με ψαλίδα, είναι εχθρός μας! Πολύ κουλτούρα λέμε!

Για την υπογραφή
Διονύσης



Δεν υπάρχουν σχόλια: