Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 30-01-2011


·ΕΝΑΣ ΑΕΚάρας, ΑΕΚτζης, ΑΕΚάκι... που να το λέει η καρδιά του και να έχει και κάνα φράγκο δεν μπορεί να βρεθεί να μπει μπροστά να αναλάβει την ομάδα της Α.Ε.Κ στο Χάντμπολ, την μόνη ομάδα της Α.Ε.Κ. που συνεχίζει σε ευρωπαϊκό κύπελλο; Είναι κρίμα και αδικία για αυτά τα παιδιά που αγωνίζονται, πραγματικά και με την ψυχή τους, για την Α.Ε.Κ. να μην υπάρχει ένας άνθρωπος να σταθεί πραγματικά δίπλα τους.
·Το τι έχει καταφέρι μέχρι τώρα η ομάδα του Γιάννη Αρβανίτη θεωρώ ότι είναι τουλάχιστον επικό, με τις συνθήκες και την ελάχιστη ουσιαστικά βοήθεια, που μακάρι να μπορούσε να είχε για να προσφέρει περισσότετο η διοίκηση της Μάνας Α.Ε.Κ. Μία ακόμη νίκη, ένα ακόμη βήμα και η πορεία συνεχίζεται. Δυστυχώς εδώ δεν υπάρχει λεζάντα για να ενδιαφερθεί κάποιος σοβαρά...
·Ας πάμε εκεί που τα πάντα πουλάνε και για το παραμικρό, η δημοσιότητα είναι τεράστια, ακόμη και όταν τα στραπάτσα και οι σφαλιάρες είναι επώδυνες. Εκεί όπου ο άνθρωπος μας σαν άλλος Πόντιος Πιλάτος δεν ήξερε και δεν έφταιγε για τίποτα.
·Πέρασε κιόλας μια εβδομάδα. Ούτε το αλτσχάιμερ δεν μας το διαγράφει αυτό. Το σοκ και η ντροπή θα μας κατατρέχει μια ζωή από εδώ και πέρα. Από την βροχερή εκείνη Τετάρτη στην Λαμία χαμένη κάπου μέσα στην μαύρη δεκαετία του 80 που σαν παιδί τότε μου ριζώθηκε στο μυαλό, μέχρι το προηγούμενο βροχερό Σάββατο στο ΟΑΚΑ όπου μετά το 2004 ακόμα ψάχνουμε να βρούμε που πάμε.
·Πρέπει οπωσδήποτε να ξεπεράσουμε το σύνδρομο του 2004 και της Ντεμοποιημένης νοοτροπίας που έχει περάσει τόσο σε διοικητικό επίπεδο αλλά και στον κόσμο, καθώς και σε εκείνο τον κόσμο που νάναι καλά ο Ντέμης τους έδωσε ψωμί να ζούνε ...μόλις φρόντισε ο ίδιος να τελείωσει το πάρτι μην τυχόν και κάνει κουμάντο στην ΠΑΕ...η ORIGINAL!
·Πρέπει να χαράξουμε νέα πορεία και να ξεφορτωθούμε όλα εκείνα τα στοιχεία που μόνο κακό κάνουν στην Α.Ε.Κ. αφού τελικά δεν της πρόσφεραν και δεν της προσφέρουν ουσιαστικά τίποτα. Δεν γίνεται να πιστεύουμε σε οποιοδήποτε δόγμα ότι η κάθε κωλόγρια ή η κάθε κουράδα έχει δικαίωμα να μας κερδίζει. Δεν υπάρχει αυτό λέμε, ηττοπάθεια σε όλο της το μεγαλείο. Καλός ο πολιτισμός αλλά όχι όταν γίνεται βλακεία και μιζέρια.
·Η Α.Ε.Κ. δεν είναι ομάδα των προϋπολογισμών και της αριθμολογίας αλλά ομάδα με ψυχή, με καρδιά και με μια Ιστορία ενός ολόκληρου λαού και πολιτισμού. Δεν συγκρίνεται μέσα στα στενά όρια της λογικής. Πόσοι άραγε σήμερα μπορούν να το καταλάβουν αυτό το πράγμα;
·Κάποια στιγμή πρέπει ο Παππάς αλλά και ο Νοτιάς να καταλάβουν ότι στην “βλακεία” που έμπλεξαν πρέπει να την πάνε ένα βήμα πιο μπροστά από εκεί που την βρήκαν, την πήραν ή τους φορτώθηκε. Να βγούνε μπροστά στον κόσμο και να του δώσουν να νιώσει να καταλάβει ότι υπάρχει ελπίδα, υπάρχει όραμα, υπάρχει ζωή.
·Το θέμα του Γηπέδου-Γηπέδων συνεχίζει να υπάρχει και έτσι να ζει το όνειρο μας, σίγουρα υπάρχει σε πολύ μεγαλύτερο και ουσιαστικότερο βαθμό από ότι ποτέ υπήρξε από την μέρα που ο τρις καταραμένος Γρανίτσας το γκρέμισε για να κονομήσει στην πλάτη της Α.Ε.Κ.
·Δεν μπορώ να φανταστώ την επόμενη μέρα εάν αποφασίσει να “λακίσει” ο Παππάς και ο Νοτιάς. Βασικά δεν θέλω να την φανταστώ. Την βλέπω καθημερινά κάμποσα χρόνια τώρα άλλωστε με την Βασίλισσα, εκεί που όπως λέει και ο Αρχηγός η ομίχλη έχει σκεπάσει τα πάντα και η ορατότητα σχεδόν αδύνατη.
·Μια Βασίλισσα που τα έχει όλα έχει και τον κάθε ηλίθιο και βλάκα που θέλει να το παίξει μάγκας και αμολάει μαζί με την βλακεία του και το καπνογόνο. Ακόμα πιο τραγικό αυτοί που είναι δίπλα του αδιαφορούν. Ούτε μυαλό βάζουμε μα ούτε και φαίνεται να μας πονάει το θέμα. Η “μαγκιά” να είναι καλά!
·Η Βασίλισσα προσπάθησε με βέλη και τόξα απέναντι σε έναν γαύρο με πυρηνικά και με έναν Ντούντα στον πάγκο τους, έτσι για να μας πληγώνει ακόμη πιο πολύ τι είχαμε, τι περάσαμε μαζί και πόσο μακριά αυτλα φαντάζουν σήμερα. Δυστυχώς ο Θεός δεν έχει θαύματα πια για εμας, ήρθε ένας Άγγελος( παραλίγο Άγγελε μας, καλώς ήλθες στα πολύ δύσκολα) μπας και κάνει την διαφορά και δεν έρθει το μοιράιο. Ο κόσμος δεν γέμισε το συμπαθητικό γήπεδο των Άνω Λιοσίων. Κρίμα.
·Στην Ξάνθη όλα κύλησαν όμορφα και Κιτρινόμαυρα. Το σιχαμένο παράρτημα πήρε ότι του άξιζε. Τι κρίμα μια εβδομάδα πριν. Τώρα πλέον μας περιμένει η Τετάρτη και πρέπει να είμαστε πολλοί στις εξέδρες, και την πρόκριση να πάρουμε αλλά να στείλουμε και το μήνυμα μας ότι η Α.Ε.Κ. δεν είναι θέμα “βλακείας” αλλά μιας Αθεράπευτης Αγάπης για τα 3 πιο μαγικά γράμματα του κόσμου.
·Τι κόμπλεξ αυτά τα κόμματα της Αριστεράς; Επειδή πήγε ένας πρόεδρος της ΠΑΕ στην βουλή για το θέμα του γηπέδου αυτοί φρόντισουν να λάμψουν με την απουσία τους. Φοβήθηκαν άραγε να συναντηθούν με το ...κεφάλαιο;
·Στην Ορεστιάδα ακόμη δεν στεγαστήκαμε ξανά. Η σημαία με τον Δικέφαλο πρέπει ξανά να κυματίσει στην πλατεία. Ακούς Καράφλα;Το BBQ στην Μελβούρνη μαγεία! Στο Δωματιάκι λέμε πολύ ...πελατεία! Καλό σημάδι αυτό.
·Τα παιχνίδια με τον Ισμαέλ Μπλάνκο πρέπει επιτέλους να τελειώσουν. Ας το πάρουν χαμπάρι ότι ο Ίσμαελ θα παραμείνει μαζί μας για ακόμη πολλά χρόνια. Πόσο το γουστάρω αυτό παιδί όταν βάζει γκολ....ακόμα και όταν τα χάνει! Τι να κάνουμε μας αρέσουν οι ...αδυναμίες μας!
·Και αν ο τελικός των γυναικών γίνει εδώ στο κέντρο του κόσμου και φτάσουν μέχρι και εκεί οι ασταμάτητες κοπελάρες μας, δεν θέλω να φανταστώ τι μπορεί να γίνει. Ήδη άρχισαν οι “απειλές” από κάτι Γενικούς, κάτι Διδάγελλους που χρωστάνε λέει και κάτι γουρουνόπουλα και κάτι Κυριάκους. Άντε με το καλό λέμε, το πολύ πολύ να σκάσει και το ηφαίστειο!!!
·Αναπολώ κάθε στιγμή που ζούσαμε μαζί από το πρωί, που βγαίναμε μαζί τα μεσημέρια, χειμώνες καλοκαίρια, αναπολώ κάθε στιγμή εκδρομές, αδέλφια, μπύρες, τραγούδια χαρές και δάκρυα όλα μαζί.
·Έχουμε την ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η Α.Ε.Κ. που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.
·Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας…Μανόλο Χιμένεθ οεοεοεοε τραγουδούσαν τα Αδέλφια στην Ξάνθη...Αυτός ο άνθρωπος κάτι έχει, μιλάει, τον νιώθεις στηρίχτε τον, στηρίχτε την Α.Ε.Κ. Και μην ξεχνάτε την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ το πρώτο γκολ πρέπει να μπει από το κόσμο.
Για την υπογραφή
Διονύσης

Δεν υπάρχουν σχόλια: