Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 16-01-2011

· Αυτή η Α.Ε.Κ. δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να σε αφήσει σε ησυχία. Μονίμως κάτι θα υπάρχει για να σε βάζει στην πρίζα, τις περισσότερες φορές μάλλον με αρνητικό τρόπο, ειδικά τα τελευταία δέκα τόσα άγονα και γεμάτα φθορά χρόνια. Ήμουν νιος και γέρασα λέμε και ώρες ώρες αναρωτιέμαι που την βρίσκω την ενέργεια να μην νιώθω απογοητευμένος με τα όσα καθημερινά συμβαίνουν και αν συνεχίζω να ελπίζω!

· Και μετά τις δηλώσεις Παππά και λίγο πριν τον διαχειριστικό έλεγχο μας ήρθαν και οι δηλώσεις του …αδελφού μας από την Αλεξανδρούπολη. Στο ενδιάμεσο βέβαια είχαμε και το πανηγυράκι του Χαρδαβέλλα, έτσι για να πάρει και λίγο χρώμα η μιζέρια που χρόνια τώρα μας τριγυρίζει.

· Έπεσε και στα χέρια μου και ένα άρθρο του κορυφαίου δημοσιογράφου που διέθετε ποτέ η ΕΡΤ, Σεφτ…αλιά όπου λίγο πολύ για όλα τα κακά της Α.Ε.Κ. φανταστείτε ποιος έφταιγε; Ο ΧΧ και η παRέα του! Μα τι φοβερό κείμενο κορνίζα, θα το κάνω.

· Αποκορύφωμα μιζέριας για την εβδομάδα που έφυγε ήταν οι 2000 και βάλε λέξεις ανακοίνωση του τέως, αυτού ντε που όλες οι ελπίδες και τα όνειρα μας στηρίξαμε πάνω του το 2004 και για χάρη του εγωισμού και της ξεροκεφαλιάς του έγιναν θρύψαλα και φαγητό να τρώνε και οι κότες. Ευτυχώς ρε άνθρωπέ μας που ήσουν και αντι-δημοσιογραφικός τύπος!

· Εάν καθόμουν να την αναλύσω απλά θα χαλιόμουν και άλλο, προτιμώ να την αγνοήσω και εύχομαι κάποτε να βγει να μιλήσει με την γλώσσα της αλήθειας, όχι της μισής αλήθειας όπως από αυτή που μας έδωσε προχτές, μάλλον όμως να παίξω κάνα λαχείο να κερδίσω κιόλας, μέχρι τότε άνθρωπε μας συνέχισε να ασχολείσαι με τα συναυλιακά και τα μανατζαριλίκια σου και μην φοβάσαι σε αυτή την χώρα όσοι έχουν ευθύνη για παρατράγουδα δεν την πληρώνουν ποτέ! Πάρε παράδειγμα και όλους τους προκατόχους σου!

· Καλώς ή κακώς, κρίνετε εσείς, από το 2004 μέχρι σήμερα μάλλον χάσαμε το τρένο και μείναμε με έναν Παππά που έμεινε λόγω …βλακείας!!! Θεωρώ άστοχη και «μικρή» την δήλωση και την προσπερνώ με την ελπίδα ότι αφού έμεινε μέχρι τώρα θα έχει καταλάβει κάποια στιγμή το μέγεθος της Α.Ε.Κ. και πως στην δεδομένη στιγμή αυτός είναι ο Καπετάνιος και θα συνειδητοποιήσει ότι με την δική του καθοδήγηση και φυσικά χρηματοδότηση μπορούμε για το παραπάνω. Αυτό όμως απαιτεί να δώσει ένα όραμα στον από το 2004 προσπάθεια απογοητευμένο κόσμο της Α.Ε.Κ.

· Το Όραμα ακούει στο όνομα ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ και γήπεδα να στεγάσουν όλα τα τμήματα μας εκεί. Η Α.Ε.Κ δεν έχει την πολυτέλεια να περιμένει άλλον εγχώριο ή εκ του εξωτερικού, πχ. του Σικάγου, λεφτά. Μπήκες μπροστά και ας μην ήθελες βρε Παππά, χρέος σου να ζητήσεις την βοήθεια του κόσμου και όχι αυτόν τον κόσμο να τον κάνεις να νιώθει ακόμη πιο μειωμένος.

· Αρκετά είναι τα 16 χρόνια προσμονής για μια κούπα που δεν έρχεται και μας τρώει την ψυχή, ακόμα δεν μπορώ να χωνέψω εκείνο το ηλίθιο σλόγκαν «δεν πάμε για πρωτάθλημα»! Δεν αντέχονται άλλες δηλώσεις μιζέριας ή ηττοπάθειας. Δώστε μας όραμα, εάν δεν μπορείτε, τι να πω αφήστε μας στην ησυχία μας.

· Τώρα θα τα διαβάζει αυτά ο Παναγιώτης και θα μου λέει ότι πάλι βάζω πλάτη στον Παππά, στον Αδαμίδη και σε όποιον άλλον υπάρχει. Πάρτο και έτσι βρε Παναγιώτη αλλά το έργο το είδα και με την Βασίλισσα όπου και εκεί πολλά μας ενοχλούσαν και μας έφταιγε ο Φιλίππου και λέγαμε, και έλεγα, πότε να πάρει δρόμο και κάποια στιγμή χάσαμε τον Φιλίππου και σήμερα δεν υπάρχει μαντήλι να κλάψουμε, η Βασίλισσα διαλύεται και ξεφτιλίζεται.

· «Μπουρδέλο» την είπε ο Μηνάς και δεν ίδρωσε το αυτί κανενός, μα κανενός λέμε. Βέβαια στην Βασίλισσα υπήρχε ο καρκίνος, το φίδι το κολοβό που ακούει στο όνομα Γρανίτσας, που όπου ακούμπησε έφερε μόνο καταστροφή. Μέχρι και ο Μάκαρος μπροστά του αγγελούδι ήταν.

· Στην παρούσα λοιπόν στιγμή έχουμε τον Παππά , που όπως και να το κάνουμε εδώ και κάμποσο καιρό το πάει καλά το βαπόρι, έτσι τουλάχιστον το βλέπω εγώ, τουλάχιστον δεν το άφησε να βουλιάξει, δεν το εγκατέλειψε και ελπίζω να μην το κάνει, όπως έκαναν και άλλοι καπεταναίοι χρόνια τώρα.

· Επίσης βλέπω ένα «πονηρό» παιχνίδι απαξίωσης του Παππά που είμαι σίγουρος ότι κάπου μέσα του θα φοβάται μήπως στο τέλος τον πούνε και μα…..! Άραγε θα δείξει δύναμη ή θα λυγίσει και θα την κάνει;

· Δεν ξέρω τι θα βγάλει ο διαχειριστικός έλεγχος, θα μας τον αναλύσει άλλωστε ο Χαρδαβέλλας και η εκλεκτή του παρέα!!! που εντελώς τυχαία τώρα τον έπιασε ο πόνος για την Α.Ε.Κ. Λυπάμαι που έκατσα να δω και την εκπομπή του προχτές, μέχρι και ο τρελόγερος βγήκε στο αέρα να βγάλει χολή…στην νυν διοίκηση της Μάνας και στον ΧΧ. Κράτησα μόνο μια δήλωση από τον Στέλιο Σεραφείδη που δείχνει το πόσο ΑΕΚάρα είναι αυτός ο απλός και ταπεινός ΑΕΚάνθρωπος: «Εάν είχα 80 βαπόρια τουλάχιστον το ένα θα το έβαζα να δουλεύει μόνο για την Α.Ε.Κ.»

· Ας πει και κάποιος στον Βελόπουλο να πάει αλλού να χαχανίζει και να πουλάει εξυπνάδες! Άιντε νούμερα…

· Σήμερα όποιος θέλει να πάει Τρίπολη δεν θα έχει να αντιμετωπίσει τίποτα παραπάνω παρά μόνο εάν πρέπει ή όχι να πληρώσει διόδια μέχρι την Τρίπολη. Εκείνα τα μπλόκα της αστυνομίας από την Κόρινθο μάλλον ανήκουν σε κάποια φανταστική περίοδο. Για τους παίκτες παίρνουμε το τρίποντο και πάμε μετά για την βαζέλα. Ελπίζω Δέλλας και Λυμπερόπουλος σαν μεγαλύτεροι που είναι να πάρουν από το αυτί και τους υπόλοιπους για να μην έχουμε παρατράγουδα.

· Τελικά ο πολύς κόσμος της Α.Ε.Κ. έμαθε τι γινόταν χτες το απόγευμα στην Μεταμόρφωση; Εδώ γελάμε! Και επειδή έχουν πάρει φόρα διάφοροι τον τελευταίο καιρό να μιλάνε για τον πόνο τους για την Α.Ε.Κ. και να βγάζουν πύρινους λόγους και ανακοινώσεις τους καλώ να φροντίσουν είτε να πληρώσουν την συνδρομή τους στην Μάνα Α.Ε.Κ. είτε να γίνουν μέλη της! Το έχω ξαναπεί, κάποια στιγμή στην συνείδηση όλων αυτών που λέγονται ή που θέλουν να λέγονται Ενωσίτες θα έπρεπε πρώτα να είναι και μέλη της Α.Ε.Κ.

· Πόσο γούσταρα τον Ισπανό με την μπλούζα από το κλάμπ στις Σέρρες. Ε ρε πόνο που έβγαλαν πάλι μερικοί. Έτσι τρέλανε μας και ζάλισε τους…

· Παρελάσεις Γενάρη μήνα πολύ μου αρέσει να βλέπω. Τα τριχωτά χάθηκαν στις τρύπες τους! Σήμερα να κάνουμε ένα ρηπήτ; αχαχαχαχαχα

· Ταξίδεψε με σε ένα ταξίδι χωρίς πυξίδα για οπουδήποτε, μαζί σου να εμε και δεν φοβάμαι λέω τίποτα, άλλοι κοιτούν Ουρανό και χάνονται…εγώ έχω εσένα στην Καρδιά και απογειώνομαι.

· Έχουμε την ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η Α.Ε.Κ. που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.

· Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας…Δώστε Ελπίδα στην Α.Ε.Κ. Δώστε όραμα στο κόσμο της

Για την υπογραφή
Διονύσης ΜπRαχάμι
…έτσι για να θυμόμαστε τα παλιά και να ετοιμάζουμε τα επόμενα


Δεν υπάρχουν σχόλια: