Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 09-01-2011


· Δεν ξεκινήσαμε καλά το 2011, ίσως να υπήρχε μια αναλαμπή στο Ιβανώφειο, εκεί όπου αυτή την φορά δεν είχαμε… παρέμβαση να μας δωθούν εισιτήρια! Αλλά αυτή η αγωνιστική αναλαμπή φαίνεται ήταν πολύ μικρής διάρκειας αφού τα όσα είδαν τα ματάκια μου στο Ελληνικό τα έκαναν να πονάνε ακόμα πιο πολύ.

· Ήρθε και έδεσε το όλο μίζερο σκηνικό μαζί με τα ταμπλό εκτός λειτουργίας, την ανεπάρκεια εισιτηρίων και το σπασμένο καλάθι του ημιχρόνου. Πάλι καλά που βρέθηκε νέο και έτσι με μια μικρή καθυστέρηση το παιχνίδι ξανάρχισε. Για τον κόσμο δεν το συζητώ, πάλι καλά που εμφανίστηκαν κοντά στους 1500 άντε 2000 από τα εκατομμύρια των ΑΕΚτζήδων και ζέστανε λίγο το κρύο γήπεδο του Ελληνικού.

· Και με έναν κόσμο που για μια ακόμη φορά είχαμε μπουνιές μεταξύ μας. Έχει γίνει συνήθεια φαίνεται το φαινόμενο, όσο θυμάμαι που κάποτε γελάγαμε με τα χάλια των γαύρων και των βάζελων. Κάποια στιγμή όσων αφορά το θέμα της εξέδρας αυτά τα φαινόμενα πρέπει να βρουν την λύση τους και η λύση είναι μία, μπορεί να πονέσει λίγο κάποιους αλλά τουλάχιστον θα μπει το νερό στο αυλάκι ώστε να σταματήσουν οι …μαγκιές του κάθε καμένου ή του κάθε ανύπαρκτου. Βέβαια αρκεί να το αποφασίσουμε, εκτός εάν μας αρέσει το θέαμα της… κοκκορομαχίας!

· Η μοίρα της Βασίλισσας αγωνιστικά ήταν μάλλον προδιαγραμμένη και ας έψαχνε για άλλες αιτίες και αλλοιώσεις της μοίρας ο φίλος μου ο Γιώργος από το Κουκάκι, και κάθε αγώνας που θα περνάει θα φθείρεται και θα τρώγεται η ψυχή και καρδιά μας ακόμη πιο πολύ.

· Ευτυχώς που δεν μας έδωσε εισιτήρια ο Πανσερραϊκός που έτσι ξαφνικά του ξύπνησε του Θεοδωρίδη και δεν μας έδωσε, ατελείωτη σούπερ λιγκ του κώλου λέμε!!! Λέω ευτυχώς δεν μας έδωσε γιατί όσα έβλεπα να εκτυλίσσονται μπροστά στα μάτια μου την Τετάρτη αναρωτιόμουν εάν πράγματι μας άξιζε να μας δώσουν εισιτήρια. Δεν υπερβάλλω σε όσα λέω, τα όσα αντίκριζα με έκαναν να λυπάμαι για τα χάλια μας πόσο μάλλον όταν λέγαμε ότι στην 2 πήγαμε για να φτιάξουμε τα πράγματα. Ελπίζω μόνο να έτυχαν όλα μαζί και σίγουρα το μόνο που δεν έτυχε ήταν η αγωνιστική κατάντια της ομάδας που εμπνέει ώστε όλα να μοιάζουν ακόμα πιο άσχημα!

· Και αν κάποιοι κοίταζαν την απογοήτευση και τους παίκτες μπουρδέλα που φοράνε Κιτρινόμαυρες φανέλες μέσα στο αγωνιστικό χώρο, εγώ είχα κολλήσει με την απογοήτευση της εξέδρας και το πλιάτσικο της Κιτρινόμαυρης φανέλας από το περίπτερο της μπουτίκ έξω από την 5.

· Και κάτι φτηνές δικαιολογίες για να δικαιολογήσουν κάποιοι την πράξη τους ότι αυτά άνηκαν στα όσα χρέωσε ο Ντεμής και η γνωστή εταιρεία αθλητικής ένδυσης την Α.Ε.Κ. τα θεωρώ πολύ υποκριτικά. Υποθέτω ότι με το ανάλογο σκεπτικό κάποιοι επιμένουν να μην θέλουν να πληρώνουν εισιτήριο ακόμα και εάν αυτό έκανε μόνο 1 ή 2 ευρώ!

· Μάλιστα λίγο πριν ξεκινήσει το πλιάτσικο έπεσε και το …ιδεολογικό ντου στους μπάτσους επειδή τάχα κάποιους τους έπιασε ο πόνος για τον άδικο θάνατο της 7χρόνης τσιγγανοπούλας από μοτοσικλετιστή των ΔΙ.ΑΣ μερικές ώρες πριν τον αγώνα!!!

· Το κορυφαίο πάντως την Τετάρτη ήταν που …συνελήφθη γαύρος!!! μέσα στην 2, και στο ξεκαθάρισμα της σύλληψης του γαύρου ανακαλύφθηκε ότι ήταν αστυνομικός εν υπηρεσία που ήρθε να κάνει την υπηρεσία!!! του με κινητό… ερυθρόλευκο! Μιλάμε ότι υπάρχει οργάνωση στο σώμα!

· Μετά από μερικά χρόνια ξανακόψαμε πίτα στο πρώτο club της Μαμάς, εκεί στην γειτονιά μου στο Μπραχάμι. Από εκεί που ξεκίνησε η ΕΞΑΠΛΩΣΗ όπως χαρακτηριστικά τόνισε και ο Αρχηγός.

· Η Σημαία και η Καρδιά της Α.Ε.Κ. συνεχίζει και πάλι την πορεία της που ξεκίνησε εκεί πίσω στο 1985 στην Δήμητρας 12 και έφτασε πλέον σε μια ανηφοριά της Σουλίου. Ένιωσα όμορφα και ΑΕΚτζήδικα και ORIGINAL και σιγουρεύτηκα πως όταν θέλουμε μπορούμε πολλά, όταν δεν θέλουμε απλά μας τρώει η χρόνος και μιζέρια.

· Ένιωσα και την παρουσία του Κώστα του Τσινίτα εκεί δίπλα μας. Πώς να μην την νιώσω κιόλας αφού σε κάθε δωμάτιο του club υπάρχει μια φωτογραφία του και στο μεγάλο δωμάτιο μια τεράστια γκραβούρα στον τοίχο. Η συγκίνηση πάντα μεγάλη, όχι δεν δάκρυσα, αλλά από το μυαλό πέρασαν τόσα πολλά.

· Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους «πιτσιρικάδες» του club που παρότι δεν τον γνώρισαν ποτέ τον Κώστα , παρά μόνο μέσα από διηγήσεις, ιστορίες παλιότερων και μέσα από κιτρινισμένες φωτογραφίες συνεχίζουν να κρατάνε τον Κώστα πάντα δίπλα μας.

· Και ξάφνου μετά την ανακάλυψη της εφόδου του ΣΔΟΕ στα οικονομικά της ΠΑΕ όπου το MEGA-λο κανάλι και η πολύ μποτοξαρισμένη Όλγα ανακάλυψε όλα όσα δεν είχε ανακαλύψει για τους βαζελόγαυρους, άρχισε τώρα να ασχολείται και ο Χαρδαβέλας με το τι συμβαίνει με τα οικονομικά της ΠΑΕ!

· Βρε κυρ Κώστα βλέπω συστηματικά τις εκπομπές σου αλλά θεωρώ άτοπο εάν όχι άκυρο σε τούτη την εποχή να μου πιάνεις τα οικονομικά της ΠΑΕ και μάλιστα τα οικονομιικά της εποχής του Ντέμη και όχι να ασχολείσαι με τους δυνάστες και ληστές του Ελληνικού λαού σε μια εποχή όπου μόνο τα λαμόγια κάνουν πάρτι και όλοι οι υπόλοιποι πληρώνουμε αυτά που… φάγαμε μαζί, με την μόνη διαφορά ότι εμείς ούτε που τα δοκιμάσαμε τα φαγωμένα!

· Κάποιοι άλλοι ανακάλυψαν ότι η ΠΑΕ απασχολεί και βάζελο ως υπάλληλο. Δεν μπορώ να πω ότι με χαροποίησε το θέμα, αλλά πρώτον δεν πληρώνω εγώ τον μισθό του και αν κάποιοι νομίζουν ότι κάνει καλά την δουλειά του ας τον κρατήσουν, προσωπικά δεν θα τον έφερνα ποτέ ούτε ως υπάλληλο. Εκείνο όμως που με ενοχλεί πιο πολύ είναι ότι κάποιοι κύκλοι επέλεξαν τώρα μέχρι και βίντεο να κυκλοφορήσουν για την πάρτι του αλλόθρησκου υπαλλήλου. Ίσως οι ίδιοι εκείνοι κύκλοι που χρέωναν με άνεση κάτι Ντάντομο, κάτι Λεονάρδους και πάει λέγοντας με κάτι τρελά ποσά, οπότε… δικαιολογημένα βγάζουν χολή τώρα!

· Ρε σεις παρέλαση κάνουμε… την 25η Μαρτίου!!!

· Χρόνια σου Πολλά Αρχηγέ μου…

· Ταξίδεψε με σε ένα ταξίδι χωρίς πυξίδα για οπουδήποτε, μαζί σου να εμε και δεν φοβάμαι λέω τίποτα, άλλοι κοιτούν Ουρανό και χάνονται…εγώ έχω εσένα στην Καρδιά και απογειώνομαι.

· Έχουμε την ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η Α.Ε.Κ. που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.

· Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας… Καλημέρα ΑΕΚΑΡΑ για ΠΑΝΤΑ!

Για την υπογραφή
Διονύσης ΜπRαχάμι
…έτσι για να θυμόμαστε τα παλιά και να ετοιμάζουμε τα επόμενα

Δεν υπάρχουν σχόλια: