Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2008

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα

· Ντέμης καλεί Χιούστον, Ντέμης καλεί Χιούστον, όβερ. Εδώ Χιούστον, Κάπτεν Ντέμη, είμαστε έτοιμοι γα αντίστροφη μέτρηση. Ο καιρός είναι αίθριος, ο άνεμος είναι στα 8 νότς, όλα είναι έτοιμα Κάπτεν Ντέμη, σας ευχόμαστε καλό ταξίδι και καλή επιστροφή στην Γη, στον Διαστημικό σταθμό της χωματερής των Άνω Λιοσίων, όβερ.
· Ευχαριστώ Χιούστον, όλα είναι έτοιμα στην καμπίνα, όλα τα μέλη του Σαππόρτερς Κλάμπ είναι προσδεμένοι στις θέσεις τους, έχουν λάβει οδηγίες και ενημέρωση, όβερ.
· Χιούστον εδώ, Χιούστον εδώ. Κάπτεν Ντέμη αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση σε λίγο. Έχετε τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς του Μίστερ Σπόκ, του Ε.Τ, του Δόκτωρα Χού, του Μπάκ Ρότζερς, επίσης κατά την διάρκεια της πτήσης σας θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε επεισόδια της γνωστής σειράς «Γκαλάκτικα» για να μπείτε στο κλίμα.
· Όλα έτοιμα για φάιναλ κάουντ ντάουν, προετοιμασία συστημάτων ανάφλεξης. Έχουμε κάουντ ντάουν Καπετάνιε Ντέμη πάμε…10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1, έχουμε ανάφλεξη κινητήρων, έχουμε εκτόξευση. Καλό ταξίδι σε όλους και καλή επιστροφή στην Χωματερή, όβερ έντ άουτ!
· Το έργο έχει πλέον ξεφύγει λέμε, όλα τριγύρω μας μοιάζουν σαν χολιγουντιανή υπερπαραγωγή αφού μέχρι και μακέτες είδαμε…όχι εμείς ο λαουτζίκος, ποιος μας χέζει εμάς άλλωστε, αλλά η χλίδα, σε ένα λέει Τζόκευ κλάμπ του Τατοίου. Πάλι καλά που δεν το έκαναν στα Ανάκτορα της περιοχής, πώς άραγε αυτό να ξέφυγε από τον Μεγαλειότατο!
· Η όλη φάση πάντως μου θύμισε και λίγο εποχές που οι ντήλερς της Τάπερ δεν άφηναν σε χλωρό κλαρί τις μανάδες μας για να πουλήσουν την πραμάτεια τους. Τουλάχιστον εκείνα τα πλαστικά σκεύη ήταν χρήσιμα.
· Τελικά έστω και έτσι πάλι σε μακέτες πέσαμε, πάλι σε ευχολόγια και άλλα τέτοια συμπαθητικά μπας και πουλήσει και κάνα φύλλο η κυβερνητική φυλλάδα που έχει ειδικότητα στο να ξετρυπώνει τα email της ΠΑΕ και που έχει άποψη ακόμα και για το εάν μπορεί ή όχι η Φάνη Χαλκιά να κάνει εκπομπή στον Ραδιοφωνικό σταθμό του συνέταιρου του Μελισσανίδη στα τηλεφωνικά 70 μύρια που τόσο τρομοκράτησαν την ΠΑΕ αρχές του καλοκαιριού!
· Ούτε ο Σπήλμπεργκ δεν θα μπορούσε να στήσει τέτοια σενάρια με τόσα εφφέ, γεμάτα ίντριγκες, παραπληροφόρηση, μελλοντικές παραιτήσεις, κλειστά κλάμπ μελών που πληρώνουν αλμυρό καπέλο για να συμμετέχουν και άλλα στοιχεία που μας φτιάχνουν σενάριο για Όσκαρ!
· Μιλάμε για έργο επιστημονικής φαντασίας, με διαστημόπλοια, αστροναύτες, εξωγήινους, αστρικούς σκουπιδότοπους και κομητόπληκτα μνημόνια! Πραγματική ΟΔΔΥ-σεια 2008 λέμε!
· Άντε να έρθει και ο Μάιος να αδειάσει ο χώρος να μην μας ζαλίζουν που χάθηκε τον τελευταίο καιρό και την επομένη πόσο κοντά είναι και ας μην φαίνεται! Το πολύ πολύ εάν χαθεί και πάλι να βάλουμε τον Σέρλοκ Χόλμς να τον βρει ή στην έσχατη περίπτωση τον Αστυνόμο Σαϊνη!!
· Και ξαφνικά ανακαλύψαμε ότι ο Ολυμπιακός, ο ένας από τους δέκα να μην μπερδευόμαστε κιόλας, ο ορίτζιναλ της υπόθεσης, δεν κρατάει τις συμφωνίες κυρίων της Σούπερ Λίγδας! This is a joke!
· Ώ, τι παράξενο θα μου πείτε αλλά το κακό είναι ότι βγήκαν και τα δικά μας τα άπλυτα, συγνώμη της ΠΑΕ ήθελα να πω, στην φόρα και μέχρι την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές καμιά διάψευση δεν υπάρχει για το τηλεοπτικό συμβόλαιο και την μονομερής παράταση εκ μέρους της Νέτμεντ αλλά ούτε και για τα ποσά που άλλα μας παρουσίασε στον ισολογισμό η ΠΑΕ και άλλα δήλωσε στην Σούπερ Λίγδα!!! Εδώ ποτέ δεν μας έδειξαν τι υπέγραψαν το 2004 με Ένικ και Νέτμεντ τώρα θα μας πούνε αλήθεια;
· Ας μην το ξύνω άλλο το θέμα, μπορεί να εκνευρίσω και τον Κανελλόπουλο που πλέον φαίνεται να είναι η διάδοχος κατάσταση στην προεδρεία και τουλάχιστον δεν τον διακατέχει ο ανόητος εγωισμός του «άνθρωπού»μας, τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω.
· Ανυπομονώ να έρθει η άλλη Κυριακή και να βρεθούμε όλοι μαζί στο κλειστό των Πατησίων, μια ανάσα δρόμος από την Νέα Φιλαδέλφεια! Μια πρόγευση πήραν όσοι βρέθηκαν στο κλειστό Βύρωνα που για λίγο δεν κατακτήσαμε μια πολύ μεγάλη νίκη.
· Δεν πειράζει, έστω και έτσι άλλωστε με τόσα προβλήματα, κυρίως οικονομικά που ταλανίζουν το σωματείο άρα και το τμήμα του χαντμπολ, η χαρά δεν μετριάζεται για την μέχρι τώρα καλή πορεία.
· Το χάος στα οικονομικά συνεχίζει να υπάρχει όπως άλλωστε και ο στραγγαλισμός που επιχειρείται από τον Ανατολιωτάκη και την παρέα του με την μέθοδο των εκχωρίσεων που με φασιστικό τρόπο πέρασε παραμονές των εκλογών προς όφελος του.
· Όσο πιο γρήγορα καταλάβει ο κόσμος της ΑΕΚ ότι δεν υπάρχουν πρίγκιπες με χρυσές άμαξες σε αυτό παραμύθι τόσο πιο εύκολο(σχετικό αυτό) θα είναι για την ΑΕΚ να σταθεί όρθια και περήφανη στα πόδια της.
· Η Βασίλισσα δεν τα κατάφερε στην Λάρισα. Μεγάλο κρίμα και έτσι όπως κατέληξαν όλα στο τελευταίο δεκάλεπτο. Η καρδιά μας όμως δεν σταματάει. Την άλλη Κυριακή πρέπει να είμαστε όλοι εκεί και όπου δεν θα μπορούμε αγωνιστικά να την σηκώσουμε εμείς ψυχικά. Είναι χρέος και υποχρέωση όλων μας να είμαστε εκεί και να την διαφυλάξουμε από κάθε είδους κακόβουλο χέρι.
· Πέρα μακριά στα ξένα εκεί στην μακρινή Αυστραλία και στην Κιτιρνόμαυρη Μελβούρνη παντρεύεται ένας καλός φίλος, ένας καλός αδελφός. Ο Κώστας και η Κόνι ενώνονται με τα δεσμά του γάμου και σαν γαμήλιο ταξίδι θα είναι εδώ στα μέρη μας να δούνε όσο γίνεται περισσότερη ΑΕΚ. Τους εύχομαι τα καλύτερα Κιτρινόμαυρα όνειρα.
· Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.
· Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας… Την Σημαία μας ψηλά να κυματίζει, Ραντεβού την άλλη Κυριακή.

paRa-NOID

Δεν υπάρχουν σχόλια: