Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2008

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα

· Χρόνια πολλά σε όλους τους Δημήτρηδες μας. Από τον Αρχηγό, εάν θέλετε και Πρόεδρο, μέχρι τον Μαγκντί, τον Ηλεκτρολόγο, τον Άγιο Παύλο, από το Ρέθυμνο, την Ανάκασα, της Καρδίτσας, τον Τζιμάκο της Αλεξανδρούπολης, ακόμα και τον Ράμπο και όσους έχω ξεχάσει άντε μέχρι και στον Μελισσανίδη που από τότε με τα 70 τηλεφωνικά εκατομμύρια ακόμα δεν τον έχουμε δει, ούτε καν σαν μορφή χορηγίας σε ένα από τα τόσα τμήματα της ΑΕΚ, εκτός ποδοσφαίρου φυσικά! Τι είπα τώρα μέρα που είναι! Χρόνια Πολλά και πάλι…
· Σήμερα ξεφυτρώνουμε από παντού. Οι δικοί μας δρόμοι οδηγούν στα Πατήσια εκεί δίπλα στον σταθμό του ηλεκτρικού στον Άγιο Ελευθέριο. Γεμίζουμε το γήπεδο μέχρι εκεί που …δεν αντέχει! Σήμερα ζούμε μια ιστορική βραδιά. Η Βασίλισσα στα χέρια μερικών οπαδών της δίνεται στο κόσμο της.
· Και ο κόσμος πρέπει να την σηκώσει στα χέρια του, όσο και αν είναι το βάρος, όσο και αν νιώθει τον πόνο να διαπερνάει το κορμί του πρέπει αυτός να κάνει την υπέρβαση. Η Βασίλισσα απόψε μετράει φίλους. Μόνο τέτοιους θέλει δίπλα της στο δύσκολο μονοπάτι που βαδίζει.
· Όποιος νομίζει ότι τα προβλήματα λύθηκαν και όλα είναι εντάξει να την ξαναδούμε Βασίλισσα σε μια νύχτα είναι πέρα για πέρα γελασμένος. Είναι χρέος όλων μας να βοηθήσουμε αυτούς που μπήκαν μπροστά. Ούτε λεφτάδες είναι, ούτε κροίσοι. Απλά παιδιά σαν και εμάς είναι που απλά έβαλαν την λογική στην άκρη και ανέλαβαν να βγάλουν από τον βυθό την Βασίλισσα.
· Χρέος μας να προστατέψουμε την Βασίλισσα από κάθε κακό. Εάν θέλουμε πράγματι μια έδρα αντάξια των προσδοκιών μας δεν καθόμαστε αμέτοχοι όταν πάει να συμβεί το κακό. Κακοί και χαζοί θα υπάρχουν πάντα.
· Ελπίζω Χρήστο να μείνεις ικανοποιημένος από ότι δεις απόψε. Ίσως βέβαια να ήταν καλύτερα να ήσουν δίπλα τους και να βοηθάς όλους αυτούς τους λίγους που ανέλαβαν το θέμα της εξέδρας. Τουλάχιστον βρες τον Σπυράκο και ρώτα τον πόσο τους κόστισε!
· Κρίμα που δεν θα έχουμε και αντίπαλους οπαδούς…προτίμησαν να μην έρθουν για να μην μπορούμε να πάμε και εμείς και μετά καθόμαστε και πιστεύομε το κάθε τσουτσ… που μας μιλά για οπαδική κουλτούρα. Να την χέσω τέτοια οπαδική κουλτούρα!
· Δύσκολο από κάθε άποψη η ανάβαση μέχρι το γήπεδο της Φυλής απόψε λίγο μετά το μπάσκετ αλλά τουλάχιστον μια καλή ευκαιρία να θαυμάσουμε που θέλουν να μας χαντακώσουν ή να μας θάψουν, ακόμη δεν έχω καταλάβει, οι ινστρούκτορες της ΠΑΕ. Η περιοχή της ΟΔΔΥ-σειας μια ανάσα δρόμος είναι μακριά αλλά όσοι ανεβείτε προς τα εκεί αυτή την ανάσα μην την πάρετε και πολύ βαθιά. Βλάπτει σοβαρά την υγεία βλέπετε!
· Να ασχοληθώ και με τα αγωνιστικά και τα προπονητικά; Αφού τα έχουμε ξαναπεί. Όποιος νομίζει ότι θα δούμε κάτι της προκοπής γελιέται οικτρά. Ο Γιώργος Δώνης πολύ καλός για την Λάρισα και τώρα που το μαγαζί έχει πρόεδρο υπό παραίτηση τι να λέμε τώρα. Περπατάμε μαθηματικά στα βήματα του Φιλίππου.
· Κομματιάζεται και η σούπερ λίγδα και τελικά 5 χρόνια μετά τίποτα δεν έχει αλλάξει ούτε στο ποδόσφαιρο μα ούτε καν στην δύσμοιρη Α.Ε,Κ. μας, που αφού την χρησιμοποίησαν ο καθένας για τον δικό του εγωισμό και προσωπικό του όφελος θα την αφήσουν.
· Έτσι με την ίδια απλότητα που πρώτος από όλους την άφησε και ο αδελφικός φίλος, του υπό παραίτηση προέδρου της ΠΑΕ, Γιώργος Κιντής και πλέον τώρα τον βλέπουμε να φιγουράρει σαν ο «διασώστης» της Ρασίνγκ Παρί!
· Αυτό είναι αγαπητοί μου εξάγουμε και τεχνογνωσία πλέον, γινόμαστε επιχειρηματίες και από μεγάλες ΑΕΚάρες που είμαστε πάμε να σώσουμε και τους δύσμοιρους Γάλλους.
· Είπα Γάλλους και θυμήθηκα τον αδερφό μας στην Μαρσέιγ, Σάντος, που προφυλακίστηκε στην Ισπανία γιατί ο ίδιος προσπαθούσε να ηρεμήσει τα πνεύματα σε επεισόδια, που με υπαιτιότητα της ισπανικής αστυνομία που ενοχλήθηκε από την νεκροκεφαλή σε πανό των Ultras, έγιναν στο γήπεδο της Ατλέτικο πριν μερικές εβδομάδες.
· Βρήκε έτσι την ευκαιρία ένας απίθανος με ισπανόφωνο επώνυμο!!! της κυβερνητικής φυλλάδας, αυτής ντε που έχει ειδικότητα να υποκλέπτει email από στελέχη της ΠΑΕ και να τα κάνει πρωτοσέλιδα, χωρίς φυσικά να ιδρώνουν τα αυτιά των στελεχών για την διαρροή, και να ρίχνει λάσπη, ω, τι παράξενο, σε έναν άνθρωπο, σε έναν οπαδό που ποτέ δεν έχει γνωρίσει, ποτέ δεν έχει δει και με λίγα λόγια μόνο δολοφόνο και τρομοκράτη δεν τον είπε.
· Βέβαια σαν κυβερνητική φυλλάδα που είναι δεν ξέχασε και εμάς εδώ, που μάλλον εμείς ήμασταν ο πόνος τους τελικά, αφού φαίνεται τόσο πολύ τους πόνεσε το πανό «Κουράγιο Σάντος» που αναρτήθηκε στο πέταλο τις προάλλες για συμπαράσταση στον φυλακισμένο οπαδό της Μαρσέιγ.
· Από περιέργεια όλοι αυτοί που συμφωνούν για γήπεδο στην ΟΔΔΥ-σεια έχουν καταλάβει που τους έγραψε ο πρόεδρος της ΠΑΕ μιλώντας για το γήπεδο, ο θεός να το κάνει, την προηγούμενη εβδομάδα στους εκλεχτούς της ΠΑΕ στο Τζόκεϋ κλάμπ του Τατοίου; Μήπως όλους εσάς που τόσο έχετε φάει το παραμύθι σας έγραψε εκεί που μελάνι δεν πιάνει και προτίμησε την πριβέ λέσχη του για ενημέρωση;
· Άντρες και γυναίκες τα πήγαν μια χαρά χτες σε Καλαμάτα και Νέο Ηράκλειο. Οδηγός και για σήμερα. Όλα τα λεφτά ο άνθρωπος του ταμπλό στο Νέο Ηράκλειο! Μέχρι και Βέγγοι θα γίνουμε για την Α.Ε.Κ. …εάν δεν έχουμε γίνει ήδη! Πάντως γκόλντεν μπόις δεν θα γίνουμε ποτέ!
· Την Τρίτη έχω κάθε λόγο να ευχαριστήσω τον Νίκο από το Μαρούσι για το ατελείωτο του τρέξιμο όλες αυτές τις μέρες. Λέμε το δικό μας «ΟΧΙ» σε κάθε τι που θέλει να σβήσει την ιστορία μας και να μας οδηγεί μόνο σε μονοπάτια εμπορικά.
· Πετράκη πες του Μπαμπά να βρει τον δρόμο να σε πάει στο μπασκετάκι σήμερα. Καιρός να ζήσεις πράγματα που θα σου μείνουν για πάντα χαραγμένα στο μυαλό και την Καρδιά.
· Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.
· Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας… Την Σημαία μας ψηλά να κυματίζει, Ραντεβού την Τρίτη στα Ιερά μας Χώματα, με μπόλικο βασιλικό στο χέρι και την καρδιά να χτυπά περίεργα και τρελά.
paRa-NOID

Δεν υπάρχουν σχόλια: