Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2008

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα


· Τελικά άδικα είχα την «ενοχή» που μου φόρτωσε ο άνθρωπος μας όλα αυτά τα χρόνια ότι ήμουν κατά κάποιο τρόπο η αιτία που «χαντακώθηκε» ο Γιώργος Κιντής, τότε απλός μέτοχος και ο ιδεολόγος της υπόθεσης 2004 του καφέ της χαράς και δεν συμμαζεύεται εποχής, αδελφικός φίλος του Ντέμη όπως μας έλεγε ο ίδιος ο Ντέμης και σήμερα πλέον με την βούλα, πρόεδρος της ΠΑΕ και όχι της Α.Ε.Κ όπως με πάθος μας τον παρουσιάζουν διάφορα μέσα ενημέρωσης.
· Πληροφοριακά μετά τον αείμνηστο Λουκά Μπάρλο και αφού ανέλαβε να μας «σώσει» ο Ζήτα έχουμε προέδρους της ΠΑΕ στο ποδοσφαιρικό τμήμα και όχι προέδρους της Α.Ε.Κ. Επίσης πληροφοριακά Πρόεδρος της Α.Ε.Κ. αυτή την στιγμή είναι ο κύριος Δημήτριος Χατζηχρήστος, είτε αυτό αρέσει σε κάποιους είτε όχι. Υπάρχει και ξύδι ή σόδα για κάποιους που το φυσάνε και δεν κρυώνει!
· Το είχα πει για πλάκα πριν 3 εβδομάδες ότι πολύ θα γούσταρα Πρόεδρο και στην ΠΑΕ τον Μίμη και για προπονητή τον Κωστένογλου, τελικά πιστεύω ότι ίσως ήταν μια πολύ ώριμη μου σκέψη, έστω και αν την έκανα στο πόδι.
· Βέβαια ο Αρχηγός και όποιος τον ζει από κοντά θα ξέρει πολύ, μα πάρα πολύ καλά ότι μόνο οι τίτλοι δεν τον ενδιαφέρουν, ειδικά σε μια τέτοια εποχή που στην Μάνα Α.Ε.Κ. ο κλοιός των χρεών που άφησαν οι προηγούμενοι δεν αφήνει ούτε στιγμή να ηρεμήσεις και να απολαύσεις ακόμα και αν ήθελες την προεδρική καρέκλα.
· Μόνο ο Ανατολιωτάκης και ο Γρανίτσας την απολάμβαναν και ας άκουγαν τα χίλια δύο, ενώ ο Κουρέπης μάλλον την πληρώνει ακόμα, ας είναι καλά που εμπιστεύτηκε τα όσα του έλεγαν οι αντιπρόεδροι της ΠΑΕ και που ακόμη και σήμερα δεν τους έχει ξεμπροστιάσει!
· 4,5 χρόνια μετά και ακόμη ψαχνόμαστε που είμαστε, που πάμε και τι κάνουμε. Ο πρόεδρος Κιντής πλέον έφυγε γα την Αμερική να βρει τον άνθρωπο του Manhattan Society, να χαράξουν πορεία, να βάλει και κάνα φράγκο μπας και σωθεί η παρτίδα. Ας τους πει κάποιος ότι η Α.Ε.Κ. παίζει στην Ελλάδα μπάλα, εκτός εάν λόγω των τόσων ξένων στην ομάδα θα τα βρούνε καλύτερα στην Νέα Υόρκη που είναι και η έδρα του Ο.Η.Ε!
· Ο Στέλιος λέει πήγε στην Αργεντινή. Δεν μου αρέσουν αυτά τα ταξίδια και μάλιστα με το καλημέρα. Σαν να τα έχω ξαναζήσει όλα αυτά. Έχω εμπιστοσύνη στον Στέλιο, ίσως μόνο σε αυτόν στην Α.Ε.Κ. που έχουμε πλέον μπροστά μας αλλά το καλάμι είναι άτιμο πράμα και εύκολο να το καβαλήσεις.
· Για τους μετόχους η πιο αθώα λέξη που υπάρχει είναι το «φυτά».Εάν τα βάλεις κάτω ένα ένα όλα αυτά τα χρόνια μπορείς εύκολα να καταλάβεις γιατί. Ελπίζω χτες στο Σπόρτινγκ ο Τάκης να ένιωθε λίγο περίεργα, με θετικό τρόπο εννοώ, να έξυσε λίγο το κεφάλι του και όχι τα φύλλα του, και το νερό να το ήπιε επειδή είχε στεγνώσει ο λαιμός του από αυτά που έβλεπαν τα μάτια του και όχι επειδή χρειαζόταν πότισμα! Ίσως να του θύμισε και λίγο τι είχαν το 2004 και τι δεν έχουν τώρα.
· 4,5 χρόνια μετά και είμαστε σίγουρα σε μεγαλύτερο βάθος από ότι το 2004. Όχι τόσο σε οικονομικό βάθος το οποίο υπάρχει έτσι και αλλιώς και όχι επειδή η φυλλάδα του Χατζηνικολάου ξαφνικά το ανακάλυψε για να πουλήσει κάνε φύλλο παραπάνω. Για βάθος Ψυχής μιλάμε, αλλά στο πολύ βάθος.
· Θυμάμαι τον Ντέμη να μας λέει πέρυσι ότι η Α.Ε.Κ. δεν χρωστάει πια και μου πανηγύριζαν τα παπαγαλάκια, για την ΠΑΕ πάντα μιλάμε γιατί καμιά άλλη Α.Ε.Κ. δεν τον ένοιαζε και κάπου έχω αρχίσει να πιστεύω ότι στην ουσία ούτε αυτή τον ένοιαζε αλλά μόνο το εγώ του, αυτό άλλωστε είναι που τον ανέβασε αλλά και τον έστειλε τόσο εύκολα στις αναζητήσεις του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
· Αλήθεια από όλους αυτούς που τόσα χρόνια έπιναν νερό στο όνομα του πόσοι τον θυμούνται ακόμα, μόλις 20 μέρες που αφού μας είπε να βγάλουμε τα κασκόλ μας, την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια από το σκάφος;
· Τελικά τον βρήκε η «Εσπρέσσο» να συναγωνίζεται τον Ψαριανό στα ντεκς στο μπαράκι που διατηρεί και που μέχρι και γι ‘αυτό βρήκαμε τον μπελά μας ένα βράδυ όταν του την πέσανε «μπουρλοτιέρηδες» της νύχτας!
· Η εποχή Ντέμη έγραψε τέλος, τουλάχιστον για αυτή την περίοδο, αφού από την στιγμή που ξαναγύρισε ο βάτραχος να συμμαζέψει την υστεροφημία του ο κάθε πικραμένος που δηλώνει Α.Ε.Κ. έχει το δικαίωμα να το κάνει. Εδώ μέχρι και Κιντής έγινε πρόεδρος, αμέσως μετά τον αδελφικό του φίλο, Ντέμη!
· Από πού να μαζέψεις τα κομμάτια αυτής της Α.Ε.Κ.; Ένα ακόμη μην θετικό αποτέλεσμα απόψε το βράδυ και βλέπω μέχρι και τον βάτραχο να πετάει λευκή πετσέτα. Άντε να δούμε ποιος θα ξυριστεί απόψε;
· Η Ψυχή είναι πολύ μεγάλο πράμα και τούτη η Α.Ε.Κ. δεν έχει μήτε σπιθαμή από τούτο το πράμα. Πάρτε για παράδειγμα τις άλλες ομάδες της Α.Ε.Κ., το χάντμπολ που με λίγη ώθηση μέχρι και τίτλο δίνει στην Α.Ε.Κ, ΤΙΤΛΟ λέμε που το ποδόσφαιρο έχει να δει από το 1994 και έτσι όπως πάει θα κάνει άλλα τόσα χρόνια να δει. Αλλά για το χάντμπολ δεν υπάρχει κανείς να βάλει πλάτη.
· Πάρτε για παράδειγμα τις γυναίκες στο βόλεϊ, τραίνο θα πάνε στην μεγάλη κατηγορία, ενώ μέχρι και οι άντρες με τον Αρραβωνιαστικό κουμανταδόρο ακολουθούν. Έχετε αναλογιστεί με τι «καύσιμο» προχωράνε; Σίγουρα όχι με τα πενταροδεκάρες που καταφέρνει να μαζεύει μετά χίλια ζόρια η Μάνα. Εδώ μήπως πλάτη κανείς;
· Έχετε αναλογιστεί ότι το συμβόλαιο πχ ενός Μαϊστόροβιτς, ενός Μπασινά ή του όποιου άλλου πρωτοκλασσάτου …υπάλληλου θα έφτανε οικονομικά να καλύψει τα παραπάνω τμήματα; Και όμως αυτά τα τμήματα βάζουν την Ψυχή και πορεύονται, γίνονται ένα με τον κόσμο έχουν κάθε δικαίωμα στο όνειρο. Έτσι είναι οι φτωχοί ζούνε με τα όνειρα.
· Στο Σπόρτινγκ όλα κύλησαν μια χαρά, Η Βασίλισσα πάλι μας χάρισε συγκινήσεις και έστω και δύσκολα και παρά το «κουσούρι» των τελευταίων λεπτών όλα πήγαν μια χαρά. Μέχρι και το γιγάντιο πανό μια χαρά μου έκατσε παρότι το πράσινο και το κόκκινο χρώμα δεν μπορώ να πω ότι με συναρπάζουν και κάπου έβαλα στην πρίζα τον Σπυράκο.
· Τα χρόνια μου πολλά σε όλους τους Νίκους, τον Κοντό, τον Μαρουσσοφόρο, τον Ανάκασα που τόσο του τα έχω χώσει κατά καιρούς, στην Χαλκίδα, στον Ρομέο που μου λείπει να τον διαβάζω κάθε Σάββατο, σε αυτόν από το Χολαργό που του θυμίζω πόσο πίσω έχουμε μείνει, στον Σκουλάτο στην Νάξο που κάποτε θα το ανοίξουμε το κλάμπ εκεί, στο Γώγο που η Α.Ε.Κ. τον περιμένει και στον Περιστέρι που σήμερα μάλλον θα έχει ανέβει Αθήνα άλλα όχι για την Α.Ε.Κ.
· Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.
· Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας…όχι τα email, όχι τα πλαστικά όνειρα της ΟΔΔΥ-σειας, όχι η υποκρισία, όχι η ψευτιά, Get Up, Stand Up! Αρχηγέ κράτα γερά.

paRa-NOID

Δεν υπάρχουν σχόλια: