Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2008

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα




Άντε να δούμε τι μας επιφυλάσσει και η σημερινή μέρα. Άραγε θα μείνουμε με το καλαμάκι αγκαλιά ή επιτέλους θα κάνουμε, όχι ντου, αλλά μια νίκη εκτός έδρας;
30 ευρώ για εισιτήριο σε ένα από τα πιο πρωτόγονα γήπεδα της Ευρώπης είναι τουλάχιστον τραγικό. Στην Λιβαδειά δεν υπάρχει παγκόσμια οικονομική κρίση! Η κοροϊδία με την αναβάθμιση του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα μέσω της σούπερ λίγδας συνεχίζεται. Χάσαμε και τον Ντέμη που θα το έφτιαχνε και αυτό, όπως έφτιαξε την Α.Ε.Κ., όπως έφτιαξε και εμάς τους οπαδούς.
Έχει αρχίσει να μου λείπει ο Ντέμης. Όχι επειδή με το καληνύχτα του, άρχισαν τα κοράκια να τον κράζουν, ούτε γιατί με τόση ευκολία οι μάζες του κόσμου ήδη τον ξέχασαν και φυσικά ούτε επειδή οι πρώην κολλητοί του συ-μέτοχοι φρόντισαν και να τον αδειάζουν σε καθημερινή βάση αλλά και τον «αόρατο» να κουβαλήσουν σαν νέα βιτρίνα, έστω και χωρίς υπογραφή ακόμα.
Ναι θα μου λείψει ο Ντέμης γιατί όση …παπάρα και να είχε στο εγωιστικό του ξεροκέφαλο, είχε και θέληση και άποψη για πολλά πράγματα που δύσκολα θα τα ξανασυναντήσουμε σε κάποιον που θα βρεθεί στην θέση του προέδρου.
Βέβαια είχε και πολλά κουσούρια και ήταν και αυτή η εγωιστική ξεροκεφαλιά που με απλά λόγια του στέρησε να γραφτεί πραγματικά με χρυσά γράμματα στην ιστορία της Α.Ε.Κ. Αλλά τι να λέω, εδώ τον ξέχασαν όλοι σε 10 μέρες, έμειναν μόνο τα κουτσομπολίστικα έντυπα να ασχολούνται μαζί του και κάποιοι λίγοι που το ευχαριστιούνται τώρα να τον χτυπάνε.
Ελπίζω στο μέλλον όταν μεγαλώσει λίγο ακόμη και τα δει τα πράγματα πιο ώριμα και όχι περιτριγυρισμένος από αυλές και γλύφτες να του δοθεί η ευκαιρία να συνεχίσει το όνειρο του, το όνειρο μας. Φυσικά όχι αυτό που θα μας οδηγούσε στην ΟΔΔΥ-σεια, μα ούτε και εκείνο που τον έκανε θαμώνα στην ΓΑΔΑ!
Και μην ξινίζετε τα μούτρα μερικοί με την άποψη μου αυτή. Εδώ γύρισε ο «αόρατος» να φτιάξει την υστεροφημία του να τσεπώσει και μερικά μύρια για συνταξιοδοτικό, σιγά μην με πειράξει η όποια επιστροφή του δικού μας ανθρώπου. Μέχρι τότε όμως έχουν πολλά ακόμα να δούνε τα μάτια μας!
3 χρόνια συμβόλαιο λέει στον μέχρι προχτές υποψήφιο του Αστέρα Τρίπολης, που και εκεί τους έδινε τον λόγο του, αυτού που έφυγε σαν αποτυχημένος από τον Ερυθρό Αστέρα και φυσικά αυτού που την κοπάνησε από τα σκουλίκια! Καλά αυτά τα αστέρια στην ΠΑΕ το πάθημα τους με τον Φερρέρρρρρρρρρρ και τον δάγκα, και καλά τους κάνει, Δώνη, δεν το πήραν; Το χρόνου θα έχουμε 4 προπονητές, τους 3 σε διακοπές;
Αλήθεια μια που ανέφερα τον Φερρέρρρρρρρρρ, ακόμα δεν τον στείλανε τον εκφωνητή του ΟΑΚΑ σπίτι του; Δηλαδή θα ακούμε τώρα να μας ζαλίζει τα τύμπανα με το όνομα του «αόρατου»; Να μην ξεχάσει και σαν μουσική υπόκρουση όταν μπαίνει στο γήπεδο η νέα βιτρίνα της ΠΑΕ με αυτό το αγέρωχο ύφος του γεροξεκούτη να βάζει τη μουσική του Μάπετ Σόου!
Αδιαφορώ εάν οι πολλοί είτε ξεχνάνε, είτε με απλότητα καταπίνουν όσα τους σερβίρεί το επικοινωνιακό επιτελείο της ΠΑΕ. Η μνήμη δεν σβήνει και να δείτε που σε λίγο θα «ποινικοποιήσουν» και την όποια σιωπή μας, επειδή αντί να ασχολούνται όλοι με την εξέδρα θα καταλάβουν ότι ούτε μάγος είναι, ούτε την αίγλη του παρελθόντος έχει για να ανακάμψει και να βγει από την μούχλα αυτή η Α.Ε.Κ.
Στο Ηράκλειο ο ΟΦΗ έπαιζε με την Α.Ε.Κ. ή με τον «αόρατο»; Γιατί εάν συμπεράνω από το τι μας έδειχνε η κάμερα μάλλον με το ζόρι ήθελαν να μας μπουκώσουν με την «αρχοντιά» του, να τον χωνέψουμε κιόλας!
Όσο για την συγνώμη που είπε και πανηγύριζαν οι κλακαδόροι δημοσιογράφοι και συγγενείς, ακόμα προσπαθώ να καταλάβω για πιο πράγμα την είπε; Μήπως για όλα μαζί; Μήπως για κάτι πιο συγκεκριμένο; Αν ήθελε ο «αόρατος» να μας δείξει ότι είναι Α.Ε.Κ. ότι έστω δεν είναι τυχοδιώκτης, θα μπορούσε έστω για δημοσιοσχετίστικους λόγους να προσφέρει ένα ποσό στην Μάνα, ένα μηνιάτικο ρε παιδί μου, να γίνει και μέλος, να πληρώνει και την συνδρομή του. Ρε μην γελάτε σοβαρά μιλάω! Βρε μπα σε καλό σας πρωινιάτικα.
Μάλλον θα περιμένει να κάνει κίνηση ο Τίγρης και να αναλάβει αποκλειστικά την χορηγία όλων των τμημάτων της Μάνας και μετά να κάνει το βήμα και ο «αόρατος»!
Όλο για Τίγρη ακούω και Τίγρη δεν βλέπω. Τέτοια τσάμπα διαφήμιση κανείς δεν έχει λέμε σε όλο τον κόσμο. Ο άνθρωπος λέμε ένα τηλέφωνο πήρε τον Ντέμη το καλοκαίρι, του μοστράρισε τα τηλεφωνικά 70 μύρια και από τότε έχουμε χορτάσει σελίδες και πρωτοσέλιδα ότι έρχεται! Ναι και εγώ έρχομαι, πάω στο κήπο να μαζέψω ραπανάκια!
Την ίδια ώρα οι πισινοί ακόμα ψάχνουν ποιο θύμα να βάλουν στην θέση του Ντέμη. Βλέπετε οι ίδιοι είτε γιατί απλά είναι λίγο φοβιτσιάρηδες, είτε γιατί είναι ανίκανοι είτε γιατί πολύ απλά το παίζουν πονηροί, εδώ μας παίζουν κρυφτούλι για το 10% στην Μάνα, ξέρουν ότι η προεδρική καρέκλα έχει πολλά ηλεκτροφόρα φορτία και σαν καλοταϊσμένοι που είναι, τέτοιες κακουχίες τους φαντάζουν τόσο απόμακρες. Ευτυχώς που υπάρχει και ο Μανωλάς, χρόνια σου πολλά Στέλιο, που πλέον στέκει σαν η μόνη κολώνα μέσα στο οικοδόμημα.
Την ίδια στιγμή ξαναφύτρωσε η …ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ και ας προσπαθούν και πάλι διάφορα παπαγαλάκια, τάχα για να πουλήσουν «οικολογική συνείδηση»,για μια ακόμη φορά να μας πούνε ότι γήπεδο δεν γίνεται στην Νέα Φιλαδέλφεια.
Γελάω αφάνταστα με τους διάφορους κωλοτούμπες που τους έπιασε ο πόνος της ενότητας και του ήρεμου κλίματος. Μιλάμε μέχρι και την επιστροφή του «αόρατου» την χώνεψαν με τόση απλότητα! Άλλα έτσι είναι όταν το μόνο που σε νοιάζει είναι να κυνηγάς ή να θέλεις το κακό των Χ’χρήστων, τότε για όλα είσαι ικανός και η κωλοτούμπα φαντάζει παιδικό παιχνίδι.
Στην Θεσσαλονίκη δεν τα κατάφερε Βασίλισσα, δεν πειράζει δίνουμε ραντεβού το Σάββατο στο Σπόρτινγκ. Τα κορίτσια σίφουνας δεν σταματάνε πουθενά, ενώ οι άντρες και ο αρραβωνιαστικός μπροστά στο κόσμο μας, επιτέλους αυτή την φορά, μας χάρισαν ένα ακόμη ευχάριστο απόγευμα. Πάμε αύριο λέμε για το καλαμάκι!
Αύριο έχουμε μια ακόμη Α.Ε.Κ. που αγωνίζεται. Είναι νέα στην Οικογένεια μας, στην Οικογένεια της Α.Ε.Κ. Κάποιοι την έχουν αγκαλιάσει ήδη πολύ δυνατά. Ο Γιωργάκης, οι δύο Νίκοι και η Στέλλα το τρέχουν με ψυχή και καρδιά. Το όνειρο είναι η άνοδος, η άνοδος μια ομάδας γεμάτη Α.Ε.Κ. Αύριο το απόγευμα παίζουμε με τον Άρη Βύρωνα και πουλμανάκι φεύγει από το Δωματιάκι για τον Γέρακα στις 7.Προλαβαίνετε!
Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.
Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας…Λευτεριά στον αδερφό Σάντος, ο οπαδός δεν είναι αδίκημα!
paRa-NOID

Δεν υπάρχουν σχόλια: