Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2008

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα




· Γράψαμε ιστορία πάλι χτες. Ο πρώτος βαθμός του Πανσερραϊκού στην έδρα μας. Τελικά δεν έχουν μόνο δικαίωμα όλοι να μας κερδίζουν, όπως έλεγε ο «συγχωρεμένος» πρόεδρος μας αλλά και να γράφουν ιστορία μαζί μας.
· Δεν μπορώ να καταλάβω τι επιδιώκουν προπονητής και παίκτες με αυτή την τεράστια, ναι τεράστια λέμε, αγωνιστική τους παρουσία. Μας κάνουν πλάκα, παίζουν με τα νεύρα μας, με την νοημοσύνη μας μήπως; Τα κονομάνε από το στοίχημα; Μήπως προσπαθούν να φέρουν με πλάγιο τρόπο πάλι τον Ντούσαν κοντά μας; Αυτό είναι, να αποκτήσει πάλι νόημα η ζωή μας! Έλεος! Τι άλλο μας περιμένει;
· Καλή η καραμέλα με το βάτραχο δεν λέω αλλά η κίνηση αυτή απλά αποπροσανατολισμό προσφέρει, άλλωστε την συνταγή την δοκίμασε αρκετά επιτυχημένα και ο Μάκαρος. Λέτε να πονήρεψαν και οι πισινοί τώρα, να φύγουν και μετά να ψάχνουμε για τους καφέδες;
· Βρε κάτι ήξερε ο άνθρωπος μας και την κοπάνησε για μια ακόμα φορά πριν το τέλος. Ο κύριος «μόνη ξανά δεν θα σε αφήσω»…φρού φρού και αρώματα! Και σου πετάει και το αμίμητο «πιστέψτε στους παίχτες»! Η απορία πέρα από την φυγή του καπετάνιου, είναι πόσο αυτοί πιστεύουν στον εαυτό τους.
· Να πάρω από το χλωμό βλέμμα του Καφέ ή την γυαλισμένη κεφαλή του Μπασινά; Βγήκε και ο Αλεξόπουλος να ζητήσει συγνώμη. Τι να την κάνουμε; Τι κρίμα να μην είμαστε Φιλαδέλφεια, να μην υπάρχει Καππαδοκίας και το πορτάκι της 19 να μου βγαίνετε ένας ένας έξω.
· Ακόμα θυμάμαι τον Δώνη και τον Ντάφυ να γλιτώνουν τις ψιλές ένα βράδυ, μετά από αποκλεισμό στο κύπελλο, εκεί έξω. Τι περιμένει ο Γου Δού δηλαδή ακόμη; Να ξεφτιλιστούμε και στην Κρήτη; Μεταγραφές να στρώσει η ομάδα, τον νέο Πρόεδρο να τον στηρίξει; Τα έχω πει από την πρώτη του εβδομάδα, 6 μήνες πριν. Ακούω και τις δηλώσεις του και έχω πέσει κάτω, ούτε να παραιτηθεί δεν είναι ικανός, αποτυχημένο λέει τον εαυτό του και αντί να τσακιστεί να φύγει περιμένει την αποζημίωση για να φύγει!! Σιγά μην χάσει και αυτός. Έτσι όπως το πάμε θα πληρώνουμε 3 προπονητές πλέον, έναν στο πάγκο και δύο για …διακοπές!
· Δεν αξίζει να ασχοληθώ άλλο μαζί του, ας ασχοληθούν αυτοί που τον πληρώνουν ή τουλάχιστον αυτοί που τα χρεώνουν στους επόμενους! Αλήθεια χτες τις γιούχες δεν θα τις καταδικάσει κανείς επίσημος, μπροστινός ή πισινός; Γεμίσαμε αποτυχημένους
· Τεράστια λάθος που πετάξαμε το καλοκαίρι στα άχρηστα τον Νίκο Κωστένογλου και του χρεώσαμε και τα πλέι όφς και φέραμε αυτόν που κατάφερε η Λάρισα να μην υποβιβαβστει! Τώρα μετά από πρόεδρο πρέπει να ψάχνουμε και για προπονητή, σύντομα και για νέους μετόχους! Και για Γήπεδο ψάχνουμε…τον χώρο τον έχουμε ήδη έτοιμο στην Νέα Φιλαδέλφεια για να μην ξεχνιόμαστε.
· Από λόγια έχουμε χορτάσει. Ζούμε την Α.Ε.Κ. του μπλα μπλα 14 χρόνια και πάμε αισίως για τα 15. Το 2004 πιστέψαμε στο όνειρο, πιστέψαμε και στα λόγια τα μεγάλα του μπροστινού που κάλυπτε μέχρι προχτές τους πισινούς. Τώρα θα περιμένουμε μισό μήνα ακόμη να μάθουμε ποιος θα μπει νέος μπροστινός. Άραγε τι έχει απομείνει να πιστέψουμε;
· Στελλάρα, Στελλάρα σκίστους τους…πισινούς! Να πω κάτι αιρετικό; Πολλοί θα βγάλουν και σπυριά, εμένα μου αρέσει έστω και σαν φαντασία. Πρόεδρος ο Χατζηχρήστος και προπονητής ο Στέλιος! Και οι δύο, το know how άλλωστε το έχουν Και τέζα όλοι! Καλπάζει η φαντασία μου δεν λέω!
· Ευτυχώς που υπάρχουν και τα διάφορα καλλιτεχνικά νούμερα της εποχής που δεν σταματάνε στα κόκκινα και μετά παίρνουν σβάρνα τα κανάλια, ευτυχώς που υπάρχουν και οι κουκουβάουνες του βατοπεδίου και έτσι με πολύ απλότητα μπορούμε να καταλάβουμε σε τι κράτος, σε τι κοινωνία ζούμε! Μόνο ο Βγόντζας και Ντέμης μας έλειπε από το σόου των ημερών! Τουλάχιστον είχαμε δηλώσεις του Ψαριανού της προόδου και των γκέυ συνιστωσών του, κάτι είναι και αυτό!
· Μια ολόκληρη χώρα στα πόδια του κάθε σελέμπριτι και του κάθε ενός που ανεβαίνει στο καλάμι και νομίζει ότι είναι θεός. Του καθενός που με απλότητα αλλάζει φορεσιά και συμφέροντα στην στιγμή. Την άκρη να έχεις στα ΜΜΕ και κάνεις ότι θέλεις…μέχρι και γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια χτίζεις! Στην ΟΔΔΥ-σεια πάντως και Θεός να είσαι δεν χτίζεις!
· Ειλικρινά δεν περίμενα τόσο γρήγορα να δω την ΠΑΕ να τα τσουγκρίζει με την «δικιά της», την κυβερνητική φυλλάδα, τόσο μα τόσο γρήγορα. Ειλικρινά ξαφνιάστηκα. Και τώρα τι θα κάνει ο άλλοτε «Σουτέρ» με τα πολλά υστερόγραφα που έμεινε από καύσιμα και σάλια;
· Τελικά αυτό που κατάλαβα είναι ότι η κυβερνητική φυλλάδα ήταν τελικά μόνο πρωθυπουργική! Τώρα απομένει να μάθουμε ποιος έδωσε και το περίφημο πλέον email της παραίτησης, γιατί για να το χάκεψαν τα «αστέρια» του δημοσιογραφικού επιτελείου της συγκεκριμένης φυλλάδας μάλλον γελοίο μου φαίνεται,
· Πιο εύκολα θα το έδινε η Λίνα, η αποκλειστική του τέως, απευθείας στον Γιώργο της, τον ξανθό άγγελο, να το βγάλει σαν αποκλειστικό! Αυτά είναι με τις αυλές και τα βασίλεια. Βυζάντιο στις λαμπρές του μέρες έχουμε γίνει!
· Επειδή έχω βαρεθεί να ακούω για Μελισσανίδη συνέχεια και Μελισσανίδη να μην βλέπω, άμα νιώθει έστω και λίγο μάγκας και ΑΕΚτζης να μπει μπροστά στο χάντμπολ, τουλάχιστον εκεί ο τίτλος θέλει λίγο σπρώξιμο γιατί την κορυφή την πατήσαμε ήδη από χτες. Αλλά είπαμε ο Τίγρης έχει τσαντίλες από το 2005!
· Η Α.Ε.Κ. της Καρδιάς δεν σκόνταψε στις άδειες εξέδρες αυτή την φορά και στην Πάτρα οι γυναίκες πάνε για νέα νίκη σε ένα γήπεδο καμίνι από ΑΕΚτζήδες!
· Απομένει η Βασίλισσα να κάνει την υπέρβαση και σήμερα και ειδικά την Τετάρτη και να τους αφήσει όλους τάβλα. Ευτυχώς αποκαταστάθηκε και η αδικία με τον αιώνιο και έτσι ο Καλαμπόκης και τα πονεμένα γατιά της πλατείας μπορούν να χτυπιούνται μέχρι να γίνουν ποπ κόρν.
· Στην Μελβούρνη δεν τα καταφέραμε και έτσι τα τέσσερα σερί έμειναν στα λόγια θυμίζοντας μου εποχές για ανάλογα σερί που έμεναν σε πανό και συνθήματα και μπόλικο Χρήστο Κωστή. Δεν πειράζει, προχωράμε, σε λίγες μέρες θα είναι κοντά μας και ο Κον να του φορτίσουμε τις μπαταρίες για του χρόνου.
· Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.
· Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας…και όποιος δεν μπορεί …ξέρει τι να πάει να κάνει!
paRa-NOID

Δεν υπάρχουν σχόλια: