Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2008

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα


· Θα περιμένατε ορισμένοι να πανηγυρίζω τώρα που έφυγε ο Νικολαίδης, ο Ντέμης όπως τον ξέραμε χρόνια πριν, τότε που ο εγωισμός του δεν ξεπερνούσε τα όρια και κατάφερνε να δει και πιο πέρα, κατάφερνε να πιει καμιά μπύρα και να φάει και καμία πίτσα με τους τότε φίλους και αδερφούς του. Μετά φόρεσε την προβιά του Προέδρου και απλά χάθηκε στην λάμψη!
· Δυστυχώς για κάποιους, αυτό που νιώθω δεν είναι χαρά αλλά απογοήτευση, πίκρα για όλα αυτά που μπορούσαμε να κάνουμε και τελικά δεν κάναμε. Μου φαντάζει τόσο δύσκολο να βρεθεί ξανά άνθρωπος να μπει μπροστά και να έχουμε δικαίωμα όλοι στο όνειρο. Να μας δώσει δικαίωμα ακόμα και να διαφωνούμε σε κάτι γιατί μέχρι και αυτό …ποινικοποιήθηκε όπως λέει και Κίτρινος.
· Δυστυχώς καθώς μπήκε μπροστά η βιτρίνα και κάτω από την ομπρέλα των αφανών, φοβητσιάρηδων ή και απλά δειλών μετόχων, το όνειρο επαρκούσε μόνο για αυτόν και νομίζοντας ότι διακατέχει το αλάθητο του Πάπα και έχοντας την προνομιακή μεταχείριση των ΜΜΕ από δίπλα, θεοποίησε τον εαυτό του μπροστά στο καθρέπτη του.
· Θέλω να πιστεύω ότι εγώ είμαι ο «λάθος». Θέλω να πιστεύω ότι εγώ «υπερβάλλω». Θέλω να πιστεύω πολλά αλλά τελικά πάντα κάποιος θα βρίσκεται να μου τσακίζει όσα θέλω να πιστεύω και σε αυτή την περίπτωση ο εγωισμός και η αλαζονεία τα τσάκισαν όλα.
· Λυπάμαι που η λίμνη γέμισε μόνο στα διαρκείας. Διαρκείας που ούτε το 10% δεν δίνουν στη Μάνα Α.Ε.Κ. για να πω ότι έπιασαν τόπο έστω και κάπου γιατί στην ΠΑΕ όλα όσα έχουν μαζευτεί χάθηκαν στα φανερά και στα κρυφά δρομάκια που οδηγούν στην Empire S.A. ίσως να φτάνουν και μέχρι την Κάντζα, που ακόμη κρύβει τόσα μυστικά. Διαρκείας που επενδύθηκαν και σε δεκάδες ποδοσφαιριστές που ήρθαν μας είπαν γεια και μην τους ξανάδαμε μέχρι και στο Φερρέρρρρρρρρρρρ(μην το ξεχνάμε και αυτόν τον φουκαρά) θα τον πληρώνουνμε 2-3 χρόνια ακόμα.
· Τέλος πάντων η ιστορία από Κυριακή βράδυ άρχισε να ξαναγράφεται ή εάν θέλετε να ξαναδιαβάζεται. Μέχρι και λάθη ανακάλυψαν από το 2004! Στο τέλος ούτε προπονητήριο δεν θα δούμε, πόσο μάλλον το δημιούργημα επιστημονικής φαντασίας που θέλησαν με το ζόρι να μας βάλουν να έχουμε σαν …εφιάλτη! Ή μήπως αυτό επιδίωκαν;
· Με πληγώνει που ο Ντέμης έφυγε από την προεδρεία άτιτλος και πολύ φοβάμαι ότι όλοι αυτοί που σήμερα τον υμνούν σε 2-3 χρόνια δεν θα τον θυμούνται καν, εκτός βέβαια εάν ψηφίζουν συγκεκριμένο κόμμα! Οι δικές μου αναμνήσεις θα συνεχίζουν να με πονάνε.
· Με πληγώνει που το επαναλαμβάνω θα μπορούσαν να τους είχαμε τσακίσει όλους, αλλά τελικά αυτό που κατάλαβα από τις, για μια ακόμη φορά τραγικές δηλώσεις του, δεν είχε έρθει να σώσει την Α.Ε.Κ. αλλά τον κόσμο! Ένας Μπάτμαν, ένας Σούπερμαν ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων.
· Και μείναμε με τους μετόχους, τον Νίκο και τον Τάκη, όχι, όχι, τους γνωστούς μόδιστρους που ακόμη μου έρχεται στο μυαλό η φάρσα που τους είχε σκαρώσει ο Φερεντίνος στο «Μπαμ» και ακόμη πεθαίνω στα γέλια! Το είδα τις προάλλες στο γιούτιούμπ και λέω να το στείλω και στον Τάκη στο φέισμπούκ! Τελικά εδώ μήπως την φάρσα μας την κάνουν ο Νίκος και ο Τάκης; Το άλλο με τον Νοτιά το ξέρετε;
· Ακούστε εκεί, ο ένας έχει δουλειές, ο άλλος έχει οικογένεια, ο άλλος δεν θέλει να φαίνεται, α ναι έχουμε και έναν αλητάμπουρα! Σιγά μην έχετε και χούλιγκαν! Το άλλο που ψάχνουν για πρόεδρο να είναι αποδεκτός και από την κοινωνία! Δεν μας λυπάστε καθόλου;
· Πάρτε κάνα Παπά να μας ευλογήσει όλους μπας και μας στείλει λίγο φως ο Θεός γιατί και εσάς δεν σας βλέπω καλά, αν και προσωπικά αδιαφορώ, αύριο μεθαύριο θα ξαναμπείτε στο καβούκι σας μόλις τελειώσουν τα συμφέροντα σας, αλλά την Α.Ε.Κ. την βλέπω να γίνετε…ανέκδοτο!
· Πως το είπες Νίκο χτες για την Α.Ε.Κ. στα Πηγάδια; «Η ομάδα έδειξε πάθος κι έπαιξε όπως θέλουν όλοι οι μέτοχοι». Καλά Καληνύχτα! Πιάσε ένα γαλακτομπούρεκο!
· Η Βασίλισσα έκανε το απίθανο χαρίζοντας ουσιαστικά την νίκη στους κομπλεξικούς της Κυψέλης. Σκοπός είναι η παραμονή και όσο γίνεται το καλύτερο που μπορεί να γίνει και να έρθει. Η μοίρα των «φτωχών» δύσκολα θα είναι γίνει εύκολη και μέχρι τώρα κάθε αγώνας είναι ολόκληρη δοκιμασία. Δεν μπορώ να κατηγορήσω κανέναν. Ενωμένοι προχωράμε.
· Για μια ακόμη φορά ο Κόσμος, με κεφαλαίο το «Κ» έδωσε συγκλονιστική παρουσία και μάλιστα με μόνο…παρατράγουδο ότι πέταγε χαρτάκια! Σε λίγο θα τους ενοχλούν και αυτά! Η Καρδιά της Α.Ε.Κ. χτυπάει πολύ δυνατά, χρέος μας να την κρατήσουμε έτσι, να μην απογοητευτούμε, να μην ξενερώσουμε. Ο δρόμος είναι μακρύς και πολύ δύσκολος, μα πάρα πολύ δύσκολος.
· Πέντε μέτωπα είχαμε χτες και ήμασταν παντού. Στη Αμαλιάδα περάσαμε έστω και δύσκολα, στο Νέο Ηράκλειο οι γυναίκες με άνεση ανέβηκαν ένα ακόμη σκαλί και στην Νέα Φιλαδέλφεια το χάντμπολ έκανε το χρέος του και τιμώρησε τους κεμαλικούς της γειτονιάς μας.
· Η Καρδιά και το μυαλό ταξιδεύει στην μακρινή αλλά συνάμα και τόσο κοντινή Μελβούρνη. Τα Αδέρφια εκεί κάτω για μια ακόμη φορά θέλουν να πάρουν το Lakeside Cup και να στείλουν αδιάβαστους για τέταρτη συνεχόμενη φορά τους υπερόπτες του Clarendon Corner.
· Θα απορείτε ορισμένοι με το τι σας λέω. Δεν σας αδικώ. Οι πολλοί σίγουρα ποτέ δεν θα φτάσετε στην Μελβούρνη για να μάθετε από πρώτο χέρι για τι μιλάω. Εδώ πολλές φορές ένα κλάμπ είναι δίπλα στο σπίτι μας και δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι σημαίνει αυτό.Ευτυχώς όμως υπάρχει και το DVD που βγάζουν τα παιδιά εκεί κάτω και όποιος δεν το έχει δει απλά χάνει.
· Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο ελπίζω σήμερα το Κύπελλο να ντυθεί στα Κιτρινόμαυρα και να είναι το πρώτο και φυσικά όχι το τελευταίο με αυτά τα χρώματα και τον Δικέφαλο Αετό!
· Πάμε ΑΕΚάρα μου, πάμε γιατί ο δρόμος μας περιμένει, πολλά φορτώσαμε στην καμπούρα μας αλλά αντέχουμε και τον ανεκδιήγητο Ανατολιωτάκη και τις εκχωρίσεις του και την ΠΑΕ που κάνει το παγώνι. Αντέχουμε ακόμα να βλέπουμε κάθε μέρα τα μπάζα αλλά τα δικά μας όνειρα δεν γκρεμίζονται και αφού δεν το κατάφερε αυτό ούτε ένας δικός μας άνθρωπος τότε δύσκολα θα το καταφέρει και κάποιος άλλος.
· Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.
· Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας…Εδώ η Κόλαση, εδώ και ο Παράδεισος…
paRa-NOID

Δεν υπάρχουν σχόλια: