Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2008

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα



Τελικά δεν το γλιτώσαμε το παραμύθι και έτσι πάλι από την αρχή θα αρχίσουμε να μαζεύουμε τα κομμάτια μας, τα κομμάτια της Α.Ε.Κ. Μια εβδομάδα ολικής επαναφοράς σε ένα τσακισμένο παρελθόν γεμάτο πόνο και προδοσία.
Αδιαφορώ εάν οι πολλοί με χαρακτηρίσετε κομπλεξικό, αδιαφορώ εάν δεν συμβαδίζω με την τεράστια επικοινωνιακή καταιγίδα που ξέσπασε για να φέρουν οι υπεύθυνοι τεσσεράμιση χρόνων αποτυχίας, μια νέα βιτρίνα, τον μεγαλύτερο κομπλεξικό εγωιστή και προδότη που πέρασε ποτέ από την Α.Ε.Κ.
Δεν ξεχνάω τι να κάνουμε; Επειδή ζήτησε συγνώμη; Εδώ μέχρι προχτές …ήταν στον Αστέρα με ενάμιση πόδι! Αν αγαπούσε την Α.Ε.Κ. θα ερχόταν τσάμπα ή στην καλύτερη θα έπαιρνε λεφτά αφού παίρναμε κάνα τίτλο, κάνα κύπελλό έστω σαν εκείνο το 1996 που αν το παίρναμε θα έμενε!
Το «Αόρατος» που είπε ο Δημήτρης δεν με καλύπτει. Δεν νιώθω πλέον μίσος για το πρόσωπο του αφότου έφυγε εκεί στα Λιόσια έτσι ακριβώς όπως περίμενα από την πρώτη στιγμή που μας ήρθε σαν βιτρίνα του Μάκαρου, με σκυμμένο κεφάλι και ντροπιασμένος.
Αλλά για μένα δεν υπάρχει ούτε σαν αόρατος, είναι άυλος και άψυχος και μου το απέδειξε από την πρώτη μέρα του τότε στο Πεντελικόν όταν έβγαλε τον πραγματικό του εαυτό και όχι τον πακεταρισμένος σε συσκευασία δώρου που μας τον πάσαραν προχτές τα επικοινωνιακά επιτελεία της ΠΑΕ.
Σε αυτή την Α.Ε.Κ. την …this is a.e.k. εάν προτιμάτε , μόνο ένα πρόσωπο υπάρχει για να σωσει την κατάσταση και ελπίζω να μην ανέβει στο καλάμι με την ίδια ευκολία που το ανέβηκε και ο Ντέμης. Χαίρομαι που ο Στέλιος τόσες μέρες είναι πολύ μετρημένος στο τι λέει και τι κάνει. Η μόνη αχτίδα φωτός. Λυπάμαι για τον Λάκη Νικολάου, φαίνεται έχει επηρρεάστει πολύ από τις παρτίδες που έχει μα τον Πειραιά και μιλάει ανάλογα!
Όλα τα λεφτά το χειροκρότημα που έπεσε από τις αμερόληπτες δημοσιογραφάρες στην έστω και έτσι μετά από 12 ολόκληρα χρόνια συγνώμη! Και εγώ που νόμιζα ότι τόσα χρόνια με τόσα που μας έλεγαν οι δημοσιογραφάρες δεν είχε κάνει και τίποτα κακό για να ζητήσει συγνώμη.
Τελικά μήπως είχε δίκιο όλα αυτά τα χρόνια η ORIGINAL; Τελικά αυτό που καταλαβαίνω με όλους αυτούς που χτυπάνε βρίζουν, ειρωνεύονται την Οικογένεια δεν είναι η ασπίδα στον όποιο Νικολαίδη στον όποιο «αόρατο» ή στο όποιο θεσμικό πρόσωπο που υπάρχει στην Α.Ε.Κ. αλλά το μίσος τους προς την ORIGINAL.
Φταίει βλέπεται που η ORIGINAL ποτέ δεν κατέβηκε από το τραίνο, ποτέ δεν λάκισε, που ήταν ασυμβίβαστη με την υποκρισία, την ψευτιά και την προδοσία. Τι να κάνουμε δηλαδή, να γίνουμε και εμείς ένα κομμάτι κρέας στην μηχανή του κιμά που έχουν γίνει σήμερα τα πάντα. Συγνώμη αλλά τα αδερφίστικά μακριά από εμάς.
Αυτό πληρώνει η Οικογένεια σήμερα, που ήταν συνεπής στις αρχές της, στην αγάπη της για την Α.Ε.Κ. Όλα αυτά που δεν μπορούν να χωνέψουν όλοι αυτοί που ποτέ δεν την κατάλαβαν αλλά και όλοι αυτοί που πέρασαν από την Οικογένεια ένα φεγγάρι και έφυγαν απογοητευμένοι που δεν έγιναν αρχηγοί και σήμερα πάντα τους βρίσκεις απέναντι να σου σκάβουν το λάκκο.
Λυπάμαι κύριοι. Αρχηγός είναι ένας, τώρα είναι και Πρόεδρος, και αν η αγάπη σας για την Α.Ε.Κ. υπάρχει έτσι όπως λέτε όταν είναι για όποιον άλλον φοράει και εκπροσωπεί τα χρώματα της Α.Ε.Κ., τότε αν δεν μπορείτε να τον σέβεστε ως Αρχηγό σεβαστείτε τον σαν Πρόεδρο της Α.Ε.Κ. Ξέρω έχουν ενοχληθεί πολλοί που έγινε και Πρόεδρος αλλά όταν τους λέγαμε μπείτε μπροστά βοηθήστε σώστε…ξανά όλοι μόνη την άφησαν!
Αλήθεια ρε Γιωργάκη εκείνο το κλάμπ που είχε στηθεί 10 βήματα από το γήπεδο δεν έλεγαν κάποιοι ότι θα ήταν το τελευταίο χαράκωμα μην τυχόν και ξαναέρθει ο «αόρατος»; Τελικά καταντήσαμε να ψάχνουμε τους «Χατζηχρήστους» στο βουνό; Να θυμηθώ και τα φέιγ βολάν στο γκολφ; Τι να θυμάμαι; Πικραίνομαι και δεν αξίζει.
Τόσες δηλώσεις αγάπης, ενότητας, κλάματα συγκινήσεις χειροφιλήματα και ούτε έναν δεν άκουσα να συγκινείται και αν αναρωτιέται τι στα τσακίδια γίνεται με την Μάνα Α.Ε.Κ., μόνο να κράζουνε τον Πρόεδρο της ήταν ικανοί; Που κουβέντα για το 10%, που κουβέντα για τα 2 και βάλε εκατομμύρια που χρωστάει η ΠΑΕ και ας λέει ο Νοτιάς ότι βρήκε μόνο 4 χρωστούμενα και αυτά στην εφορία και στο ΙΚΑ!
Η Βασίλισσα δεν μασάει πουθενά. Ο κόσμος δείχνει τον δρόμο, μακάρι να τον έβλεπαν και οι φωστήρες στην ΠΑΕ αλλά που, το πολύ πολύ σε 2-3 χρόνια να παίζουμε στην Ριζούπολη και ακόμη άτιτλοι!
Τελικά Ντέμη μου 3 χρόνια μετά την κουβεντούλα μας, θα μου πεις πόσο γρήγορα σε ξέχασαν σε ξέγραψαν όλοι αυτοί που σε στήριζαν, σε έγλυφαν και σε περιτριγύριζαν τόσα χρόνια. Κρίμα και πάλι κρίμα μόνο αυτό έχω να σου πω, όταν σου έλεγα ότι σε ήθελα ψηλά το εννούσα, σε λίγα χρόνια δεν θα θυμούνται ούτε το όνομα σου!
Σήμερα αναρωτιέμαι από όλους αυτούς που ανέβηκαν στο βουνό για την Α.Ε.Κ. και για να …χειροφιλήσουν θα βρούνε το δρόμο να φτάσουν και δίπλα στα κορίτσια μας που πάνε φούλ για άνοδο;
Τα καλά τα νέα μου ήρθαν από δύο κομμάτια της ζωής μου που πάντα θα έχω στην Καρδιά μου. Από Μπραχάμι και στο Ηράκλειο. Καλή δύναμη Αδέρφια.
Άντε ρε Τίγρη όλοι για σένα δουλεύουν να την πάρεις τσάμπα!
Πέρασαν κιόλας 4 χρόνια που δεν είναι κοντά μας. Πόσο άδειο και κρύο φαντάζει το 64 χωρίς την παρουσία του. Ευτυχώς όμως η μνήμη δεν σβήνει και φροντίζουμε να μην ξεχνάμε κα με την μνήμη να ζεσταίνουμε και την Καρδιά μας και το 64. Να μας προσέχεις από εκεί ψηλά.
Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.
Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας…Γήπεδο στην ΟΔΔΥ-σεια!
paRa-NOID

Δεν υπάρχουν σχόλια: