Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2008

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα


· Εβδομάδα του χάους. Εβδομάδα της λύπης, του άδικου χαμού, της ηλιθιότητας, του άκρατου φανατισμού, του πλιάτσικου και του ατελείωτου μπάχαλου. Σίγουρα αυτό δεν είναι η Ελλάδα που θέλουμε.
· Πολιτικοί και κόμματα παρωδίες, που πάνω από το άψυχο σώμα του Μικρού, το σκότωσαν και το έθαψαν ξανά, που μοιράζουν ευθύνες και ψάχνουν για κομμάτι στην πολιτική σκακιέρα του αύριο, άλλωστε το σήμερα είναι πια καμένο. Ένα αύριο που μας βασανίζει όλους, αλλά την ίδια στιγμή που το διεκδικούμε αφήνουμε κάποιους να το θάβουν και μένει να το αναζητούμε στις στάχτες και στα αποκαίδια.
· Το προηγούμενο Σάββατο δεν πυροβολήθηκε, δεν σκοτώθηκε μόνο ο Μικρός αλλά όλοι μας. Όσο πιο γρήγορα μπορέσουμε ΟΛΟΙ που ζούμε σε αυτή την χώρα να καταλάβουμε ότι κάτι πρέπει να αλλάξει και να αλλάξει για να μας δώσει ελπίδα, τόσο πιο φωτεινό ίσως φαντάζει το αύριο.
· Δεν αλλάζει ποτέ όμως με κουκούλες και μπάχαλα, δεν αλλάζει με την θεωρία του …Χάους σε πράξη.
· Όσοι σήμερα θυμήθηκαν ότι η αστυνομία …είναι υπερβολική στις αντιδράσεις της προς του πολίτες, τους κλείνω γλυκά το μάτι. Σαν οπαδός έχω νιώσει αμέτρητες «αθώες» γκλομπιές, εξευτελισμούς, βρισίδια και άδικες κατηγορίες. Δεν λέω ότι το έργο τους είναι εύκολο, κάθε άλλο, αλλά οι αντιδράσεις τις πιο πολλές φορές ούτε την στολή τους τιμάνε ούτε το σώμα τους.
· Όποιος βάζει την θέση του σε αυτή του οπαδού θα το έχω νιώσει πολλές φορές, το βέβαιο όμως είναι ότι πάντα ο λόγος του οπαδού κάποιοι με τεράστια ευκολία τον ταύτιζαν αποκλειστικά με αυτό του χουλιγκάνου και του μπαχαλάκια. Σας θυμίζει κάτι;
· Το περιστατικό του προηγούμενου Σαββάτου στα Εξάρχεια, μου έφερε στο μυαλό τα επεισόδια στο Περιστέρι, εκεί που ο Ντέμης έβγαλε το δικό του περίστροφο και μας σημάδεψε. Ευτυχώς δεν μας σκότωσε και ευτυχώς η σφαίρα που εξοστρακίστηκε δεν μας βρήκε Σκοπός του βασικά πιστεύω ήταν απλά να μας αφήσει σε κώμα.
· Κάτι που ως ένα σημείο το κατάφερε, σε σύμπραξη βέβαια με τους κουκουλοφόρους και τους μπαχαλάκηδες που πάντα στα 4 και κάτι χρόνια της βασιλείας του ήταν η απόλυτη διαφυγή από τα πραγματικά προβλήματα.
· Το μόνο που κατάφερε βέβαια από εκείνη την στιγμή ήταν όλοι να περιμένουμε την ημερομηνία λήξεως του, καθώς μπορεί να μην μας σκότωσε αλλά ουσιαστικά σκότωσε τα όνειρα που κάναμε ΟΛΟΙ οι Ενωσίτες λίγους μήνες πριν.
· Άκουσα με προσοχή τα λόγια του Λεωνίδα Κύρκου στο «ΣΚΑΙ», όσοι κατάφεραν να αποκωδικοποιήσουν τα λόγια του ειδικά εκείνο που μιλούσε για το εμφύλιο, το πόσο πόνεσαν και η μια πλευρά και την άλλη και πόσο πρέπει να κλείσουμε ερμητικά την πόρτα στο παρελθόν που επιβουλεύεται απειλητικά το μέλλον μας. Πόσοι άραγε μπορεί να καταλάβουν ή να σεβαστούν τα λόγια ενός πρεσβύτερου στην σημερινή μας κοινωνία των…15χρονων που μέχρι και ψήφο κάποιοι τους υπόσχονται;
· Στην Α.Ε.Κ, το μόνο που κατάφερε τελικά ο Ντέμης είναι να μας χωρίσει, σε καλούς και σε κακούς, η απόλυτη πολτοποίηση και η χαρά των κουκουλοφόρων και των μπαχαλάκηδων που τελικά ποτέ δεν εξαφανίστηκαν.
· Κατά τα άλλα σήμερα παίζουμε με τα σκουλίκια. Η ΠΑΕ με τον νέο της πρόεδρο, που ήρθε κιόλας από την Αμέρικα αλλά χωρίς τον Άγιο Βασίλη, για μια ακόμη φορά φάνηκαν ασυνεπής σε όσα λένε και διαδίδουν κατά καιρούς και έτσι δεν θα έχουμε παρουσία στο Χαριλάου, τουλάχιστον φανερή.
· Ένα ακόμη λάθος στα τόσα που έχουν κάνει. Ένα ακόμα λάθος που προστίθεται στον μακρύ κατάλογο της ανικανότητας αυτών που έχουν στα χέρια τους την ποδοσφαιρική Α.Ε.Κ. Τα νέα λοιπόν από το Αμέρικα είναι μάλλον δυσάρεστα και αυτό θα έχει άσχημες επιπτώσεις που θα φανούν σύντομα. Λέτε να έχουμε εξέγερση των πελατών; 15χρονους πελάτες έχουμε;
· Σήμερα παίζουν και τα κορίτσια μας. Τραίνο λέμε η ομάδα, δεν μασάει πουθενά. Πόσοι άραγε μπορούν να νιώσουν αγώνα τους; Άραγε πόσοι θα βρουν το δρόμο να είναι δίπλα τους. Α.Ε.Κ. είναι και αυτές.
· Οι άντρες έστω και δύσκολα έκαναν ένα ακόμη βήμα, έστω και κουτσό. Στην Θεσσαλονίκη ο Μπακάουκας και η παρέα του δεν τα κατάφεραν, έστω και έτσι όμως συνεχίζουμε. Για αυτούς όλους δεν υπάρχει πλάτη ούτε σε πανό λέμε! Ζήτω η Α.Ε.Κ. των φτωχών. Ζήτω η επανάσταση μας που ξεκίνησε τον στις 10 Ιουλίου, όπως λέει και ο Αντιχούλιγκαν
· Και μέσα στο μπάχαλο των ημερών κάποιοι μεταβίβασαν τις καταθέσεις τους και τις ιδιοκτησίες τους μην τυχόν και βρεθούν υπεύθυνοι για οικονομικές παρατυπίες, κάποιοι άλλοι περιμένουν το επόμενο δάνειο και κάποιοι ακόμα παραπέρα ακόμα σφυρίζουν κλέφτικα στο άκουσμα του 10%. Για την ΟΔΔΥ-σεια αφήστε πια, ούτε καν σε μνημόνιο και αυτό κάηκε!
· Όποιος ψάχνει κρίση μόνο στο κράτος είναι βαθιά νυχτωμένος. Κρίση περνάμε πρώτα από όλα στην οικογένεια μας, στο σπίτι μας, αυτό που έχει χαθεί από την σημερινή κοινωνία δεν είναι η ελευθερία αλλά ο σεβασμός στον άλλον και το ήθος. Όταν τα βρούμε αυτά, ίσως μπορέσουμε στο μέλλον να καταφέρουμε να αλλάξουμε τον κόσμο μας.
· Να θυμάται η μίζερη, κουλτουριάρικη «ξεμαλιάρα» ότι το «άφτερ σέιβ» δεν τελείωσε.
· 2 πολύ δυνατές και ευχάριστες ειδήσεις είχα αυτή την εβδομάδα, η μία που θα μοιραστώ αυτή την εβδομάδα μαζί σας είναι η απελευθέρωση του Σάντος, του μαρσεγέζου αδερφού μας που εδώ και 2 μήνες οι ισπανικές αρχές ήθελαν με το ψέμα να του καταστρέψουν την ζωή, την άλλη θα την μοιραστούμε προσεχώς.
· Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.
· Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας…καμιά σφαίρα δεν σκοτώνει τα δικά μας όνειρα.
paRa-NOID

1 σχόλιο:

NsantO21 είπε...

φίλε μου γράφεις καλά, συγχαρητήρια. Αρκετους πιστεύω μας εκφράζεις με τα λόγια σου και περιμένουμε την νέα αναρτηση κάθε φορά. Είναι κριμα αφού υπάρχει το ιστολόγιο να το χρησιμοποιείς μια φορα την βδομάδα. Δώσε τροφή στο λαό σου, άντε σε περιμένουμε λίγο συχνότερα. (τον Βλακα V.I.P. εκει στην ένωση τον θυμάσε.χαχα)
φιλικά νίκος