Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2009

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 11-01-09


· Δικέφαλη ομάδα με τα όλα μας γίναμε, μέχρι και δύο πρόεδρους έχουμε πλέον στην ΠΑΕ. Ένας ο νυν και ένας ο πρώην, που ενώ δεξιά και αριστερά δηλώνει ότι δεν ασχολείται πλέον με το ποδόσφαιρο, φρόντισε με άψογη συνέντευξη να κλείσει το στόμα του κάποτε αδελφικού του φίλου.
· Δεν είναι παράξενο που τον Νικολαίδη τον αποκαλούν «άφιλο», άλλωστε φροντίζει να το αποδεικνύει σε όποιον μπαίνει μπροστά ή εμποδίζει τα σχέδια του. Το απέδειξε περίτρανα όταν «κάρφωσε» με τον χειρότερο τρόπο την ORIGINAL και ειδικά τον Αρχηγό της που μέχρι να αναλάβει Πρόεδρος το 2004, κάθε μέρα τον έπαιρνε τηλέφωνο λες και ήταν γκόμενα. Κάρφωσε όμως και τον «αδελφικό» του φίλο, τον Κιντή, του βούλωσε και το στόμα.
· Όσο θυμάμαι που την τότε «φυγή» του Κιντή από την ΠΑΕ το καλοκαίρι του 2005, ένα μόλις χρόνο αφού ανέλαβε τα ηνία ο …Καίσαρας, που μας την χρέωσε, για να μην πω μου την χρέωσε σε αποκλειστικότητα, τόσο γελάω με τα κατορθώματα του …άνθρωπού μας. Αναρωτιέμαι καθημερινά πώς πέσαμε τόσο έξω με δαύτον. Κρίμα με τον Μίστερ γκρούπ ηλέβεν!
· Κίνηση «ρουά» ήταν η συνέντευξη της Δευτέρας που έδωσε βεβιασμένα στους πειθήνιους δημοσιογράφους που πάντα τον ακολουθούν. Θα ήθελε να ήταν και «ματ» αλλά το να παίζεις σκάκι χρειάζεται και μυαλό εκτός από θράσος όταν κάνεις επιθετική κίνηση.
· Και τελικά από εκεί που περιμέναμε να μιλήσει ο Κιντής, για πρώτη φορά, από τότε που τον έβγαλαν μπροστά οι α-μέτοχοι, μας προέκυψε συμβούλιο των μετόχων αύριο Δευτέρα.
· Τι να περιμένουμε αύριο; Μάλλον την επιβεβαίωση πως 5 χρόνια τώρα δεν έχουν καταφέρει απολύτως τίποτα παρά την τεράστια εμπιστοσύνη και ανοχή που τους έδειξε ο κόσμος και το απέδειξε με τα σχεδόν 80.000 διαρκείας που μεταφράζεται σε πολλά εκατομμύρια ευρώ προς την ΠΑΕ.
· Αξιοθρήνητος ο Ντέμης, με τα όσα βγήκε και μας φλόμωσε για μια ακόμη φορά, αλλά αυτή την φορά καιγόταν η γούνα του, δηλαδή καίγεται ακόμη. Οπότε μάλλον μέχρι και Πρόεδρο να τον ξαναδούμε!
· Η υπόθεση ήταν να κλείσουν το στόμα του Κιντή και σε συνεργασία με τον ανύπαρκτο φαντασμοτοειδές αμέτοχο Νοτιά και μέσω του γιάπι εκπρόσωπο του, Θανόπουλο, το κατάφεραν σε μεγάλο βαθμό, τουλάχιστον μέχρι αύριο που από ότι λένε μη δημοσιογραφικές πληροφορίες η κρίση των Ιμίων θα φαντάζει παιχνιδάκι.
· Βέβαια υπάρχει και η πιο εύκολη λύση, αυτή του να αυξήσουν το χρέος με ένα ακόμη δάνειο πολλών εκατομμυρίων που φυσικά θα χρεώσουν στην ΠΑΕ για τον επόμενο. Κατά τα άλλα δεν χρωστάμε πουθενά!
· Σήμερα θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει ο αγώνας με τον μπάοκ και τους παραμέτρους του, να μας ενδιέφερε ακόμη και η Βασίλισσα που ώρες πριν θα αγωνίζεται με την ομάδα των Αφών Κατσάμπα.
· Παλιά θυμάμαι η μέρα θα μας έβρισκε σε κάνα σταθμό Λαρίσσης, σε καμιά Ομόνοια για τα προεόρτια, για την ομάδα υποδοχής των φιλοξενουμένων, αλλά αυτά όλα δεν συμβαδίζουν με την σημερινή τρέντυ εποχή που ζούμε, ίσως βέβαια να είναι τελικά και καλύτερα χωρίς όλα αυτά, μέχρι να ακούσουμε κάνα Μπάοκ ρεεεεε, από καμιά εξέδρα και ξαφνικά να τα αναπολήσουμε.
· Σημασία όμως έχει ότι σήμερα πόσοι έχουμε το μυαλό μας πραγματικά στο αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας. Εύχομαι σήμερα να βρεθούν 40 και πλέον χιλιάδες άνθρωποι και να στηρίξουν αυτοί την Α.Ε.Κ. γιατί πιο γυμνή Α.Ε.Κ. δεν έχω ξαναδεί. Κάτι που μου το επιβεβαίωσε και ένας φίλος, ο κυρ-Σταύρος με τα άσπρα μαλλιά του και τα 25 και βάλε χρόνια που έχουμε διαφορά στην ηλικία.
· Εύχομαι από αύριο ο κόσμος να καταλάβει επιτέλους ότι η μόνη ουσιαστική και άφθαρτη δύναμη της Α.Ε.Κ. δεν είναι κανένας μικρομεγαλοαμέτοχος, ούτε κάνας σωτήρας από αυτούς που δίνουν τηλεφωνικά 70 εκατομμύρια. Η μόνη δύναμη είναι ο κόσμος της Α.Ε.Κ.
· Δεν ξέρω που θα μας βγάλει το νέο σήριαλ των α-μετόχων που πλέον διαχειρίζονται από το 2004 τις τύχες της ποδοσφαιρικής Α.Ε.Κ. αλλά και συνάμα δρομολογούν και τις εξελίξεις σε όλο το φάσμα της Α.Ε.Κ. Η ουσία είναι ότι όλα αυτά μου φέρνουν έντονα στο μυαλό τον Φιλίππου και την πολιτική που εφάρμοσε στην Βασίλισσα με τα γνωστά αποτελέσματα της.
· Το ξαναλέω, η σημερινή πολιτική της ΠΑΕ μας οδηγεί μαθηματικά στην Ριζούπολη, ποιές χλιδές και κίτρινα άλογα, που μας οδηγεί στην απαξίωση και βλέπω πάλι σαν σανίδα σωτηρίας να ψάχνουμε τον Χατζηχρήστο να βγάλει και πάλι το φίδι από την τρύπα, ώστε τουλάχιστον να μην μοιρολογούμε γύρω από τα συντρίμμια της καταστροφής που έρχεται.
· Ας πάω και στο προπονητικό. Άλλη φούσκα και από εδώ. Αφού έπαιξαν με το όνομα της Α.Ε.Κ. και το τι περιουσία θα αποκτούσε, ξαφνικά ο α-μέτοχος από το Αμέρικα και το Μανχάτταν, συμβολικά θα χρεώνει την ΠΑΕ μόλις 312.000 ευρουλάκια τον χρόνο! Τσάμπα πράμα λέμε…
· Σίγουρο είναι έργο πνοής, σίγουρα πρέπει να ξεκολλήσουμε από τον βούρκο των Θρακομακεδόνων που σε άλλες εποχές μας έδινε και κάνα κύπελλο, κάνα πρωτάθλημα, αλλά αυτό απέχει πολύ από τα μεγαλόστομα παραμύθια περιουσίας της Α.Ε.Κ. και δωρεάς που μας φλόμωσε ο Ντέμης και τα παπαγαλάκια του, από τον μέγα…ευεργέτη από το Αμέρικα!
· Φυσικά για μια ακόμη φορά κουβέντα για το 10% και το περίπου 2,5 εκατομμύρια χρέος της ΠΑΕ προς την Μάνα. Εδώ δεν τους ενοχλεί η ΠΑΕ να ασχολείται τα εμπορικά δεδομένα και φυσικά φροντίζουν να παθαίνουν αμνησία εδώ στα περί «δεδομένων των διατάξεων της νομοθεσίας περί ΠΑΕ, η οποία περιορίζει τη δραστηριότητά τους αποκλειστικά και μόνο στη διοργάνωση ποδοσφαιρικών αγώνων» που αναφέρουν στην ανακοίνωση για την ιδιοκτησία του προπονητικού.
· Χάσαμε και τον Αλογοσκούφη. Πάει και ο Πέτρος Δούκας. Ποιος να βρεθεί να κλάψει το προεκλογικό μνημόνιο που με τόση λαμπρότητα μας το παρουσίασαν οι επικοινωνιολόγοι της ΠΑΕ; Ένα ακόμη βήμα προς την Νέα Φιλαδέλφεια, άλλωστε παραμένει η μόνη αξιόπιστη λύση να αποκτήσουμε Σπίτι, είτε του αρέσει η ΣΥΝΟΙΚΙΑ μας του Ντέμη είτε όχι.
· Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.
· Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας…Γκόλ βάζει ο κόσμος σήμερα, Α.Ε.Κ. είναι ο κόσμος πάντα.
paRa-NOID

Δεν υπάρχουν σχόλια: