Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2009

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 18-01-09


· Πόσοι άραγε κατάλαβαν τι έγινε στα Χανιά την προηγούμενη Κυριακή; Τυχερές οι κοπέλες για αυτά που έζησαν. Ένα τεράστιο μπράβο που φρόντισαν με συνοπτικές αθλητικές διαδικασίες να ξεπεράσουνε το εμπόδιο στα Χανιά, όπως άλλωστε έκαναν και χτες το βράδυ το εμπόδιο του Ιωνικού.
· Ένα μεγάλο μπράβο στα αδέρφια από τα Χανιά, σε αυτά από το Ηράκλειο αλλά και τη υπόλοιπη Κρήτη και φυσικά σε κάποιους λίγους που έφτασαν στο νησί από την ηπειρωτική Ελλάδα, που φρόντισαν οι κοπέλες να μην νιώσουν ότι παίζουν μόνες, κάπου μακριά και ξένα.
· Ας πάμε σε αυτά που ενδιαφέρουν και τις πλατιές μάζες του κόσμου. Επιτέλους μετά από 18 αγωνιστικές νίκη εκτός έδρας. Ναι, έγινε και αυτό. Άντε, γιατί είχα την εντύπωση πως θα μέναμε με την …παρθενιά! Πάλι καλά που χτες δεν υπήρχε κανείς να μας πει ότι είχε δικαίωμα και η Γριά να μας κερδίσει.
· Δυστυχώς όμως όση χαρά και αν μας έδωσε το πρώτο διπλό για φέτος επισκιάστηκε από το θάνατο ενός ανθρώπου που είμαι σίγουρος ότι θα τον χρεώσουν στους δικούς μας …«ταραξίες» που απλά μπήκαν μέσα να πάρουν καμιά φανέλα!
· Στο αγωνιστικό τώρα βλέπω πάλι ύμνους στις φυλλάδες για τον υποψήφιο σύνταξης αόρατο προπονητή που μας κουβάλησαν οι εξαφανισμένοι Κουλοκανελλόπουλοι. Φυσικά του ότι αγωνιστικά συναγωνιζόμαστε ακόμη το αγωνιστικό μοντέλο του Δώνη ούτε κουβέντα. Σιγά τώρα μην λερώσουμε τον βάτραχο! Σε λίγο θα ανάγουν και την προδοσία του ‘96 σε παράσημο …ανδρείας!
· Έπιασε και στα χέρια μου τον «Δικέφαλο» χτες και μετά πήγα για απολύμανση! Είπαμε όλα έχουν ένα όριο. Δυστυχώς μετά την φυγή του Νίκου Αγγελίδη από εκεί για μένα φτώχυνε και άλλο η ιστορική ΑΕΚτζήδικη εφημερίδα Έλεος πια με τον προδότη. Με το ζόρι να μας τον δώσετε μασημένο μπας και τον χωνέψουμε; Άντε να δούμε πόσο άχυρο θα μας ταίσουν ακόμα!
· Τόσο άχυρο όσο και αυτό με τον Μέγα Σωτήρα που όλο έρχεται και όλο εδώ είναι και το παραμύθι πήρε παράταση για το Καλοκαίρι. Φέξε μου και γλίστρησα! Την ίδια ώρα διαβάζω και για κόκκινη αντί για κίτρινη Φερράρι δώρο στον γιο Τίγρη και τρελαίνομαι! Τι έγινε αλήθεια και δεν αξίζει η Α.Ε.Κ. σήμερα και άμεσα ενδιαφέρον, αλλά μετά από 5 μήνες;
· Μήπως τελικά Νέτμεντ και Ενικ ακόμα και σήμερα ορίζουν τις τύχες της Α.Ε.Κ και επειδή το διαχειριστικό συμβόλαιο που υπέγραψαν οι α-μέτοχοι το 2004 απλά τελειώνει το καλοκαίρι ψάχνουμε πλέον για νέο διαχειριστή για τα επόμενα 5 χρόνια από το καλοκαίρι;
· Αλλά και έτσι να μην είναι, που είναι, με τις προχτεσινές γραπτές δηλώσεις του Τίγρη που μπροστά στις τηλεφωνικές δεν είχαν ίχνος από εκατομμύρια ευρώ τι ήθελαν να μας πούνε; Μήπως να αποκλείσουν το ενδιαφέρον και από όποιον άλλον μέχρι τότε ώστε να την πάρουν ακόμα πιο τσάμπα την ΠΑΕ; Έλα, μην μου δίνεται σημασία, βλέπω πολύ τηλεόραση!
· Η πορεία της Α.Ε.Κ. είναι ο κατήφορος, αυτό μου διαμηνύουν σωτήρες και α-μέτοχοι με τις προφορικές ή γραπτές δηλώσεις τους. Και πάνω που έλεγα ότι θα έρθει ο Τίγρης να βάλει πλάτη, αλλά τι λέω, μόνος του το είπε το 2004, 5 ολόκληρα χρόνια πριν, την Α.Ε.Κ. την παίρνει μόνο τρελός ή λαμόγιο, τελικά με μια απλή γραπτή δήλωση που δεν περιείχε εκατομμύρια ευρώ, επαναλαμβάνω, μας στέλνει για μπάνια!
· Τελικά όλοι μετά από 5 χρόνια ανακάλυψαν την …Αμερική, ανακάλυψαν και την μεγάλη φούσκα που ακούει στο όνομα Νικολαίδης. Τώρα απομένει να μας πούνε τελικά τι ήταν ο Νικολαίδης. Τρελός ή Λαμόγιο; Σίγουρα εγωιστής, κακομαθημένος και άφιλος!
· Έτσι είναι αυτά. Ολόκληρη Βασίλισσα περίμενε τον Γενικό να πάει στο Σμαραγδένιο νησί αλλά που δυστυχώς οι υποχρεώσεις τον οδήγησαν σε Λαύριο και Νέο Ηράκλειο όπου είχαμε νίκες, εν αντιθέσει με την Βασίλισσα που στην Ρόδο έκανε μια από τις χειρότερες της εμφανίσεις αλλά τουλάχιστον κράτησε τους +19 του πρώτου γύρου. Μπράβο στα Αδέρφια που ούτε εκεί την άφησαν μόνη , μόνο που το Σάββατο θα νιώθει και πάλι την ερημιά του τιμωρημένου Σπόρτινγκ.
· Αύριο λέει το ρεπορτάζ η Μάνα Α.Ε.Κ. έχει συνάντηση με τον Θανόπουλο για το 10% που η ΠΑΕ αρνείται πεισματικά να αναγνωρίσει. Για να λέμε την αλήθεια πώς να το αναγνωρίσει κιόλας; Να προσθέσει άλλα 2,5 μύρια στα όσα ήδη έχει χαντακώσει την ΠΑΕ;
· Αυτό που γίνεται με το 10% είναι τουλάχιστον ΑΛΗΤΕΙΑ του χείριστου είδους. Από την μια έχεις τον ανεκδιήγητο Ανατολωτιάκη με τις εκχωρίσεις που υπέγραψε στον εαυτό του λίγο πριν χάσει τον …θρόνο του και από την άλλη μια ΠΑΕ που παίζει την κολοκυθιά και απλά περιμένει πότε θα αναλάβει άλλος για να χρεωθεί εκείνος το χρέος.
· Η Μάνα Α.Ε.Κ. άλλαξε σελίδα σχεδόν 8 μήνες τώρα αλλά πολύ φοβάμαι ότι πλησιάζουμε στους τίτλους τέλους αυτής της όμορφης αλλά και ουσιαστικής παρέμβασης που έγινε από την ORIGINAL. Βλέπετε η όλη υπόθεση αγγίζει ελάχιστους Ενωσίτες, τους πολλούς τους ενώνουν μόνο τα χειροκροτήματα, οι χαρές τα μεγάλα λόγια και τα λουσάτα.
· Για μια ακόμη φορά να θυμίσω ότι η άλλη καθημερινή εφημερίδα που ασχολείται κυρίως με την Α.Ε.Κ. για μια ακόμη εβδομάδα πούλησε …Α.Ε.Κ μόλις με 3 ευρώ τον σκούφο έχτρα χρέωση. Το επαναλαμβάνω δεν μπορείς να κυνηγάς το 10% και να μην κυνηγάς και τα χιλιάδες σκουφάκια που πουλάνε την Α.Ε.Κ. έστω και αν ο πάντα καλόκαγαθος παπούλης Ανατολιωτάκης τους έκανε αυτή την εκχώριση!
· Μέσα σε όλα τα καμένα μαγαζιά, τις σπασμένες βιτρίνες, τις καμένες Ελληνικές σημαίες, τις ριπές πότε των όπλων των αστυνομικών και πότε των «επαναστατών» με τα καλάσνικοφ με τις κουκούλες έχουμε και την ΓΣ της περίφημης Ένωσης, όχι του …Σύριζα αλλά του 1924! Τα μεγαλεία εδώ χάθηκαν με την ίδια ευκολία όπως χάθηκε και Ντέμης τους. Άντε αγόρια και κορίτσια, όσα τουλάχιστον μείνατε, κλείστε το μαγαζί αφού έτσι και αλλιώς όσοι βολεύτηκαν στην ΠΑΕ αυτά τα χρόνια βολεύτηκαν! Κάνα μπισκοτάκι Τζάκ;
· Ελπίζω την επόμενη εβδομάδα να βρεθούμε στα Ιερά Χώματα. Μας καλεί μια Ιερή υποχρέωση και μια Ιερή Υπόσχεση.
· Πωλούνται οικόπεδα γύρω από το ΟΔΔΥ σε τιμή ευκαιρίας. Όποιος ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει με πρώην στελέχη της ΠΑΕ.
· Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.
· Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας… ή βάζεις πλάτη τώρα ή κλείνεσαι στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας. Τέρμα η τσάμπα διαφήμιση λέμε.
paRa-NOID

Δεν υπάρχουν σχόλια: