Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2009

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 25-01-09



· Ας έρθει ένας να μου πει ότι η Α.Ε.Κ. δεν βρίσκεται σήμερα και με τα δύο πόδια σε εποχές 2004, πριν καν έρθουν στην επιφάνεια ο καπετάν Ντέμης και οι σωτήρες της α-μετοχοσύνης και ασχετοσύνης.
· Τόσο πολύ πίσω μας γύρισαν αυτοί όλοι που …εκπλήρωσαν παιδικά όνειρα και γέμισαν λίμνες, σε τέτοιο σημείο που άφησαν τον κόσμο χωρίς σωσίβιο και την ομάδα με το ζόρι να προσπαθεί να κρατηθεί για να μην πνιγεί.
· Απομένει πλέον σήμερα να ολοκληρωθεί και το γλυκό με τον διχασμό του κόσμου που μαθηματικά θα μας οδηγήσει στις περίφημες εποχές που παίζαμε μπάλα στα Άνω Λιόσια. Σήμερα το μενού έχει όλα εκείνα τα συστατικά, ειδικά αυτά της προσωπολαγνείας. Το πολύ, πολύ αύριο κάποιοι να μας μιλάνε και πάλι για «αλητείες» και ότι «πέθανε ετών 85» πλέον!!!
· Από την πρώτη μέρα που πάτησε το πόδι του ο «αόρατος» του πάγκου που μας κουβάλησε ο φευγάτος «Τιτάνας» Κανελλόπουλος και ο συμπαθητικός Κούλης που ακόμα στριφογυρίζει εδώ και εκεί, οι παλιοί φίλοι του «αόρατου» έψαχναν πως θα δώσουν στον κόσμο το απαραίτητο …σανό, κουτόχορτο ώστε να ξαναέρθει η λάμψη στο τσαλακωμένο και πολυχρησιμοποιημένο κουστούμι του προσεχούς συνταξιούχου «αόρατου».
· Και όλα αυτά ώστε ο προδότης του 96 να γίνει ο ΑΕΚάρχης του σήμερα. Να πάρουν έτσι και την εκδίκηση τους από την «κακιά» ORIGINAL που ούτε τότε έφαγε το …σανό αλλά ούτε και σήμερα, αν και για το καλό της Α.Ε.Κ. φρόντισε να σιωπήσει, αφού φυσικά είχε προειδοποιήσει ότι η λύση αυτή είναι από την αρχή της δηλητηριασμένη.
· Ας τους πει κάποιος ότι η ιστορία του «αόρατου» τελείωσε το 96, τότε που τα ντόλαρς του Θείου από τον Πειραιά ξεπέρασαν με ευκολία την αγάπη για την Α.Ε.Κ. αλλά και την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπο του.
· Γέλασα αφάνταστα με τον φοβερό τίτλο εφημερίδας «ORIGINAL Μπ……ς»(συγνώμη αλλά το όνομα του δεν το λέω). Μιλάμε για πολλά καντάρια τίτλος! Πάλι καλά που δεν μας τον κουβάλησαν και στο Δωματιάκι. Τόσα χρόνια ήθελε να γίνει «Αρχηγός» ο Ντέμης και τώρα μας ήρθε νέος διεκδικητής. Μόνο ο Τάνκερ έχει δικαίωμα διεκδίκησης λέμε, άλλωστε μετά και το ντου του στον Κωστή έχει ανεβασμένες μετοχές!
· Τελικά μετά τα 60 πρέπει να σου λύνεται η γλώσσα και να μιλάς πολύ. Άραγε το 1996 γιατί δεν μίλαγε που το ζητούσε όλος ο ντουνιάς; Πόσο λιγότερο τραγικός ήταν ο Τροχάνας από τούτους εδώ; Να μιλήσω για τον Μάκαρο; Από περιέργεια εάν οι μέτοχοι του έφερναν τον Λεονάρντο και όποιον άλλο μιζοπαροχέα παίκτη ζητούσε θα είχαμε τόση πολυλογία την Πέμπτη;
· Με μια μίζα την ημέρα τον προπονητή σου ηρεμείς λέει μια παλιά σέρβικη παροιμία. Βέβαια υπάρχει και το παραμύθι με τον πρίγκιπα που έγινε βάτραχος και με το φιλί της πριγκίπισσας ξανάγινε αυτό που ήταν, αλλά που στο δικό μας το παραμύθι ούτε φιλί υπάρχει πέρα από εκείνο το ιστορικό σιροπιαστό του Μάκαρου και το άλλο του Ιούδα στον Χρηστό, αλλά ούτε και πριγκίπισσα.
· Στον κόσμο όμως που ζούμε, ειδικά στον κόσμο της Α.Ε.Κ. πρέπει μια ζωή να πέφτουμε στην παγίδα της προσωπολατρείας, να βρούμε τον Σωτήρα αλλά την ίδια ώρα να είμαστε τόσο άτολμοι ακόμα και μέλη της Α.Ε.Κ. να γίνουμε. Μιζέρια; Λαϊκή αφέλεια; Απλή ηλιθιότητα; Τι να πω;
· 4 ΑΕΚτζήδες στην σειρά, ο Λευτέρης, ο Γιάννης, ο Αποστόλης και η αφεντιά μου βρεθήκαμε τυχαία στο παρτάκι της Μαντώς προχτές, χρόνια σου πολλά μικρή, και κοιταζόμασταν στα μάτια και απορούσαμε που πάμε. Πάλι στα ίδια σκατά πέσαμε. Τα δύο αγόρια μάλιστα του Λευτέρη άρχισαν από τώρα να αλλαξοπιστούν, τουλάχιστον το έριξαν σε ευρωπαϊκούς συλλόγους και δεν ακολούθησαν την σειρά της βαζελογαυροποίησης. Τι να πω;
· Η ουσία όμως είναι ότι η Ελπίδα που φτιάχτηκε το 2004 γκρεμίστηκε σαν χάρτινος πύργος μόλις 5 χρόνια μετά και αν είναι να περιμένουμε μέχρι τον Μάη μην τυχόν και αποφασίσει ο Τίγρης να κάνει μπάσιμο τότε μέχρι και ο μικρός βαφτισιμιός μου, ο Πετράκης, μπορεί να μου ξεφύγει με αυτά που βλέπει.
· Η σημερινή ΠΑΕ μου θυμίζει έντονα την «Τόλμη και Γοητεία». Νάναι καλά και ο Κίτρινος που μου έβγαλε το σενάριο. Τι Ρίτζ έχει, τι Θόρν, τι Μπρούκ, τι Μπέθ. Χόλλιγουντ γίναμε ή μήπως Μπόλιγουντ;
· Χάσαμε και τους 10 Ολυμπιακούς με τους Α-μέτοχους, σίγουρα το καλύτερο ανέκδοτο που έχει πει ο Νικολαίδης. Το θυμάμαι και δεν ξέρω εάν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω που 5 χρόνια μετά είμαστε πάλι στην αφετηρία, του τέλους ή της αρχής!
· Σας το είχα πει και παλιότερα όταν θα έρθει η μέρα που το παραμύθι της ΟΔΔΥσειας θα παρέμεινε ένα απλό μνημόνιο, χρήση μόνο για χαρτί υγείας…οι καραβοκύρηδες θα μας άδειαζαν την γωνιά. Τώρα πλέον μόνο ο Νοτιάς από το Αμέρικα παραμένει και αυτός όσο δεν του κάψουν την ….δωρεά του προπονητηρίου στα Σπάτα που όχι 350 χιλιάδες θα μας στοιχίζει αλλά ούτε 600 που έγραψαν οι εφημερίδες παρά μόνο ένα τουλάχιστον στρογγυλό εκατομμύριο!!! Τσάμπα πράμα λέμε! Αυτό είναι δωρεά!
· Η Ριζούπολη Αλέξανδρε δεν είναι μακριά και έτσι όπως τα κατάφερε ο Φιλίππου μετά από 10 χρόνια να παίζουμε στο Σπόρτινγκ και να λέμε πάλι καλά, έτσι και οι Α-μέτοχοι στα μισά χρόνια θα μας καταφέρουν να πάμε στην Ριζούπολη και γιατί όχι με Πρόεδρο τον Χατζηχρήστο…άλλωστε το πρωτοδικείο είναι ακόμη πιο κοντά!
· Τουλάχιστον έτσι δεν θα υπάρχει πλέον ο όποιος Θανόπουλος να μας παίζει την κολοκυθιά με το 10%, αλλά και το ελεύθερο της ΠΑΕ θα έχουμε για την Νέα Φιλαδέλφεια.
· Σήμερα κανονικά ήταν να βρισκόμαστε στον Ιερό Χώρο για έναν ειδικό λόγο. Δυστυχώς με τόσα που γίνονται ο ειδικός λόγος μετατέθηκε. Νάναι καλά όμως εκείνα τα Αδέρφια που θα βρεθούν εκεί, να κόψουν βασιλόπιτα και θα περιποιηθούν και τον Δικέφαλο τον ζωγραφιστό και θα κάνουν όνειρα κάτω από τις δύο σημαίες που κυματίζουν περήφανα στον Ιερό χώρο.
· Στο Λαύριο στο τέλος παραλίγο να κάνουμε την ζημιά, τελικά μείναμε στην ισοπαλία, με τόσες ταλαιπωρίες αυτή η ομάδα και χωρίς γήπεδο πάλι καλά, ενώ στο Νέο Ηράκλειο ο Αραβωνιαστικός και η παρέα του συνεχίζουν ολοταχώς για την άνοδο. Ραντεβού πλέον στο ξενοδοχείο «Τιτάνια» την Τετάρτη.
· Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.
· Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας… εύχομαι ειλικρινά σήμερα να μην μπλέξουμε σε εμφυλιοπολεμικές διαμάχες γα τα μάτια ενός προδότη, άλλωστε την επόμενη εβδομάδα παίζουμε και με το παλιό του αφεντικό που πέρυσι του ρίξαμε 4!

paRa-NOID

Δεν υπάρχουν σχόλια: