Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου 2009

Της Σκεπαστης τα Κάγκελα 04-01-09

· Να δώσω τις ευχές μου για το 2009; Πόσες προβλέπεται να πιάσουν τόπο; Πόσες θα μπορέσουν έστω και λίγο να μας ακουμπήσουν να βρούμε μια χαραμάδα μπας και δούμε μια αχτίδα φωτός και ελπίδας.
· Καταρχήν ας πει κάποιος στον βάτραχο που μας κουβάλησαν για βιτρίνα οι μέτοχοι φυτά ενάμισυ και βάλε μήνα τώρα και που συναγωνίζεται επάξια τον Δώνη, να μην πιάνει στο στόμα του την ΙΣΤΟΡΙΑ της Α.Ε.Κ. γιατί ο ίδιος και την πούλησε για μια χούφτα αργύρια και την ξεφτίλισε όσο ελάχιστοι.
· Ας του πει κάποιος να κόψει τις δηλώσεις και αν έχει κάτι να μας αποδείξει ας φροντίσει να το αποδείξει μέσα στους αγωνιστικούς χώρους σήμερα, να μην ξεφτιλιστούμε από τις βαζέλες που μας περιμένουν σαν ξερολούκουμο για να μην πω σαν μελομακάρονο λόγω των ημερών.
· Εκεί φτάσαμε να μας μιλάει για ΙΣΤΟΡΙΑ και ο αόρατος. Τόσο γυμνή είναι πλέον η Α.Ε.Κ. τόσο λίγη, άλλωστε εκεί στην Γράμμου έχουν πιο σημαντικά πράγματα για να ασχοληθούν όπως το να παίζουν την κολοκυθιά με το εάν παραιτήθηκε ή όχι ο Κούλης παρά το να έχουν πέσει όλοι πάνω στην ομάδα μπας και σήμερα γλιτώσουμε μια μαύρη μέρα στην ΙΣΤΟΡΙΑ της Α.Ε.Κ.
· Μια ΠΑΕ που περισσότερο μετράει πόσα χρήματα έχουν να μας δώσουν τα μπαόκια για να κατέβουν ΟΑΚΑ και να πάρουν εισιτήρια, και ας μην ανεβήκαμε εμείς επάνω, γιατί λέει με τις εισπράξεις αυτού του αγώνα βγάζουμε και τον Ιανουάριο!!! Και μετά λέω ότι στο μπάσκετ είμαστε λίγοι που τουλάχιστον εκεί έχουμε αυτογνωσία. Αυτή η Α.Ε.Κ. δεν θέλει μόνο ηλεκτροσόκ όπως μας είπε ο Κατσουράνης αλλά Μπάι πας και μπόλικες φιάλες αίμα και φυσικά γερό μετρητό για τον γιατρό. Που είσαι ντόκτορ;
· Γιατρός όμως δεν φαίνεται να υπάρχει πουθενά , όσο για μετρητό εδώ παίζεται ο μεγάλος τζόγος. 4,5 χρόνια μετά και τελικά πάλι χρωστάμε της Μιχαλούς! Οι καφέδες του Μάκαρου θα φαντάζουν εσπρεσάκια της κακιάς ώρας μπροστά στις σαμπάνιες τούτων εδώ. Για μια ακόμη φορά η Α.Ε.Κ. έγινε όχημα των συμφερόντων ή της ανικανότητας των διαχειριστών της.
· Μέχρι και ο Νικολαίδης από άνεργος που μας το έπαιζε τόσα χρόνια απέκτησε και ειδικότητες με την νέα εταιρεία που έστησε. Πάλι καλά που δεν την ονόμασε ORIGINAL 21 με τόσα κιλά συμπλεγματικότητας που κουβαλάει. Κάποιοι βέβαια είδαν την επιστροφή του με …γερμανούς και θυμήθηκα τον Φιλήμωνα, και αυτός από Γερμανία ήταν. Τι εποχές και αυτές τότε; Τελικά 4,5 χρόνια μετά τι έχει αλλάξει;
· Θα ήθελα να μιλήσω άσχημα αλλά κρατιέμαι, ίσως να μην είναι και καλό να βγάλω οργή τέτοιες μέρες. Πάλι καλά που κρατιέμαι γιατί εδώ στην γειτονιά μας πιο κάτω κάποιοι δεν κρατιούνται και είναι ανυπόμονοι να εξαφανίσουν έναν ολόκληρο λαό, οι «νεοναζι» του Σιωνισμού για μια ακόμη φορά δείχνουν το αληθινό τους πρόσωπο και όχι αυτό που 60 χρόνια τώρα μας φτιάχνει το Χόλιγουντ.
· Αλλά ας πάω στα δικά μας, όχι στις σπασμένες βιτρίνες, τις μολότωφ με τις ευχές, τα καμένα Χριστουγεννιάτικα δέντρα, τις βεβηλωμένες εικόνες, τον θάνατο ενός παιδιού και το κάψιμο της Σημαίας που τόσο γουστάρουν κάποιοι να βλέπουν, αλλά στο 2009 που μας βρίσκει σαν Α.Ε.Κ. αρκετά κρυωμένους, πολλές φορές και μόνους.
· Άποψη μου είναι ότι βρισκόμαστε λίγο πριν πέσουμε όλοι μαζί στον γκρεμό και τσακιστούμε. Το ανέκδοτο της χρονιάς λέγεται πότε τα εκατομμύρια του Νοτιά που παραμένει εξαφανισμένος στα γκαλά του Manhattan Society και πότε τα εκατομμύρια του Μελισσανίδη που αφού τα είδαμε!!! τηλεφωνικά τώρα τα περιμένουμε και με φαξ!
· Σωτήρες γιόκ! Και αν θέλει να το παίζει ΑΕΚάρας ο Νοτιάς που τάχα μου αγόρασε την έκταση στα Σπάτα για την Α.Ε.Κ. ας αποδεχτεί την πρόταση που του έκανε ο Πρόεδρος της Α.Ε.Κ. κ.Χατζηχρήστος στην Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ.
· Κάποιοι διαβάζοντας βέβαια την ανακοίνωση της ΠΑΕ που έλεγε ότι δεν συζητήθηκε το θέμα του προπονητικού θα αναρωτιέστε για τι πράγμα λέω. Είναι απλό. Η πρόταση είναι όσο απλή γίνεται. Ο κ. Νοτιάς παραχωρεί την κυριότητα της έκτασης στα Σπάτα στην Μάνα Α.Ε.Κ. και αυτή με την σειρά της παραχωρεί την χρήση του χώρου στην ΠΑΕ για 99 χρόνια! Έτσι για να δείξουν τελικά ποιοι κάνουν δωρεές στην Α.Ε.Κ. στην ουσία του πράγματος και όχι στα επικοινωνιακά.
· Το πιο εύκολο παιχνίδι είναι να παίζει κανείς με το όνομα της Α.Ε.Κ. τελικά, αλλά όταν τους ζητάς να βάλουν το χέρι στην τσέπη και να …ματώσουν, ξεροβήχουν!
· Με την ίδια απλότητα βλέπω και την άλλη ημερήσια εφημερίδα που κυκλοφορεί κάθε τόσο να δίνει προσφορές στο όνομα της Α.Ε.Κ. και συγχρόνως ενώ αυξάνει εντυπωσιακά τις πωλήσεις της εκείνες τις ημέρες ούτε ένα φράγκο να μην μπαίνει στα ταμεία της Μάνας. Δεν μπορεί από την μία να κυνηγάμε το 10% από την ΠΑΕ και πολύ καλά κάνουμε και από την άλλη να αφήνουμε μια εφημερίδα ιδιωτών να κάνει παιχνίδι με το όνομα.
· Ξέρω ότι επί Ανατολιωτάκη πάρθηκε μια απόφαση για χρήση του ονόματος αλλά είναι τουλάχιστον τραγικό να κερδίζει η εταιρεία της εφημερίδας και η Μάνα να μην παίρνει δραχμή …αλλά τουλάχιστον ο Ανατολιωτάκης έχει ανοιχτό δίαυλο να λέει τις αερολογίες του, κάτι είναι και αυτό. Μην προτρέξετε κάποιοι να πείτε ότι βγάζω εμπάθεια επειδή γραφώ σε «ανταγωνιστική» εφημερίδα. Δεν είναι εκεί το ζητούμενο.
· Πόσοι γνωρίζετε ότι η Μάνα Α.Ε.Κ. έχει στην κυριότητα της 2 αυτοκίνητα που τα έχουν εξαφανίσει και τα χρησιμοποιούν μέλη του προηγούμενου ΔΣ; Μήπως ο κύριος Ανδρέας και ο κύριος Ζαχαρίας έχουν την ευγενική καλοσύνη να τα επιστρέψουν και σε καλή κατάσταση; Βρε με τι άτομα έχουμε μπλέξει λέμε!
· Παραμονή πρωτοχρονιάς βρέθηκα στα Άγια Χώματα, εκεί στην πάντα πανέμορφη γειτονιά της Νέας Φιλαδέλφειας, που από μικρό παιδάκι έμαθα να τριγυρνώ. Ο Σίμος ήταν ακόμη κλειστός, θα ερχόταν σε λίγο. Ο δρόμος με έβγαλε στο χώρο του Γηπέδου. Ψιλοχιόνιζε, έκανε και το κρύο του, είχε και συννεφιά αλλά πάνω από το γήπεδο οι αχτίδες του ήλιου ξεπηδούσαν μέσα από τα σύννεφα και φώτιζαν όλο τον χώρο. Ένιωθα την ζεστασιά. Η Σημαία στην θέση να κυματίζει περήφανη.
· Καθόμουν ώρα σαν χαζεμένος, ίσως τελικά μαγεμένος και ονειρευόμουν. Πέρασαν τα παλιά χρόνια από μπροστά μου και ένιωθα να έρχονται τα καινούργια. Δεν ξέρω πως θα έρθουν, δεν ξέρω πότε αλλά η ζεστασιά εκείνου του ήλιου το πρωί μου κράτησε για κάμποσο καιρό ακόμα ζεστή την ελπίδα.
· Η Βασίλισσα πάλι έπεσε σε κώμα και έτσι η ομάδα του μεγαλοκατασκευαστή μάλλον εύκολα νίκησε, επίσης άλλο τόσο εύκολα πήραμε την παρατήρηση για ένα σύνθημα και έτσι στον επόμενο αγώνα πάλι χωρίς κόσμο. Όπου φτωχός και η μοίρα του!
· Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.
· Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας…Ξεσκίστε την βαζέλα ρεεεεεεεεεε…
paRa-NOID

Δεν υπάρχουν σχόλια: