Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2009

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 25-01-09



· Ας έρθει ένας να μου πει ότι η Α.Ε.Κ. δεν βρίσκεται σήμερα και με τα δύο πόδια σε εποχές 2004, πριν καν έρθουν στην επιφάνεια ο καπετάν Ντέμης και οι σωτήρες της α-μετοχοσύνης και ασχετοσύνης.
· Τόσο πολύ πίσω μας γύρισαν αυτοί όλοι που …εκπλήρωσαν παιδικά όνειρα και γέμισαν λίμνες, σε τέτοιο σημείο που άφησαν τον κόσμο χωρίς σωσίβιο και την ομάδα με το ζόρι να προσπαθεί να κρατηθεί για να μην πνιγεί.
· Απομένει πλέον σήμερα να ολοκληρωθεί και το γλυκό με τον διχασμό του κόσμου που μαθηματικά θα μας οδηγήσει στις περίφημες εποχές που παίζαμε μπάλα στα Άνω Λιόσια. Σήμερα το μενού έχει όλα εκείνα τα συστατικά, ειδικά αυτά της προσωπολαγνείας. Το πολύ, πολύ αύριο κάποιοι να μας μιλάνε και πάλι για «αλητείες» και ότι «πέθανε ετών 85» πλέον!!!
· Από την πρώτη μέρα που πάτησε το πόδι του ο «αόρατος» του πάγκου που μας κουβάλησε ο φευγάτος «Τιτάνας» Κανελλόπουλος και ο συμπαθητικός Κούλης που ακόμα στριφογυρίζει εδώ και εκεί, οι παλιοί φίλοι του «αόρατου» έψαχναν πως θα δώσουν στον κόσμο το απαραίτητο …σανό, κουτόχορτο ώστε να ξαναέρθει η λάμψη στο τσαλακωμένο και πολυχρησιμοποιημένο κουστούμι του προσεχούς συνταξιούχου «αόρατου».
· Και όλα αυτά ώστε ο προδότης του 96 να γίνει ο ΑΕΚάρχης του σήμερα. Να πάρουν έτσι και την εκδίκηση τους από την «κακιά» ORIGINAL που ούτε τότε έφαγε το …σανό αλλά ούτε και σήμερα, αν και για το καλό της Α.Ε.Κ. φρόντισε να σιωπήσει, αφού φυσικά είχε προειδοποιήσει ότι η λύση αυτή είναι από την αρχή της δηλητηριασμένη.
· Ας τους πει κάποιος ότι η ιστορία του «αόρατου» τελείωσε το 96, τότε που τα ντόλαρς του Θείου από τον Πειραιά ξεπέρασαν με ευκολία την αγάπη για την Α.Ε.Κ. αλλά και την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπο του.
· Γέλασα αφάνταστα με τον φοβερό τίτλο εφημερίδας «ORIGINAL Μπ……ς»(συγνώμη αλλά το όνομα του δεν το λέω). Μιλάμε για πολλά καντάρια τίτλος! Πάλι καλά που δεν μας τον κουβάλησαν και στο Δωματιάκι. Τόσα χρόνια ήθελε να γίνει «Αρχηγός» ο Ντέμης και τώρα μας ήρθε νέος διεκδικητής. Μόνο ο Τάνκερ έχει δικαίωμα διεκδίκησης λέμε, άλλωστε μετά και το ντου του στον Κωστή έχει ανεβασμένες μετοχές!
· Τελικά μετά τα 60 πρέπει να σου λύνεται η γλώσσα και να μιλάς πολύ. Άραγε το 1996 γιατί δεν μίλαγε που το ζητούσε όλος ο ντουνιάς; Πόσο λιγότερο τραγικός ήταν ο Τροχάνας από τούτους εδώ; Να μιλήσω για τον Μάκαρο; Από περιέργεια εάν οι μέτοχοι του έφερναν τον Λεονάρντο και όποιον άλλο μιζοπαροχέα παίκτη ζητούσε θα είχαμε τόση πολυλογία την Πέμπτη;
· Με μια μίζα την ημέρα τον προπονητή σου ηρεμείς λέει μια παλιά σέρβικη παροιμία. Βέβαια υπάρχει και το παραμύθι με τον πρίγκιπα που έγινε βάτραχος και με το φιλί της πριγκίπισσας ξανάγινε αυτό που ήταν, αλλά που στο δικό μας το παραμύθι ούτε φιλί υπάρχει πέρα από εκείνο το ιστορικό σιροπιαστό του Μάκαρου και το άλλο του Ιούδα στον Χρηστό, αλλά ούτε και πριγκίπισσα.
· Στον κόσμο όμως που ζούμε, ειδικά στον κόσμο της Α.Ε.Κ. πρέπει μια ζωή να πέφτουμε στην παγίδα της προσωπολατρείας, να βρούμε τον Σωτήρα αλλά την ίδια ώρα να είμαστε τόσο άτολμοι ακόμα και μέλη της Α.Ε.Κ. να γίνουμε. Μιζέρια; Λαϊκή αφέλεια; Απλή ηλιθιότητα; Τι να πω;
· 4 ΑΕΚτζήδες στην σειρά, ο Λευτέρης, ο Γιάννης, ο Αποστόλης και η αφεντιά μου βρεθήκαμε τυχαία στο παρτάκι της Μαντώς προχτές, χρόνια σου πολλά μικρή, και κοιταζόμασταν στα μάτια και απορούσαμε που πάμε. Πάλι στα ίδια σκατά πέσαμε. Τα δύο αγόρια μάλιστα του Λευτέρη άρχισαν από τώρα να αλλαξοπιστούν, τουλάχιστον το έριξαν σε ευρωπαϊκούς συλλόγους και δεν ακολούθησαν την σειρά της βαζελογαυροποίησης. Τι να πω;
· Η ουσία όμως είναι ότι η Ελπίδα που φτιάχτηκε το 2004 γκρεμίστηκε σαν χάρτινος πύργος μόλις 5 χρόνια μετά και αν είναι να περιμένουμε μέχρι τον Μάη μην τυχόν και αποφασίσει ο Τίγρης να κάνει μπάσιμο τότε μέχρι και ο μικρός βαφτισιμιός μου, ο Πετράκης, μπορεί να μου ξεφύγει με αυτά που βλέπει.
· Η σημερινή ΠΑΕ μου θυμίζει έντονα την «Τόλμη και Γοητεία». Νάναι καλά και ο Κίτρινος που μου έβγαλε το σενάριο. Τι Ρίτζ έχει, τι Θόρν, τι Μπρούκ, τι Μπέθ. Χόλλιγουντ γίναμε ή μήπως Μπόλιγουντ;
· Χάσαμε και τους 10 Ολυμπιακούς με τους Α-μέτοχους, σίγουρα το καλύτερο ανέκδοτο που έχει πει ο Νικολαίδης. Το θυμάμαι και δεν ξέρω εάν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω που 5 χρόνια μετά είμαστε πάλι στην αφετηρία, του τέλους ή της αρχής!
· Σας το είχα πει και παλιότερα όταν θα έρθει η μέρα που το παραμύθι της ΟΔΔΥσειας θα παρέμεινε ένα απλό μνημόνιο, χρήση μόνο για χαρτί υγείας…οι καραβοκύρηδες θα μας άδειαζαν την γωνιά. Τώρα πλέον μόνο ο Νοτιάς από το Αμέρικα παραμένει και αυτός όσο δεν του κάψουν την ….δωρεά του προπονητηρίου στα Σπάτα που όχι 350 χιλιάδες θα μας στοιχίζει αλλά ούτε 600 που έγραψαν οι εφημερίδες παρά μόνο ένα τουλάχιστον στρογγυλό εκατομμύριο!!! Τσάμπα πράμα λέμε! Αυτό είναι δωρεά!
· Η Ριζούπολη Αλέξανδρε δεν είναι μακριά και έτσι όπως τα κατάφερε ο Φιλίππου μετά από 10 χρόνια να παίζουμε στο Σπόρτινγκ και να λέμε πάλι καλά, έτσι και οι Α-μέτοχοι στα μισά χρόνια θα μας καταφέρουν να πάμε στην Ριζούπολη και γιατί όχι με Πρόεδρο τον Χατζηχρήστο…άλλωστε το πρωτοδικείο είναι ακόμη πιο κοντά!
· Τουλάχιστον έτσι δεν θα υπάρχει πλέον ο όποιος Θανόπουλος να μας παίζει την κολοκυθιά με το 10%, αλλά και το ελεύθερο της ΠΑΕ θα έχουμε για την Νέα Φιλαδέλφεια.
· Σήμερα κανονικά ήταν να βρισκόμαστε στον Ιερό Χώρο για έναν ειδικό λόγο. Δυστυχώς με τόσα που γίνονται ο ειδικός λόγος μετατέθηκε. Νάναι καλά όμως εκείνα τα Αδέρφια που θα βρεθούν εκεί, να κόψουν βασιλόπιτα και θα περιποιηθούν και τον Δικέφαλο τον ζωγραφιστό και θα κάνουν όνειρα κάτω από τις δύο σημαίες που κυματίζουν περήφανα στον Ιερό χώρο.
· Στο Λαύριο στο τέλος παραλίγο να κάνουμε την ζημιά, τελικά μείναμε στην ισοπαλία, με τόσες ταλαιπωρίες αυτή η ομάδα και χωρίς γήπεδο πάλι καλά, ενώ στο Νέο Ηράκλειο ο Αραβωνιαστικός και η παρέα του συνεχίζουν ολοταχώς για την άνοδο. Ραντεβού πλέον στο ξενοδοχείο «Τιτάνια» την Τετάρτη.
· Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.
· Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας… εύχομαι ειλικρινά σήμερα να μην μπλέξουμε σε εμφυλιοπολεμικές διαμάχες γα τα μάτια ενός προδότη, άλλωστε την επόμενη εβδομάδα παίζουμε και με το παλιό του αφεντικό που πέρυσι του ρίξαμε 4!

paRa-NOID

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2009

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 18-01-09


· Πόσοι άραγε κατάλαβαν τι έγινε στα Χανιά την προηγούμενη Κυριακή; Τυχερές οι κοπέλες για αυτά που έζησαν. Ένα τεράστιο μπράβο που φρόντισαν με συνοπτικές αθλητικές διαδικασίες να ξεπεράσουνε το εμπόδιο στα Χανιά, όπως άλλωστε έκαναν και χτες το βράδυ το εμπόδιο του Ιωνικού.
· Ένα μεγάλο μπράβο στα αδέρφια από τα Χανιά, σε αυτά από το Ηράκλειο αλλά και τη υπόλοιπη Κρήτη και φυσικά σε κάποιους λίγους που έφτασαν στο νησί από την ηπειρωτική Ελλάδα, που φρόντισαν οι κοπέλες να μην νιώσουν ότι παίζουν μόνες, κάπου μακριά και ξένα.
· Ας πάμε σε αυτά που ενδιαφέρουν και τις πλατιές μάζες του κόσμου. Επιτέλους μετά από 18 αγωνιστικές νίκη εκτός έδρας. Ναι, έγινε και αυτό. Άντε, γιατί είχα την εντύπωση πως θα μέναμε με την …παρθενιά! Πάλι καλά που χτες δεν υπήρχε κανείς να μας πει ότι είχε δικαίωμα και η Γριά να μας κερδίσει.
· Δυστυχώς όμως όση χαρά και αν μας έδωσε το πρώτο διπλό για φέτος επισκιάστηκε από το θάνατο ενός ανθρώπου που είμαι σίγουρος ότι θα τον χρεώσουν στους δικούς μας …«ταραξίες» που απλά μπήκαν μέσα να πάρουν καμιά φανέλα!
· Στο αγωνιστικό τώρα βλέπω πάλι ύμνους στις φυλλάδες για τον υποψήφιο σύνταξης αόρατο προπονητή που μας κουβάλησαν οι εξαφανισμένοι Κουλοκανελλόπουλοι. Φυσικά του ότι αγωνιστικά συναγωνιζόμαστε ακόμη το αγωνιστικό μοντέλο του Δώνη ούτε κουβέντα. Σιγά τώρα μην λερώσουμε τον βάτραχο! Σε λίγο θα ανάγουν και την προδοσία του ‘96 σε παράσημο …ανδρείας!
· Έπιασε και στα χέρια μου τον «Δικέφαλο» χτες και μετά πήγα για απολύμανση! Είπαμε όλα έχουν ένα όριο. Δυστυχώς μετά την φυγή του Νίκου Αγγελίδη από εκεί για μένα φτώχυνε και άλλο η ιστορική ΑΕΚτζήδικη εφημερίδα Έλεος πια με τον προδότη. Με το ζόρι να μας τον δώσετε μασημένο μπας και τον χωνέψουμε; Άντε να δούμε πόσο άχυρο θα μας ταίσουν ακόμα!
· Τόσο άχυρο όσο και αυτό με τον Μέγα Σωτήρα που όλο έρχεται και όλο εδώ είναι και το παραμύθι πήρε παράταση για το Καλοκαίρι. Φέξε μου και γλίστρησα! Την ίδια ώρα διαβάζω και για κόκκινη αντί για κίτρινη Φερράρι δώρο στον γιο Τίγρη και τρελαίνομαι! Τι έγινε αλήθεια και δεν αξίζει η Α.Ε.Κ. σήμερα και άμεσα ενδιαφέρον, αλλά μετά από 5 μήνες;
· Μήπως τελικά Νέτμεντ και Ενικ ακόμα και σήμερα ορίζουν τις τύχες της Α.Ε.Κ και επειδή το διαχειριστικό συμβόλαιο που υπέγραψαν οι α-μέτοχοι το 2004 απλά τελειώνει το καλοκαίρι ψάχνουμε πλέον για νέο διαχειριστή για τα επόμενα 5 χρόνια από το καλοκαίρι;
· Αλλά και έτσι να μην είναι, που είναι, με τις προχτεσινές γραπτές δηλώσεις του Τίγρη που μπροστά στις τηλεφωνικές δεν είχαν ίχνος από εκατομμύρια ευρώ τι ήθελαν να μας πούνε; Μήπως να αποκλείσουν το ενδιαφέρον και από όποιον άλλον μέχρι τότε ώστε να την πάρουν ακόμα πιο τσάμπα την ΠΑΕ; Έλα, μην μου δίνεται σημασία, βλέπω πολύ τηλεόραση!
· Η πορεία της Α.Ε.Κ. είναι ο κατήφορος, αυτό μου διαμηνύουν σωτήρες και α-μέτοχοι με τις προφορικές ή γραπτές δηλώσεις τους. Και πάνω που έλεγα ότι θα έρθει ο Τίγρης να βάλει πλάτη, αλλά τι λέω, μόνος του το είπε το 2004, 5 ολόκληρα χρόνια πριν, την Α.Ε.Κ. την παίρνει μόνο τρελός ή λαμόγιο, τελικά με μια απλή γραπτή δήλωση που δεν περιείχε εκατομμύρια ευρώ, επαναλαμβάνω, μας στέλνει για μπάνια!
· Τελικά όλοι μετά από 5 χρόνια ανακάλυψαν την …Αμερική, ανακάλυψαν και την μεγάλη φούσκα που ακούει στο όνομα Νικολαίδης. Τώρα απομένει να μας πούνε τελικά τι ήταν ο Νικολαίδης. Τρελός ή Λαμόγιο; Σίγουρα εγωιστής, κακομαθημένος και άφιλος!
· Έτσι είναι αυτά. Ολόκληρη Βασίλισσα περίμενε τον Γενικό να πάει στο Σμαραγδένιο νησί αλλά που δυστυχώς οι υποχρεώσεις τον οδήγησαν σε Λαύριο και Νέο Ηράκλειο όπου είχαμε νίκες, εν αντιθέσει με την Βασίλισσα που στην Ρόδο έκανε μια από τις χειρότερες της εμφανίσεις αλλά τουλάχιστον κράτησε τους +19 του πρώτου γύρου. Μπράβο στα Αδέρφια που ούτε εκεί την άφησαν μόνη , μόνο που το Σάββατο θα νιώθει και πάλι την ερημιά του τιμωρημένου Σπόρτινγκ.
· Αύριο λέει το ρεπορτάζ η Μάνα Α.Ε.Κ. έχει συνάντηση με τον Θανόπουλο για το 10% που η ΠΑΕ αρνείται πεισματικά να αναγνωρίσει. Για να λέμε την αλήθεια πώς να το αναγνωρίσει κιόλας; Να προσθέσει άλλα 2,5 μύρια στα όσα ήδη έχει χαντακώσει την ΠΑΕ;
· Αυτό που γίνεται με το 10% είναι τουλάχιστον ΑΛΗΤΕΙΑ του χείριστου είδους. Από την μια έχεις τον ανεκδιήγητο Ανατολωτιάκη με τις εκχωρίσεις που υπέγραψε στον εαυτό του λίγο πριν χάσει τον …θρόνο του και από την άλλη μια ΠΑΕ που παίζει την κολοκυθιά και απλά περιμένει πότε θα αναλάβει άλλος για να χρεωθεί εκείνος το χρέος.
· Η Μάνα Α.Ε.Κ. άλλαξε σελίδα σχεδόν 8 μήνες τώρα αλλά πολύ φοβάμαι ότι πλησιάζουμε στους τίτλους τέλους αυτής της όμορφης αλλά και ουσιαστικής παρέμβασης που έγινε από την ORIGINAL. Βλέπετε η όλη υπόθεση αγγίζει ελάχιστους Ενωσίτες, τους πολλούς τους ενώνουν μόνο τα χειροκροτήματα, οι χαρές τα μεγάλα λόγια και τα λουσάτα.
· Για μια ακόμη φορά να θυμίσω ότι η άλλη καθημερινή εφημερίδα που ασχολείται κυρίως με την Α.Ε.Κ. για μια ακόμη εβδομάδα πούλησε …Α.Ε.Κ μόλις με 3 ευρώ τον σκούφο έχτρα χρέωση. Το επαναλαμβάνω δεν μπορείς να κυνηγάς το 10% και να μην κυνηγάς και τα χιλιάδες σκουφάκια που πουλάνε την Α.Ε.Κ. έστω και αν ο πάντα καλόκαγαθος παπούλης Ανατολιωτάκης τους έκανε αυτή την εκχώριση!
· Μέσα σε όλα τα καμένα μαγαζιά, τις σπασμένες βιτρίνες, τις καμένες Ελληνικές σημαίες, τις ριπές πότε των όπλων των αστυνομικών και πότε των «επαναστατών» με τα καλάσνικοφ με τις κουκούλες έχουμε και την ΓΣ της περίφημης Ένωσης, όχι του …Σύριζα αλλά του 1924! Τα μεγαλεία εδώ χάθηκαν με την ίδια ευκολία όπως χάθηκε και Ντέμης τους. Άντε αγόρια και κορίτσια, όσα τουλάχιστον μείνατε, κλείστε το μαγαζί αφού έτσι και αλλιώς όσοι βολεύτηκαν στην ΠΑΕ αυτά τα χρόνια βολεύτηκαν! Κάνα μπισκοτάκι Τζάκ;
· Ελπίζω την επόμενη εβδομάδα να βρεθούμε στα Ιερά Χώματα. Μας καλεί μια Ιερή υποχρέωση και μια Ιερή Υπόσχεση.
· Πωλούνται οικόπεδα γύρω από το ΟΔΔΥ σε τιμή ευκαιρίας. Όποιος ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει με πρώην στελέχη της ΠΑΕ.
· Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.
· Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας… ή βάζεις πλάτη τώρα ή κλείνεσαι στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας. Τέρμα η τσάμπα διαφήμιση λέμε.
paRa-NOID

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2009

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 11-01-09


· Δικέφαλη ομάδα με τα όλα μας γίναμε, μέχρι και δύο πρόεδρους έχουμε πλέον στην ΠΑΕ. Ένας ο νυν και ένας ο πρώην, που ενώ δεξιά και αριστερά δηλώνει ότι δεν ασχολείται πλέον με το ποδόσφαιρο, φρόντισε με άψογη συνέντευξη να κλείσει το στόμα του κάποτε αδελφικού του φίλου.
· Δεν είναι παράξενο που τον Νικολαίδη τον αποκαλούν «άφιλο», άλλωστε φροντίζει να το αποδεικνύει σε όποιον μπαίνει μπροστά ή εμποδίζει τα σχέδια του. Το απέδειξε περίτρανα όταν «κάρφωσε» με τον χειρότερο τρόπο την ORIGINAL και ειδικά τον Αρχηγό της που μέχρι να αναλάβει Πρόεδρος το 2004, κάθε μέρα τον έπαιρνε τηλέφωνο λες και ήταν γκόμενα. Κάρφωσε όμως και τον «αδελφικό» του φίλο, τον Κιντή, του βούλωσε και το στόμα.
· Όσο θυμάμαι που την τότε «φυγή» του Κιντή από την ΠΑΕ το καλοκαίρι του 2005, ένα μόλις χρόνο αφού ανέλαβε τα ηνία ο …Καίσαρας, που μας την χρέωσε, για να μην πω μου την χρέωσε σε αποκλειστικότητα, τόσο γελάω με τα κατορθώματα του …άνθρωπού μας. Αναρωτιέμαι καθημερινά πώς πέσαμε τόσο έξω με δαύτον. Κρίμα με τον Μίστερ γκρούπ ηλέβεν!
· Κίνηση «ρουά» ήταν η συνέντευξη της Δευτέρας που έδωσε βεβιασμένα στους πειθήνιους δημοσιογράφους που πάντα τον ακολουθούν. Θα ήθελε να ήταν και «ματ» αλλά το να παίζεις σκάκι χρειάζεται και μυαλό εκτός από θράσος όταν κάνεις επιθετική κίνηση.
· Και τελικά από εκεί που περιμέναμε να μιλήσει ο Κιντής, για πρώτη φορά, από τότε που τον έβγαλαν μπροστά οι α-μέτοχοι, μας προέκυψε συμβούλιο των μετόχων αύριο Δευτέρα.
· Τι να περιμένουμε αύριο; Μάλλον την επιβεβαίωση πως 5 χρόνια τώρα δεν έχουν καταφέρει απολύτως τίποτα παρά την τεράστια εμπιστοσύνη και ανοχή που τους έδειξε ο κόσμος και το απέδειξε με τα σχεδόν 80.000 διαρκείας που μεταφράζεται σε πολλά εκατομμύρια ευρώ προς την ΠΑΕ.
· Αξιοθρήνητος ο Ντέμης, με τα όσα βγήκε και μας φλόμωσε για μια ακόμη φορά, αλλά αυτή την φορά καιγόταν η γούνα του, δηλαδή καίγεται ακόμη. Οπότε μάλλον μέχρι και Πρόεδρο να τον ξαναδούμε!
· Η υπόθεση ήταν να κλείσουν το στόμα του Κιντή και σε συνεργασία με τον ανύπαρκτο φαντασμοτοειδές αμέτοχο Νοτιά και μέσω του γιάπι εκπρόσωπο του, Θανόπουλο, το κατάφεραν σε μεγάλο βαθμό, τουλάχιστον μέχρι αύριο που από ότι λένε μη δημοσιογραφικές πληροφορίες η κρίση των Ιμίων θα φαντάζει παιχνιδάκι.
· Βέβαια υπάρχει και η πιο εύκολη λύση, αυτή του να αυξήσουν το χρέος με ένα ακόμη δάνειο πολλών εκατομμυρίων που φυσικά θα χρεώσουν στην ΠΑΕ για τον επόμενο. Κατά τα άλλα δεν χρωστάμε πουθενά!
· Σήμερα θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει ο αγώνας με τον μπάοκ και τους παραμέτρους του, να μας ενδιέφερε ακόμη και η Βασίλισσα που ώρες πριν θα αγωνίζεται με την ομάδα των Αφών Κατσάμπα.
· Παλιά θυμάμαι η μέρα θα μας έβρισκε σε κάνα σταθμό Λαρίσσης, σε καμιά Ομόνοια για τα προεόρτια, για την ομάδα υποδοχής των φιλοξενουμένων, αλλά αυτά όλα δεν συμβαδίζουν με την σημερινή τρέντυ εποχή που ζούμε, ίσως βέβαια να είναι τελικά και καλύτερα χωρίς όλα αυτά, μέχρι να ακούσουμε κάνα Μπάοκ ρεεεεε, από καμιά εξέδρα και ξαφνικά να τα αναπολήσουμε.
· Σημασία όμως έχει ότι σήμερα πόσοι έχουμε το μυαλό μας πραγματικά στο αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας. Εύχομαι σήμερα να βρεθούν 40 και πλέον χιλιάδες άνθρωποι και να στηρίξουν αυτοί την Α.Ε.Κ. γιατί πιο γυμνή Α.Ε.Κ. δεν έχω ξαναδεί. Κάτι που μου το επιβεβαίωσε και ένας φίλος, ο κυρ-Σταύρος με τα άσπρα μαλλιά του και τα 25 και βάλε χρόνια που έχουμε διαφορά στην ηλικία.
· Εύχομαι από αύριο ο κόσμος να καταλάβει επιτέλους ότι η μόνη ουσιαστική και άφθαρτη δύναμη της Α.Ε.Κ. δεν είναι κανένας μικρομεγαλοαμέτοχος, ούτε κάνας σωτήρας από αυτούς που δίνουν τηλεφωνικά 70 εκατομμύρια. Η μόνη δύναμη είναι ο κόσμος της Α.Ε.Κ.
· Δεν ξέρω που θα μας βγάλει το νέο σήριαλ των α-μετόχων που πλέον διαχειρίζονται από το 2004 τις τύχες της ποδοσφαιρικής Α.Ε.Κ. αλλά και συνάμα δρομολογούν και τις εξελίξεις σε όλο το φάσμα της Α.Ε.Κ. Η ουσία είναι ότι όλα αυτά μου φέρνουν έντονα στο μυαλό τον Φιλίππου και την πολιτική που εφάρμοσε στην Βασίλισσα με τα γνωστά αποτελέσματα της.
· Το ξαναλέω, η σημερινή πολιτική της ΠΑΕ μας οδηγεί μαθηματικά στην Ριζούπολη, ποιές χλιδές και κίτρινα άλογα, που μας οδηγεί στην απαξίωση και βλέπω πάλι σαν σανίδα σωτηρίας να ψάχνουμε τον Χατζηχρήστο να βγάλει και πάλι το φίδι από την τρύπα, ώστε τουλάχιστον να μην μοιρολογούμε γύρω από τα συντρίμμια της καταστροφής που έρχεται.
· Ας πάω και στο προπονητικό. Άλλη φούσκα και από εδώ. Αφού έπαιξαν με το όνομα της Α.Ε.Κ. και το τι περιουσία θα αποκτούσε, ξαφνικά ο α-μέτοχος από το Αμέρικα και το Μανχάτταν, συμβολικά θα χρεώνει την ΠΑΕ μόλις 312.000 ευρουλάκια τον χρόνο! Τσάμπα πράμα λέμε…
· Σίγουρο είναι έργο πνοής, σίγουρα πρέπει να ξεκολλήσουμε από τον βούρκο των Θρακομακεδόνων που σε άλλες εποχές μας έδινε και κάνα κύπελλο, κάνα πρωτάθλημα, αλλά αυτό απέχει πολύ από τα μεγαλόστομα παραμύθια περιουσίας της Α.Ε.Κ. και δωρεάς που μας φλόμωσε ο Ντέμης και τα παπαγαλάκια του, από τον μέγα…ευεργέτη από το Αμέρικα!
· Φυσικά για μια ακόμη φορά κουβέντα για το 10% και το περίπου 2,5 εκατομμύρια χρέος της ΠΑΕ προς την Μάνα. Εδώ δεν τους ενοχλεί η ΠΑΕ να ασχολείται τα εμπορικά δεδομένα και φυσικά φροντίζουν να παθαίνουν αμνησία εδώ στα περί «δεδομένων των διατάξεων της νομοθεσίας περί ΠΑΕ, η οποία περιορίζει τη δραστηριότητά τους αποκλειστικά και μόνο στη διοργάνωση ποδοσφαιρικών αγώνων» που αναφέρουν στην ανακοίνωση για την ιδιοκτησία του προπονητικού.
· Χάσαμε και τον Αλογοσκούφη. Πάει και ο Πέτρος Δούκας. Ποιος να βρεθεί να κλάψει το προεκλογικό μνημόνιο που με τόση λαμπρότητα μας το παρουσίασαν οι επικοινωνιολόγοι της ΠΑΕ; Ένα ακόμη βήμα προς την Νέα Φιλαδέλφεια, άλλωστε παραμένει η μόνη αξιόπιστη λύση να αποκτήσουμε Σπίτι, είτε του αρέσει η ΣΥΝΟΙΚΙΑ μας του Ντέμη είτε όχι.
· Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.
· Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας…Γκόλ βάζει ο κόσμος σήμερα, Α.Ε.Κ. είναι ο κόσμος πάντα.
paRa-NOID

Της Σκεπαστης τα Κάγκελα 04-01-09

· Να δώσω τις ευχές μου για το 2009; Πόσες προβλέπεται να πιάσουν τόπο; Πόσες θα μπορέσουν έστω και λίγο να μας ακουμπήσουν να βρούμε μια χαραμάδα μπας και δούμε μια αχτίδα φωτός και ελπίδας.
· Καταρχήν ας πει κάποιος στον βάτραχο που μας κουβάλησαν για βιτρίνα οι μέτοχοι φυτά ενάμισυ και βάλε μήνα τώρα και που συναγωνίζεται επάξια τον Δώνη, να μην πιάνει στο στόμα του την ΙΣΤΟΡΙΑ της Α.Ε.Κ. γιατί ο ίδιος και την πούλησε για μια χούφτα αργύρια και την ξεφτίλισε όσο ελάχιστοι.
· Ας του πει κάποιος να κόψει τις δηλώσεις και αν έχει κάτι να μας αποδείξει ας φροντίσει να το αποδείξει μέσα στους αγωνιστικούς χώρους σήμερα, να μην ξεφτιλιστούμε από τις βαζέλες που μας περιμένουν σαν ξερολούκουμο για να μην πω σαν μελομακάρονο λόγω των ημερών.
· Εκεί φτάσαμε να μας μιλάει για ΙΣΤΟΡΙΑ και ο αόρατος. Τόσο γυμνή είναι πλέον η Α.Ε.Κ. τόσο λίγη, άλλωστε εκεί στην Γράμμου έχουν πιο σημαντικά πράγματα για να ασχοληθούν όπως το να παίζουν την κολοκυθιά με το εάν παραιτήθηκε ή όχι ο Κούλης παρά το να έχουν πέσει όλοι πάνω στην ομάδα μπας και σήμερα γλιτώσουμε μια μαύρη μέρα στην ΙΣΤΟΡΙΑ της Α.Ε.Κ.
· Μια ΠΑΕ που περισσότερο μετράει πόσα χρήματα έχουν να μας δώσουν τα μπαόκια για να κατέβουν ΟΑΚΑ και να πάρουν εισιτήρια, και ας μην ανεβήκαμε εμείς επάνω, γιατί λέει με τις εισπράξεις αυτού του αγώνα βγάζουμε και τον Ιανουάριο!!! Και μετά λέω ότι στο μπάσκετ είμαστε λίγοι που τουλάχιστον εκεί έχουμε αυτογνωσία. Αυτή η Α.Ε.Κ. δεν θέλει μόνο ηλεκτροσόκ όπως μας είπε ο Κατσουράνης αλλά Μπάι πας και μπόλικες φιάλες αίμα και φυσικά γερό μετρητό για τον γιατρό. Που είσαι ντόκτορ;
· Γιατρός όμως δεν φαίνεται να υπάρχει πουθενά , όσο για μετρητό εδώ παίζεται ο μεγάλος τζόγος. 4,5 χρόνια μετά και τελικά πάλι χρωστάμε της Μιχαλούς! Οι καφέδες του Μάκαρου θα φαντάζουν εσπρεσάκια της κακιάς ώρας μπροστά στις σαμπάνιες τούτων εδώ. Για μια ακόμη φορά η Α.Ε.Κ. έγινε όχημα των συμφερόντων ή της ανικανότητας των διαχειριστών της.
· Μέχρι και ο Νικολαίδης από άνεργος που μας το έπαιζε τόσα χρόνια απέκτησε και ειδικότητες με την νέα εταιρεία που έστησε. Πάλι καλά που δεν την ονόμασε ORIGINAL 21 με τόσα κιλά συμπλεγματικότητας που κουβαλάει. Κάποιοι βέβαια είδαν την επιστροφή του με …γερμανούς και θυμήθηκα τον Φιλήμωνα, και αυτός από Γερμανία ήταν. Τι εποχές και αυτές τότε; Τελικά 4,5 χρόνια μετά τι έχει αλλάξει;
· Θα ήθελα να μιλήσω άσχημα αλλά κρατιέμαι, ίσως να μην είναι και καλό να βγάλω οργή τέτοιες μέρες. Πάλι καλά που κρατιέμαι γιατί εδώ στην γειτονιά μας πιο κάτω κάποιοι δεν κρατιούνται και είναι ανυπόμονοι να εξαφανίσουν έναν ολόκληρο λαό, οι «νεοναζι» του Σιωνισμού για μια ακόμη φορά δείχνουν το αληθινό τους πρόσωπο και όχι αυτό που 60 χρόνια τώρα μας φτιάχνει το Χόλιγουντ.
· Αλλά ας πάω στα δικά μας, όχι στις σπασμένες βιτρίνες, τις μολότωφ με τις ευχές, τα καμένα Χριστουγεννιάτικα δέντρα, τις βεβηλωμένες εικόνες, τον θάνατο ενός παιδιού και το κάψιμο της Σημαίας που τόσο γουστάρουν κάποιοι να βλέπουν, αλλά στο 2009 που μας βρίσκει σαν Α.Ε.Κ. αρκετά κρυωμένους, πολλές φορές και μόνους.
· Άποψη μου είναι ότι βρισκόμαστε λίγο πριν πέσουμε όλοι μαζί στον γκρεμό και τσακιστούμε. Το ανέκδοτο της χρονιάς λέγεται πότε τα εκατομμύρια του Νοτιά που παραμένει εξαφανισμένος στα γκαλά του Manhattan Society και πότε τα εκατομμύρια του Μελισσανίδη που αφού τα είδαμε!!! τηλεφωνικά τώρα τα περιμένουμε και με φαξ!
· Σωτήρες γιόκ! Και αν θέλει να το παίζει ΑΕΚάρας ο Νοτιάς που τάχα μου αγόρασε την έκταση στα Σπάτα για την Α.Ε.Κ. ας αποδεχτεί την πρόταση που του έκανε ο Πρόεδρος της Α.Ε.Κ. κ.Χατζηχρήστος στην Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ.
· Κάποιοι διαβάζοντας βέβαια την ανακοίνωση της ΠΑΕ που έλεγε ότι δεν συζητήθηκε το θέμα του προπονητικού θα αναρωτιέστε για τι πράγμα λέω. Είναι απλό. Η πρόταση είναι όσο απλή γίνεται. Ο κ. Νοτιάς παραχωρεί την κυριότητα της έκτασης στα Σπάτα στην Μάνα Α.Ε.Κ. και αυτή με την σειρά της παραχωρεί την χρήση του χώρου στην ΠΑΕ για 99 χρόνια! Έτσι για να δείξουν τελικά ποιοι κάνουν δωρεές στην Α.Ε.Κ. στην ουσία του πράγματος και όχι στα επικοινωνιακά.
· Το πιο εύκολο παιχνίδι είναι να παίζει κανείς με το όνομα της Α.Ε.Κ. τελικά, αλλά όταν τους ζητάς να βάλουν το χέρι στην τσέπη και να …ματώσουν, ξεροβήχουν!
· Με την ίδια απλότητα βλέπω και την άλλη ημερήσια εφημερίδα που κυκλοφορεί κάθε τόσο να δίνει προσφορές στο όνομα της Α.Ε.Κ. και συγχρόνως ενώ αυξάνει εντυπωσιακά τις πωλήσεις της εκείνες τις ημέρες ούτε ένα φράγκο να μην μπαίνει στα ταμεία της Μάνας. Δεν μπορεί από την μία να κυνηγάμε το 10% από την ΠΑΕ και πολύ καλά κάνουμε και από την άλλη να αφήνουμε μια εφημερίδα ιδιωτών να κάνει παιχνίδι με το όνομα.
· Ξέρω ότι επί Ανατολιωτάκη πάρθηκε μια απόφαση για χρήση του ονόματος αλλά είναι τουλάχιστον τραγικό να κερδίζει η εταιρεία της εφημερίδας και η Μάνα να μην παίρνει δραχμή …αλλά τουλάχιστον ο Ανατολιωτάκης έχει ανοιχτό δίαυλο να λέει τις αερολογίες του, κάτι είναι και αυτό. Μην προτρέξετε κάποιοι να πείτε ότι βγάζω εμπάθεια επειδή γραφώ σε «ανταγωνιστική» εφημερίδα. Δεν είναι εκεί το ζητούμενο.
· Πόσοι γνωρίζετε ότι η Μάνα Α.Ε.Κ. έχει στην κυριότητα της 2 αυτοκίνητα που τα έχουν εξαφανίσει και τα χρησιμοποιούν μέλη του προηγούμενου ΔΣ; Μήπως ο κύριος Ανδρέας και ο κύριος Ζαχαρίας έχουν την ευγενική καλοσύνη να τα επιστρέψουν και σε καλή κατάσταση; Βρε με τι άτομα έχουμε μπλέξει λέμε!
· Παραμονή πρωτοχρονιάς βρέθηκα στα Άγια Χώματα, εκεί στην πάντα πανέμορφη γειτονιά της Νέας Φιλαδέλφειας, που από μικρό παιδάκι έμαθα να τριγυρνώ. Ο Σίμος ήταν ακόμη κλειστός, θα ερχόταν σε λίγο. Ο δρόμος με έβγαλε στο χώρο του Γηπέδου. Ψιλοχιόνιζε, έκανε και το κρύο του, είχε και συννεφιά αλλά πάνω από το γήπεδο οι αχτίδες του ήλιου ξεπηδούσαν μέσα από τα σύννεφα και φώτιζαν όλο τον χώρο. Ένιωθα την ζεστασιά. Η Σημαία στην θέση να κυματίζει περήφανη.
· Καθόμουν ώρα σαν χαζεμένος, ίσως τελικά μαγεμένος και ονειρευόμουν. Πέρασαν τα παλιά χρόνια από μπροστά μου και ένιωθα να έρχονται τα καινούργια. Δεν ξέρω πως θα έρθουν, δεν ξέρω πότε αλλά η ζεστασιά εκείνου του ήλιου το πρωί μου κράτησε για κάμποσο καιρό ακόμα ζεστή την ελπίδα.
· Η Βασίλισσα πάλι έπεσε σε κώμα και έτσι η ομάδα του μεγαλοκατασκευαστή μάλλον εύκολα νίκησε, επίσης άλλο τόσο εύκολα πήραμε την παρατήρηση για ένα σύνθημα και έτσι στον επόμενο αγώνα πάλι χωρίς κόσμο. Όπου φτωχός και η μοίρα του!
· Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.
· Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας…Ξεσκίστε την βαζέλα ρεεεεεεεεεε…
paRa-NOID