Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 14-03-2010


Η μέρα σήμερα ξεκινάει από την γειτονιά μας, από εκεί που μεγαλώσαμε και βλέπαμε τα πάντα Κιτρινόμαυρα, από εκεί που το άρωμα των τριανταφυλλιών μπροστά στην Σκεπαστή μυρίζει ακόμα τόσο όμορφα, από την ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ.

Σήμερα λοιπόν στις 11:30 το πρωί στην Νέα Φιλαδέλφεια μπροστά στο Δημαρχείο έχουμε το ποδηλατικό σιρκουί “Γιώργος Τρανόπουλος” . Φαντάζομαι οι πολλοί δεν έχετε καμία σχέση με την ποδηλασία όμως αυτό δεν πρέπει να σας κρατήσει μακριά από το σημερινό σπουδαίο γεγονός. Το χρωστάμε στην Α.Ε.Κ. άλλωστε και η Ποδηλασία που πρόσφατα αναστήθηκε χάρη στις προσπάθειες κάποιων “ρομαντικών” δηλώνει με το καλύτερο τρόπο παρόν στην σημερινή Α.Ε.Κ. ζητάει λίγη από την υποστήριξη μας.

Μια καλή ιδέα θα ήταν είχαμε φτιάξει κατάσταση και για κάνα μπάρμπεκιου και ατελείωτες μπύρες μετά τον αγώνα στα Ιερά Χώματα αλλά για τέτοιες καταστάσεις τα αδέρφια της Μελβούρνης είνβαι πολύ μακριά για να μας δείξουν τον δρόμο, βλέπετε ο “δρομος” εδώ είναι μόνο για άγριες καταστάσεις, τσαμπουκάδες ανούσιους και μαγκιές της πλάκας.

Ένα παρόν της Α.Ε.Κ που όπου και αν το κοιτάξεις έχει γκρίζες κηλίδες, την ακουμπάς και ματώνει. Και όποιος έτυχε να βρίσκεται στο προχτεσινό Δ.Σ της Μάνας μάλλον θα ένιωθε μια απογοήτευση για το που πάμε και πως παμε μέχρι όπου μας βγάλει ο δρόμος.

Δυστυχώς ο Σούπερμαν της “ηθικής” και των “αξιών” με απογοήτευσε αφού προτίμησε να κρυφτεί πίσω από την στήριξη του στον κυρ-Αντρέα στον οποίο φαίνεται ότι είναι δεσμευμένος για την κάλυψη στην μηνύση του Ντέμη παρά να θελήσει να υποστηρίξει την Α.Ε.Κ. άλλωστε στο Δ.Σ τόνισε ότι εδώ είναι για να κάνει ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ! Έτσι μπράβο Μόργκαν μου ο καθένας ένα χαράκωμα και σε θέσεις μάχης!

Φυσικά για την μήνυση που κατέθεσε ο “παππούς” στον ΧΧ ούτε μιλιά! Ευτυχώς που μόνο ο Ντέμης ήταν ο κακός και ο ρουφιάνος. Αλλά βλέπετε μας βόλευε να τα χώνουμε στον Ντέμη και τώρα με τον “παππού” απλό κοκοκοκό!

Πάντως η κατάσταση στην Μάνα Α.Ε.Κ. είναι απελπιστική τουλάχιστον από οικονομικής απόψεως, όπως θα έλεγε και ο Λοβέρδος, και το σάλιο μας τελείωσε. Αναρωτιέμαι ειλικρινά μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε σαν διοίκηση την Μάνα. Και εδώ που έχουμε φτάσει σχεδόν 2 χρόνια μετά σαν διοίκηση ΘΑΥΜΑ είναι.

Να ξαναθυμίσω οτι για την ίδια περίοδο ο “παππούς” είχε χρεώσει την Μάνα 700 χιλιάρικα και έφτασε προχτές να ζητάει ακόμα και 1.2 μύρια σε λίγο θα μας ζητάει και ράβδους χρυσού! Νά' ναι καλά οι Α-μέτοχοι που στηρίζουν τον ΧΧ, βασικά την Α.Ε.Κ. στηρίζουν αλλά κάποιοι δεν το βλέπουν έτσι!

Ναι, ναι έτσι το βλέπουν κάποιοι. Προτιμούν να χαντακωθεί η Α.Ε.Κ. να ξεφτιλιστεί και το τελευταίο της τμήμα παρά να να παραμένει εκεί και να πολεμάει να σώσει την Μάνα Α.Ε.Κ. ο ΧΧ και η παρέα του. Για κάποιους πιο σημαντικό είναι να αποτύχει η ORIGINAL παρά να σωθεί η Α.Ε.Κ. Τους προσπερνάμε, για εμάς πάντα η Α.Ε.Κ. είχε πρωτεύον σημασία.

Το ότι οι Α-μέτοχοι έχουν πολλές και μεγάλες ευθύνες για πολλά που μας βασανίζουν τα τελευταία χρόνια είναι δεδομένο, όπως δεδομένο είναι ότι πρέπει κάποια στιγμή η ΠΑΕ να καταλάβει ότι μια δυνατή Μάνα είναι προς το συμφέρον όλης της Α.Ε.Κ. γιατί η Α.Ε.Κ. πρέπει ΜΙΑ και αδιαίρετη.

Στα Χανιά όλα κύλησαν όμορφα και original και έτσι η ομάδα του Χάντμπολ έκανε ένα ακόμη βήμα προς το όνειρο της κορυφής. Μακάρι να βρισκόταν κάποιος σε αυτό το δύσκολο δρόμο που μας απέμεινε να έμπαινε μπροστά, να έβαζε πλάτη, άλλωστε και το Κύπελλο και το Πρωτάθλημα μια δρασκελιά μακριά είναι πλέον και οι αθλητές μας στο τμήμα έχουν αποδείξει ότι δίνουν πολλά για την φανέλα και όχι όπως κάποιους άλλους που το μόνο που έχουν στο μυαλό τους είναι ένα ακόμη μηνιάτικο!

Άντε λοιπόν ένας να “Βάλει Πλάτη” δεν υπάρχει; Ένας που να το λέει λίγο η καρδούλα του, να την πονάει λίγο αυτή την ρημάδα την ομάδα. Αλλά είπαμε πλάτη βάζουμε μόνοσ το τσάμπα και για να πάρουμε την ΠΑΕ!

Δεν ασχολούμαι καθόλου με το τι έγινε στο ΟΑΚΑ αφού είμαι σίγουρος ότι ήταν ....έργο του βάτραχοπρίγκιπα ο χτεσινός αγώνας! Αν χάναμε απλά θα έφταιγε κάποιος άλλος! Δεν μπορώ να περιμένω μέχρι να έρθει το καλοκαίρι και να το στείλουμε στον αδιάβαστο. Α.Ε.Κ. και επόμενη μέρα με ελπίδα δεν συνυπάρχει με τον προδότη στον πάγκο.

Γύρισε και ο Τζέφρυ από το Αμέρικα και σειρά έχει ο ...Καραμανλής, όχι ο μπουλούκος με τα play station, ο άλλος ο δικός μας. Πληροφορίες που θέλουν ότι θα γίνει συνάντηση του Μπάμπη με τον Ομπάμα είναι πιο πιθανή από ότι αυτή με τον Κοζώνη και τις φούσκες του. Άντε να το δούμε και αυτό το έργο, άλλωστε το Αμέρικα είναι η χώρα των καρτούνς!

Χρωστάω και μια επεξήγηση για κάτι που έγραψα την προηγούμενη εβδομάδα, έτσι για να μην νομίζουν κάποιοι άλλα και να αναθαρεύουν. Θεωρούσα και θεωρώ κατάντια να ασχολείτε η όποια Α.Ε.Κ. μα τις όποιες γραφικότητες του όποιου θέλει να το παίξει παράγοντας επειδή έδωσε 10, 20 ή 100 χιλιάδες. Τους ευχαριστούμε αλλά έαν είναι να ασχοληθούμε μαζί τους δεν χρειάζεται ολόκληρη ανακοίνωση...για τον Γαμπιεράκη ο οποίος θα μπορούσε να βοηθήσει την πυγμαχία και να την έχει ψηλά αλλά προτίμησε το μπάσκετ λόγω δημοσιότητας!

Στο θέμα του γηπέδου πιάσαμε τις 2.500 μέρες αγκαλιά μετα μπάζα. Ο Γρανίτσας από καιρό έχει εξαφανιστεί, άντε άμα βρεθεί μέλι πάλι σε καμιά ΚΑΕ να σκάσει μύτη. Βρε στα τσακίδια να πάει, μακράν η χειρότερη πληγή που πέρασε από την Α.Ε.Κ.

Συνεχίζω να πιστεύω ότι ο Παπάς εάν θέλει μπορεί να ρίξει την ζαριά την καλή. Άλλωστε δεν έχουμε και την ευχέρεια να παίξουμε σε πολλές ζαριές, ξέχωρα που στις περισσότερες έχουμε καεί!

Και πάνω που νόμισα ότι οι “σύντροφοι” της εξέδρας είχαν ξεχάσει τον Νίκο τον Κράς. Εύχομαι στον Νίκο να ξεπεράσει όσο γίνεται πιο γρήγορα τον γολγοθά που ανεβαίνει καιρό τώρα.

Κυκλοφορούμε και στο διαδίκτυο στο http://skepastiskagkela.blogspot.com

Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.

Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας... και αν η ζωή μας έχει καταντήσει ρόδα και πετάλι για την Α.Ε.Κ. με σούζα θα την ανέβουμε την ανηφοριά!

paRa-NOID

Δεν υπάρχουν σχόλια: