Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 07-03-2010

Όλη η χώρα σε αναβρασμό, άλλοι για τα μέτρα σωτηρίας από την λεηλασία των λίγων και προνομιούχων και την αφαίμαξη των πολλών, άλλοι για ένα νομοσχέδιο που βάσει της Ελληνικής γλώσσας κάποιοι δεν μπορούν να ξεχωρίσουν την διαφορά της υπηκοότητας από αυτή της Ιθαγένειας και θέλει να γεμίσει την χώρα νέους ψηφοφόρους και φυσικά άλλοι για τα μάτια και όχι μόνο της Τζούλιας! Τελικά η Σαμπάνια τι χρονολογίας ήταν;


Ας πιάσουμε όμως τα δικά μας και στον δικό μας κόσμο που από όπου και να τα πιάσεις μόνο λύπη μας γεμίζει εδώ που έχουμε καταντήσει. Χωρίς Σπίτι, με ακέφαλη ΠΑΕ, με αστεία ΚΑΕ και μια Μάνα Α.Ε.Κ. που με χίλια ζόρια κρατιέται ζωντανή από μια χούφτα ανθρώπους και οπαδούς με ελάχιστα μέσα και ακόμη λιγότερα λεφτά της Ιδεολογίας Α.Ε.Κ.

...Και τώρα περιμένω το παπαδοπαίδι από την Καβάλα να έρθει να ασπαστεί σταυρωτά τον μέγιστο τριτεράστιο προπονηταρά που έχουμε κουβαλήσει στο πάγκο για να κρύβουμε την γύμνια μας σε όλα τα διοικητικά πεδία και φυσικά να μην βλέπουμε πόσο γυμνός είναι ο ίδιος ο βατραχοπρίγκηπας που εναμιση χρόνο τώρα αδυνατεί να μάθει την ομάδα ένα σύστημα.

Τελικά χτες έπαιζε η Α.Ε.Κ στην Λάρισα ή η ομάδα του βάτραχου; Τον Παπακώστα τον ξέραμε; Τώρα τον μάθαμε. Πάλι καλά που ανέλαβε την ευθύνη της ήττας ...το original21.com και έτσι δεν τον έπιασε πάλι το έλκος τον πολυχρονεμένο μας!

Ας το πάρει χαμπάρι ο όποιος επόμενος πρόεδρος, εν δυνάμει ή εν αδυναμία, ή διαχειριστής ή α-μέτοχος ότι αύριο δεν υπάρχει με αυτόν στον πάγκο. Είναι τέλειος στο να κρύβει τις αδυναμίες των α-μετόχων αλλά πολύ λίγος πλέον για την Α.Ε.Κ. Άιντε συνταξιοδοτήστε τον να ησυχάσουμε, εκτός εάν σας βολεύει να είναι η βιτρίνα που σας προστατεύει αφού εσέις αδυνατείτε να προστατεύσετε και να ενισχύσετε την Α.Ε.Κ.

Αρκετα ασχολήθηκα με τον προδότη και πάλι. Ας πάμε στα σημερινά της Λάρισας με την Βασίλισσα να δίνει ένα ακόμη σημαντικό αγώνα. Πρώτον δεν υπάρχει ήττα, δεύτερον εάν είναι να τιμωρηθούμε επειδή κάποιοι στην εξέδρα την έχουν δει πιο ΑΕΚάρες και πιο μάγκες από τους υπόλοιπους καλύτερα να μην φτάσουμε ποτέ στην Λάρισα. Είναι βασικό να αναλογιστούμε σαν οπαδοί πόσο θέλουμε να κάνουμε το καλό ή να αφήνουμε το κακό να κάνει κάποιους ...μάγκες!

Δυστυχώς τα όσα τραγελαφικά συνεχίζονται να γίνονται στην Βασίλισσα μόνο θλίψη μου προκαλούν. Ο Μπάμπης καθημερινά αποδεικνύει ότι όσο ύψος έχει τόσο λιγότερο ύψος καταφέρνει να δίνει στην Βασίλισσα. Βέβαια όταν απο δίπλα σου έχεις μόνο κόλακες και αυλικούς φυσικό είναι να νομίζεις ότι είσαι ακόμα και Θεός!

Διαβάζοντας και την τελευταία ανακοίνωση κατά του Γαμπιεράκη μόνο θλίψη μου προκαλεί το κατάντημα της Βασίλισσας. Εδώ χανόμαστε, πέφτουμε λέμε και κάποιοι αλλού αρμενίζουν. Πάλι καλά που δεν βγήκε και ανακοίνωση και για τα όσα είπε ο φίλος και αδελφός Μιχάλης. Ειλικρινά μακάρι να υπήρχαν και άλλοι με την απλή και ρομαντική διάθεση για βοήθεια όπου και όσο μπορούσε του Μιχάλη στην Α.Ε.Κ.

Ξανατονίζω ότι για την Βασίλισσα είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ η νίκη σήμερα στην Λάρισα και φυσικά οι... όποιοι μάγκες της εξέδρας καλά θα κάνουν να δείξουν την μαγκιά τους αλλού και όχι εις βάρος της Βασίλισσας.

Στα μόνα ευχάριστα για την Α.Ε.Κ αυτά προέρχονται από το τμήμα του Χάντμπολ, όπου μετά την πρόκριση στο Φάιναλ Φόρ της Λαμίας, όπου προβλέπονται μαγικές βραδιές, το όνειρο και για διεκδίκηση του πρωταθλήματος είναι ζωντανό. Εδώ δεν υπάρχει ένας να βάλει πλάτη, έστω και τώρα, έστω και για τους επόμενους δύο μήνες να στηρίξει το τμήμα σε αυτή την δύσκολη καμπή ώστε να καταφέρουμε τα καλύτερα για την Α.Ε.Κ; Ένας λέμε!

Είπα πλάτη και θυμήθηκα όλους αυτούς που με τόσο πείσμα επιμένουν στον ...βάλε πλάτη! Έμαθα ότι επιχειρηματικά έκλεισε ένα ακόμη προσοδοφόρο ντηλ αλλά για την Α.Ε.Κ. έχει μόνο τα πονηρά γελάκια από τα επίσημα του ΟΑΚΑ. Βέβαια όλοι αυτοί που επιζητούν και ουσιαστικά εκθέτουν τον Τίγρη είναι όλοι αυτοί που ονειρεύονται να έρθει ώστε βγάλουν από την μέση την ORIGINAL. Απλά πράγματα...

Για το βόλεϊ το ξαναλέω, στην παρούσα φάση είναι πολυτέλεια το τμήμα, εάν καταφέρουμε να σωθούμε θα πρόκειται για άθλο, όμως ακόμα και έτσι θα είναι ένας άθλος χωρίς αύριο αφού δεν φαίνεται Φως από πουθενά για το τμήμα, άλλωστε και τον Κανελλόπουλο φρόντισαν οι κολλητοι του Ανατολιωτάκη να τον κάψουν. Ήταν πιο σημαντικό να σηκώσουν το πανό!

Την ίδια στιγμή άνοιξε και λογαριασμός σωτηρίας του τμήματος. Τι να πρωτοσώσουμε; Αλήθεια οι κολλητοί του Ανατολιωτάκη που τόσο ψηλά έχουν το ήθος, την αξιοπρέπεια και την αγνή και άδολη αγάπη προς την Α.Ε.Κ. θα βοηθήσουν ή και εδώ κάνουν αποχή επειδή υπάρχει ο κακός ΧΧ που στέρησε από τον κυρ-Αντρέα να χρεώνει και άλλο την Μάνα;

Βέβαια εδώ να θυμήσουμε ότι ο Ντέμης ήταν λέει κακός και ρουφιάνος και ο έτσι και ο αλλιώς που φρόντισε να στείλει στην ...φυλακή 2 οπαδούς της Α.Ε.Κ. Την ίδια ώρα ο γραφικός παππούς στέλνει αγωγές κατά της Μάνας Α.Ε.Κ . της κλείνει την οικονομική κάνουλα από την ΠΑΕ και μηνύει τον Πρόεδρο της Μάνας επειδή καταφέρνει να κρατάει όλα τα τμήματα ζωντανά.

Α, ρε Δημήτρη είμαι αληθινά περίεργος πόσο ακόμα θα αντέξεις τα χτυπήματα, πόσο ακόμη θα αντέξεις να πολεμάς με τα χέρια και οι άλλοι να σε πυροβολούν μόνο και μόνο επειδή θέλεις να βοηθήσεις την Α.Ε.Κ. Ακόμη και στο θέμα με τον Ντέμη τότε στο Περιστέρι εσύ φρόντισες να μπεις μπροστά και να δηλώσεις το περίφημο “το πάρτυ τελείωσε” και πήρες μετά το ευχαριστώ από “φίλους” και εχθρούς!

Και εσύ μεγάλε σούπερμαν της ιδεολογίας της Α.Ε.Κ. Θανάση Μόργκαν πως επιτρέπεις τον κολλητό σου τον παππού να στέλνει μηνύσεις και αγωγές; Συγνώμη φίλε αλλά δεν μπορείς να μου πουλάς ηθική και αξίες και εδώ να σφυρίζεις στους ρυθμούς του παππου που αξιώνει λέει τώρα πάνω από ένα 1,2 μύρια. Λες και είναι φυστίκια τα αυξάνει λέμε!

Στα 2 χρόνια που έμεινε στην εξουσία ο παππούς κατάφερε να τα χρεώσει όλα αυτά στην Α.Ε.Κ; Και πως γίνεται στα 2 χρόνια που ανέλαβε ο ΧΧ και υπόλοιποι να μην χρωστάμε ούτε το 1/10 απο αυτά και τα τμήματα να έχουν μια τουλάχιστον αξιοπρεπή παρουσία; Έλα μου ντε!

Στο μέτωπο του Γηπέδου η απόλυτη σιωπή, δεν ακούγεται τίποτα δυστυχώς, ούτε για Νέα Φιλαδέλφεια, ούτε για όπου αλλού. Επιμένω να πιστέυω ότι ο ο Παππάς εάν θέλει μπορεί να κάνει την υπέρβαση, άλλωστε δεν μας έχουν μείνει και πολλοί που έχουν αυτή την δυνατότητα. Εκεί που με έπιασε μια θλίψη ήταν όχι επειδή ακόμα και οι Λαρισσινοι χτίζουν...παλατάκι αλλά επειδή τα δικά μας όνειρα είναι ακόμα στα Μπάζα. Καταραμένος να είσαι ρε Γρανίτσα!

Κυκλοφορούμε και στο διαδίκτυο στο http://skepastiskagkela.blogspot.com

Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.

Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας... Αντέχουμε, συνεχίζουμε και ελπίζουμε αλλά χωρίς money, no honey που λένε και στο Αμέρικα! Τουλάχιστον όσοι δώσατε το εικοσάρικό για τα... μάτια και όχι μόνο της Τζούλιας δώστε και ένα εικοσάρικο και για το βόλεϊ!

paRa-NOID

Δεν υπάρχουν σχόλια: