Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 21-03-2010



Γάμος χωρίς να θέλει η νύφη δεν γίνεται και όσο η νύφη απλά μοιράζει “τσάμπα” χαμογελάκια γάμος δεν γίνεται. Έτσι για να βάζουμε τα πράγματα στην αληθινή τους θέση και όχι σε εκείνη που κάποιοι κυρίως περιμένουν πως και πως την νύφη είτε για να σώσει τον βάτραχο, είτε για να κάνει ντα ντα την ORIGINAL. Για την Α.Ε.Κ κανείς; Μια διαφήμιση στην φανέλα του Πίνγκ Πόνγκ ίσως;

Βέβαια για τις εφημερίδες τέτοια χαμογελάκια είναι βούτηρο στο ψωμί τους και έτσι για κάνα δύο εβδομάδες θα παίζει πάλι το σενάριο του...γάμου! Άντε και καλά στέφανα μόνο προσέχτε τα κουφέτα, γιατί ούτε χρυσά είναι ούτε η Αννίτα Πάνια είναι εκεί για να κάνει το νταλαβεράκι! Ματωμένο σεντόνι θα δούμε; Αλλά ξέχασα η παρθενιά έχει χαθεί χρόνια πολλά πριν, μαζί και ένα άλλο σεντόνι!

Να που απόκτησε και πρόεδρο τελικά η ΠΑΕ, έστω και μετά από τόσο παίδεμα, έστω και εν δυνάμει. Βέβαια τώρα δεν κινδύνευε και ο βάτραχος να πάρει πόδι, τουλάχιστον όχι ακόμη και έτσι οι διάφοροι υπερασπιστές, οι διάφοροι γιαουρτοεκτοξευτές και οι διάφοροι ανυπόγραφοι φέιγ βολανορίχτες δεν έκαναν την τιμή να βρεθούν στην Γράμμου. Για κατάληψη ούτε καν πέρασε από το μυαλό και του πιο φανατικού Κοζωνομάχου!

Άλλωστε ο μόνος Έλληνας, ορίτζιναλ ή ιμιτασσιόν πλέον και βάσει νόμου, που ακόμη πιστεύει στο ...όραμα της Κοζώνειας Πολιτείας είναι ο Μπάμπης που όλο στο Αμέρικα πάει και ακόμα στην Ψωροκώσταινα παραμένει.

Μην διανοηθεί κανείς εάν δεν τα καταφέρει σήμερα στην Τούμπα η Α.Ε.Κ. να πει ότι φταίει ο βάτραχος και να πάψουν και αυτές οι ανόητες συγκρίσεις με τον ...Καρπουζά! Βέβαια εάν τελικά νικήσουμε ξέρουμε σε ποιον θα αποδώσουμε τα εύσημα, με κεφαλαία κιόλας να το δούμε στα εξώφυλλα, έτσι για να μην μπερδευτούμε!

Κάπου διάβασα ότι δεν θα είναι μόνη της η Α.Ε.Κ. στην Τούμπα. Να στηθώ λοιπόν στην Τιβί να περιμένω να δω την 8 στα Κιτρινόμαυρα; Μπα δεν νομίζω. Για μια ακόμη φορά μόνη της η Α.Ε.Κ. εκεί πάνω. Τα μέτρα του ρατσιστικού εμπάργκο των οπαδών συνεχίζονται.

Βέβαια βγήκε προχτές από την Θεσσαλονίκη ο υφυπουργός Προ.Πο κ. Βούγιας και άφησε να εννοηθεί ότι από του χρόνου θα έχουμε πάλι μετακινησείς αλλά μάλλον θα εννούσε αυτές των οπαδών της Θεσσαλονίκης, μια που και από εκεί εκλέγεται.

Και για να πιάσω και λίγο το οπαδιλίκι και τα σούξα μούτρα ούτλρας και δεν συμμαζεύεται. Εάν ήταν μάγκες τα ...ξαδέρφια, έτσι όπως ζήτησαν εισιτήρια από τα σκουλήκια άσχετα εάν δεν πήραν, θα μπορούσαν να μας προσφέρουν εμάς εισιτήρια για να δείξουν ότι πράγματι είναι εναντίον της απόφασης τις μη μετακίνησης οπαδών. Αλλά τι να λέω τώρα, μαγκιά είναι μόνο να φοράς κουκούλες, να την πέφτεις στα εφηβικά και να καις κλάμπ βραδιάτικα. Α, ναι και να κάνεις πορείες για την απαγόρευση των μετακινήσεων οπαδών!

Και μια που ...ο “χώρος” στον οποίο μέχρι και ο υπουργός Προ.Πο έχει φίλους, έχει απλωθεί σε όλα τα μήκη και τα πλάτη των γηπέδων εκείνος ο όρος αλληλεγγύη πως κολλάει; Μάλλον όπως κολλούσε και στο Περιστέρι με τους ... συντρόφους Φενταγίν!

Ο βάτραχος είναι γνωστός λάτρης των θαλασσινών και του ψαριού, φαγγριά, συναγρίδες κτλ. άλλωστε δεν είναι και τυχαίο που μας πούλησε για ...γαύρο! Άραγε τώρα που έσκασε ο ...μπακαλιάρος από την βόρεια θάλασσα λέτε να του κάτσει στο στομάχι;

Το καλοκαίρι πλησιάζει, η λίμνη από καιρό έχει στερέψει, καιρός να ξεφορτωθούμε και τα αμφίβια. Δεν υπάρχει αύριο, δεν υπάρχει επόμενη χρονιά με τον βάτραχο στον πάγκο. Εάν φυσικά σας ενδιαφέρει το μέλλον της Α.Ε.Κ! Για το μέλλον του βατράχου δεν μας καίγεται καρφί, υπάρχουν και τα ΚΑΠΗ!

Άλλη μια εβοδομάδα πέρασε και ακόμα περιμένω τους “ηθικούς” να πάρουν θέση για την μήνυση του παππού στον ΧΧ. Βέβαια ο πόνος τους είναι γιατί να πάρει η Μάνα Α.Ε.Κ. τις μετοχές του Τάκη, όπως ήταν και να κάνουν ότι ήταν δυνατόν μην τυχόν και ο Τάκης αναλάμβανε το βόλεϊ και φυσικά για την μήνυση ούτε λέξη, βλέπετε έπρεπε να την είχε κάνει ο “κακός” Ντέμης για να πάρουν θέση. Αλλά έτσι είναι όταν είσαι εξαρτημένος από τον παππού πως θα πάρεις θέση εναντίον του. Κατά τα άλλα να πουλάμε ηθική!

Η Βασίλισσα δεν τα κατάφερε στο Αλεξάνδρειο. Φανταστείτε να υπήρχαν λεφτά και οργάνωση που θα έφτανε . Αλλά αυτά είναι πλέον όνειρα και όσο η οικονομική κρίση μαστίζει τον κόσμο όλο πολύ δύσκολα θα έρθει και επόμενη μέρα χωρίς συννεφιά. Αυτό που προέχει και το ξανάγραψα πριν μερικές εβδομάδες είναι ο Μηνάς να είναι εδώ και του χρόνου. Τουλάχιστον βρήκαμε μια άκρη, μια σημαία για να ξεκινήσουμε την νέα Βασίλισσα, ας μην την αφήσουμε και αυτή να την παρασύρει ο αέρας.

Γειά σου ρε Νίκο με τα ...αδέλφια σου. Τουλάχιστον ελπίζω να διασκέδασες!

Ο λογαριασμός για το βόλεϊ που άνοιξε η Μάνα Α.Ε.Κ. συνεχίζει να υπάρχει. Ειλικρινά δεν ξέρω πόσο μπορούμε να σώσουμε αυτό το κομμάτι της Α.Ε.Κ. και αν πήραμε τους βαθμούς πίσω η επόμενη αδελφική κιόλας...χρέωση μας περιμένει. Θα τολμήσει η Μάνα Α.Ε.Κ. να ρίξει το τμήμα και να αρχίσει από την αρχή και χωρίς χρέη; Ή θα εμφανιστούν ...σωτήρες; Πάντως αυτή η κατάσταση δεν υποφέρεται.

Είπα για σωτήρες και θυμήθηκα το ...καφέ της Χαράς αφού διάβασα μια νεα ανακοίνωση και αφού έσωσε την ΠΑΕ και την ΚΑΕ είπε να βάλει πλάτη και στο βόλεϊ. Άραγε όλοι αυτοί που ...διαφήμισαν το ονοματάκι τους στην ανακοίνωση θα βάλουν από 100 ευρώ στον λογαριασμο; Αλήθεια οι μισοί από αυτούς δεν φοβούνται μήπως τα φάει τώρα ο κλεφτης ΧΧ; Και πάνω που ήμουν έτοιμος να πάω να βάλω 5 φράγκα στον λογαριασμό!

Σχέδιο για γήπεδο 32.000 θέσεων ΥΠΑΡΧΕΙ για την Νέα Φιλαδέλφεια, όπως υπάρχει ακόμα και ο χώρος της “Μπριττάνιας”. Μαζί και τα δύο είναι φιλέτο Α κλάσης για όποιον θέλει να επενδύσει, να μείνει και στην ιστορία. Εδώ Παππάς, εκεί Παππάς...

Όταν ο Νίκος ο Κράς δεν εκφράζει πλέον ιδεολογικά τους ...συντρόφους της εξέδρας γίνεται θέμα ακόμη και για το εάν πρέπει ή όχι να μπει ένα πανό υπέρ του. Έτσι είναι αυτά, κάποτε αδελφός και σύντροφος, τώρα πλέον γραφικός!

Κυκλοφορούμε και στο διαδίκτυο στο http://skepastiskagkela.blogspot.com

Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.

Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας... και από μικρό παιδάκι μόνο εσένα έχω στο μυαλό. Και που είστε ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ τους ξεφτίλες του Νέου!

paRa-NOID

Δεν υπάρχουν σχόλια: