Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 28-03-2010


Καλή η ΑΕΚολογία, η ηθική, οι αξίες, τα γιαούρτια στην ΠΑΕ, οι καταλήψεις, τα πανό σε πίττες, καλές οι ανακοινώσεις σε εφημερίδες, τα σχόλια σε ιστοσελίδες, οι παρεμβάσεις σε ραδιοφωνικές εκπομπές τύπου Γεωργίου και δεν συμμαζεύεται, αλλά ρε σεις να παίζει η Α.Ε.Κ. στην Έδεσσα, να πηγαίνει και για πρωτάθλημα, εάν θέλει και ο Θεός και για ντάμπλ και πάλι μόνο από το Δωματιάκι να ξεκινάει κάτι, στην προκειμένη ένα πουλμανάκι για να βρεθεί δίπλα της;

Αλλά ξέχασα μιλάμε για το Χάντμπολ, τα τέρματα είναι πιο μικρά, την μπάλα την παίζεις με τα χέρια, είναι και πιο μικρη , βάτραχος δεν υπάρχει στον πάγκο να μιλάμε για χρυσά κεφάλαια, ευτυχώς όμως που υπάρχει ο Μπακαούκας και τα άλλα παιδιά και φροντίζουν να μας θυμίζουν την πραγματική αξία το να αγαπάς την φανέλα της ομάδας σου.

Άλλα έτσι είναι, Α.Ε.Κ. στο Χάντμπολ θα γίνουν και οι υπόλοιποι όταν θα έρθει η μέρα του τελικού ή εάν έχει τίποτα πανηγύρια σε κατάκτηση πρωταθλήματος, άντε και όπου έχει καμιά κάμερα να καμαρώσουν τον ευατό τους στην Τιβί!

Σάββατο βραδάκι και το πούλμανάκι έχει πάρει τον δρόμο της επιστροφής από την Έδεσσα, Μόλις μίλησα με τον Γιώργο, ψάχνουν τον Ζήση και ο Ρόμπιν θέλει να πάει Σαλόνικα! Μια ακόμη σίγουρα ORIGINAL εκδρομή. Ακόμα 9-10 ώρες μέχρι να βρεθούν σπίτι τους και οι 45 που έφτασαν μέχρι την Έδεσσα και μαζί με 200 ακόμα άτομα φρόντισαν η Α.Ε.Κ. να μην μείνει μόνη της στην πάντα φιλόξενη πόλη της Μακεδονίας. Ωραίες βραδιές και μέρες έχουμε περάσει εκεί πάνω.

Απομένει μόνο να βρεθεί κάποιος να στηρίξει αυτή την ομάδα, να νιώσει την αγωνία και το πάθος των παιδιών αυτών που φοράνε την Κιτρινόμαυρη φανέλα με το Δικέφαλο στο στήθος. Δυστυχώς όσο και να θέλει η Μάνα Α.Ε.Κ. έχει περιορισμένες δυνατότητες. Άντε να βγούμε στην γύρα πάλι να βγάλουμε τα πρίμ. Έτσι είναι η ζωή μας...

Κατά τα άλλα έχουμε γεμίσει ένα σωρό ΑΕΚάρες που βάζουν πλάτη αλλά στην τελική είναι πιο αόρατοι και πιο Α-μέτοχοι και από τους Α-μέτοχους αλλά από τσάμπα διαφήμιση και χαμογελάκια, δώσε και σε μένα μπάρμπα! Νά 'ναι καλά και όλοι αυτοί που για να πουλήσουν 10 φύλλα παραπάνω συνεχίζουν να εκθέτουν τον πρωταθληματικό πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ. Τι κρίμα να μην υπάρχει κάθε εβδομάδα ένας χορός! Στάνταρ πωλήσεις λέμε.

Σήμερα παίζουμε με τους ξεφτιλισμένους της προσφυγιάς, αυτούς που μπροστά στο να βγάλουν το κόμπλεξ τους απέναντι μας, σαν συνοικιακή ομάδα που είναι, έφτασαν στον πρώτο γύρο να παίξουν με την ιστορία και τον πόνο των Προσφύγων και τις φρικιαστικές συνθήκες που αντιμέτωπισαν πριν σχεδόν 100 χρόνια οι πρόγονοι μας, αλλά σίγουρα όχι από φαίνεται οι δικκοί τους, τότε που επικρατούσε ο...συνωστισμός στην προκυμαία της Σμύρνης. Γνήσια τέκνα της Ρεπούση τούτα τα τριχωτά λέμε.

Ελπίζω οι παίχτες να μπορέσουν να καταλάβουν πώς πρέπει να αντιμετωπίσουν τον....νέο σήμερα. Οι μπασκετμπολίστες της Βασίλισσας τους αντιμετώπισαν όπως έπρεπε. Σειρά να το επαναλάβουν και οι ποδοσφαιριστές. Αρχηγέ να σε δώ μια φορά με τσαμπουκά να το παίρνεις το ματς λέμε...

Δεν θα ασχοληθώ καθόλου με τον βάτραχο σήμερα, άλλωστε τώρα που βρήκαμε πρόεδρο είμαστε καλά όπως έλεγε μεσοβδόμαδα ο ....λιγομίλητος, άντε να βρούμε και έναν προπονητή και να σχεδιάσουμε την επόμενη χρονιά γιατί δεν λέω καλά είναι να νικάς στον δεύτερο γύρο, έστω και με μέτρια απόδοση και χωρίς ένα λογικό σύστημα να πιάνει η ομάδα, αλλά τι να το κάνεις όταν έχεις μείνει εκτός Ευρώπης, πρωταθλήματος και κυπέλλου από τον Οκτώβριο. Πάμε παρακάτω λέμε...

Η Βασίλισσα δεν τα κατάφερε στο κρύο και άδειο από κόσμο Ελληνικό, ίσως επειδή το μυαλό ταξίδευε στο Αμέρικα από όπου τα νέα που έρχονται μας έχουν κάνει να ζούμε στον κόσμο της Φούσκας! Κάτι σαν φούσκα από τσίχλα μοιάζει τούτο το έργο, κολλάει πολύ. Δεν πειράζει θα το αντέξω και ζω με το....όνειρο ότι θα έρθει ο Μπομπ και θα τα....σφουγγαρίσει όλα!

Ο λογαριασμός για το βόλεϊ που άνοιξε η Μάνα Α.Ε.Κ. συνεχίζει να υπάρχει. Αργά αλλά σταθερά το ποσό αυξάνει, φασούλι το φασούλι που λέγαμε μικροί. Όσο όμως και να με πονάει η κατάντια της Α.Ε.Κ. της Καρδιάς το ξαναλέω ότι το συγκεκριμένο τμήμα είναι πολυτέλεια για την Α.Ε.Κ.

Αλήθεια όλοι εκείνοι οι σωτήρες που διαφήμισαν το ονοματάκι τους για την σωτηρία της Α.Ε.Κ. της Καρδιάς μέσω της ανακοίνωσης του Καφέ της Χαράς 924 έβαλαν κάνα φράγκο στον λογαριασμό ή έμειναν στα λόγια και στην διαφήμιση;

Εδώ και καιρό έχω μια περίεργη εμμονή με τον Παππά, βασικά χρειάζεται ένας παπάς να μας διαβάσει, να μας κάνει κάνα ευχέλαιο για αρχή. Μου αρέσει να λειτουργώ με το ένστικτο και αυτό από καιρό τώρα μου λέει ότι ο Παππάς είναι εδώ, είναι και εκεί, βασικά φροντίζει να υπάρχει όπου χρειάζεται. Ελπίζω να μην βαρεθεί, να μην τον ξενερώσουν οι διάφοροι απίθανοι. Η Α.Ε.Κ. θέλει ...gutts κύριοι, καλή αντοχή.

Ενστερνίζομαι απόλυτα αυτό που λέει ο ΧΧ καιρό τώρα , “τον Παππά και τα μάτια σας”. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω που το πάει ο Νοτιάς, υποθέτω ότι εάν μπορούσε θα εξαφανιζόταν χτές κιόλας από τα ΑΕΚοπράγματα. Είναι κρίμα όμως που 5 και βάλε χρόνια δεν εκμεταλευτήκαμε στο μέγιστο την παρουσία όλων αυτών των ...Α-μέτοχων. Βασικά την εκμεταλευτήκάμε αλλά ακόμη δεν έχω καταλάβει για την Α.Ε.Κ. πόσο. Ά ρε Ντέμη, που σε θυμήθηκα και σένα τώρα.

Το Όνειρο να με ξαναδώ κρεμασμένο στα Κάγκελα μιας Νέας Σκεπαστής, να μυρίζω το χορτάρι στο νέο Σπίτι μας στην Νέα Φιλαδέλφεια δεν λέει να σβήσει. Η Καρδιά δεν μπορεί να σβήσει τα σημάδια από όλους εκείνους τους κτύπους που τόσα χρόνια έδιναν το ρυθμό μέσα μου για να φωνάζω ΑΕΚάρα Σε Αγαπώωωωω! Πιο πολύυυυυυυ...

Τελικά πολύ αστεία αυτά τα μπαόκια! Από την μία ούτε κάν σκέφτηκαν να μας δώσουν εισιτήρια για να πάμε στην Τούμπα και από την άλλη λέει πήγαν και έκλεισαν την Εθνική στα Μάλγαρα ώς διαμαρτυρία στην απαγόρευση της μετακίνησης των οπαδών. Δεν την γουστάρω την υποκρισία.

Μερικές μέρες μετά ήρθαν και τα επεισόδια στην Καβάλα με τα σκουλήκια για να δέσει το γλυκό, εκεί αφού η αστυνομία ξέχασε ότι απαγορεύονται οι μετακινήσεις, βλέπετε στην βόρεια Ελλάδα εφαρμόζονται άλλες αποφάσεις, μετά είχαμε τον υπουργό Προ.Πο μαινόμενο να απειλεί για υποβιβασμούς και άλλα τέτοια γραφικά. Ας του πει κάποιος ότι αυτά τα πράγματα θέλουν και κάποια τόλμη πέρα από λόγια αλλά ξέχασα την τόλμη του την απέδειξε στον ΟΥΚά που φώναξε συνθήματα στην παρέλαση!

Παρεπιπτώντος όποιος ενδιαφέρεται να λύσει το πρόβλημα της βίας και των μετακινήσεων ή θα φροντίσει τις μετακινήσεις να τις κάνει ελεγχόμενες και να τιμωρεί αυστηρά αλλά και δίκαια τις ομάδες αλλά και τους οπαδούς ή υπάρχει και η λύση που ανακάλυψε η Αυστραλιανή κυβέρνηση όταν είδε ότι το πρόβλημα της βίας στο ποδόσφαιρο εκεί άρχισε να ξεφεύγει. Βασικά χρειάζεται τόλμη και δυστυχώς η εκάστοτε πολιτική ηγεσία του τόπου μας έχει αποδείξει ότι έχει τόλμη μόνο για την αρπαχτή!

Κυκλοφορούμε και στο διαδίκτυο στο http://skepastiskagkela.blogspot.com

Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.

Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας... Τελικά το πήρα απόφαση Ντέμη μου εγώ με τον Κιντή ποτέ δεν θα μπορούσα να πάω για καφέ, εγώ ήμουν, είμαι και θα παραμείνω στην Α.Ε.Κ. Πάλι καλά που δεν μας γέμισε και με μετανάστες οπαδούς, αλλωστε από παίκτες έχουμε πλέον μπόλικους, ας τους πάρει όλους στον ...νέο μαζί και την κουλτούρα του! Α, και παραλίγο να το ξεχάσω. Α, ρε κακομοίρηδες βαζέλες!

                                                                                                                                           paRa-NOID

Δεν υπάρχουν σχόλια: