Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 11-04-2010



Τελικά ο Μήτσος δεν τα κατάφερε και λίγες ώρες αφότου έφτασαν να τον δούνε τα αδέλφια του στο Θριάσειο μας άφησε όλους πίσω για το μεγάλο ταξίδι για να βρει τα άλλα Αδέρφια και τον κυρ-Χρήστο εκεί ψηλά. Τουλάχιστον θα έχει καλή παρέα εκεί πάνω...
Και όπως έγραφαν και τα νιούζ χτες η ζωή συνεχίζεται δυστυχώς χωρίς τον Δημήτρη. Και μένει σε εμάς που μείναμε εδώ να συνεχίσουμε την ζωή, την πάλη, την αγωνία, την αγάπη και όλα εκείνα τα συστατικά που μας έφεραν δίπλα ο ένας στον άλλον. Όλα αυτά που μας έδεσαν σε αυτή την υπέροχη Οικογένεια που ονομάζουμε ORIGINAL 21.
Ας πάμε για σουβλάκια τώρα. Λοιπόν ας το πιάσουμε από την καλή το θέμα! Παιχταράδες μου και κυρίως εσύ μέγα προπονητή εκτός στόχων από τον Οκτώβριο με την μαγκιά να κυλάει μέχρι τον Νερέτβα φροντίστε να στείλετε στον αδιάβαστο σήμερα τον Κομποτή και την παρέα του αλλιώς θα έχουμε ...παιδικές κατασκηνώσεις στον Διόνυσο!
Τόση αναξιοπιστία για την Α.Ε.Κ; Και η απάντηση της ΠΑΕ ποιά ήταν; Τα 150 χιλιάρικα πριμ για 2 αγώνες; Γιατί μην μου πείτε ότι κάποιοι είχαν σκοπό να ξεφιλίσουν την σουβλακερί της Λιβαδειάς με την φραγή στο στοίχημα. Αλλά τι να πεις, εδώ μας κάνει πλάκα ο Κομποτής, και καλά κάνει αφού τον παίρνει, με τα δικά μας λεφτά αυτά που δώσαμε για την μεταγραφάρα του βάτραχου εμείς τον κάναμε μάγκα, κάπως όπως κάναμε και το Τσακίρη.
Και όταν σου κάνει πλάκα ο κάθε Τσακίρης και ο κάθε Κομποτής που νας πας να χτυπήσεις Πατέρες και Θείους! Αλλά εδώ σου έρχονται μετά οι άλλοι και σου πετάνε το μπαλάκι του του πολυλατρεμένου τους Τίγρη και νάσου εσύ να περιμένεις και να περιμένεις και να ελπίζεις και να ελπίζεις ότι θα έρθει ο Μελισσανίδης να βάλει πλάτη. Μάλλον πιο πιθανό είναι να βάλει πλάτη ο Μπόμπ ...ο σφουγγαράκης! Πάνω που νομίσατε ότι θα πω ότι θα βάλει πλάτη ο Κοζώνης!This is a joke που λένε και στο Αμέρικα!
Βέβαια ο Μπάμπης, και αυτός δικός μας ...άνθρωπος, αφού ανέβηκε στο ...καλάμ ...αεροπλάνο, ήθελα να γράψω, και πήγε στο Αμέρικα γύρισε πίσω με ένα κουτί Dunkin Donuts στα χέρια γιατί από ντόλαρς η φούσκα πήγε για τον Μάιο! Και η μεγάλη μου απορία είναι η εξής, αφού Dunkin Donuts έχουμε και στην Γλυφάδα γιατί ξοδεύτηκε να πάει στο Αμέρικα;
Βέβαια η Βασίλισσα συνεχίζει να ελπίζει και κυρίως να αντέχει, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι. Ξανατονίζω ότι το θέμα του Μηνά πρέπει να το λύσουμε από τώρα. Άμα μπει καλοκαιράκι και πιάσουν οι ζέστες θα μας πιάσουν τα μεγαλεία, χτυπάμε και μια Μύκονο με το κότερο και στον Κωσταντή για αστακομακαρονάδα!
Ας γυρίσω όμως στον Τίγρη. Με το ζόρι γάμος δεν γίνεται και αυτό ας το πάρουν χαμπάρι όλες οι έντυπες και μη προξενήτρες. Το μόνο που επιτυγχάνουν όλοι αυτοί οι υμνητές και κόλακες του Μελισσανίδη είναι όταν φτάσει και πάλι ο Μάιος, έτσι όπως και πέρυσι, είναι να ξενερώσσουν και πάλι όλο αυτόν το κόσμο που παραμυθιάζουν για το περίφημο...ενδιαφέρον του Τίγρη και ταυτοχρόνως να υποβιβάζουν ακόμη πιο πολύ στην συνείδηση του κόσμου τον άλλοτε πρωταθληματικό πρόεδρο της ΠΑΕ.
Εάν ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει στο μυαλό του να μπει στα κοινά και πάλι ας βγει και ας το δηλώσει αντρίκεια, έτσι όπως αυτός ξέρει, κάπως όπως έκανε και πέρυσι τον Μάιο που και πάλι ο κόσμος τον περίμενε αλλά μάταια γιατί ο Τίγρης έκανε πίσω, αλλιώς για το δικό του καλό ας σωπάσει τις προξενήτρες, εκτός εάν του αρέσει η τσάμπα διαφήμιση και την βρίσκει με την όποια ματαιοδοξία μπορεί να κουβαλάει.
Δημήτρης Μελισσανίδης ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν υπάρχει για την Α.Ε.Κ. παρά μόνο σαν κάτοχος διαρκείας στα επίσημα του ΟΑΚΑ. Μακάρι να με διαψεύσει αλλά δεν το βλέπω! Εδώ για μια χορηγία για ένα τμήμα της Μάνας δεν υπάρχει, να δείξει ότι είναι υπέρανω, πονάει και λίγο την Α.Ε.Κ. και ας τον πίκραναμε το 2005 και θα βάλει πόδι στην ΠΑΕ; Μέχρι και ο Τροχανάς δίνει ότι μπορεί στην Μάνα. Τι να λέμε τώρα;
Το πείραμα της λαϊκής βάσης έλιωσε σαν παγωτό μέσα στο καλοκαίρι, εκείνο το καλοκαιράκι του 2004. Τον σέβομαι τον Κυριάκο Χήνα αλλά το θέμα είναι πια λιωμένο. Τα αστέρια του καφέ της χαράς 924 φρόντισαν πριν μερικά χρόνια να βολέψουν την πάρτι τους, να βγάλουν τα φραγκάκια τους και το έλιωσαν το παγωτό.
Έχουμε άλλωστε τόσα προβλήματα σε κάθε τι που ακούει στο όνομα Α.Ε.Κ. έχω την εντύπωση ότι η λαϊκή ...βάση μπορεί να περιμένει. Πάντως εάν κάποιοι επιμένουν στην λαϊκή...βάση ας μπούνε μπροστά, όχι για να πάνε για ψώνια αλλά στο βόλεϊ που από ότι φαίνεται είναι θέμα χρόνου ο αναγκαίος κατ' εμέ, και ας μην συμφωνείτε κάποιοι ρομαντικοί, υποβιβασμός του.
Και αν είσαι και Παππάς με την αράδα σου θα πας... και ο Παππάς με την αράδα του πάει. Αργά αλλά μεθοδικά. Ελπίζω το καλοκαίρι μολίς καθαρίσουμε και με τον βάτραχο να βάλουμε σε λειτουργία το μύλο και να αρχίζουμε να αλέθουμε για να έχουμε μετά να ζημώσουμε.
Πολύ γέλιο η Ζούγλα του Μάκη την Πέμπτη. Μιλάμε για χειρότερη παρουσίαση θεμάτων που έχουν σχέση με οπαδούς βία και γήπεδα δεν έχω δει, βέβαια το θέμα ήταν να βάλει μέσα και την σαντιγύ της πολιτικής στα γήπεδα. Βέβαια σαν ...αντικειμενικός που είναι θέλησε να μας παρουσιάσει μόνο την μια πλευρά και πόσο απαγορεύεται γιαυτή να έχει σχέση με τα γήπεδα ενώ για την άλλη πλευρά, για τα ναρκωτικά και την μπαχαλοβία ούτε κουβέντα.
Βέβαια βλέποντας την εκπομπή του Ζούγκλα και με μια άλλη ματιά θα μπορούσα να πω ότι ήταν μια καλή διαφήμιση της λεγόμενης ακροδεξιάς αφού φρόντισε να μάθουμε ακόμα και για τον Μίκη Μάντακα! Και φυσικά μάθαμε ότι την περίφημη ΤΟΦΑ την έφαγε η ...αντιεξουσιαστική ORIGINAL του 1982 και ότι οι Γκετταίοι κακώς έχουν Ελληνική σημαία στην ιστοσελίδα τους!
Φυσικά σαν πρώην αντιπρόεδρος της γριάς δεν αναρωτήθηκε ποιά η δράση του Γηραιού στην Τουρκοκρατούμενη Θεσσαλονίκη στις αρχες του 20ου αιώνα. Τι κρίμα να μην την ξέρει για να την καταδίκασει; Από περιέργεια μήπως καλό θα ήταν να μας ενημερώνε και γιατί ο Σπανούδης έφυγε άρον άρον από την Κωνσταντινούπολη; Έτσι μπας και του φύγει η ξυνίλα για την Ελληνική σημαία.
Την βλέπω την δουλειά κάποια στιγμη θα μας ποινικοποιήσουν και το “ΑΕΚ Ζούμε στην Πόλη να σε Δούμε” γιατί λέει εκφράζει επεκτακτικές βλέψεις και καλλιεργεί το μίσος μέσω των λάων!
Έτσι είναι βρε ανώριμε Ταχτσίδη μου, όταν μπλέκεις με τις κοκότες θα σε φάνε και οι κότες, πανιώνιες κότες! Αυτά να τα βλέπουν οι ακόμη νεότεροι της ομάδας.
Με την Σάλα θα πάμε και στο Φεγγάρι...θα μας πει και ενα τραγούδι η τραγουδιάρα!
Κυκλοφορούμε και στο διαδίκτυο στο http://skepastiskagkela.blogspot.com
Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.
Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας... Ο Ήρωας πήρε θέση για τέταρτη φορά στα ντουβάρια στο Μπραχάμι. Τα πράγματα μπαίνουν στην θέση τους και το πρώτο παιδί της Μαμάς θα είναι έτοιμο και πάλι να φορέσει τα γιορτινά του, τα Κιτρινόμαυρα, με τον Δικέφαλο να κυματίζει ψηλά και την Μπόμπα για Καρδιά.
paRa-NOID

Δεν υπάρχουν σχόλια: