Κυριακή 25 Απριλίου 2010

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 25-04-2010



Η Ηθική και η Αξιοπρέπεια είπαμε στην Α.Ε.Κ. του σήμερα και στους ΑΕΚτζήδες του σήμερα κοντεύει να ξεπεράσει σε ελαστικότητα το στριγκάκι της Τζούλιας! Και το βάθος σε αυτό το χάλι δεν φαίνεται να έχει τελειωμό.Για αυτούς δε που μου το παίζουν μπροστάρηδες στην ενημέρωση του κόσμου από εφημερίδες, ραδιόφωνα και ιστοσελίδες πάμε στην κατηγορία των τρανσέξουαλ για να μην πω τίποτα παραπέρα.
Θα παρακαλούσα δε την μπροσταρισσα εφημερίδα στον αγώνα για να κρατήσουμε τον βάτραχο για πάντα στην Α.Ε.Κ. όταν πιάνει στην γραφή της την Μάνα για οποιοδήποτε λόγο να φροντίσει να εξοφλήσει πρώτα κάτι λεφτά που χρωστάει από τα προϊόντα που πουλάει με το σήμα της Α.Ε.Κ. Τα δε σάιτ που για να αναδειχτούν και να πιάσουν πελατολόγιο χρησιμοποιούν το “Α.Ε.Κ.” η κατρακύλα τους δεν έχει σταματημό μπροστά στο να πουλάνε υπηρεσίες στον Τίγρη και σιροπιάσματα για τον βάτραχο!
Η επόμενη μέρα για την Α.Ε.Κ ξεκινάει με την απομάκρυνση του βάτραχου και την συνταξιοδότηση του. Δεν έχει να προσφέρει τίποτα άλλο στην Α.Ε.Κ. άλλωστε στις 2 τελευταίες επιστροφές του δεν μας έδειξε τίποτα και κυρίως δεν πρόσφερε τίποτα, ούτε καν ένα σύστημα να πάιζει η ομάδα. Βέβαια όταν με το καλό φύγει κάποιοι έχουν το ελεύθερο να κάνουν όσα συλλαλητήρια θέλουν! Παρεπιπτώντος ο γαύρος ψάχνει για προπονητή, η πόρτα εκεί άνοιξε και με τις ευχές μας!
Τελικά πρόκειται για κατόρθωμα, να μαζεύονται 12 σύνδεσμοι που το κυριώτερο που τους ένωνε όλους είναι να γίνουν... ORIGINAL στην θέση της ORIGINAL, και να μαζεύουν 800 άντε χίλια άτομα που αναλόγως τι γυαλιά φορούσες μπορούσε να τους φτάσεις και στους 3-4 χιλιάδες με πρόσχημα μια φράση του Αδαμίδη για πώληση του Σκόκο!
Δεν λέω τεράστια μπαρούφα του Αδαμίδη, για να μην την πω αλλιώς, αλλά αλλοίμονο εάν με το καλημέρα της νέας διοίκησης να προσπαθούν κάποιοι να την χαντακώσουν. Τουλάχιστον λίγη υπομονή θα μπορούσαν να κάνουν εκτός εάν βιάζονται, όχι να σώσουν την Α.Ε.Κ. αλλά να την απαξιώσουν και να την προσφέρουν τσάμπα σε κάποιους.
Το χειρότερο βέβαια είναι πως για μία ακόμη φορά φρόντισαν να ρίξουν στην ανυποληψία τον κόσμο της Α.Ε.Κ. με αυτή την συγκέντρωση και που λίγο αργότερα με όσα έγιναν στο γήπεδο μάλλον το πράμα γύρισε και σε ανέκδοτο. Βέβαια στο γήπεδο θυμηθήκαμε για μία ακόμη φορά και το φαν κλάμπ του Ντέμη, μια χούφτα άνθρωποι που από την 35 φρόντισαν να επιδείξουν την ...οργή τους μέχρι την 33!
Τα όσα βέβαια έγιναν στο ταρτάν δεν αποτελούν παρά μια πολύ καλή σκηνοθεσία που με συνάρτηση την είσοδο του Σκόκο στο γήπεδο ενώ και καλά ήταν “τιμωρημένος” για τα νυχτοπερπατήματα του και των κολλητών του σίγουρα επιβεβαιώνουν την υπόθεση περί σκηνοθεσίας.
Χαίρομαι που ο Αδαμίδης όσο υποκριτικά, εάν υποθέσουν κάποιοι πονηροί ότι έτσι το έκανε, συμφώνησε ότι Γήπεδο γίνεται στην Νέα Φιλαδέλφεια. Σιγά το νεό θα μου πείτε αλλά που για 6 σχεδόν χρόνια είχε κολλήσει, είτε στον εγωισμό του Ντέμη που έβλεπε Αλιανζ Αρένα είτε σε αυτούς που νόμισαν ότι με γήπεδο στην Χωματερή του ΟΔΔΥ θα έβγαζαν φράγκα στο άψε σβήσε.
Η συνάντηση της Παρασκευής λέει πολλά λέει και τίποτα, πολλά γιατί το πρώτο βήμα είναι πάντα το πιο σημαντικό και λίγα γιατί πολύ απλά αυτό να έγινε για λόγους δημοσίων σχέσεων, που δεν θέλω να το πιστεύω και αφήνομαι μέσα στην όποια αφέλεια μου ότι πλέον κάτι μπορεί να γίνει στην Νέα Φιλαδέλφεια.
Επόμενο βήμα η Δημοτική Αρχή της Νέας Φιλαδέλφειας, η τωρινή και η όποια μπορεί να βγει στις εκλογές του Οκωβρίου. Ένα βήμα που είναι απολύτως αναγκαίο ώστε να μην βρεθούμε πάλι σε ένα ...στημένο αδιέξοδο.
Έτσι ώστε στο επόμενο βήμα που είναι να βάλει κάποιος πλάτη για το Γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια αυτή η πλάτη να αντέχει τα βάρη. Και όσοι κάνετε τον συνειρμό της πλάτης με αυτή του Μελισσανίδη που όλο έρχεται και που όλο το πούρο του στα επίσημα καπνίζει τότε είστε πολύ γελασμένοι.
Και επειδή το σήριαλ του “βάλε πλάτη” έχει κουράσει να το ξαναπώ ώστε να το χωνέψουν κάποιοι ότι ούτε θέλει αλλά ούτε και μπορεί στην παρούσα φάση ο Μελισσανίδης να βάλει πλάτη σε τίποτα που έχει σχέση με την Α.Ε.Κ. εκτός εάν με διάφορους μηχανισμούς καταφέρει να απαξιωθεί τόσο η ΠΑΕ και να την πάρει στο τσάμπα κάπως όπως μερικούς μήνες κάποιοι προσπάθησαν με το τρύκ του Κοζώνη να κάνουν.
Είτε μας αρέσει είτε όχι η μόνη υπαρκτή λύση που υπάρχει και φαίνεται είναι αυτή του Παππά. Εντάξει πονηροί βγάλτε το συμπέρασμα ότι πέφτει γλύψιμο, πρόβλημα σας όμως γιατί το δικό μου πρόβλημα είναι η Α.Ε.Κ. να αποκτήσει Σπίτι. Ειλικρινά δεν ξέρω που μπορεί να μας βγάλει η πίστη μου ότι ο Παππάς μπορεί να κάνει το επόμενο βήμα αλλά αυτό δεν μου απαγορεύει να ελπίζω και αυτό είναι να ελπίζω ότι ο Παππάς θα καταλάβει πόσο σημαντικό είναι η Α.Ε.Κ. να αποκτήσει Σπίτι επιτέλους. Να θυμίσω ότι και η Μπριττάνια είναι ακόμη εκεί και περιμένει.
Δεν μπαίνω στο τριπάκι να φύγουν “αυτοί” και ότι θέλει να γίνει. Τα αποτελέσματα αυτά τα γευτήκαμε πικρά και με τον Τροχανά και με την Ενίκ και όλοι θυμάστε που καταλήξαμε. Και εντάξει πολύ εύκολα μπορεί κανείς να καταλογίσει στον Παππά όλα τα στραβά που έγιναν τα τελευταία χρόνια αλλά να θυμίσω ότι δεν ήταν μόνος του και την μεγαλύτερη ευθύνη των όσων έγιναν ή καλύτερα δεν έγιναν, ανήκουν στον άνθρωπό μας που είναι πια τόσο εξαφανισμένος.
Από το προπονητικό που είναι, ΣΑΝ να ανήκει στην Α.Ε.Κ. έτσι για να μην ξεχνιώμαστε κρατάω ότι έστω και έτσι μετά από την εποχή του Μπάρλου και του Στεγάστρου στην 18 είναι το πρώτο έργο που έρχεται να “βολέψει” την ομάδα. Με την ελπίδα βέβαια ότι με το πέρας των 12 χρόνων αυτό πράγματι να έρθει στην Α.Ε.Κ. και ουσιαστικά.
Το να εμφανίζεται στην Γ.Σ της ΠΑΕ ο βαψομαλλιάς και λάτρης του βάτραχου και να εκπροσωπεί τους 12 συνδέσμους του συλλαλητηρίου για τον Σκόκο ...και τα μάτια του βάτραχου δείχνει πόσο κάποιοι αρέσκονται να βάζουν τον βάτραχο πάνω από όλα στην Α.Ε.Κ.
Η Βασίλισσα ευτυχώς δεν τιμωρήθηκε απο την ΒΛΑΚΕΙΑ του ενός. Δυστυχώς δεν είμαστε ικανοί να την προστατέψουμε εμεμίς σαν οπαδοί ή απλά δεν θέλουμε και όταν υπάρχει μια διοίκηση που περιμένει τις φούσκες του Σκάγου γίνεται έρμαιο στο χέρι κάθε ηλίθιου που θέλει να βγάλει την μαγκιά του στο γήπεδο και κατά της Α.Ε.Κ. Χρεός μας μεθαύριο το κελιστό του Ελληνικού να είναι ασφυκτικά γεμάτο και χωρίς παρατράγουδα, όχι για να πανηγυρίσουμε τηνπαραμονή, εάν είναι δυνατόν, αλλά να δώσουμε πνοή στην Α.Ε.Κ. και ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Μηνά Γκέκο.
Η Δικαιοσύνη έκανε το σωστό και έτσι μέσα στην τρομολαγνεία των ημερών και που τόσο πονηρά μερικές μέρες πριν μας μίλαγε ο Ζούγκλας για ...αντιεξουσιαστική ORIGINAL, οι καλοί μας φίλοι και αδερφοί είχαν αίσιο τέλος στην ολιγόημερη ταλαιπωρία τους.
Κυκλοφορούμε και στο διαδίκτυο στο http://skepastiskagkela.blogspot.com
Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.
Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας... και όσο μας πετάνε λάσπη, όσο μας χτυπάνε ύπουλα και όσο Εμείς πορευόμαστε με την Αλήθεια που μάθαμε πίσω από της Σκεπαστής τα Κάγκελα δεν υπάρχει εμπόδιο να μας κάνει κακό, δεν υπάρχει κακό που θα μας λυγίσει.
paRa-NOID

Δεν υπάρχουν σχόλια: